TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KANDIC: DOZVOLJENI PORODICNI PAKETI ZA ZATVORENIKE U SRBIJI

B92 - 12.11.2000

Direktor Fonda za humanitarno pravo Natasa Kandic rekla je Beti da je u nedelju pocela da se sprovodi odluka koministara pravde Srbije o prihvatanju porodicnih paketa za zatvorenike u zatvorima u Srbiji. Kandiceva je kazala da su koministri pravde na sinocnjem sastanku odobrili porodicne pakete za ...

TV NS OBASUTA PRETNJAMA ZBOG GOSTOVANJA NATASE KANDIC

B92 - 11.11.2000

Televizija Novi Sad dobila je u petak uvece anonimnu pretnju jednog gledaoca da ce baciti bombu na zgradu Televizije zbog gostovanja direktora Fonda za humanitarno pravo Natase Kandic u emisiji "Signali". Kako je agenciji Beta receno u Televiziji, pretnja je stigla tokom emisije na kontakt-telefon, ...

DEMANTI NATASE KANDIC

B92 - 10.11.2000

Direktor Fonda za humanitarno pravo Natasa Kandic demantovala je informaciju, koju je objavio i B92, da je posetila pozarevacki zatvor u delegaciji koju su cinili sef Drzavne bezbednosti Radomir Markovic i predsednik Lige albanskih zena Fljora Brovina.

KANDIC: POLICIJA JE TRULA IZNUTRA

B92 - 09.11.2000

Direktor Fonda za humanitarno pravo Natasa Kandic izjavila je da je policija svojim ponasanjem tokom postizbornih protesta pokazala koliko je ta institucija bila trula iznutra, od svih ratovanja i nezakonitih radnji u koje je bila umesana.

MARKOVIC, BROVINA I NATASA KANDIC BILI U NISKOM ZATVORU

B92 - 09.11.2000

Sef Sluzbe drzavne bezbednosti Srbije Rade Markovic dosao je u zatvor u Nisu gde vec nekoliko dana traje pobuna zatvorenika koji traze amnestiju i bolje uslove zivota. "Ucinicemo sve da se ovo sto pre i sto efikasnije zaustavi, ali to ne zavisi samo od mene, vec i od drzave", rekao je Markovic.

NATASA KANDIC: ZATVORENICI TRAZE POBOLJSANJE ZA ALBANCE

B92 - 07.11.2000

Direktor Fonda za humanitarno pravo Natasa Kandic, koja je u ponedeljak obisla zatvor u Sremskoj Mitrovici, u izjavi za B92 kaze da je situacija veoma ozbiljna i komplikovana te da hitno treba da se resava jer i u drugim zatvorima nije bolje.