TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lekari: Tudjmanovo stanje se stabilizuje – stampa: Tudjman klinicki mrtav

B92 - 14.11.1999

Zdravstveno stanje hrvatskog predsednika Franje Tudjmana se stabilizuje, nakon jos jedne operacije, saopstio je u nedelju pre podne lekarski konzilijum. U saopstenju se navodi da su "jucerasnje poteskoce probavnog sistema uspesno otklonjene hirurskim putem". Hrvatski predsednik se od 1.

Tudjmanovo stanje kriticno

B92 - 12.11.1999

Svi hrvatski dnevni listovi u petak na naslovnim stranama navode da je stanje predsednika Hrvatske Franje Tudjmana kriticno. Lekarski konzilijum juce je saopstio da se kod Tudjmana, koji se 11 dana nalazi na bolnickom lecenju, javilo unutrasnje kapilarno krvarenje i da to zahteva nov nacin lecenja.

Tudjman se postepeno oporavlja

B92 - 10.11.1999

Lekarski konzilijum saopstio je danas da se predsednik Hrvatske Franjo Tudjman i dalje postepeno oporavalja od operacije. Tudjman je 1. novembra hitno podvrgnut operaciji, nakon sto su lekari ustanovili da ima perforaciju na debelom crevu.

“Nacional”: Tudjman zamalo umro

B92 - 09.11.1999

Hrvatski predsednik Franjo Tudjman zamalo je umro od sepse u noci izmedju petka i subote i sada se bori za zivot, pise hrvatski nedeljnik "Nacional”. "Nacional" je prvi hrvatski list koji je krajem 1996. godine otkrio da Tudjman boluje od raka digestivnog trakta, a nedavno i da ima komplikacije od ...