TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Na sastanku EU opoziciju ce predstavljati prelazna vlada Avramovica

B92 - 21.11.1999

Na sastanku sefova diplomatija EU 15. decembra zvanicno ce biti saopsten sastav trilateralne komisije koju ce ciniti predstavnici SAD, EU i opozicije u Srbiji, saopstio je koordinator Saveza za promene Vladan Batic. On je na konferenciji za novinare rekao da ce opoziciju u toj komisiji ...

SZP nastavlja proteste

B92 - 20.11.1999

Iako je bilo najavljeno da ce na mitingu Saveza za promene u subotu uvece Dragoslav Avramovic saopstiti sastav prelazne vlade ciji je on premijer, to se ipak nije dogodilo, vec je saopsteno da ce sastav vlade javnosti biti poznat vrlo uskoro.

Batic: Parlamentarni izbor u februaru ili martu

B92 - 19.11.1999

Koordinator Saveza za promene Vladan Batic ocenio je da ce parlamentarni izbori u Srbiji biti odrzani u februaru ili martu iduce godine. On je, u razgovoru sa predsedavajucim bugarskog parlamenta Jordanom Sokolovim u Sofiji ocenio da bi srpska opozicija mogla da koristi model demokratskih promena u ...

SZP prekida svakodnevne proteste - okrugli sto o prevremenim izborima

B92 - 17.11.1999

Savez za promene prekida svakodnevne proteste u Beogradu. Mitinzi u glavnom gradu bice odrzavani subotom, rekao je na danasnjoj konferenciji za novinare Vladan Batic. On je rekao da ce svakog radnog dana mitinzi biti odrzavani po unutrasnjosti Srbije.

Batic: SZP nece izaci na izbore pod ovim uslovima

B92 - 15.11.1999

“Savez za promene nece izaci na izbore ukoliko budu organizovani pod sadasnjim uslovima, i nece pristati samo na lokalne izbore”, izjavio je koordinator Saveza, Vladan Batic. On je na konferenciji za novinare ocenio da bi izlazak na izbore pod sadasnjim uslovima predstavljao politicko samoubistvo.