TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kraj suđenja za Ibarsku magistralu

B92 - 24.06.2005

Beograd -- Suđenje optuženima za atentat na Ibarskoj magistrali završeno je, a presuda će biti izrečena u sredu, 29. juna. Advokati optuženih Mihalja Kertesa, Vidana Mijailovića i Dragiše Dinića ocenili su da njihovi branjenici nisu krivi i zatražili su oslobađajuće presude.

Završna reč 'Crvenih beretki'

Blic - 24.06.2005

BEOGRAD - Posle svega što mi se izdešavalo, ne verujem u pravdu - izjavio je Milorad Ulemek Legija u završnoj reči na suđenju za ubistvo četvorice funkcionera SPO na Ibarskoj magistrali, 3. oktobra 1999. godine, dodavši da 'svakoga u ovoj državi može da pogleda u oči'.

Završne reči odbrane za Magistralu

B92 - 23.06.2005

Beograd -- Advokati odbrane bivših pripadnika JSO-a optuženih za zločin na Ibarskoj magistrali traže oslobađajuće presude. Na suđenju optuženima za četvorostruko ubistvo i pokušaj ubistva na Ibarskoj magistrali svoje završne reči dali su advokati odbrane i optuženi pstipadnici JSO-a.

Ibarska: Tužba traži najveću kaznu

B92 - 22.06.2005

Beograd -- Tužba je u završnoj reči tražila maksimalne kazne za optužene u slučaju Ibarska magistrala. Zamenik javnog tužioca Vojislav Šoškić zatražio je maksimalne kazne za optužene, a advokati odbrane traže poslobađajuće presude.

Završeno suđenje za ubistvo na Ibarskoj magistrali

Blic - 21.06.2005

BEOGRAD - Svedočenjem poslednje trojice svedoka, juče je u Okružnom sudu u Beogradu završen dokazni postupak na suđenju optuženima za ubistvo četvorice visokih funkcionera SPO na Ibarskoj magistrali, 3. oktobra 1999. godine. Predsedavajući Sudskog veća, sudija Bojan Mišić, najavio je za sutra ...

Završne reči na suđenju za Ibarsku

B92 - 20.06.2005

Beograd -- Sudsko veće Okružnog suda u Beogradu odbilo je sve predloge advokata odbrane optuženih za zločin na Ibarskoj magistrali. Veće je zakazalo davanje završnih reči za sredu, 22. jun. Sudsko veće je odbilo da se u nastavku suđenja kao svedoci saslušaju bivši pripadnik rasformirane JSO Željko ...