TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Biro za koordinaciju službi bezbednosti sutra o Agrobanci

Blic - 19.08.2012

Sednica Biroa za koordinaciju službama bezbednosti održaće se sutra, a tema će biti dalja istraga u aferi "Agrobanka", saznaje Tanjug u Vladi Srbije.

Biro za koordinaciju službi bezbednosti danas o Agrobanci

Blic - 19.08.2012

Sednica Biroa za koordinaciju službama bezbednosti biće održana danas, a tema će biti i dalja istraga u aferi "Agrobanka". Prvi potpredsednik Vlade Srbije i koordinator Biroa Aleksandar Vučić izjavio je, pred sednicu Biroa, da se kao ...

Vučić: Neće biti zaštićenih

B92 - 19.08.2012

Beograd -- Sutra će se na prvom radnom sastanku okupiti članovi Biroa za koordinaciju službama bezbednosti, a među temama će biti i afera o Agrobanci, potvrdio Vučić.

Biro za koordinaciju službi bezbednosti o Agrobanci

S media - 19.08.2012

Biro za koordinaciju službi bezbednosti o Agrobanci Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da slučaj “Agrobanke” "ima jaku simboliku" i da se na tom slučaju može videti kako je i na koji način došlo do propadanja ...

Završena sednica Biroa o korupciji i slučaju "Agrobanke" (VIDEO)

S media - 19.08.2012

Završena sednica Biroa o korupciji i slučaju "Agrobanke" (VIDEO) Sednica Biroa za koordinaciju službama bezbednosti na kojoj se razgovaralo o borbi protiv korupcije i kriminala i o slučaju "Agrobanke", završena je oko 15 časova u Vladi ...

Vučić: Neće biti zaštićenih

Vesti Online - 19.08.2012

U ponedeljak, 20. avgusta, na prvom radnom sastanku okupiće se članovi Biroa za koordinaciju službama bezbednosti, a među temama će biti i afera o Agrobanci, potvrdio Vučić za B92.

Vučić najavljuje nastavak borbe protiv kriminala

Novi Magazin - 19.08.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju, pred sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti da se kao rezultat tog sastanka može očekivati nastavak započete akcije države u borbi protiv korupcije i ...

"Mala Bosna" protiv Agrobanke

B92 - 18.08.2012

Subotica -- Poljoprivredno dobro "Mala Bosna” u restrukturiranju angažovalo je stručni tim koji treba da podnese krivičnu prijavu protiv rukovodstva Agrobanke.

Lale na nosilima!

ALO - 18.08.2012

Radoslav Sekulić je u Beogradu, teško je bolestan, jedva pokretan i veoma otežano govori. Ovog leta se izvesno vreme lečio na Vojno-medicinskoj akademiji, tako da su spekulacije o njegovom bekstvu u Švajcarsku neistinite, jer bi zemlju ...

Kako je Agrobanka ojadila „Malu Bosnu”

Politika - 17.08.2012

Poljoprivredno dobro sa 500 hektara bilo garant za višemilionske kredite, a oni su se prelivali u druge firme vlasnika Predraga Mališanovića Subotica – Poljoprivredno dobro „Mala Bosna” u restrukturiranju angažovalo je stručni tim koji ...

Dačić: Nema nedodirljivih!

ALO - 17.08.2012

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da u istrazi o zloupotrebama u Agrobanci „neće biti ograničenja“ i da njegova Socijalistička partija Srbije nema nikakve veze s tim slučajem.

Međusobne optužbe Šoškića i Dinkića oko Agrobanke

24sata - 16.08.2012

Bivši guverner NBS Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za “pljačku Agrobanke” i zapitao zašto Mlađan Dinkić 2002. godine kada je bio guverner nije oduzeo dozvolu za rad lošoj banci kakva je bila Agrobanka koja je i tada ...

MUP ispituje sve kredite Agrobanke

B92 - 16.08.2012

Beograd -- Uprava kriminalističke policije MUP-a Srbije proverava sve kredite koje je Agrobanka dodeljivala u proteklih nekoliko godina, piše Politika To je i ranije za B92 rekao specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko ...

Dačić: SPS nema veze sa "Agrobankom"

RTS - 16.08.2012

U istrazi o zlopoupotrebama u Agrobanci neće biti ograničenja, kaže premijer Ivica Dačić i ističe da njegova SPS nema nikakve veze sa tim slučajem. Premijer najavljuje posetu Briselu za 4.

Dačić: SPS nema veze sa Agrobankom

Kurir - 16.08.2012

Što se mene tiče istraga može da ide dokle god hoće, nema ograničenja. Mora da odgovara svako ko je kriv, a može da bude blizak kome god hoće, kaže premijer BEOGRAD - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je ...

Dačić: Neće biti zaštićenih u istrazi o Agrobanci

Politika - 16.08.2012

BEOGRAD - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u istrazi o Agrobanci neće biti zaštićenih i dodao da će ona biti obimna i duga.

Dačić: SPS nema veze sa "Agrobankom", neće biti zaštićenih

Blic - 16.08.2012

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u istrazi o Agrobanci neće biti zaštićenih i dodao da će ona biti obimna i duga.

Nema zaštićenih u aferi Agrobanka

B92 - 16.08.2012

Beograd -- Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da neće biti zaštićenih u "aferi Agrobanka", kao i da SPS nema nikakve veze sa slučajem.

Afera "Agrobanka": Sekulić pod istragom

RTS - 16.08.2012

Vlasnik "Habitfarma" u stečaju Radoslav-Lale Sekulić pod istragom u aferi "Agrobanka". Samo tri njegove firme Agrobanci duguju više od 20 miliona evra.

"Agrobanka": Sekulić pod istragom

B92 - 16.08.2012

Beograd -- Prvi koji će biti obuhvaćen istragom u aferi "Agrobanka" je vlasnik "Habitfarma" u stečaju Radoslav Lale Sekulić, javlja RTS. Istragom će biti obuhvaćena i pravna lica koja su povezana s tom kompanijom.

Afera Agrobanka: Lale Sekulić pod istragom

Kurir - 16.08.2012

Istraga je pokazala da samo tri Sekulićeve firme "Agrobanci" duguju više od 20 miliona evra BEOGRAD - Prvi koji će biti obuhvaćenen istragom u aferi "Agrobanka" je vlasnik " Habitfarma " u stečaju Radoslav Lale Sekulić i pravna lica koja ...

Afera "Agrobanka": Sekulić pod istragom

Blic - 16.08.2012

Prvi koji će biti obuhvaćen istragom u aferi "Agrobanka" je vlasnik "Habitfarma" u stečaju Radoslav Lale Sekulić i pravna lica koja su povezana s tom kompanijom, javila je večeras Radio-televizija Srbije.

Policija ljuta: Ometaju nam istragu

Press - 16.08.2012

Neizdrživo - U toku detaljno ispitivanje poslovanja Agrobanke, a policija svakog svedoka saslušava po tri - četiri sata. Otkako se podigla velika medijska prašina, pritisak na nadležne koji ispituju slučaj je ogroman U istragu će se ...

Laletu na lepe oči dali milijarde?

ALO - 16.08.2012

Da je rukovodstvo Agrobanke i šakom i kapom delilo novac banke svedoči i to da je ivanjičkom biznismenu Radoslavu Laletu Sekuliću, simpatizeru SPS-a, u veoma kratkom roku, u više navrata i bez prethodne provere, navodno dato pet milijardi ...

Dačić: SPS nema veze sa Agrobankom

Glas javnosti - 16.08.2012

BEOGRAD - Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da u istrazi o zlopoupotrebama u Agrobanci "neće biti ograničenja" i da njegova Socijalistička partija Srbije nema nikakve veze sa tim slučajem.

Dačić: SPS nema veze sa Agrobankom (VIDEO)

S media - 16.08.2012

Dačić: SPS nema veze sa Agrobankom (VIDEO) Socijalistička partija Srbije nema nikakve veze sa slučajem Agrobanke, istraga može da ide daleko dokle god hoće, izjavio premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

"Agrobanka": Sekulić prvi na udaru

Mondo - 16.08.2012

Prvi koji će biti obuhvaćenen istragom u aferi "Agrobanka" je vlasnik "Habitfarma" u stečaju Radoslav Lale Sekulić i pravna lica koja su povezana s tom kompanijom, javila je večeras Radio-televizija Srbije.

Dačić: SPS nema veze sa aferom Agrobanka

Novi Magazin - 16.08.2012

Beta Socijalistička partija Srbije nema nikakve veze sa aferom Agrobanka, rekao je danas lider SPS Ivica Dačić, koji je i premijer Srbije. "Što se mene tiče istraga može da ide dokle god hoće, nema ograničenja.

Dačić: SPS nema veze sa Agrobankom

Vesti Online - 16.08.2012

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u četvrtak da u istrazi o zlopoupotrebama u Agrobanci neće biti ograničenja i da njegova Socijalistička partija Srbije nema nikakve veze sa tim slučajem.

Dačić: Neće biti zaštićenih u istrazi o "Agrobanci"

Novosti - 16.08.2012

Ko god je kriv mora da odgovara i tu nema nikakve dileme. Mogu da budu bliski kome god hoćete, pa i vama (novinarima) ili meni lično - to je sasvim svejedno, napomenuo je premijer Srbije BEOGRAD - Premijer i ministar unutrašnjih poslova ...

Neće biti zaštićenih u istrazi o Agrobanci

Prva Srpska TV - 16.08.2012

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da u istrazi o Agrobanci neće biti zaštićenih i dodao da će ona biti obimna i duga.

Rudnap: Mi smo dobri dužnici Agrobanci

Mondo - 16.08.2012

Rudnap grupa redovno otplaćuje kredit kod Agrobanke. Rudnap grupa danas je saopštila da je kredit koji ima kod Agrobanke višestruko obezbeđen i da ga redovno otplaćuje. Kredit se uredno servisira i dospeva u junu 2013.

Nema potvrde o svedoku-saradniku

Danas - 16.08.2012

Beograd - Ne postoji nikakva potvrda niti nagoveštaj u Tužilaštvu za organizovani kriminal o pregovorima o statusu svedoka-saradnika ili sporazumu o priznavanju krivice nekog iz grupe uhapšenih u aferi Agrobanka.

Sekulić pod istragom zbog Agrobanke

Novi Magazin - 16.08.2012

Radoslav Lale Sekulić, vlasnik "Habitfarma" u stečaju biće prvi obuhvaćen istragom u aferi "Agrobanka", javila je večeras Radio-televizija Srbije. Istragom će da budu obuhvaćena i pravna lica povezana sa tom kompanijom.

Afera "Agrobanka": Sekulić pod istragom

S media - 16.08.2012

Afera "Agrobanka": Sekulić pod istragom Vlasnik Habitfarma u stečaju Radoslav Lale Sekulić pod istragom u aferi Agrobanka. Samo tri njegove firme Agrobanci duguju više od 20 miliona evra.

Dačić: SPS nema veze sa Agrobankom

Nadlanu - 16.08.2012

" Što se mene tiče istraga može da ide dokle god hoće, nema ograničenja. Mora da odgovara svako ko je kriv, a može da bud blizak kome god hoće ", rekao je Dačić, a prenose agencije.

Nin otkriva: Pod istragom Lazarević, Bogićević i Đurić u aferi "Agrobanka"

Blic - 15.08.2012

Istragom o aferi Agrobanka narednih dana biće obuhvaćene i kompanije koje su navodno bez odgovarajućeg obezbeđenja dobile kredit, a još nisu vratile pozajmljeni novac, među kojima su i „Rudnap grupa“ Vojina Lazarevića, „Farmakom“ Miroslava ...

Agrobanka:Pod istragom i Lazarević?

B92 - 15.08.2012

Beograd -- Istragom o aferi Agrobanka narednih dana biće obuhvaćene i kompanije Vojina Lazarevića, Miroslava Bogićevića, Dragana Đurića, otkriva NIN.

Šoškić negira odgovornost i proziva Dinkića

Kurir - 15.08.2012

Rukovodstvo centralne banke u prethodne dve godine otkrilo skrivane gubitke Agrobanke i sprečilo nastajanje još većih, navodi Šoškić BEOGRAD - Bivši guverner Narodna banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za ...

Agrobanka: Lazarević, Bogićević i Đurić pod istragom

Kurir - 15.08.2012

Banka oko 10 miliona evra potražuje od „Rudnap grupe“, čiji je vlasnik Vojin Lazarević, a pet miliona evra banci duguje još jedna njegova firma, „Minel Kotlogradnja“.

Šoškić negira odgovornost za Agrobanku, proziva Dinkića

Politika - 15.08.2012

BEOGRAD - Bivši guverner Narodna banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za „pljačku Agrobanke” i zapitao zašto Mlađan Dinkić 2002.

Šoškić odbacuje krivicu za "pljačku Agrobanke" i proziva Dinkića

Blic - 15.08.2012

BEOGRAD - Bivši guverner Narodna banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za “pljačku Agrobanke” i zapitao zašto Mlađan Dinkić 2002.

Šoškić odbacuje optužbe

RTS - 15.08.2012

Gubici u "Agrobanci" su stvarani godinama, kaže bivši guverner Dejan Šoškić. Šoškić postavlja pitanje i zbog čega se on u javnosti prikazuje kao odgovoran za te gubitke, iako su za vreme njegovog mandata otkriveni gubici i oduzeta dozvola ...

Šoškić negira odgovornost za Agrobanku, proziva Dinkića

24sata - 15.08.2012

Bivši guverner Narodna banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za "pljačku Agrobanke" i zapitao zašto Mlađan Dinkić 2002.

Prinudna uprava kriva za Agrobanku?

B92 - 15.08.2012

Beograd -- Za kolaps Agrobanke kriva je prinudna uprava koja je prihvatila godišnji izveštaj i predlog podele dividendi, ocenili su ulagači Agrobanke iz Evropske unije.

Prinudna uprava kriva za kolaps Agrobanke

Kurir - 15.08.2012

Brojna hapšenja, vezana za same poslovne odluke u Agrobanci koje su sada počeli vlasnici, izražavaju dobru volju da se utvrdi odgovornost za pojedine postupke, naveo je Aleš Škoberne BEOGRAD - Za kolaps Agrobanke kriva je prinudna uprava ...

Akcionari krive prinudnu upravu

RTS - 15.08.2012

Ulagači Agrobanke iz EU navode da je za kolaps te banke kriva prinudna uprava koja je prihvatila godišnji izveštaj i predlog podele dividende na temelju zaključaka ugledne revizorske kuće, dok je izvršilac posla bila NBS.

Dinkić odgovara Šoškiću

RTS - 15.08.2012

U vreme kada je Mlađan Dinkić bio guverner NBS, Agrobanka je imala pozitivan kapital i poslovala je u skladu sa propisima, saopštilo je Ministarstvo finansija reagujući na izjave Dejana Šoškića da je Agrobanka trebalo da bude zatvorena još ...

Ministarstvo: Kad je Dinkić bio guverner Agrobanka nije imala gubitke

Blic - 15.08.2012

Beograd - Ministarstvo finansija i privrede saopštilo je danas da je zlonamerno i tendenciozno pitanje koje je postavio bivši guverner NBS Dejan Šoškić - zašto Mlađan Dinkić pre deset godina nije oduzeo dozvolu za rad Agrobanci.

Šoškićeva pitanja, Dinkićev odgovor

B92 - 15.08.2012

Beograd -- Dejan Šoškić negira umešanost u aferu Agrobanka i pita zašto joj Mlađan Dinkić nije oduzeo dozvolu još 2002. Ministarstvo finansija: Banka je tada bila u plusu.

Dinkić: Agrobanka bez gubitaka u moje vreme

Kurir - 15.08.2012

Ministarstvo finansija i privrede navodi da u vreme kada je guverner NBS bio Mlađan Dinkić Agrobanka nije imala gubitke i poslovala je u skladu sa propisima BEOGRAD - Ministarstvo finansija i privrede Srbije tvrdi da dok je Mlađan Dinkić ...

Ministarstvo: Kad je Dinkić bio guverner Agrobanka nije imala gubitke

24sata - 15.08.2012

Ministarstvo finansija i privrede saopštilo je danas da je zlonamerno i tendenciozno pitanje koje je postavio bivši guverner NBS Dejan Šoškić - zašto Mlađan Dinkić pre deset godina nije oduzeo dozvolu za rad Agrobanci.

Slučaj "Agrobanka", razmena optužbi

RTS - 15.08.2012

Dvojica bivših guvernera Mlađan Dinkić i Dejan Šoškić optužuju jedan drugog za propuste u kontroli Agrobanke. Odgovornost negira i bivši premijer Mirko Cvetković. Zastupnik ulagača u Agrobanku iz EU, za kolaps krivi prinudnu upravu.

Cvetković: Nemam nikakve veze sa aferom oko Agrobanke

Politika - 15.08.2012

Bivši premijer Mirko Cvetković negirao je bilo kakvu umešanost u aferu oko Agrobanke i poručio da ga ne može ugroziti hajka koju protiv njega vode pojedini mediji, ali da je to „jako loša slika o našoj državi”.

Bezrezervno sam na raspolaganju istražnim organima

Politika - 15.08.2012

Ako istražni organi procene da može da im koristi moj iskaz u slučaju Agrobanke, bezrezervno sam spreman da im dam izjavu i time podržim istražni postupak – kaže u kratkom intervjuu za „Politiku” bivši guverner NBS Dejan Šoškić.

Pod istragom i uredno vraćeni krediti

Politika - 15.08.2012

Vojin Lazarević, vlasnik „Rudnap grupe”, kaže da se kredit od 10 miliona evra redovno otplaćuje, dok Miroslav Bogićević, vlasnik „Farmakoma”, naglašava da je kredit od 20 miliona evra u potpunosti vraćen Svi krediti koje je Agrobanka ...

"Gde su krupne ribe?"

ALO - 15.08.2012

Ekonomista Miroslav Prokopijević kaže da se u Srbiji borba protiv korupcije vodi protiv sitnih riba i da je zato iz Agrobanke moglo da nestane 300 miliona evra.

Mediji: Pod istragom u aferi "Agrobanka" i Vojin Lazarević

R.S.Evropa - 15.08.2012

09:10 Mediji: Pod istragom u aferi "Agrobanka" i Vojin Lazarević 09:06 Mediji: Učešće na skupovima sa Kosovom bez fusnote 08:42 SAD: Požari gutaju kuće i šume 08:35 Obeležena 67.

Šoškić negira odgovornost za Agrobanku i proziva Dinkića

R.S.Evropa - 15.08.2012

11:53 Šoškić negira odgovornost za Agrobanku i proziva Dinkića 11:44 Stanovi u Crnoj Gori jeftiniji za 16, 4 odsto 11:16 Australija: Zakon o prodaji svih cigareta u istom pakovanju 11:06 Uskoro istraga o pogibiji kadeta Srbije 10:57 ...

Šoškićeve tri istine i tri pitanja: Zašto Dinkić nije oduzeo dozvolu za rad Agrobanci?

S media - 15.08.2012

Šoškićeve tri istine i tri pitanja: Zašto Dinkić nije oduzeo dozvolu za rad Agrobanci? Bivši guverner Narodna banke Srbije Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za "pljačku Agrobanke" i zapitao zašto Mlađan Dinkić 2002.

NBS nije kriva za gubitke u Agrobanci

Beta - 15.08.2012

Tweet BEOGRAD, 15. avgusta 2012. (Beta) - Bivši guverner Narodne banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić saopštio je u sredu da su gubici u Agrobanci stvarani godinama, ali da je tek za vreme njegovog mandata toj banci oduzeta dozvola za rad.

NIN: Pod istragom Lazarević, Bogićević i Đurić u aferi "Agrobanka"

Prva Srpska TV - 15.08.2012

Istragom o aferi Agrobanka narednih dana biće obuhvaćene i kompanije koje su navodno bez odgovarajućeg obezbeđenja dobile kredit, a još nisu vratile pozajmljeni novac, među kojima su i „Rudnap grupa“ Vojina Lazarevića, „Farmakom“ Miroslava ...

Šoškić poziva Dinkića na odgovornost zbog Agrobanke

Novi Magazin - 15.08.2012

Tanjug (arhiva) Bivši guverner Narodna banke Srbije Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za 'pljačku Agrobanke' i zapitao zašto Mlađan Dinkić 2002.

Šoškić negira odgovornost i proziva Dinkića

Glas javnosti - 15.08.2012

BEOGRAD - Bivši guverner Narodna banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za " pljačku Agrobanke" i zapitao zašto Mlađan Dinkić 2002 .

Dinkić uzvraća udarac Šoškiću

Mondo - 15.08.2012

Odgovarajući na prozivke bivšeg guvernera, Ministratvo finansija i privrede istaklo da je za mandata Dejana Šoškića Agrobanka postala gubitaš. Ministarstvo smatra da je zlonamerno i tendenciozno pitanje koje je postavio bivši guverner NBS ...

"NBS nije kriva za gubitke u Agrobanci"

Vesti Online - 15.08.2012

Bivši guverner Narodne banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić saopštio je danas da su gubici u Agrobanci stvarani godinama, ali da je tek za vreme njegovog mandata toj banci oduzeta dozvola za rad.

Šoškić odbacuje krivicu za "pljačku Agrobanke" i proziva Dinkića

Prva Srpska TV - 15.08.2012

Bivši guverner Narodna banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za “pljačku Agrobanke” i zapitao zašto Mlađan Dinkić 2002.

Šoškić: Čelnici NBS nisu krivi za "pljačku Agrobanke"

Novosti - 15.08.2012

Dejan Šoškić demantovao je da su čelnici NBS krivi za "pljačku Agrobanke" i zapitao zašto Mlađan Dinkić dok bio guverner nije oduzeo dozvolu za rad banci ako je loše poslovala BEOGRAD - Bivši guverner Narodna banke Srbije Dejan Šoškić ...

Trule jabuke

Vesti Online - 15.08.2012

Nekoliko puta do sada napisao sam da Srbiji nedostaje samo ogromna šatra koja bi je natkrilila i na kojoj bi pisalo "cirkus Srbija". Ono što se u toj zemlji događa nepoznato je u ostalim delovima sveta.

Akcionari Agrobanke iz EU okrivljuju prinudnu upravu

Beta - 15.08.2012

Tweet BEOGRAD, 15. avgusta 2012. (Beta) - Za kolaps Agrobanke kriva je prinudna uprava, ocenio je u sredu zastupnik ulagača iz Evropske unije Aleš Škoberne, izvršni direktor Kvest investmenta.

I akcionari Agrobanke tuže prinudnu upravu

Mondo - 15.08.2012

Za kolaps Agrobanke kriva je prinudna uprava, ocenio je danas zastupnik ulagača te banke iz Evropske unije Aleš Škoberne, izvršni direktor Kvest investmenta (QWEST Investment).

Zašto Dinkić nije zatvorio Agrobanku?

E-Novine - 15.08.2012

Bivši guverner Narodne banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić demantuje da su čelnici NBS u protekle dve godine odgovorni za gubitke Agrobanke i tvrdi da su ti gubici stvarani godinama i da je Agrobanci još 2002.

Agrobanka bez gubitaka u vreme guvernera Dinkića

Beta - 15.08.2012

Tweet BEOGRAD, 15. avgusta 2012. (Beta) - Ministarstvo finansija i privrede Srbije saopštilo je u sredu da dok je Mladjan Dinkić bio guverner Narodne banke Srbije (NBS) Agrobanka nije imala gubitke i poslovala je u skladu sa propisima.

Ministarstvo vs Šoškić: Dinkić nije kriv

S media - 15.08.2012

Ministarstvo vs Šoškić: Dinkić nije kriv Ministarstvo finansija i privrede Srbije saopštilo je danas da Agrobanka nije imala gubitke i da je poslovala u skladu sa propisima u vreme kada je Mlađan Dinkić bio guverner Narodne banke Srbije.

Pljačka uz asistenciju države

E-Novine - 15.08.2012

Nedeljnik Nin, tradicionalno blizak službenicima Državne bezbednosti koji vole da popiju, obnarodovao je delimične i vešto dozirane podatke o novim partnerima Agrobanke, denuncirajući jedne i upozoravajući druge učesnike u aferi ...

Cvetković: Nemam veze s aferom "Agrobanka"

Mondo - 15.08.2012

Bivši premijer Mirko Cvetković negirao je bilo kakvu umešanost u aferu oko Agrobanke i poručio da ga ne može ugroziti hajka koju protiv njega vode pojedini mediji, ali da je to "jako loša slika o našoj državi".

Rat saopštenjima Šoškića i Dinkića

Danas - 15.08.2012

Beograd - Bivši guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić juče je saopštenjem pod naslovom „Agrobanka: tri neistine, tri istine i tri pitanja“ odgovorio na optužbe u vezi postupanja NBS u razotkrivanju nezakonitosti u ovoj banci.

Afera Agrobanka: Hoće li 'krupne ribe' ostati nekažnjene

R.S.Evropa - 15.08.2012

Zatišje u aferi Agrobanka prekinuto je saopštenjima bivšeg guvernera centralne banke i ministra finansija. I dok se najavljuje da u ovom procesu niko neće biti pošteđen, analitičari veruju da će se najkrupnije ribe i ovog puta izvući ...

Agrobanka radila bez gubitaka u vreme Dinkića

Vesti Online - 15.08.2012

Ministarstvo finansija i privrede Srbije saopštilo je da dok je Mlađan Dinkić bio guverner Narodne banke Srbije (NBS) Agrobanka nije imala gubitke i poslovala je u skladu sa propisima.

Cvetković: Hajka bez argumenata

Novosti - 15.08.2012

Bivši premijer Srbije Mirko Cvetković odbacio je sve optužbe da je umešan u aferu oko Agrobanke: Obavili smo veliki posao da spasemo banku od propasti BIVŠI premijer Mirko Cvetković negirao je bilo kakvu umešanost u aferu oko Agrobanke i ...

Sučeljavanja: Šoškić i Dinkić o "Agrobanci"

Novosti - 15.08.2012

Bivši guverner Dejan Šoškić negira da su čelnici NBS odgovorni za dešavanja u "Agrobanci". Ministar Mlađan Dinkić odgovara na Šoškićeve prozivke Bivši guverner Dejan Šoškić oglasio se pismom odgovarajući na prozivke da je rukovodstvo NBS ...

NBS nije kriva za gubitke u Agrobanci

Nadlanu - 15.08.2012

BEOGRAD, 15. avgusta 2012. (Beta) - Bivši guverner Narodne banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić saopštio je u sredu da su gubici u Agrobanci stvarani godinama, ali da je tek za vreme njegovog mandata toj banci oduzeta dozvola za rad.

Agrobanka bez gubitaka u vreme guvernera Dinkića

Nadlanu - 15.08.2012

BEOGRAD, 15. avgusta 2012. (Beta) - Ministarstvo finansija i privrede Srbije saopštilo je u sredu da dok je Mladjan Dinkić bio guverner Narodne banke Srbije (NBS) Agrobanka nije imala gubitke i poslovala je u skladu sa propisima.

Agrobanka: Gde su krupne ribe?

B92 - 14.08.2012

Beograd -- Ekonomista Miroslav Prokopijević kaže da se u Srbiji borba protiv korupcije vodi protiv sitne ribe i da je zato iz Agrobanke moglo da nestane 300 miliona evra.

Prokopijević: Borba protiv korupcije se vodi protiv "sitne ribe", zato je bila moguća Agrobanka

Blic - 14.08.2012

Ekonomista Miroslav Prokopijević izjavio je danas da se u Srbiji borba protiv korupcije vodi protiv "sitne ribe" i da je zato iz Agrobanke moglo da nestane 300 miliona evra.

Prokopijević: Za Agrobanku odgovorna i NBS

Kurir - 14.08.2012

Bivši guverner Narodne banke Srbije (NBS) Dejan Šoškić nije ključna osoba u aferi Agrobanka, ali je dodao da deo odgovornosti snosi NBS i onaj ko je u bio zadužen za kontrolu rada komercijalnih banaka, rekao je ekonomista BEOGRAD - ...

Prokopijević: Šoškić nije ključna ličnost afere

RTS - 14.08.2012

Borba protiv korupcije u Srbiji se vodi protiv "sitne ribe" i zato su iz Agrobanke nestale stotine miliona evra, rekao ekonomista Miroslav Prokopijević i istakao da Šoškić nije ključna osoba u aferi "Agrobanka".

I FSS dobijao novac od Agrobanke

B92 - 14.08.2012

Beograd -- Istraga o Agrobanci mogla bi da potraje godinama, a moguće je da su sportska udruženja služila za pranje novca, kaže za B92 bivši inspektor Josip Bogić.

Agrobanka, od korova do kredita

RTS - 14.08.2012

U istrazi povodom afere "Agrobanka" biće ispitano i poreklo imovine pritvorenih predstavnika banke i vlasnika preduzeća koji su uzimali kredite od Agrobanke.

Svedok saradnik otkriva krivce za Agrobanku

Blic - 14.08.2012

U slučaju Agrobanke očekuje se da jedan od osumnjičenih postane svedok saradnik i da tako otkrije koji su ljudi, moćnici iz senke, izdavali direktive da ova banka odobri nezakonite kredite pojedinim biznismenima, saznaje “Blic”.

Afera "Agrobanka": Očekuje se svedok saradnik

24sata - 14.08.2012

U slučaju Agrobanke očekuje se da jedan od osumnjičenih postane svedok saradnik i da tako otkrije koji su ljudi, izdavali direktive da ova banka odobri nezakonite kredite pojedinim biznismenima.

Cvetković i Šoškić idu na saslušanje!

ALO - 14.08.2012

Klupko višemilionske afere počinje da se odmotava. Bivši premijer i ministar finansija Mirko Cvetković i njegov bliski saradnik Zvonimir Nikezić, vlasnik konsultantske kuće „CES Mekon“, Dejan Šoškić, doskorašnji guverner Narodne banke ...

Cvetković i Šoškić idu na saslušanje

Vesti Online - 14.08.2012

Bivši premijer i ministar finansija Mirko Cvetković i njegov bliski saradnik Zvonimir Nikezić, vlasnik konsultantske kuće "CES Mekon", Dejan Šoškić, doskorašnji guverner Narodne banke Srbije, kao i Danilo Šuković, član Saveta Vlade Srbije ...

Prokopijević: Borba protiv korupcije protiv sitne ribe

R.S.Evropa - 14.08.2012

11:07 Prokopijević: Borba protiv korupcije protiv sitne ribe 11:04 Paneta: Zona zabrane leta u Siriji nije u prvom planu 11:01 Ford povukao 130.000 automobila iz Indije 10:59 Prosvjed radnika Diokija u Zagrebu 10:43 Hrvatska: Dan sjećanja ...

Borba protiv korupcije protiv sitne ribe

Beta - 14.08.2012

Tweet BEOGRAD, 14. avgusta 2012. (Beta) - Ekonomista Miroslav Prokopijević izjavio je u utorak da se u Srbiji borba protiv korupcije vodi protiv "sitne ribe" i da je zato iz Agrobanke moglo da nestane 300 miliona evra.

"Hvatamo samo sitnu ribu, a krupna pobegne"

Vesti Online - 14.08.2012

Ekonomista Miroslav Prokopijević kaže da se u Srbiji borba protiv korupcije vodi protiv sitne ribe i da je zato iz Agrobanke moglo da nestane 300 miliona evra.

Uhapšeni zasad negiraju optužbe

Danas - 14.08.2012

Beograd - Da li će se afera Agrobanka razrešiti tako što će Srbija dobiti „svog Ivu Sanadera“, odnosno sudski proces za korupciju protiv najvišeg državnog funkcionera, nemoguće je reći u ovom trenutku.

Ko je svedok saradnik u slučaju "Agrobanka"

Mondo - 14.08.2012

Izvor dnevnog lista "Blic" blizak istrazi tvrdi da je jedan od osumnjičenih u slučaju "Agrobanka" kandidat za svedoka saradnika. U slučaju Agrobanke očekuje se da jedan od osumnjičenih postane svedok saradnik i da tako otkrije koji su ...

Borba protiv korupcije samo protiv "sitne ribe"

Nadlanu - 14.08.2012

"To je razlog", rekao je Prokopijević agenciji Beta na pitanje kako je moguće da usred borbe protiv korupcije neko ukrade 300 miliona evra, i dodao da se borba ne vodi protiv ključnih igrača, koji su zaštićeni, bez obzira da li su ...

Cvetković i Šoškić na saslušanju?

Nadlanu - 14.08.2012

Povodom istog predmeta biće saslušani i Cvetkovićev bliski saradnik Zvonimir Nikezić, vlasnik konsultantske kuće "CES Mekon", član Saveta Vlade Srbije za borbu protiv korupcije Danilo Šuković.

"Agrobanka": I Šoškić pod istragom?

B92 - 13.08.2012

Beograd -- NBS je pre godinu dana dve nedelje ignorisala zahtev da policiji dostavi izveštaj o vanrednoj kontroli poslovanja Agrobanke, piše Press. Podsetimo, na čelu Narodne banke Srbije bio je tada Dejan Šoškić.

Saslušavanje Šoškića zavisi od tužilaštva

Kurir - 13.08.2012

Mislim da su dalji razgovori sa njim (Šoskićem) u vezi sa dostavljanjem, odnosno nedostavljanjem izveštaja nepotrebni. Sve zavisi od tužilaštva, preciziraju u MUP-u BEOGRAD- Od tužilaštva zavisi da li će bivši guverner Narodne banke Srbije ...

Radisavljević: NBS sarađivala u istrazi slučaja Agrobanka

Blic - 13.08.2012

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević rekao je za "Blic" da je rad na slučaju "Agrobanka" tek počeo, da je urađen samo manji deo, kao i da je Narodna banka Srbije sarađivala sa policijom u istrazi.

MUP: Saslušavanje Šoškića zavisi od tužilaštva

Blic - 13.08.2012

Od tužilaštva zavisi da li će bivši guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić biti saslušan zato što je odbio da policiji dostavi izveštaja o vanrednoj kontroli poslovanja "Agrobanke", čiji su čelnici privedeni zbog malverzacija, rečeno ...

Narodna banka sarađivala s policijom

RTS - 13.08.2012

Narodna banka Srbije sarađivala s policijom u predistražnom postupku, kaže tužilac Miljko Radisavljević. Postojeća krivična prijava koja se u jednom delu zasniva upravo na izveštaju NBS, objašnjava tužilac.

Afera Agrobanka: "Tek smo počeli"

B92 - 13.08.2012

Beograd -- Tužilac Miljko Radisavljević kaže za B92 da je rad na slučaju Agrobanka tek počeo i da je urađen samo manji deo. Bez komentara o eventualnom saslušanju Šoškića. "Ne govorimo o imenima.

Tužilac o Agrobanci: Tek smo počeli

Kurir - 13.08.2012

Ne govorimo o imenima. Ne želimo da najavljujemo ko će biti saslušan, ko će biti obuhvaćen istragom, niti protiv koga će biti podignuta optužnica, kaže Miljko Radosavljević BEOGRAD - Tužilac Miljko Radisavljević kaže da je rad na slučaju ...

Afera Agrobanka, Zvezda i Partizan

B92 - 13.08.2012

Beograd -- Klupko u slučaju Agrobanke polako se odmotava i na videlo izlazi koliko firmi je uzimalo sporne kredite. Pažnju pojačava i veza banke sa Zvezdom i Partizanom.

Afera "Agrobanka": Za desetak dana hapšenja biznismena

Blic - 13.08.2012

Dosadašnja istraga u slučaju Agrobanke je samo uvod jer će u narednih desetak dana ona biti proširena i na značajna imena iz sveta biznisa, saznaje “Blic”.

Iz kase Agrobanke uzimali Zvezda i Partizan!

Kurir - 13.08.2012

"Agrobanka" bila zlatni sponzor Crvene zvezde, dok su Partizanu odobrena četiri kredita BEOGRAD - Bankarske privilegije dobijala su i dva najjača fudbalska kluba u zemlji - Crvena zvezda i Partizan , a stadion crveno-belih pod hipotekom je ...

Tabaković: NBS dobila zahtev policije da dostavi izveštaj

Press - 13.08.2012

Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković potvrdila je za Press da je u centralnu banku u septembru prošle godine stigao zahtev kriminalističke policije da im se dostavi izveštaj o vanrednoj kontroli u Agrobanci, kao i da je NBS tek desetak dana ...

Radisavljević: Istražićemo sve kredite „Agrobanke”

Politika - 13.08.2012

Specijalni tužilac ne potvrđuje ali ni ne demantuje da će tražiti saslušanje bivšeg guvernera Dejana Šoškića Istraga o zloupotrebama u aferi „Agrobanka” tek je počela i u tom postupku biće saslušani svi koji imaju informacije o dešavanjima ...

Kredite "Agrobanke" dobijali i fudbalski klubovi "Crvena zvezda" i "Partizan"

Blic - 13.08.2012

U slučaju "Agrobanke" nisu samo firme uzimale sporne kredite, nego su bankarske privilegije dobijala i dva najjača fudbalska kluba u zemlji - "Crvena zvezda" i "Partizan", tvrdi televizija B92 i navodi da je stadion crveno-belih pod ...

NBS ignorisala zahtev policije o Agrobanci?

Mondo - 13.08.2012

Narodna banaka Srbije (NBS) je pre godinu dana, dok je na njenom čelu bio guverner Dejan Šoškić, dve nedelje ignorisala zahtev da policiji dostavi izveštaj o vanrednoj kontroli poslovanja Agrobanke, piše "Press".

Pres s: NBS ignorisala zahtev policije o Agrobanci

Beta - 13.08.2012

Tweet BEOGRAD, 13. avgusta 2012. (Beta) - Narodna banaka Srbije (NBS) je pre godinu dana, dok je na njenom čelu bio guverner Dejan Šoškić, dve nedelje ignorisala zahtev da policiji dostavi izveštaj o vanrednoj kontroli poslovanja ...

MUP: Saslušavanje Šoškića zavisi od tužilaštva

S media - 13.08.2012

MUP: Saslušavanje Šoškića zavisi od tužilaštva Dalji razgovori sa Šoskićem u vezi sa dostavljanjem, odnosno nedostavljanjem izveštaja nepotrebni, sve zavisi od tužilaštva, kažu u MUP-u.

MUP: Saslušavanje Šoškića zavisi od tužilaštva

Novosti - 13.08.2012

Od tužilaštva zavisi da li će bivši guverner NBS Dejan Šoškić biti saslušan zato što je odbio da policiji dostavi izveštaja o vanrednoj kontroli poslovanja "Agrobanke" BEOGRAD- Od tužilaštva zavisi da li će bivši guverner Narodne banke ...

Saslušavanje Šoškića zavisi od tužilaštva

Glas javnosti - 13.08.2012

BEOGRAD- Od tužilaštva zavisi da li će bivši guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić biti saslušan zato što je odbio da policiji dostavi izveštaja o vanrednoj kontroli poslovanja "Agrobanke", čiji su čelnici privedeni zbog malverzacija.

MUP: Saslušavanje Šoškića zavisi od tužilaštva

Prva Srpska TV - 13.08.2012

Od tužilaštva zavisi da li će bivši guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić biti saslušan zato što je odbio da policiji dostavi izveštaja o vanrednoj kontroli poslovanja "Agrobanke", čiji su čelnici privedeni zbog malverzacija, rečeno ...

Narodna banka je saradjivala sa policijom

Beta - 13.08.2012

Tweet BEOGRAD, 13. avgusta 2012. (Beta) - Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je da će u istrazi slučaja Agrobanka biti saslušani svi koji imaju saznanja o dogadjajima u toj banci i o tome kako su odobravani ...

Narodna banka Srbije sarađivala po pitanju Agrobanke

Novi Magazin - 13.08.2012

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je da je Narodna banka Srbije sarađivala s policijom u predistražnom postupku u aferi Agrobanka, što proizlazi iz činjenice da se krivična prijava koja je podneta u petak, 10.

„Ispitaćemo sporne kredite Agrobanke“

Danas - 13.08.2012

Beograd - Najvažnije je da policija nastavi istragu o preostalim spornim kreditima, a u istrazi će biti saslušani svi koji imaju saznanja o dešavanjima u Agrobanci, izjavio je za Danas tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Radisavljević: Biće saslušani svi umešani u aferu "Agrobanka"

Novosti - 13.08.2012

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je danas da će u istrazi biti saslušana sva lica, koja imaju saznanja o dešavanjima u Agrobanci BEOGRAD - Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je danas ...

Afera Agrobanka: Nalog za nastavak hapšenja

Novosti - 13.08.2012

Miljko Radisavljević o narednim koracima: Policiji naloženo da nastavi akciju. Narodna banka sarađivala u predistražnom postupku. Crvena zvezda i Partizan uzimali preskupe kredite u Agrobanci TUŽILAC za organizovani kriminal Miljko ...

Krediti Agrobanke i za fudbalske klubove

Novi Magazin - 13.08.2012

U slučaju "Agrobanke" nisu samo firme uzimale sporne kredite, nego su bankarske privilegije dobijala i dva najjača fudbalska kluba u zemlji - "Crvena zvezda" i "Partizan", tvrdi televizija B92 i navodi da je stadion crveno-belih pod ...

Krediti Agrobanke i za Zvezdu i Partizan

Mondo - 13.08.2012

TV B92 tvrdi da su sporne kredite "Agrobanke" dobili, pored preduzeća, i dva najjača fudbalska kluba u zemlji. U slučaju "Agrobanke" nisu samo firme uzimale sporne kredite, nego su bankarske privilegije dobijala i dva najjača fudbalska ...

Pres s: NBS ignorisala zahtev policije o Agrobanci

Nadlanu - 13.08.2012

BEOGRAD, 13. avgusta 2012. (Beta) - Narodna banaka Srbije (NBS) je pre godinu dana, dok je na njenom čelu bio guverner Dejan Šoškić, dve nedelje ignorisala zahtev da policiji dostavi izveštaj o vanrednoj kontroli poslovanja Agrobanke, piše ...