TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Čanak ljut jer je nominovan

Blic - 15.03.2009

Prve nominacije u trećem serijalu VIP „Velikog brata“, napravile su opšti haos u kući. Miki, koji je ove nedelje bio glava kuće pa je zbog te titule jedini imao prava da nominuje, u vruću stolicu nominacija pored Mire Škorić stavio je i Nenada Čanka.

Čanak nedostaje devojci Jeleni

Blic - 14.03.2009

Iako prvi srpski političar koji je ušao u kuću „Velikog brata” Nenad Čanak ima brojne pristalice i navijače, moramo se složiti da mu je najvatreniji navijač svakako devojka Jelena s kojom je u vezi već dve godine. I dok Nenad u kući na Košutnjaku ističe svoj revolucionarni duh, pokušavajući sve da ...

“Čanak neće biti diskriminisan”

B92 - 13.03.2009

Čačak -- Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da poslanik Nenad Čanak ne bi trebalo da bude diskriminisan zbog učešća u šouu "Veliki brat". Na pitanje Tanjuga da li će narodni poslanik Čanak snositi kakve posledice zbog učešća u rijaliti šouu "Veliki brat", pošto je na ...

Čanak: Ovo je dno dna

Blic - 12.03.2009

Rialiti šou je dno dna, nešto najgore što postoji. Ulazim u „Velikog brata” jer smatram da bi sistem trebalo podrivati iznutra, pa da pokušam, reči su sa kojima je Nenad Čanak ušao u kuću „Velikog brata”. Prvi srpski političar koji se osmelio da napravi ovaj korak jasno je istakao da mu je u ...

A, gde je Burek?

Blic - 11.03.2009

Nenad Čanak krunisao je estradni deo političke karijere ulaskom u kuću Velikog brata. Prvi je prekršio prećutni bojkot ružičaste televizije, kad je reč o gostovanjima dosovaca posle petog oktobra, a potom je postao redovan gost estradnih emisija.

Hoće li Miki još jednom da izađe

Blic - 11.03.2009

Nenad Čanak, Jelena Karleuša i Mira Škorić najveća su iznenađenja ovogodišnjeg „Velikog brata” čiji je početak gledalo više od tri miliona ljudi. Ali verujemo da se niko nije iznenadio kada se pred publikom u Košutnjaku pojavio Miki Đuričić iz Kupinova - po treći put.

Čankova promocija na pogrešan način

Blic - 11.03.2009

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uspeo je ponovo da iznenadi javnost mada ona od njega odavno ne očekuje obične poteze. Ulaskom u kuću „Velikog brata“ postao je prvi srpski političar učesnik u rialiti šou-programu i izazvao oprečne reakcije.

Čanak i Miki ušli u kuću

Blic - 10.03.2009

U „Velikom bratu“ sve je moguće pa i da voditelj najavi svoj ulazak u kuću. Tako se Dragan Marinković Maca na početku emisije „Veliki brat All stars“ koji je počeo da se emituje sinoć na televiziji „Pink“ našao u ulozi voditelja uz Milana Kalinića, a na kraju emisije je postao VIP stanar.

Odsustvo Čanka (ne)opravdano

B92 - 10.03.2009

Beograd -- Lider lige socijaldemokrata Nenad Čanak od juče je na neplaćenom odsustvu. Čankovo učešće u Velikom bratu izazvalo je uglavnom negodovanje njegovih kolega. Poslanik Nenad Čanak opravdano je odsutan, obavestila je prisutne predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović.