TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Skoplje:Mediji rekonstruišu ubistvo

B92 - 22.04.2012

Skoplje -- Televizija Kanal 5 iz Skoplja emitovala je svoju rekonstrukciju onoga šta se sve dešavalo 12. aprila uveče na jezeru kod Skoplja gde je ubijeno pet osoba.

Rekonstrukcija petostrukog ubistva kod Skoplja

Novi Magazin - 22.04.2012

Skopska televizija Kanal 5 večeras je emitovala svoju verziju rekonstrukcije petostrukog ubistva zasnovano na informacijama sa obdukcije, izjavama porodica žrtava.

Ko je i kako likvidirao mladiće kod Skoplja?

S media - 22.04.2012

Ko je i kako likvidirao mladiće kod Skoplja? Petostruko ubistvo nadomak Skoplja još nije rasvetljeno. Makedonska televizija Kanal 5 sačinila je detaljnu rekonstrukciju zločina.

Skoplje: Šta se krije iza albanskog posredovanja

Novosti - 21.04.2012

Stanje napetosti posle petostrukog ubistva u Makedoniji ima veliki uticaj na čitav region Balkana. Simeunović: Ništa se neće postići stavljanjem pod tepih albanskog pitanja SKOPLJE - Makedonija, zemlja koja slovi za domaćina "zamrznutog ...

Makedonija: Nastavak potrage

B92 - 20.04.2012

Skoplje -- Makedonska policija radi na razotkrivanju svih okolnosti petostrukog ubistva kod Skoplja, poručili makedonski premijer i minstarka unutrašnjih poslova.

U Skoplju se proveravaju snimci bezbednosnih kamera

24sata - 20.04.2012

Za pronalaženje izvršioca petostrukog ubistva prošle nedelje kod veštačkog jezera u selu Smiljkovci, kod Skoplja, biće korišćeni i snimci sigurnosnih kamera.

Skoplje: Ubistva u roku od 10 min.

B92 - 20.04.2012

Skoplje -- Petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera kod Skoplja, prošle sedmice, izvršeno je na dve lokacije oko jezera, u roku od pet do 10 minuta, saopšteno je danas. Ubistva su se desila u četvrtak, 12.

Ubistva kod Skoplja izvršila dvojica ili trojica ljudi na dve lokacije

24sata - 20.04.2012

Petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera u blizini Skoplja, prošle sedmice, izvršeno je na dve lokacije oko jezera, u roku od pet do 10 minuta, u četvrtak nešto posle 20 sati, a pucano je iz tri vrste oružja, rekli su danas novinarima ...

Mesto zločina, Skoplje

RTS - 20.04.2012

Makedonska policija ustanovila da su petostruko ubistvo kod Skoplja počinile najmanje tri osobe, koje su pucale iz tri automatske puške. Dokazi iz "opela" još na analizama. U toku pregledanje snimaka sa svih bezbednosnih kamera u okolini.

U Makedoniji stabilno

Politika - 20.04.2012

Vodeći makedonski analitičari za bezbednost kažu da ne postoji opasnost od daljeg pogoršanja međuetničkih odnosa Skoplje – Makedonske vlasti ulažu napore da očuvaju stabilnost u zemlji posle još nerasvetljenog ubistva pet građana kod ...

Makedonci kamerama love ubice iz crvenog opela

Glas javnosti - 20.04.2012

SKOPLJE - Za pronalaženje izvršioca petostrukog ubistva prošle nedelje kod veštačkog jezera u selu Smiljkovci, kod Skoplja, biće korišćeni i snimci sigurnosnih kamera.

Makedonija: Ubistva izvršena na dve lokacije

Mondo - 20.04.2012

Petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera u blizini Skoplja, prošle sedmice, izvršeno je na dve lokacije oko jezera, u roku od pet do 10 minuta, u četvrtak nešto posle 20 sati, a pucano iz tri oružja.

Ubistva na dve lokacije, najmanje tri izvršioca

Prva Srpska TV - 20.04.2012

Petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera u blizini Skoplja, prošle sedmice, izvršeno je na dve lokacije oko jezera, u roku od pet do 10 minuta, u četvrtak nešto posle 20 sati, a pucano iz tri oružja, rekli su danas novinarima ...

Petostruko ubistvo u Skoplju izvršeno sa tri oružja

Novi Magazin - 20.04.2012

Petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera u blizini Skoplja, prošle sedmice, izvršeno je na dve lokacije oko jezera, u roku od pet do deset minuta, u četvrtak nešto posle 20 sati, a pucano je iz tri oružja.

Makedonija: Ubistva izvršena na dve lokacije, tri izvršioca

S media - 20.04.2012

Makedonija: Ubistva izvršena na dve lokacije, tri izvršioca Još nisu pronađene ubice petorice Makedonaca kod Skoplja, ali policija je iznela neke nove detalje vezane za ovaj nezapamćen zločin.

Skoplje: Ubistva na dve lokacije, tri ili više izvršilaca

Novosti - 20.04.2012

Petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera izvršeno je na dve lokacije, u roku od pet do 10 minuta, a pucano je iz tri oružja. Bezbednosne kamere u Skoplju otkrivaju ubicu? SKOPLJE - Petostruko ubistvo kod Smiljkovskog jezera u blizini ...

Makedonija: Bilo najmanje tri egzekutora

Novosti - 20.04.2012

Mali napredak u istrazi o ubistvu pet Makedonaca pred Vaskrs, policija proverava dokaze. Ponuđena pomoć inostranih obaveštajnih službi MUP. Predsednik Albanije Topi umiruje makedonske političare SKOPLJE SPECIJALNO ZA “NOVOSTI” POSLE ...

Analiza snimaka u okolini mesta zločina u Skoplju

Nadlanu - 20.04.2012

Motivi i počinioci petostrukog ubistva koje je ozbiljno uzdrmalo stabilnost Makedonije i osam dana posle zločina ostaju nepoznati, iako policija, na sve načine pokušava da napravi napredak u istrazi.

Makedonija trpi zbog evro krize

B92 - 19.04.2012

Skoplje -- Makedonija je morala da revidira ovogodišnji budžet, nakon što je snizila prognozu privrednog rasta na 2,5 sa 4,5 do 5 odsto zbog dužničke krize u evrozoni.

Premijer Albanije: Petostruko ubistvo u Makedoniji ne treba pripisivati Albancima

24sata - 19.04.2012

Premijer Albanije Salji Beriša oštro je danas osudio ubistvo petorice Makedonaca, pozvao makedonske vlasti da pronađu počinioce i izvedu ih pred lice pravde i istovremeno upozorio na neprihvatljivost pripisavanja kolektivne krivice za taj ...

Gruevski: Neću smeniti Jankulovsku

B92 - 19.04.2012

Skoplje -- Makedonski premijer Nikola Gruevski rekao je da policija danonoćno radi na rasvetljavanju petostrukog ubistva i da neće smeniti ministarku Gordanu Jankulovsku.

Makedonija, nedelju dana posle zločina

RTS - 19.04.2012

Makedonska policija i dalje svim snagama pokušava da identifikuje počinioce petostrukog ubistva kod Skoplja, ali bez dramatičnih rezultata. Analiza dokaza prikupljenih iz "opela" u toku.

Makedonski premijer: Neću smeniti ministarku policije

Blic - 19.04.2012

Makedonski premijer Nikola Gruevski rekao je danas da policija danonoćno radi na rasvetljavanju petostrukog ubistva i da neće smeniti ministarku unutrašnjih poslova Gordanu Jankulovsku koja trpi brojne javne kritike.

Jankulovska neće biti smenjena

Beta - 19.04.2012

Tweet SKOPLJE, 19. aprila 2012. (Beta) - Makedonski premijer Nikola Gruevski rekao je u četvrtak da policija danonoćno radi na rasvetljavanju petostrukog ubistva i da neće smeniti ministarku unutrašnjih poslova Gordanu Jankulovsku koju ...

Skoplje ćuti o počiniocima ubistava

Prva Srpska TV - 19.04.2012

Postoje preliminarni zaključci o počiniocima i motivima petostrukog ubistva prošle nedelje kod sela Smiljkovci nadomak Skoplja, ali oni za sada ne mogu biti objavljeni, u interesu istrage, saopštila je makedonska ministarka unutrašnjih ...

Tači: Makedonci ne nasedajte na provokacije

Novosti - 19.04.2012

Bivši prvi čovek terorističke OVK: Moja poruka građanima Makedonije je mir, i da ne dozvole da budu žrtve pojedinaca, grupa, ili struktura koje žele destabilizaciju Makedonije i čitavog regiona SKOPLjE - U klimi sve većih pritisaka domaće ...

MUP Makedonije: Situacija za sada mirna, ali ima tenzija

24sata - 18.04.2012

Situacija u Makedoniji je mirna i stabilna u iščekivanju rezultata istrage o prošlonedeljnom petostrukom ubistvu u selu Smiljkovci, u blizini Skoplja, o čemu danas premijer Nikola Gruevski razgovara sa čelnicima MUP-a.

Skoplje, istraga tapka u mestu

RTS - 18.04.2012

Makedonska policija, ni šest dana posle petostrukog ubistva, nije identifikovala počinioce ovog zločina. Ministarka policije demantovala da su ubice uhvaćene, premijer prisustvovao "brifingu". Fantomske grupe prete Makedoniji.

Makedonija: Rekonstruisana ubistva

B92 - 18.04.2012

Skoplje, Brisel -- Makedonska ministarka Gordana Jankulovska kaže da je napravljena prva rekonstrukcija petostrukog ubistva i apelovala da se u javnosti ne šire dezinfomacije.

MUP ima prve pretpostavke o broju ubica,ali ih neće objaviti

Politika - 18.04.2012

SKOPLJE – Makedonsko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da ima prve pretpostavke o licima koja su učestvovala u petostrukom ubistvu nedaleko od Skoplja, ali da neće objaviti broj ubica, u interesu istrage.

Makedonska policija ima prva saznanja o ubicama petorice, ali ih još neće objaviti

Blic - 18.04.2012

Makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska demantovala je nezvanične informacije da su uhapšene ubice petostrukog ubistva u blizini skopskog sela Smiljkovci.

Makedonska policija ima saznanja o ubicama petorice

24sata - 18.04.2012

Makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska demantovala je nezvanične informacije da su uhapšene ubice petostrukog ubistva u blizini skopskog sela Smiljkovci.

Makedonija: Situacija mirna, ali ima tenzija

S media - 18.04.2012

Makedonija: Situacija mirna, ali ima tenzija Situacija u Makedoniji je mirna i stabilna u iščekivanju rezultata istrage o prošlonedeljnom petostrukom ubistvu u selu Smiljkovci, u blizini Skoplja, o čemu danas premijer Nikola Gruevski ...

Tenzije u Makedoniji smiruje i EU

Mondo - 18.04.2012

Situacija u Makedoniji je mirna i stabilna u iščekivanju rezultata istrage o prošlonedeljnom petostrukom ubistvu u selu Smiljkovci, u blizini Skoplja. Evropska unija traži da se očuva suživot u Makedoniji.

MUP: U Makedoniji mirno i stabilno

Prva Srpska TV - 18.04.2012

Situacija u Makedoniji je mirna i stabilna u iščekivanju rezultata istrage o prošlonedeljnom petostrukom ubistvu u selu Smiljkovci, u blizini Skoplja, o čemu danas premijer Nikola Gruevski razgovara sa čelnicima ...

Urađena rekonstrukcija zločina u Skoplju

Novi Magazin - 18.04.2012

Ministarka unutrašnjih poslova Makedonije Gordana Jankulovska izjavila je danas da je napravljena prva rekonstrukcija prošlonedeljnog petostrukog ubistva kod veštačkog jezera u selo Smiljkovci, kod Skoplja, i apelovala da se u javnosti ne ...

Makedonija: Policija u korist istrage ćuti o detaljima ubistva

R.S.Evropa - 18.04.2012

Makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska izjavila je da će se policija suzdržati od iznošenja novih detalja istrage o petostrukom ubistvu u Smiljevcima koje se desilo u četvrtak.

Makedonija: Postoje saznanja o počiniocima

S media - 18.04.2012

Makedonija: Postoje saznanja o počiniocima Policija za sada nema identitet počinilaca, ali ima "preliminarna saznanja za počinioce i u interesu istrage neće ih objaviti", rekla je ministarka unutrašnjih poslova Makedonije Gordana ...

Makedonija:Napravljena rekonstrukcija zločina

Novosti - 18.04.2012

Ministarka unutrašnjih poslova izjavila je da je napravljena prva rekonstrukcija petostrukog ubistva. Jankulovska: Ubice nisu uhvaćene, ali na dobrom smo tragu SKOPLjE - Ministarka unutrašnjih poslova Makedonije Gordana Jankulovska ...

Skoplje: Postoji očevidac zločina?

B92 - 17.04.2012

Beograd/ Skoplje -- Ubice petorice Makedonaca, koje su pobegle verovatno prema Kosovu, ”previdele” očevica, saznaju "Novosti". U telima žrtava pronađen po jedan metak.

Demonstranti gađali kamenjem policiju na protestu u Skoplju

24sata - 17.04.2012

Makedonska specijalna policija sukobila se u ponedeljak sa mladim demonstrantima koji su ih gađali kamenjem, besni zbog prošlonedeljnog ubistva petorice Makedonaca nedaleko od Skoplja.

Makedonija: Ubistva organizovana

B92 - 17.04.2012

Beograd -- Makedonska ministarka Gordana Jankulovska kaže da je petostruko ubistvo u blizini Skoplja organizovano, a da su žrtve slučajno izabrane.

Ubistvo petorice muškaraca u Makedoniji bilo organizovano, a žrtve su slučajno izabrane

Blic - 17.04.2012

- Nedavno petostruko ubistvo u blizini skopskog sela Smiljkovci bilo je organizovano, a ubijena četvorica mladića i 45-godišnji muškarac su slučajno izabrani - izjavila je makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska.

U Skoplju mirno i napeto

RTS - 17.04.2012

Nakon jučerašnjih protesta u Skoplju, policija u stanju pripravnosti kako bi sprečila eventualne nove incidente. Tokom protesta dva policajca lakše povređena, privedeno deset osoba.

Pretnje nepoznate albanske "armije" vladi u Skoplju

Press - 17.04.2012

Dosad nepoznata organizacija pod nazivom "Armija za oslobođenje okupiranih albanskih zemalja" zapretila je danas napadom na makedonsku vojsku i policiju, ako se u roku od dve nedelje ne povuku sa, kako navode, "okupiranih albanskih ...

Albanska "armija" preti Makedoniji

B92 - 17.04.2012

Skoplje -- Armija za oslobođenje okupiranih albanskih zemalja preti napadom na makedonsku vojsku i policiju ako se u ne povuku sa "okupiranih albanskih zemalja".

Makedonija pod pritiskom

RTS - 17.04.2012

Sve oči u Makedoniji urte u policiju, koja vodi trku sa vremenom, pokušavajući da pohvata ubice, pre nego što različite grupe ne pokušaju da uzmu pravdu u svoje ruke. "Internet rat" ekstremih grupa Albanaca i Makedonaca.

Jankulovska: Imamo ozbiljne informacije

Politika - 17.04.2012

SKOPLJE – Policija ima ozbiljne informacije koje bi mogle da znače brže rešavanje petostrukog ubistva, saopštila je danas ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska, dodajući da istraga ide u dobrom smeru, ali da je potrebno ...

Albanske pretnje makedonskoj vladi

Politika - 17.04.2012

Dosad nepoznata albanska „armija” traži od vlade u Skoplju da se povuče sa „okupiranih albanskih zemalja” Prema izveštajima agencija Skoplje – Dosad nepoznata organizacija pod nazivom „Armija za oslobođenje okupiranih albanskih zemalja” ...

Skoplje: Postoji očevidac zločina?

S media - 17.04.2012

Skoplje: Postoji očevidac zločina? Ubice petorice Makedonaca, koje su pobegle verovatno prema Kosovu, nisu primetile i ostavile su u životu jednog svedoka strašnog zločina.

Jankulovska: Peterostruko ubistvo u Makedoniji organizovano

R.S.Evropa - 17.04.2012

08:24 Jankulovska: Peterostruko ubistvo u Makedoniji organizovano 08:23 Savet bezbednosti UN pojačao sankcije protiv Severne Koreje 08:07 SAD odbacile zahtev Irana za ublažavanje sankcija 08:04 Romney u anketama sustiže Obamu 08:03 ...

Petoro povređenih na protestu u Skoplju

Prva Srpska TV - 17.04.2012

Petoro povređenih, među kojima dvojica policajaca i desetak privedenih, među kojima petoro dece, bilans je protesta u Skoplju povodom ubistva petorice Makedonaca, prošle ...

Petoro povređenih i desetak privedenih na protestu u Skoplju

S media - 17.04.2012

Petoro povređenih i desetak privedenih na protestu u Skoplju Petoro povređenih, među kojima dvojica policajaca i desetak privedenih, među kojima petoro dece, bilans je protesta u Skoplju povodom ubistva petorice Makedonaca, prošle nedelje.

Ubistvo organizovano, žrtve slučajno izabrane

Mondo - 17.04.2012

Makedonski ministar unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska smatra da je nedavno petostruko ubistvo u blizini skopskog sela Smiljkovci organizovano, a da su ubijena četvorica mladića i 45-godišnji muškarac slučajno izabrani.

Deset uhapšenih zbog uličnih nereda u Skoplju

E-Novine - 17.04.2012

Makedonska policija uhapsila je deset osoba, od kojih petoro maloletnika, zbog izazivanja nereda za vreme protesta u centru Skoplja u ponedeljak popodne * Demonstranti su uzvikivali antialbanske parole i pokušali da pređu most koji vodi do ...

Jankulovska: Petostruko ubistvo organizovano

Prva Srpska TV - 17.04.2012

- Nedavno petostruko ubistvo u blizini skopskog sela Smiljkovci bilo je organizovano, a ubijena četvorica mladića i 45-godišnji muškarac su slučajno izabrani, izjavila je makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska.

Makedonija: Žrtve slučajno izabrane

Novosti - 17.04.2012

Ministar unutrašnjih poslova Makedonije Gordana Jankulovska izjavila je da se može zaključiti da je petostruko ubistvo u blizini sela Smiljkovci organizovano SKOPLJE - Ministar unutrašnjih poslova Makedonije Gordana Jankulovska izjavila je ...

Makedonija: Masakr organizovan, žrtve slučajne! (VIDEO)

S media - 17.04.2012

Makedonija: Masakr organizovan, žrtve slučajne! (VIDEO) - Petostruko ubistvo kraj Železničkog jezera na periferiji Skoplja bilo je organizovano, ali su žrtve slučajno izabrane - kaže ministarka policije Makedonije Gordana Jankulovska.

Tenzija raste: Albanska "armija" preti Vladi Makedonije!

S media - 17.04.2012

Tenzija raste: Albanska "armija" preti Vladi Makedonije! Organizacija "Armija za oslobođenje okupiranih albanskih zemalja" uputila ultimatum makedonskoj vladi da se u roku od dve nedelje povuče sa "okupiranih i koloniziranih albanskih ...

Gradjani dali važne informacije

Beta - 17.04.2012

Tweet SKOPLJE, 17. aprila 2012. (Beta) - Oko 40 gradjana do sada se javilo policiji sa informacijama o vozilu koje je pronadjeno u blizini mesta petostrukog ubistva kod Smiljkovskog jezera, kod Skoplja.

MUP Makedonije: Ubijeni slučajno odabrani

R.S.Evropa - 17.04.2012

Ministarka unutrašnjih poslova Makedonije Gordana Jankulovska izjavila je da se, prema poslednjim nalazima policije, može zaključiti da je petostruko ubistvo koje se desilo prošle nedelje u u blizini skopskog sela Smiljkovci organizovano, ...

Pretnje "albanske armije" vladi Makedonije

Prva Srpska TV - 17.04.2012

Dosad nepoznata organizacija pod nazivom "Armija za oslobođenje okupiranih albanskih zemalja" zapretila je danas napadom na makedonsku vojsku i policiju, ako se u roku od dve nedelje ne povuku sa, kako navode, "okupiranih albanskih ...

MUP Makedonije: Izrađen profil ubica iz Smiljevaca

R.S.Evropa - 17.04.2012

Ministarka unutrašnjih poslova Makedonije Gordana Jankulovska saopštila je u utorak da se istraga petostrukog ubistva u Smiljevicma kreće u dobrom smeru i navela da policija ima ‘ozbiljne informacije koje mogu dovesti ovaj proces do kraja’.

Masakr može brzo biti rasvetljen

Danas - 17.04.2012

Skoplje - Oko 40 građana do sada se javilo policiji sa informacijama o vozilu koje je pronađeno u blizini mesta petostrukog ubistva kod Smiljkovskog jezera, kod Skoplja.

Albanci teraju "Makedonce okupatore"

Mondo - 17.04.2012

"Armija za oslobođenje okupiranih albanskih teritorija" (AOOAT) poručila je makedonskoj vladi da se povuče sa "okupiranih i koloniziranih albanskih zemalja".

Makedonija: Ubistva odgovor mafije?

Novosti - 17.04.2012

Zločin mogući odgovor mafije na akciju MUP ”Detonator”, za suzbijanje organizovanog kriminala. Gordana Jankulovska: Ubistvo organizovano, žrtve slučajno izabrane SKOPLJE SPECIJALNO ZA „NOVOSTI“ U IŠČEKIVANJU konkretnih rezultata istrage ...

Incidenti u Skoplju

Nadlanu - 17.04.2012

Međunacionalne tenzije u Makedoniji ne prestaju ni četiri dana pošto su otkrivena tela petorice ubijenih Makedonaca kod veštačkog jezera u selo Smiljkoci.

Zakazani skupovi u više gradova zbog ubistva kod Skoplja

24sata - 16.04.2012

U više gradova Makedonije aktivisti i korisnici internet društvenih mreža za danas su zakazali skupove, kako bi odali poštu petorici ubijenih ljudi pre četiri dana u blizini Skoplja.

Skoplje, tenzije i teorije

RTS - 16.04.2012

Makedonska policija provela noć sprečavajući incidente između grupa Makedonaca i Albanaca u okolini Skoplja. Zapaljena kuća čiji je vlasnik Albanac. Policija pretražuje "opel" pronađen desetak kilometara od mesta zločina.

Incidenti u Skoplju

RTS - 16.04.2012

Incidenti na protestima u Skoplju. Grupa navijača bacala kamenice na policiju. Privedeno 10 osoba, povređena tri policajca. Angažovane sve snage u istrazi ubistva kod Skoplja.

Makedonska policija objavila fotografiju automobila koji su koristile ubice petorice muškaraca

Blic - 16.04.2012

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije potvrdilo je danas da je u petostrukom ubistvu korišćen automobil marke "opel omega" tamno crvene boje, koji je pronađen 10 kilometara od mesta zločina.

Jankulovska pokazala sliku opela koji su koristili zločinci

Politika - 16.04.2012

SKOPLJE – Automobil marke „opel”, bordo boje, koji je pronađen na desetak kilometara od mesta gde su u četvrtak uveče ubijena petorica ljudi kod veštačkog jezera u selu Smiljkovci kod Skoplja definitivno je na neki način povezan za ...

MUP traži pomoć od građana o ubistvima kod Skoplja

24sata - 16.04.2012

Makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nije danas saopštilo identitet ubica kao ni motiv ubistava pet muškaraca u blizini Skoplja, ali je zatražilo od građana pomoć u vezi sa pronađenim automobilom, za koji je potvrđeno da su ga ...

Protest u Skoplju protiv Albanaca

Blic - 16.04.2012

Grupa od oko 50 mladića okupila se večeras u centru Skoplja uzvukujući antialbanske parole i pevajući navijačke pesme kojima se vređaju Albanci.

Održan pomen žrtvama napada u Skoplju, završen protest

Blic - 16.04.2012

Paljenjem sveća u Sabornom hramu u centru Skoplja večeras je odata pošta petorici Makedonaca ubijenih pre tri dana u blizini Skoplja i završen protest u kojem je oko 50 mladih ljudi tražilo da budu pronađene ubice.

Protest u Skoplju, 10 privedenih

B92 - 16.04.2012

Skoplje -- Na protestu u Skoplju povodom ubistva pet osoba, nekoliko stotina okupljenih građana gađalo je policajce, uzvikujući nacionalističke i antialbanske parole.

Privedeno 10 ljudi na protestu u Skoplju

Blic - 16.04.2012

Makedonska policija uhapsila je danas deset osoba, od kojih petoro maloletnika, zbog izazivanja nereda za vreme popodnevnih protesta ispred zgrade makedonske vlade i u centru Skoplja.

Skupovi u više makedonskih gradova povodom ubistva

Prva Srpska TV - 16.04.2012

U više gradova Makedonije aktivisti i korisnici internet društvenih mreža zakazali su skupove, kako bi odali poštu petorici ubijenih ljudi pre četiri dana u blizini Skoplja.

Makedonija: Pronađen automobil povezan za petostrukim ubistvom

R.S.Evropa - 16.04.2012

Aleksandar Pesev (Skoplje) Makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je da je utvrđen profil, ali ne i identitet izvršilaca petostrukog ubistva koje se dogodilo ataru sela Smiljkovci u blizini Skoplja.

Zapalili kuću Albanca u Radišanima

Glas javnosti - 16.04.2012

SKOPLJE - Makedonska policija angažovala je sve snage kako bi pronašla počinioce petostrukog ubistva u okolini Skoplja, ali i sprečila sudar grupa Makedonaca i Albanaca, koje već nekoliko dana "patroliraju" raskrsnicama oko naselja ...

Makedonija: Zapaljena kuća Albanca

S media - 16.04.2012

Makedonija: Zapaljena kuća Albanca Tenzije u Makedoniji nakon petostrukog ubistva ne jenjavaju. Grupa Makedonaca sinoć je zapalila kuću čiji su vlasnici Albanci. Intenzivirana potraga za ubicama.

Makedonci zapalili kuću Albancima

Vesti Online - 16.04.2012

U novim sukobima između Makedonaca i Albanaca u okolini Skoplja, do kojih je došlo nakon petorostrukog ubistva kod Skoplja, grupa Makedonaca zapalila je kuću čiji su vlasnici Albanci.

U Skoplju huligani kamenovali policiju

Mondo - 16.04.2012

Na protestu ispred zgrade Vlade nekoliko stotina učesnika bacalo je kamenice na policiju, novinare i prolaznike, uzvikujući antialbanske parole. Prethodno u okolini prestonice grupa Makedonaca zapalila je kuću čiji su vlasnici Albanci.

Skoplje: Makedonci zapalili albansku kuću

Novosti - 16.04.2012

Makedonska policija angažovala je sve snage kako bi pronašla počinioce petostrukog ubistva u okolini Skoplja, ali i sprečila sudar grupa Makedonaca i Albanaca, koje već danima "patroliraju" raskrsnicama oko naselja Radišani SKOPLjE - ...

Makedonski MUP traži pomoć od gradjana

Beta - 16.04.2012

Tweet SKOPLJE, 16. aprila 2012. (Beta) - Makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nije u ponedeljak saopštilo identitet ubica kao ni motiv ubistava pet muškaraca u blizini Skoplja, ali je zatražilo od gradjana pomoć u vezi sa ...

Makedonska policija traži pomoć građana

Novi Magazin - 16.04.2012

Makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova nije u ponedeljak saopštilo identitet ubica kao ni motiv ubistava pet muškaraca u blizini Skoplja, ali je zatražilo od građana pomoć u vezi sa pronađenim automobilom, za koji je potvrđeno da su ...

„Opel“ prvi dokaz

Danas - 16.04.2012

Skoplje, Beograd - Tamnocrveni „opel omega“ uvezen iz inostranstva sa lažnim, ukradenim registarskim tablicama, koji je pronađen nekoliko kilometara od atara skopskog sela Smiljkovci, gde su prošlog četvrtka ubijena četvorica mladića i ...

Pogledajte: Ovo je "Opel" koji je bio na mestu masakra

S media - 16.04.2012

Pogledajte: Ovo je "Opel" koji je bio na mestu masakra Makedonski MUP zatražio je pomoć građana u vezi sa pronađenim automobilom, za koji je potvrđeno da su ga koristili počinioci petostrukog ubistva kod Skoplja.

Antialbanski protesti u Makedoniji

Novi Magazin - 16.04.2012

Večernje novosti Grupa od oko 50 mladića okupila se u ponedeljak uveče u centru Skoplja uzvukujući antialbanske parole i pevajući navijačke pesme kojima vređaju Albance.

Skoplje: Grupa građana skandira protiv Albanaca

Vesti Online - 16.04.2012

Grupa od oko 50 mladića okupila se u centru Skoplja uzvukujući antialbanske parole i pevajći navijačke pesme kojima se vređaju Albanci. "Nek razumeju prokleti Šiptari da makedonsko ime neće da nestane", jedna je od parola koje pevaju ...

Makedonija: Ključ ubistava kod tajnog svedoka

Novosti - 16.04.2012

Ubice, koje su pobegle verovatno prema Kosovu, ”previdele” očevica. U telima žrtava pronađen po jedan metak. Jankulovska pokazala sliku vozila SKOPLJE - U intenzivnoj istrazi za otkrivanje zločinaca koji su uoči Uskrsa u ataru sela ...

Makedonski MUP traži pomoć od gradjana

Prva Srpska TV - 16.04.2012

Makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nije saopštilo identitet ubica kao ni motiv ubistava pet muškaraca u blizini Skoplja, ali je zatražilo od gradjana pomoć u vezi sa pronadjenim automobilom, za koji je potvrdjeno da su ga ...

Održan pomen žrtvama napada u Skoplju

Beta - 16.04.2012

Tweet SKOPLJE, 16. aprila 2012. (Beta) - Paljenjem sveća u Sabornom hramu u centru Skoplja u ponedeljak uveče je odata pošta petorici Makedonaca ubijenih pre tri dana u blizini Skoplja i završen protest u kojem je oko 50 mladjih ljudi ...

Privedeno 10 ljudi u Skoplju

Beta - 16.04.2012

Tweet SKOPLJE, 16. aprila 2012. (Beta) - Makedonska policija uhapsila je u ponedeljak deset osoba, od kojih petoro maloletnika, zbog izazivanja nereda za vreme popodnevnih protesta ispred zgrade makedonske vlade i u centru Skoplja.

Privedeno 10 ljudi na protestu u Skoplju (VIDEO)

S media - 16.04.2012

Privedeno 10 ljudi na protestu u Skoplju (VIDEO) Na protestu ispred zgrade Vlade i u centru Skoplja, organizovanom zbog petostrukog ubistva kod veštačkog jezera, policija je uhapsila deset osoba.

Desetoro uhapšeno na protestima u Skoplju

Novi Magazin - 16.04.2012

Makedonska policija uhapsila je u ponedeljak deset osoba, od kojih petoro maloletnika, zbog izazivanja nereda za vreme popodnevnih protesta ispred zgrade makedonske vlade i u centru Skoplja.