TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Evo i kandidata socijalista (bez iznenađenja)

Mondo - 22.07.2012

Danas je zasedao Glavni odbor Socijalističke partije Srbije na kome su predložena imena ministara koalicije SPS-PUPS-JS u budućoj vladi. Kao što je i obećao, Dačić nas nije iznenadio.

Dačić: Deliću sudbinu naroda

Kurir - 22.07.2012

Ovo je veliki ispit za mene i partiju, kako bude narodu, tako će biti i meni kao premijeru, rekao je mandatar nove vlade na GO SPS BEOGRAD - Glavni odbor socijalista danas je razmatrao svoje kandidate za ministre vlade Srbije.

Daćić: Hvala SNS-u na razumevanju (VIDEO)

S media - 22.07.2012

Daćić: Hvala SNS-u na razumevanju (VIDEO) Lider socijalista Ivica Dačić zahvalio koalicionim partneru SNS na razumevanju da se ministarstva rasporede ne samo na osnovu izbornog rezultata, već da se u rad buduće vlade uključe različiti ...

Daćić: Hvala SNS-u na razumevanju

S media - 22.07.2012

Daćić: Hvala SNS-u na razumevanju Lider socijalista Ivica Dačić zahvalio koalicionim partneru SNS na razumevanju da se ministarstva rasporede ne samo na osnovu izbornog rezultata, već da se u rad buduće vlade uključe različiti ljudi, koji ...

Dačić kandidat SPS za premijera

Beta - 22.07.2012

Tweet BEOGRAD, 22. jula 2012. (Beta) - Mandatar za sastav nove vlade i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je u nedelju u Beogradu da je on kandidat za premijera i ministra unutrašnjih poslova u novoj vladi Srbije.

I SPS saopštio kandidate, Dačić premijer

Politika - 22.07.2012

BEOGRAD – Glavni odbor SPS jednoglasno je podržao kandidaturu svog lidera i mandatara buduće vlade Ivice Dačića za ministra unutrašnjih poslova, Žarka Obradovića za ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Milutina Mrkonjića za ...

Dačić: Neće biti iznenađenja po pitanju ministara

Blic - 21.07.2012

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić izjavio je danas da kada je reč o ministrima i potpredsednicima vlade iz redova koalicije oko socijalista neće biti iznenađenja po pitanju personalnih rešenja i da su imena već poznata javnosti.

Dačić: Kadrovi iz SPS-a su poznati

B92 - 21.07.2012

Perućac -- Mandatar Ivica Dačić izjavio je da kada je reč o ministrima i potpredsednicima vlade iz redova koalicije oko socijalista neće biti iznenađenja. On je dodao da su imena već poznata javnosti.

Dačić: Nisam mađioničar, ali ću se truditi

S media - 21.07.2012

Dačić: Nisam mađioničar, ali ću se truditi Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić je istakao da nikad nije obećavao da će biti mađioničar i da će vlada rešiti sve probleme, ali je naglasio da će se uložiti sav napor, kako bi se učinilo ...

Dačić: Neće biti iznenađenja po pitanju ministara

Glas javnosti - 21.07.2012

PERUĆAC - Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić izjavio je da kada je reč o ministrima i potpredsednicima vlade iz redova koalicije oko socijalista neće biti iznenađenja po pitanju personalnih rešenja i da su imena već poznata javnosti.

Dačić: Mi ne spremamo iznenađenja

Mondo - 21.07.2012

Ivica Dačić izjavio je danas da kada je reč o ministrima i potpredsednicima vlade iz redova koalicije oko socijalista neće biti iznenađenja po pitanju personalnih rešenja i da su imena već poznata javnosti.

Dačić: Nema iznenađenja po pitanju ministara

Kurir - 21.07.2012

Mislim da je danas slika o Vladi Srbije drugačija od one od pre dve sedmice kada se razgovaralo samo o osnovnoj koaliciji koja je bila napravljena, dok je sadašnja situacija mnogo bolja za unutrašnje odnose u Srbiji, rekao mandatar za ...

Dačić: Vlada će opravdati očekivanja

Nadlanu - 21.07.2012

"Čvrsto sam rešio da buduća vlada obavlja posao najbolje što može u interesu našeg naroda i svih građana" , izjavio je Dačić na Perućcu kod Bajine Bašte, gde je učestvovao na 19. Drinskoj regati.

Dačić: Podrška u parlamentu više od 140 poslanika

Nadlanu - 21.07.2012

Dačić je novinarima po završetku sastanka sa predstavnicima verskih zajednica rekao da je za Srbiju važno to što će vlada koju će voditi imati široku podršku, mnogo veću od prethodnih koje su imale tek nešto više od 126.

Vlada će opravdati očekivanja

Beta - 21.07.2012

Tweet BAJINA BAŠTA, 21. jula 2012. (Beta) - Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić rekao je u subotu da su očekivanja od nove vlade velika, ali da će uciniti sve da ih opravda.

Dačić: Nisam mađioničar

RTS - 21.07.2012

Nikad nisam obećavao da će vlada rešiti sve probleme koji postoje, ali sam siguran da će uložiti sav napor, znanje i trud kako bi se učinilo sve ono što narod očekuje, rekao mandatar Ivica Dačić.

Dačić: Vlada će opravdati očekivanja

Vesti Online - 21.07.2012

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić rekao je da su očekivanja od nove vlade velika, ali da će učiniti sve da ih opravda. "Čvrsto sam rešio da buduća vlada obavlja posao najbolje što može u interesu našeg naroda i svih građana", ...

U Siriji 300 naših državljanki

Novi Magazin - 21.07.2012

Nekoliko stotina naših državljanki udato je za Sirijce koji su nekada studirali u Srbiji, kaže za Press Boško Jakšić. Mandatar za sastav Vlade Ivica Dačić najavio hitnu evakuaciju naših državljana iz zemlje u kojoj besni građanski rat, kao ...

U paklu Sirije čak 300 Srpkinja

Vesti Online - 21.07.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u toku priprema evakuacije državljana Srbije iz Sirije po sistemu kako je to bilo u slučaju Libije, saznaju beogradski mediji.

Dačić: U budućoj vladi Kancelarija za vere

Kurir - 20.07.2012

Imajući u vidu važnost ove oblasti dogovoreno je da se formira državna kancelarija, kojoj pitanje vera neće biti sporedna stvar u okviru nekog šireg minsitarstva, objasnio je on BEOGRAD - Mandatar Ivica Dačić najavio je da će u novoj vladi ...

Dačić: Podrška u parlamentu više od 140 poslanika

Blic - 20.07.2012

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić rekao je danas da očekuje da će do kraja iduće nedelje biti usvojeni zakoni o vladi i ministarstvima, a potom će biti formirana Vlada Srbije.

U novoj vladi Kancelarija za vere

Mondo - 20.07.2012

Mandatar Ivica Dačić najavio je danas da će u novoj vladi biti formirana Kancelarija za vere. Mandatar je na konferenciji za novinare, nakon razgovora sa predstavnicima verskih zajednica, kazao da u društvu postoji opšta tendencija ...

Priprema se evakuacija Srba iz Sirije

Mondo - 20.07.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da je u toku priprema evakuacije državljana Srbije iz Sirije po sistemu kako je to bilo u slučaju Libije.

Dačić: Nova vlada bez Ministarstva vera i Ministarstva dijaspore

S media - 20.07.2012

Dačić: Nova vlada bez Ministarstva vera i Ministarstva dijaspore Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić izjavio da nova Vlada Srbije neće imati Ministarstvo vera, već Državnu kancelariju za vere, a resor Ministarstva dijaspore će biti ...

Mandatar: Do kraja iduće nedelje nova vlada

Kurir - 20.07.2012

U ponedeljak će početi izbor funkcionera Skupštine Srbije i formiranje radnih tela, a potom će Skupština razmatrati zakone o vladi i ministarstvima BEOGRAD - Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je u Beogradu da očekuje ...

Dačić se sastao sa predstavnicima verskih zajednica

Kurir - 20.07.2012

Sastanku su prisustvovali, pored ostalih, vladika bački Irinej, muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić, beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar BEOGRAD - Sastanak mandatara za sastav nove vlade Ivice Dačića s predstavnicima crkava i verskih ...

Dačić: Imamo podršku više od 140 poslanika

Kurir - 20.07.2012

Za Srbiju je važno to što će vlada koju će voditi imati široku podršku, mnogo veću od prethodnih koje su imale tek nešto više od 126, rekao je mandatar nove vlade BEOGRAD - Mandatar Ivica Dačić izjavio je danas da će nova vlada u ...

Dačić: Podrška u parlamentu više od 140 poslanika

Prva Srpska TV - 20.07.2012

Mandatar Ivica Dačić izjavio je danas da će nova vlada u parlamentu imati podršku više od 140 poslanika, a personalna rešenja budućeg kabineta javnosti će biti poznata posle sednice stranačkih rukovodstava.

Dačić: Evakuisaćemo Srbe iz Sirije

B92 - 20.07.2012

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da je u toku priprema evakuacije državljana Srbije iz Sirije po sistemu kako je to bilo u slučaju Libije.

Dačić: Sa Eštonovom možda 27. jula

B92 - 20.07.2012

Beograd -- Mandatar Ivica Dačić kaže da će na sastanak sa visokom predstavnicom Evropske unije Ketrin Ešton u Briselu otići 27. jula ukoliko bude izabran za premijera.

Dačić: Vlada nije učestvovala u prodaji "Politike"

Blic - 20.07.2012

Mandatar nove Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas, povodom prodaje udela nemačkog VAC-a u kompaniji Politika, da je veoma važno da se zna ko su vlasnici medija i da se to ne odnosi samo na "Politiku", već na sve informativne kuće.

Dačić: Priprema se evakuacija građana Srbije iz Sirije

S media - 20.07.2012

Dačić: Priprema se evakuacija građana Srbije iz Sirije Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da se priprema evakuacija državljana Srbije iz Sirije i da će Vlada Srbije učiniti sve da im pomogne.

Dačić: Do kraja iduće sedmice nova Vlada Srbije

S media - 20.07.2012

Dačić: Do kraja iduće sedmice nova Vlada Srbije Mandatar Ivica Dačić izjavio da će do kraja iduće sedmice biti formirana Vlada Srbije, koja će imati nešto više od 15 ministarstava.

Kancelarija za vere,ne ministarstvo

B92 - 20.07.2012

Beograd -- Nova Vlada Srbije neće imati Ministarstvo vera već se se pitanjima religije baviti Državna kancelarija za vere, izjavio je mandatar Ivica Dačić.

Sastanak Dačić-Ešton moguć već 27. jula

Kurir - 20.07.2012

Dogovor sa Eštonovom je da Dačić u Brisel dođe pošto bude izabrana vlada ali da, imajući u vidu procediralne razloge i obaveze koje predstoje njenom izboru, nije sigurno da će proces biti okončan do 26.

Priprema za evakuaciju građana Srbije iz Sirije

Prva Srpska TV - 20.07.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da je u toku priprema evakuacije državljana Srbije iz Sirije po sistemu kako je to bilo u slučaju Libije.

Dačić: Vlada Srbije nije učestvovala u prodaji "Politike" (VIDEO)

S media - 20.07.2012

Dačić: Vlada Srbije nije učestvovala u prodaji "Politike" (VIDEO) Privatizaciju "Politike" treba ispitati i utvrditi punu istinu, izjavio je mandatar Ivica Dačić. - Važno je da se zna ko su vlasnici medija - istakao je Dačić.

Ukida se Ministarstvo vera

Danas - 20.07.2012

Beograd - Nova Vlada Srbije neće imati Ministarstvo vera, već će se nadležnostima ovog resora baviti državna kancelarija za vere. Mandatar Ivica Dačić je u razgovoru sa predstavnicima verskih zajednica u Srbiji dogovorio formiranje ...

Priprema se evakuacija građana Srbije iz Sirije

Kurir - 20.07.2012

Ima mnogo naših žena koje su se tamo udale. Sada je pitanje koliko su oni spremni da napuste tu zemlju, kaže šef MUP BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da je u toku priprema evakuacije državljana Srbije iz Sirije po ...

Dačić se sastao sa predstavnicima verskih zajednica

Glas javnosti - 20.07.2012

BEOGRAD - Sastanak mandatara za sastav nove vlade Ivice Dačića s predstavnicima crkava i verskih zajednica u Srbiji održan je danas u Palati Srbija.

Sastanak Dačić-Ešton moguć već 27. jula

Novosti - 20.07.2012

Mandatar Ivica Dačić izjavio je da će u Brisel na sastanak sa Ketrin Ešton otići 27. jula ukoliko bude izabran za premijera, a ukoliko se to ne dogodi do tog datuma poseta će biti odložena BEOGRAD - Mandatar Ivica Dačić izjavio je danas da ...

Dačić: U toku su pripreme za evakuaciju Srba iz Sirije

Novosti - 20.07.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da je u toku priprema evakuacije državljana Srbije iz Sirije BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao da je u toku priprema evakuacije državljana Srbije iz Sirije, kao što je ...

Dačić: Ko je kupac saznaće policija

B92 - 20.07.2012

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da ne zna ko stoji iza prodaje Politike, ali da to nije problem, jer policija to može da sazna.

Dačić sa verskim liderima

B92 - 20.07.2012

Beograd -- Sastanak mandatara za sastav nove vlade Ivice Dačića sa predstavnicima crkava i verskih zajednica u Srbiji održan je u Palati Srbija.

Dačić se predstavnicima verskih zajednica

Mondo - 20.07.2012

Sastanak mandatara za sastav nove vlade Ivice Dačića sa predstavnicima crkava i verskih zajednica u Srbiji održan je danas u Palati Srbija. Sastanku su prisustvovali, pored ostalih, vladika bački Irinej, muftija srbijanski Muhamed ...

Dačić: Imamo podršku više od 140 poslanika

Glas javnosti - 20.07.2012

BEOGRAD - Mandatar Ivica Dačić izjavio je danas da će nova vlada u parlamentu imati podršku više od 140 poslanika, a personalna rešenja budućeg kabineta javnosti će biti poznata posle sednice stranačkih rukovodstava.

Dačić: Podržava nas 140 poslanika

B92 - 20.07.2012

Beograd -- Mandatar Ivica Dačić izjavio je da će nova vlada u parlamentu imati podršku više od 140 poslanika. On je dodao da će personalna rešenja budućeg kabineta javnosti će biti poznata posle sednice stranačkih rukovodstava.

Pitanjima vere baviće se kancelarija a ne ministarstvo

Nadlanu - 20.07.2012

BEOGRAD, 20. jula 2012. (Beta) - Nova Vlada Srbije neće imati Ministarstvo vera već se se pitanjima religije baviti Državna kancelarija za vere, izjavio je u petak mandatar Ivica Dačić.

Pripreme za evakuaciju srpskih državljana

RTS - 20.07.2012

U toku je priprema za evakuaciju srpskih državljana iz Sirije, rekao Ivica Dačić. Ministar unutrašnjih poslova dodao da će evakuacija biti organizovana isto kao i prošle godine u Libiji.

Dačić:Podrška u parlamentu više od 140 poslanika

Politika - 20.07.2012

BEOGRAD – Mandatar Ivica Dačić izjavio je danas da će nova vlada u parlamentu imati podršku više od 140 poslanika, a personalna rešenja budućeg kabineta javnosti će biti poznata posle sednice stranačkih rukovodstava.

Mandatar: Do kraja iduće nedelje Zakon o vladi

Beta - 20.07.2012

Tweet BEOGRAD, 20. jula 2012. (Beta) - Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić rekao je u petak da očekuje da će do kraja iduće nedelje biti usvojeni zakoni o vladi i ministarstvima, a potom će biti formirana Vlada Srbije.

Dačić: Podrška više od 140 poslanika

RTS - 20.07.2012

Nova vlada će u Skupštini Srbije imati podršku više od 140 poslanika, rekao mandatar Ivica Dačić. On je dodao i da bi danas trebalo da se završe konsultacije o novim zakonima o vladi i ministarstvima.

U paklu Sirije čak 300 žena iz Srbije

Press - 20.07.2012

Kao u Libiji - Mandatar za sastav Vlade Ivica Dačić najavio hitnu evakuaciju naših državljana iz zemlje u kojoj besni građanski rat, kao što je bilo organizovano i u slučaju Libije.

Umesto ministarstva, osniva se kancelarija za vere

Vesti Online - 20.07.2012

Nova Vlada Srbije neće imati Ministarstvo vera, već se se pitanjima religije baviti Državna kancelarija za vere, izjavio je danas mandatar Ivica Dačić.

Nova Vlada Srbije do kraja sledeće nedelje

Vesti Online - 20.07.2012

Mandatar za sastav nove vlade Srbije Ivica Dačić očekuje da će do kraja iduće nedelje biti doneti zakoni o vladi i ministarstvima, a potom će biti formirana Vlada Srbije.

Vladu će podržavati 140 poslanika, nema Ministarstva vera

Novi Magazin - 20.07.2012

Mandatar Ivica Dačić izjavio je danas da će nova vlada u parlamentu imati podršku više od 140 poslanika, a personalna rešenja budućeg kabineta javnosti će biti poznata posle sednice stranačkih rukovodstava.

"Utvrditi ko je kupio udeo u Politici"

Vesti Online - 20.07.2012

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić izjavio je da se zalaže za to da se utvrdi istina o prodaji udela u preduzeću "Politika - novine i magazini", koji je kupila ruska kompanija "Ist medija grup".

Dačić u Briselu tek u septembru

S media - 19.07.2012

Dačić u Briselu tek u septembru Odložena poseta Ivice Dačića Briselu za septembar zbog formiranja srpske vlade. Poset ja bila planirana za 26. jul, a izglasavanje nove vlade najavljeno je upravo za period između 24. i 26. jula.

Dačić u Briselu tek u septembru

B92 - 19.07.2012

Brisel -- Poseta mandatara Ivice Dačića Briselu, planirana za 26. jul, odložena je za septembar zbog "kalendara" formiranja srpske vlade. To su Tanjugu rekli diplomatski izvori u Briselu.

Dačić u Briselu tek u septembru

Kurir - 19.07.2012

Poseta mandatara Briselu, planirana za 26. jul, odložena je za septembar zbog "kalendara" formiranja srpske vlade BRISEL - Poseta mandatara Ivice Dačića Briselu , planirana za 26.

Dačić u Briselu tek u septembru

Blic - 19.07.2012

Poseta mandatara Ivice Dačića Briselu, planirana za 26. jul, odložena je za septembar zbog "kalendara" formiranja srpske vlade, rekli su Tanjugu diplomatski izvori u Briselu.

Dačić tek u septembru ide u Brisel

Novi Magazin - 19.07.2012

Poseta mandatara Ivice Dačića Briselu, planirana za 26. jul, odložena je za septembar zbog "kalendara" formiranja srpske vlade. Izglasavanje nove vlade u Skupštini, prvobitno planirano za početak sledeće nedelje, odloženo je za period ...

Dačić: Socijalisti neće propustiti istorijsku šansu

Kurir - 17.07.2012

Socijalisti neće propustiti priliku da iskoriste istorijsku šansu da polože ispit zrelosti i naglasio da vlada može da funkcioniše isključivo kao tim BEOGRAD - Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ivica Dačić obećao je danas da socijalisti ...

Dačić: Bićemo bolji, učili smo na greškama

Mondo - 17.07.2012

Lider SPS Ivica Dačić obećava da neće propustiti "istorijsku šansu da položi ispit zrelosti" socijalista koji će predvoditi novu srpsku vladu. "Obećavam da ćemo biti bolji jer smo se učili na svojim greškama..

Dačić na rođendanu SPS-a: Hvala svima koji su nas rušili 2000. godine (VIDEO)

S media - 17.07.2012

Dačić na rođendanu SPS-a: Hvala svima koji su nas rušili 2000. godine (VIDEO) Lider SPS-a Ivica Dačić je na obeležavanju godišnjice osnivanja te stranke izjavio da socijalisti neće propustiti istorijsku šansu da polože ispit zrelosti, ...

Dačić: Nećemo propustiti istorijsku šansu

Blic - 17.07.2012

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ivica Dačić obećao je danas da socijalisti neće propustiti priliku da iskoriste istorijsku šansu da polože ispit zrelosti i naglasio da vlada može da funkcioniše isključivo kao tim.

"Ne propuštamo istorijsku šansu"

B92 - 17.07.2012

Beograd -- Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ivica Dačić obećao je danas da socijalisti neće propustiti priliku da iskoriste istorijsku šansu da polože ispit zrelosti.

Dačić: Nećemo propustiti istorijsku šansu

S media - 17.07.2012

Dačić: Nećemo propustiti istorijsku šansu Lider SPS-a Ivica Dačić je na obeležavanju godišnjice osnivanja te stranke izjavio da socijalisti neće propustiti istorijsku šansu da polože ispit zrelosti, dodajući da vlada može funkcionisati ...

Dačić: Nećemo propustiti šansu

Politika - 17.07.2012

BEOGRAD – Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ivica Dačić istakao je danas, na svečanosti povodom 22 godišnjice stranke, da stranka neće propustiti šansu da položi ispit zrelosti, naglasivši da ...

Dačić: Nećemo propustiti istorijsku šansu

RTS - 17.07.2012

Mandatar Ivica Dačić kaže da socijalisti neće propustiti priliku da iskoriste istorijsku šansu da polože ispit zrelosti i naglašava da vlada može da funkcioniše isključivo kao tim. Nikolić: Srbija nas je uozbiljila.

Dačić i Nikolić nahvalili jedan drugoga

Novi Magazin - 17.07.2012

Ja tebi vojvodo, ti meni - serdaru. Tako je izgledala razmena kompolimenata između predsednika Srbije Tomislava Nikolića i mandatara Ivice Dačića na proslavi 22 godine od osnivanja Socijalističke partije Srbije.

22 godine SPS: Vreme za ispit zrelosti!

Vesti Online - 17.07.2012

Lider Socijalističke partije Srbije i mandatar za sastav vlade Ivica Dačić obećao je danas na svečanosti povodom 22 godine postojanja stranke da neće propustiti "istorijsku šansu da položi ispit zrelosti" socijalista, koji će predvoditi ...

Prošli kroz ruže i trnje

Press - 17.07.2012

Uticaj - SPS je posle deset godina suverenog vladanja brzo prošao kroz period krize, da bi ponovo bio jedna od najuticajnijih stranaka Elita na okupu .... Ivica Dačić u društvu partijskih kolega i visokih zvanica SPS je nastao 17.