TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SVETSKA BANKA ODOBRILA JUGOSLAVIJI KREDIT ZA PRIVATIZACIJU

B92 - 24.05.2002

Beograd -- Guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic izjavio je u petak da je kredit Svetske banke od 85 miliona dolara, koji je sinoc odobren Jugoslaviji, namenjen za razvoj finansijskog sektora, za ubrzanje procesa privatizacije i reformu socijalnog sektora u Srbiji.

ILIC DEMANTUJE DINKICA

B92 - 23.05.2002

Cacak -- Predsednik Nove Srbije i gradonacelnik Cacka Velimir Ilic demantovao je izjave guvernera Narodne banke Jugoslavije Mladjana Dinkica da je trazio proviziju kako bi od Vlade Kipra dobio podatke o novcu koji je prethodni rezim izneo iz zemlje.

DINKIC: POSTOJE DOKUMENTI DA JE ILIC TRAZIO PROVIZIJU

B92 - 22.05.2002

London -- Guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic zatrazio je od lidera Nove Srbije Velimira Ilica da prizna da je trazio 10 miliona dolara provizije, odnosno 3 miliona dolara kapare, kako bi kiparska vlada dala podatke o racunima funkcionera rezima Slobodana Milosevica.

EU is requesting the same Customs

Blic - 21.05.2002

Belgrade - 'The climate for investments in Serbia is bad since the procedure for obtaining of various permissions is very complicated. State administration that should issue such permissions is huge. Apart from that the most serious obstacles to significant foreign investments are absence of legal ...

"DINKIC STOPIRAO ISTRAGU"

B92 - 21.05.2002

Beograd -- Predsednik Nove Srbije Velimir Ilic izjavio da je guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic stopirao istragu o 1,3 milijardi dolara koje su na Kipar prebacene tokom vladavine Slobodana Milosevica i odbacio tvrdnje da je trazio proviziju od 10 miliona dolara.

DINKIC: KONVERTIBILNOST DOBRA ZA STRANE INVESTICIJE

B92 - 20.05.2002

Beograd -- Guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic izjavio je u ponedeljak da konvertibilnost dinara ukazuje stranim investitorima da u drzavi nema kursnih rizika sto ce pozitivno uticati na njihov dolazak u Jugoslaviju.

KIPAR OPSTRUIRAO PRONALAZENJE JUGOSLOVENSKOG NOVCA

B92 - 20.05.2002

Beograd -- Guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic izjavio je u ponedeljak da je potraga za jugoslovenskim novcem koji je bivsa vlast iznela na Kipar stala, jer vlasti te drzave "nisi htele da saradjuju". On je novinarima rekao da je mogucnost da se iz Beograda deluje van nekih ...