TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MUP uhapsio braću

Blic - 10.11.2001

BEOGRAD, HAG - Portparol glavnog tužioca Haškog tribunala Florens Artman tvrdi da su braću blizance Predraga i Nenada Banovića (32) prekjuče u Obrenovcu uhapsili pripadnici MUP-a Srbije i da su Banovići juče, oko dva sata ujutru, stigli u Hag.

Jedan 'kriv', obojica optuženi

Blic - 10.11.2001

BANJALUKA, PRIJEDOR - Porodica Predraga i Nenada Banovića pregovara s banjalučkim advokatom Krstanom Simićem o angažovanju za njihovu odbranu. Simić je izjavio da je Sretko Banović, otac braće Predraga i Nenada, s njim stupio u kontakt radi angažovanja njegove kancelarije.

Uhapšeni po nalogu Haga?

Blic - 09.11.2001

BANJALUKA/PRIJEDOR - Braća blizanci Predrag i Nenad Banović (32) iz Prijedora uhapšeni su juče u Beogradu po nalogu Haškog tribunala. Banovići, koji su u vreme rata bili pripadnici Vojske Republike Srpske, nalaze se na javnoj optužnici Tribunala u Hagu, a hapšenje je obavljeno oko 8 sati na jednoj ...

BANOVICI U HAGU, PROTESTI PRIPADNIKA JSO

B92 - 09.11.2001

Hag, Kula -- Braca Predrag i Nenad Banovic, optuzeni za ratne zlocine u Bosni, od petka ujutro se nalaze u pritvorskoj jedinici Tribunala u Seveningenu. Prema nezvanicnim informacijama, jer zvanicnih jos nema, oni su uhapseni u cetvrtak u Obrenovcu, a po svemu sudeci, akciju hapsenja izveli su ...

UHAPSENA BRACA BANOVIC?

B92 - 08.11.2001

Beograd -- Braca Nenad i Predrag Banovic, koje je Haski tribunal optuzio za ratne zlocine u BiH uhapseni su u cetvrtak ujutru na pijaci u Obrenovcu, javili su mediji. Prema navodima medija, bracu Banovic uhapsilo je pet lica u civilu.