TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Najbolji policajci traže ubice Kozlova

Blic - 16.09.2006

Na ubistvu Andreja Kozlova, viceguvernera Centralne banke Rusije, radi 30 istražitelja, izjavio je prvi zamenik generalnog tužioca Rusije Aleksandar Buksman. On je istakao da postoje četiri verzije ubistva viceguvernera koji je poslednjih godina uveo red u bankarski sektor Rusije.

Ubijen glavni protivnik ruske bankarske mafije

Blic - 15.09.2006

On je najviši funkcioner u Rusiji koji je ubijen u poslednjih šest godina, od kada je na vlasti ruski predsednik Vladimir Putin. Odmah posle ubistva, u Moskvi je proglašena operacija 'Vulkan-5' i policija je započela opsežnu istragu u potrazi za ubicama.

Ubijen ruski viceguverner

B92 - 14.09.2006

Moskva -- Viceguverner Centralne banke Rusije Andrej Kozlov (41) sinoć ubijen u Moskvi. Radio na sprečavanju "pranja novca" u ruskom bankarstvu. Za sada nepoznate osobe pucale su na Kozlova kada se vraćao sa fudbalske utakmice tima centralne ruske banke.

Atentat na viceguvernera Rusije

B92 - 13.09.2006

Moskva -- Viceguverner Centralne banke Rusije Andrej Kozlov je u kritičnom stanju, a njegov vozač je ubijen u atentatu. Medicinski izvori potvrdili su da Kozlov ima teške rane od metka u grudima i stomaku i da se hirurzi spremaju da ga operišu.