TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PLS: Pobeda Proletera u Novom Sadu

B92 - 09.10.2011

Odigrane su poslednje dve utakmice desetog kola Prve lige Srbije u kojima je Proleter u Novom Sadu pobedio lučansku Mladost sa 2:1. U drugoj utakmici odigranoj u Sremskoj Mitrovici pred 120 gledalaca Srem i zrenjaninski Banat odigrali su ...

PLS: Banatu bod u Sremskoj Mitrovici

Mondo - 09.10.2011

Srem i Banat igrali bez golova, a Proleter bolji od Lučanaca u poslednjim utakmicama 10. kola Prve lige Srbije. Banat je nastavio sa igrama u sistemu "toplo-hladno".

Bez problema u proizvodnji kolubarskog lignita

Kurir - 08.10.2011

LAZAREVAC- Proizvodnja uglja na površinskim kopovima Rudarskog basena (RB) "Kolubara" odvija se bez zastoja i posle hapšenja nekoliko rukovodilaca najvećeg ugljenokopa u Srbiji, izjavio je danas menadžer za odnose sa javnošću Predrag ...

PLS: Radnički prvi, poraz Kolubare

B92 - 08.10.2011

Fudbaleri niškog Radničkog pobedili su kraljevačku Slogu sa 2:0 na stadionu Mašinca u Nišu pre 1500 gledalaca u okviru desetog kola Prve lige Srbije. Oba gola postigao je Jovan Jovanović u drugom poluvremenu. Prvi u 57.

„Kolubara“ obezglavljena!

ALO - 08.10.2011

Posle hapšenja u „Kolubari“, generalni direktor ovog preduzeća Nebojša Ćeran ostao je bez svog zamenika Vladana Radovanovića i još sedmorice njegovih najbližih saradnika.

PLS: "Zmaj" za novi trijumf niškog Radničkog

Mondo - 08.10.2011

Radnički iz Niša se vratio se na pobednički kurs i na prvo mesto na tabeli. Kolubara poražena na Bežaniji, nova "trojka" Teleoptika. Ponovo promena na čelu tabele Prve lige Srbije posle utakmica 10. kola.

Član DSS pretio dopisniku Danasa iz Vranja zbog teksta o Kolubari

Blic - 07.10.2011

Dopisnik lista Danas i urednik veb portala Vranjepres.info iz Vranja Vojkan Ristić rekao je da mu je pretio jedan član gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) zbog teksta koji je danas objavljen na tom portalu.

Pretnje u Vranju zbog Kolubare

B92 - 07.10.2011

Beograd/Vranje -- NUNS traži od policije Vranja da preduzme zakonske mere protiv člana DSS iz Vranja koji je pretio novinaru Vojkanu Ristiću zbog teksta o slučaju Kolubara.

NUNS: Zaštiti novinara od pretnji člana DSS

Blic - 07.10.2011

BEOGRAD - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je danas da očekuje da policija Vranja preduzme zakonom predvidjene mere protiv člana Demokratske stranke Srbije iz Vranja koji je pretio uredniku portala www.vranjepres.info ...

Udružnja novinara traže zaštitu kolege iz Vranja

RTS - 07.10.2011

Policija u Vranju trebalo bi da preduzme mere protiv člana DSS-a koji je pretio uredniku sajta vranjepres.info, saopštila su dva novinarska udruženja.

SNS: Ispitati malverzacije u energetici

RTS - 07.10.2011

Istraga o poslovanju Rudarskog basena "Kolubara" mora biti sprovedena do kraja, istakla funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović i dodala da istragu treba proširiti na poslovanje "Đerdaap", "Kostolca" i EPS-a.

Udruženja novinara traže zaštitu kolege

RTS - 07.10.2011

UNS i NUNS traže od policije da preduzme mere protiv člana DSS-a koji je pretio uredniku sajta vranjepres.info, saopštila su dva novinarska udruženja.

Sns traži istragu do kraja o kolubari

Kurir - 07.10.2011

BEOGRAD - Srpska napredna stranka zatražila je da se do kraja sprovede istraga u Rudarskom basenu "Kolubara", ali i da se ispita poslovanje "Đerdapa", "Kostolca" i "Elektroprivrede Srbije", posebno u oblasti javnih nabavki.

SNS:Ispitati Đerdap, Kostolac i EPS

B92 - 07.10.2011

Beograd -- Srpska napredna stranka traži da se do kraja sprovede istraga u Rudarskom basenu Kolubara, ali i da se ispita poslovanje Đerdapa, Kostolca i EPS-a.

LDP: Preduzeća su partijske kase

B92 - 07.10.2011

Lazarevac -- Liberalno demokratska partije smatra da je neophodna profesionalizacija javnih preduzeća jer ona funkcionošu kao "partijske kase" i prostor za partijske kadrove Poslanik Liberalno demokratske partije Bojan Đurić smatra da ...

MUP pritiskao Keneta da bude svedok saradnik!

ALO - 07.10.2011

Biznismen Radoslav Savatijević Kene (51) se žalio poznanicima da je policija na njega vršila pritisak da bude svedok saradnik u aferi „Kolubara“, saznaje „Alo!“.

Tomić sa saradnicima u pritvoru zbog Kolubare

Glas javnosti - 07.10.2011

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu odredio je juče pritvor do 30 dana nekadašnjem direktoru Rudarskog basena "Kolubara" Draganu Tomiću kao i za još 16 osumnjičenih za malverzacije u "Kolubari" i pokrenuo istragu protiv njih zbog sumnji da ...

Novinarska udruženja osuđuju zastrašivanje

Danas - 07.10.2011

Beograd - Novinarska udruženja osudila su juče pretnje koje je dopisniku Danasa iz Vranja, Vojkanu Ristiću, uputio funkcioner Demokratske stranke Srbije Miodrag Antić, zbog teksta o „slučaju Kolubara“.

Najam mašina plaćen 30 miliona evra

Blic - 06.10.2011

Saslušanje trojice nekadašnjih funkcionera rudarskog basena „Kolubara” i dvojice privatnih preduzetnika, kojima se pripisuje glavna uloga u zloupotrebama teškim ukupno 12 miliona evra, dovelo je do novog momenta u istrazi jer su krivicu, ...

Mašine štede jer ne "rade" 24 sata

B92 - 06.10.2011

Beograd -- Da li je u Rudarskom basenu Kolubara bilo zloupotreba dok je na čelu tog preduzeća bio Dragan Tomić, funkcioner Demokratske stranke Srbije, pokazaće istraga.

Dragan Tomić: radio sam po odluci koštunice

Kurir - 06.10.2011

BEOGRAD - Svi se vade! Uhapšeni u aferi „Kolubara“ su u protekla dva dana u svojim iskazima uglavnom prebacivali krivicu jedni na druge. Dragan Tomić, bivši generalni direktor, izjavio je da je „Kolubara“ morala da iznajmljuje mašine jer ...

Sud pokrenuo istragu za Kolubaru

B92 - 06.10.2011

Beograd -- Specijalni sud odredio pritvor do 30 dana bivšem direktoru "Kolubare" Draganu Tomiću i za još 16 osumnjičenih za malverzacije u "Kolubari" i pokrenuo istragu.

Tomić sa saradnicima u pritvoru zbog "Kolubare"

Blic - 06.10.2011

Specijalni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana nekadašnjem direktoru Rudarskog basena "Kolubara" Draganu Tomiću kao i za još 16 osumnjičenih za malverzacija u "Kolubari" i pokrenuo istragu protiv njih zbog sumnji da su ...

Tomić sa saradnicima u pritvoru zbog Kolubare

Kurir - 06.10.2011

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana nekadašnjem direktoru Rudarskog basena "Kolubara" Draganu Tomiću kao i za još 16 osumnjičenih za malverzacije u "Kolubari" i pokrenuo istragu protiv njih zbog ...

Kolubara: Sve po odlukama vlade

B92 - 06.10.2011

Beograd -- Uhapšeni u aferi "Kolubara" su u protekla dva dana u svojim iskazima uglavnom prebacivali krivicu jedni na druge, piše beogradska štampa.

PLS: Poraz Radničkog, Kolubara prva

B92 - 06.10.2011

Fudbaleri lazarevačke Kolubare iskoristili su poraz niškog Radničkog i od 9. kola postali lideri Prve lige Srbije. Radnički je poražen minimalnim rezultatom u Novom Sadu, golom dva minuta pre kraja.

VR: Pretio novinaru zbog "Kolubare"

B92 - 06.10.2011

Vranje -- Novinar iz Vranja Vojkan Ristić dobio je pretnje od jednog člana gradskog odbora Demokratske stranke Srbije zbog teksta na portalu www.vranjepres.info Ristić, koji je dopisnik lista Danas i urednik pomenutog portala, objavio je ...

Kene svedok saradnik?!

ALO - 06.10.2011

Biznismen Radoslav Savatijević Kene (51) biće, najverovatnije, svedok saradnik u istrazi protiv uhapšenih za malverzacije u aferi „Kolubara“, saznaje „Alo!“.

Tomić sa saradnicima u pritvoru zbog Kolubare

Mondo - 06.10.2011

Specijalni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana nekadašnjem direktoru Rudarskog basena "Kolubara" Draganu Tomiću kao i za još 16 osumnjičenih za malverzacije u "Kolubari" Sud je pokrenuo istragu protiv njih zbog sumnji ...

Pritvor za Tomića i još 16 osumnjičenih

Beta - 06.10.2011

BEOGRAD, 6. oktobra 2011. (Beta) - Specijalni sud u Beogradu odredio je u četvrtak ujutro, nakon saslušanja, pritvor do 30 dana bivšem direktoru Rudarskog basena "Kolubara" Draganu Tomiću, kao i za još 16 osumnjičenih da su to preduzeće ...

Afera Kolubara: Pritvor Tomiću i saradnicima

Novosti - 06.10.2011

Specijalni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana nekadašnjem direktoru "Kolubare" Draganu Tomiću kao i za još 16 osumnjičenih BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana nekadašnjem ...

Određen pritvor uhapšenima za aferu Kolubara

R.S.Evropa - 06.10.2011

Secijalni sud u Beogradu odredio je jutros pritvor do 30 dana Draganu Tomiću i za još 16 osumnjičenih za malverzacije u Rudarskom basenu "Kolubara" i pokrenuo istragu zbog sumnji da su oštetili to preduzeće za više od 10 miliona eura.

Pritvor za 17 osumnjičenih u slučaju Kolubara

EMG - 06.10.2011

Specijalni sud u Beogradu odredio danas, posle saslušanja, pritvor do 30 dana bivšem direktoru Rudarskog basena Kolubara Draganu Tomiću i šesnaestorici saosumnjičenih da su to preduzeće oštetili za više od 10 miliona evra.

Sud odredio pritvor

Danas - 06.10.2011

Beograd - Istražni sudija Specijalnog suda odredio je pritvor do mesec dana bivšem direktoru „Kolubare“ Draganu Tomiću, kao i za još 16 osoba za koje se sumnja da su oštetili to preduzeće za više od 10 miliona evra.

Afera Kolubara: Jaki dokazi, slaba odbrana

Novosti - 06.10.2011

Uhapšenima u aferi "Kolubara", istražni sudija posle saslušanja odredio pritvor od 30 dana. Dragan Tomić tvrdio je da je za iznajmljivanje mehanizacije imao dozvolu nadležnih Sedamnaestorki bivših i sadašnjih rukovodilaca Rudarskog basena ...

Pretnje novinaru zbog pisanja o "Kolubari"

Mondo - 06.10.2011

Novinar Vojkan Ristić kaže da je primio preteći telefonski poziv od funkcionera DSS u Vranju zbog teksta o istrazi u Rudničkom kombinatu "Kolubara".

Pretnje dopisniku Danasa iz Vranja

Danas - 06.10.2011

Vranje - Dopisnik lista Danas i urednik veb portala www.vranjepres.info iz Vranja Vojkan Ristić rekao je da mu je pretio jedan član gradskog odbora DSS zbog teksta koji je juče objavljen na tom portalu o slučaju „Kolubara“.

Direktori: Tomić izdavao sve naloge

Blic - 05.10.2011

Sedmorica uhapšenih funkcionera RB „Kolubara“, koje su do sada saslušali inspektori Uprave kriminalističke policije u prisustvu zamenika tužioca, svu krivicu za učešće u zloupotrebama prebacili su na bivšeg generalnog direktora, inače ...

Osumnjičeni u slučaju "Kolubara" danas pred istražnim sudijom

Blic - 05.10.2011

Istražni sudija Specijalnog suda u Beogradu danas popodne će početi da saslušava osumnjičene za malverzacije u "Kolubari", na čelu sa nekadašnjim direktorom Rudarskog basena "Kolubara" Draganom Tomićem, zbog sumnji da su oštetli to ...

"Kolubara": Saslušanja kod sudije

B92 - 05.10.2011

Beograd -- Istražni sudija u Specijalnom sudu popodne počinje da saslušava privedene zbog malverzacija u "Kolubari". Sedmorica saslušanih u policiji okrivila Tomića Nakon saslušanja istražni sudija odlučiće o predlogu tužiaštva da im se ...

Saslušanja osumnjičenih za "Kolubaru"

RTS - 05.10.2011

Osumnjičeni za malverzacije u "Kolubari" na saslušanju su pred istražnim sudijom, koji će odlučiti o predlogu tužilaštva da im se odredi pritvor i da se protiv njih pokrene istraga.

Tiho teče kolubara

Kurir - 05.10.2011

Najpre su oni mislili da su najpametniji. Da su namazani. Bogom dani da se obogate. Da im je ova podela baš legla. Na račun. Alavili su. Vređali nam inteligenciju i bacali nas u beznađe.

Dolovac: Borba protiv korupcije tek počinje, nema nedodirljivih

Blic - 05.10.2011

BEOGRAD - Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je danas da su nedavna hapšenja osumnjičenih za "visoku korupciju" samo početak sprovodjenja državne strategije suzbijanja korupcije na najvišim nivoima i borbe protiv ...

Pritvor za Tomića i još 16 osumnjičenih

Politika - 05.10.2011

Po završetku saslušanja svih osumnjičenih biće poznato da li će protiv njih biti pokrenuta istraga i određen pritvor. – U toku finansijska istraga protiv uhapšenih Najnovija vest BEOGRAD – Specijalni sud u Beogradu odredio je rano jutros, ...

Tomić, Savatijević i ostali kod istražnog sudije

Press - 05.10.2011

Istražni sudija Specijalnog suda u Beogradu juče po podne počeo je saslušanje uhapšenih u aferi „Kolubara" zbog sumnji da su oštetili to preduzeće za više od 10 miliona evra. Teške optužbe ...

Kene i Tomić ostaju bez imovine?

ALO - 05.10.2011

Hapšenjem 17 ljudi koji su umešani u aferu „Kolubara“ istovremeno se povela i finansijska istraga kojom će se utvrditi da li su nezakonito pribavljenu imovinsku korist ulagali u nekretnine ili neke druge poslove, saznaje „Alo!“.

Državni tužilac: Gde je novac iz Kolubare?

Mondo - 05.10.2011

Državna tužiteljka Zagorka Dolovac izjavila je da će istraga utvrditi gde je novac od zloupotreba u Rudarskom basenu Kolubara. "Kolubarce" danas izvode pred sudiju.

Afera Kolubara: Nastavlja se istraga protiv 17 osumnjičenih

Glas javnosti - 05.10.2011

BEOGRAD - Nekadašnji direktor Rudarskog basena "Kolubara" Dragan Tomić i 16 osumnjičenih uhapšeno je zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja oštetili to preduzeće za preko 10 miliona evra, izjavio je tužilac za organizovani ...

"Gde je novac iz Kolubare?"

Vesti Online - 05.10.2011

Državna tužiteljka Zagorka Dolovac izjavila je da će istraga utvrditi gde je novac od zloupotreba u Rudarskom basenu Kolubara. "Govorimo o zloupotrebi od 12 miliona evra i neplanski potrošenih 70 miliona evra", rekla je Dolovćeva u ...

Zagorka Dolovac: Istraga će utvrditi gde je novac iz Kolubare

EMG - 05.10.2011

Državna tužiteljka Zagorka Dolovac izjavila da će istraga utvrditi gde je novac od zloupotreba u Rudarskom basenu Kolubara. "Govorimo o zloupotrebi od 12 miliona evra i neplanski potrošenih 70 miliona evra", rekla je Zagorka Dolovac za ...

Osumnjičeni u slučaju "Kolubara" danas pred istražnim sudijom

Prva Srpska TV - 05.10.2011

Istražni sudija Specijalnog suda u Beogradu danas popodne će početi da saslušava osumnjičene za malverzacije u "Kolubari", na čelu sa nekadašnjim direktorom Rudarskog basena "Kolubara" Draganom Tomićem, zbog sumnji da su oštetli to ...

PLS: Pao i niški Radnički, Kolubara lider

Mondo - 05.10.2011

Kolubara sa desetoricom osvojila bodove protiv somborskog Radničkog, niški Radnički zaustavljen u Novom Sadu. Inđija nadigrala indisponiranu Mladost. Posle devetog kola Prve lige Srbije, promena na vrhu tabele.

Optužuju jedni druge za malverzacije

Danas - 05.10.2011

Beograd - Istražni sudija Specijalnog suda počeo je juče kasno poslepodne sa saslušanjem 17 osumnjičenih za zloupotrebe u Rudarskom basenu „Kolubara“.

Od odlaska Tomića uštede 15 miliona evra

Danas - 05.10.2011

Beograd - Da li je u Rudarskom basenu Kolubara bilo zloupotreba dok je na čelu tog preduzeća bio Dragan Tomić, funkcioner Demokratske stranke Srbije, pokazaće istraga.

Rukovodstvo Kolubare negira optužbe

Novosti - 05.10.2011

Bivše i sadašnje rukovodstvo "Kolubare" negirali zloupotrebe oko privatnih firmi. Za manje od dve godine Rudarski basen oštećen više od 12 miliona evra RUDARSKI basen "Kolubara" nije imao mehanizaciju i mi smo morali da angažujemo privatne ...

Bivši direktor "Kolubare" pokušao da pobegne iz Srbije

Blic - 04.10.2011

Policijska akcija “Kolubara” pokrenuta je juče 12 sati pre planiranog starta jer je prvoosumnjičeni Dragan Tomić (58), bivši generalni direktor Rudarskog basena Kolubara a sadašnji savetnik generalnog direktora EPS krenuo da beži iz Srbije.

Afera Kolubara: Uhapšeni Tomić, Vita Gusan i Kene!

Kurir - 04.10.2011

BEOGRAD - Konačno hapšenja! Kako je Kurir najavio još pre sedam meseci, čelnici „Kolubare“ su pred licem pravde! Policija je juče u opsežnoj akciji pod radnim nazivom „Kolubara“, do zaključenja ovog izdanja Kurira, uhapsila 10 osoba - ...

Uhapšeni rukovodioci "Kolubare"

B92 - 04.10.2011

Beograd -- Dragan Tomić, bivši direktor Kolubare i funkcioner DSS-a, uhapšen prilikom pokušaja bekstva iz zemlje, a pored njega policija privela još 17 osoba.

Uhapšeno 17 osoba zbog "Kolubare"

RTS - 04.10.2011

Specijalni tužilac Miljko Radisavljević potvrdio je da je uhapšeno 17 osoba u slučaju "Kolubara", među kojima su bivši direktori tog preduzeća Dragan Tomić i Vladan Jovičić i bivši član upravnog odbora EPS-a Radoslav Savatijević Kene.

Korupcija u Lazarevcu i RDB Kolubari

Blic - 04.10.2011

Policijska akcija „Kolubara“ morala je biti izvedena znatno ranije jer, pljačke, kao i malverzacije u vezi iznajmljivanja mehanizacije u RDB „Kolubara“ su bile javna tajna, navodi se u saopštenju udruženja Kuća pravde Strazbur koje je ...

Radisavljević: Uhapšeno 17 osumnjičenih u slučaju "Kolubara"

Blic - 04.10.2011

Nekadašnji direktor Rudarskog basena "Kolubara" Dragan Tomić i 16 osumnjičenih uhapšeno je zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja oštetili to preduzeće za preko 10 miliona evra, izjavio je danas Tanjugu tužilac za organizovani ...

Ilić: Nisam znao za malverzacije

RTS - 04.10.2011

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da, u vreme dok je bio ministar infrastrukture, nije znao za malverzacije u "Kolubari". Ilić negira i da je imao kontakte sa tadašnjim Ministarstvom energetike i Elektroprivredom Srbije.

Ilić: Ispitati Kolubaru pre 2004.

B92 - 04.10.2011

Beograd -- Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da malverzacije u rudarskom basenu "Kolubara" ne treba vezivati samo za period od 2004. do 2007. godine.

Hapšenja za Kolubaru samo su deo veće istrage

Blic - 04.10.2011

U Tužilaštvu za organizovani kriminal kažu da hapšenja 17 osumnjičenih za malverzacije u RB "Kolubari", samo jedan deo pretkrivičnog postupka na kome su višemeseci radili zajedno sa Policijskom upravom za Grad Beograd, Upravom ...

Tužilaštvo prekopava "Kolubaru"

RTS - 04.10.2011

Sedamnaest osoba uhapšeno u aferi "Kolubara", potvrdio Miljko Radisavljević. Među uhapšenima bivši direktori tog preduzeća Dragan Tomić i Vladan Jovičić, kao i bivši član Upravnog odbora EPS-a Radoslav Savatijević Kene.

Od uhapšenih u aferi „Kolubara" biće oduzeti pumpe, kola, stanovi...

Press - 04.10.2011

Protiv uhapšenih rukovodilaca „Kolubare" i biznismena biće pokrenuta finansijska istraga, dok MUP i tužilaštvo nastavljaju istragu o zloupotrebama prilikom iznajmljivanja mehanizacije, ali i oko preprodaje uglja, saznaje Press.

Kako je peti oktobar zakopan u „Kolubari”

Politika - 04.10.2011

Ima i neke ironije u tome da je tačno pre 11 godina u Lazarevac pod punom ratnom opremom dolazila policija da hapsi lidere tadašnjeg DOS-a i štrajkače na kopovima, a sada hapsi direktore Lazarevac –Na plakatima u centru najudaljenije ...

Hapšenja su samo početak akcije „Kolubara”

Politika - 04.10.2011

Tužilaštvo za organizovani kriminal sa policijom i Poreskom policijom analizira zakup mašina još nekih privatnih preduzeća Malverzacijama u vezi sa zakupom mašina, grupa od 17 uhapšenih, među kojima je i Dragan Tomić, bivši generalni ...

"Naćićemo gde je novac iz Kolubare"

B92 - 04.10.2011

Beograd -- Državna tužiteljka Zagorka Dolovac kaže da će istraga utvrditi gde je novac od zloupotreba u Rudarskom basenu Kolubara. "Govorimo o zloupotrebi od 12 miliona evra i neplanski potrošenih 70 miliona evra", rekla je Dolovćeva od ...

Tomiću lisice stavljene na granici

ALO - 04.10.2011

Dragan Tomić (58), bivši generalni direktor Rudarskog basena „Kolubara“, uhapšen je juče oko 15 časova na granici sa Makedonijom prilikom pokušaja bekstva u Grčku.

Uhapšen bivši direktor "Kolubare" u begu

Mondo - 04.10.2011

Bivši direktor "Kolubare" uhapšen u pokušaju bega nedaleko od granice sa Makedonijom. Dragan Tomić osumnjičen za malverzacije teške 12 miliona evra. Uhapšeno još 16 direktora.

Razmotava se klupko u Kolubari

Prva Srpska TV - 04.10.2011

Rukovodstvo Rudarskog basena Kolubara nema nova saznanja o detaljima istrage o navodnim zloupotrebama zakupa mehanizacije tokom prethodnih nekoliko godina u tom rudarskom basenu.Istraga nije završena,tek će se znati detalji zloupotreba u ...

Srbija: Uhapšeni rukovodioci "Kolubare"

R.S.Evropa - 04.10.2011

Dragan Tomić, bivši direktor Kolubare i funkcioner DSS-a, uhapšen prilikom pokušaja bjekstva iz zemlje, a pored njega policija privela još 17 osoba.

Uhapšen Dragan Tomić i još 16 bivših i sadašnjih funkcionera Kolubare

EMG - 04.10.2011

Dragan Tomić (58), nekadašnji direktor Rudarskog basena „Kolubara” uhapšen je juče nešto posle 15 časova na graničnom prelazu Srbije i Makedonije, zbog sumnje da je učestvovao u malverzacijama u ovom preduzeću.

Uhapšeni rukovodioci "Kolubare"

Vesti Online - 04.10.2011

Dragan Tomić, bivši direktor Kolubare i funkcioner DSS-a, uhapšen prilikom pokušaja bekstva iz zemlje, a pored njega policija privela još 17 osoba.

Uhapšeno 17 ljudi zbog malverzacija u Kolubari

Beta - 04.10.2011

BEOGRAD, 4. oktobra 2011. (Beta) - Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević saopštio je u utorak da je zbog zloupotrebe službenog položaja i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi prilikom zakupa mašina u rudarskom basenu ...

Tužilac potvrdio hapšenja za "Kolubaru"

Mondo - 04.10.2011

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević saopštio je da je zbog zloupotrebe službenog položaja i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi prilikom zakupa mašina u rudarskom basenu "Kolubara" kod Lazarevca uhapšeno ukupno 17 ...

Uhapšeni oštetili Kolubaru za 10 miliona eura

R.S.Evropa - 04.10.2011

Nekadašnji direktor Rudarskog basena "Kolubara" u Lazarevcu Dragan Tomić i još 16 lica uhapšeni su zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili ovo preduzeće za više od 10 miliona eura, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani ...

Ilić:Nisam znao za malverzacije u Kolubari

Prva Srpska TV - 04.10.2011

Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić rekao je danas da su dešavanja u Kolubari u vezi sa malverzacijama u tom preduzeću nasleđena praksa koja je trajala do "pre neki dan" i da treba istražiti mnogo duži period, od 2000. godine do danas.

Policija „češlja“ imovinu direktora

Danas - 04.10.2011

Beograd - Policija i Tužilaštvo za organizovani kriminal u okviru istrage o zloupotrebama u Rudarskom basenu Kolubara analiziraju zakup mašina još nekih privatnih preduzeća čiji vlasnici i zaposleni nisu obuhvaćeni najnovijim hapšenjem, ...

Kolubara: 17 uhapšenih zbog malverzacija

E-Novine - 04.10.2011

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević saopštio je u utorak da je zbog zloupotrebe službenog položaja i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi prilikom zakupa mašina u rudarskom basenu "Kolubara" kod Lazarevca uhapšeno ...

Afera Kolubara: Kopali ugalj napunili džepove

Novosti - 04.10.2011

Sedamnaestoro uhapšenih u aferi "Kolubara" u sredu kod istražnog sudije posebnog odeljenja. Osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja tešku više od 12 miliona evra SVIH 17 uhapšenih u aferi "Kolubara" saslušani su u policiji i u sredu ...

Zagorka Dolovac: Obračun tek sledi

Novosti - 04.10.2011

Državni tužilac o hapšenjima u aferi ”Kolubara”, pobuni ”Crvenih beretki”, slučaju ”Topčider”: Saslušano je više od sto svedoka za ”Kolubaru”. Tražićemo saslušanje Mladića povodom stradanja gardista u Topčideru Za dve nedelje policija je ...

Uhapšeno 17 ljudi zbog malverzaciju u Kolubari

Nadlanu - 04.10.2011

BEOGRAD, 4. oktobra 2011. (Beta) - Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević saopštio je u utorak da je zbog zloupotrebe službenog položaja i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi prilikom zakupa mašina u rudarskom basenu ...

Uhapšen bivši generalni direktor Rudarskog basena "Kolubara"

Blic - 03.10.2011

Dragan Tomić (58) bivši generalni direktor Rudarskog basena "Kolubara" uhapšen je pre nekoliko minuta kada je pokušao da iz Srbije pobegne u Grčku, ekskluzivno saznaje “Blic”.

Počela hapšenja za "Kolubaru"

B92 - 03.10.2011

Beograd -- Kako saznaje B 92, uhapšen je Dragan Tomić bivši direktor Rudarskog basena Kolubara i član DSS-a. Malverazcije u "Kolubari" javnosti prvi otkrio Insajder B92.

Uhapšen Dragan Tomić

RTS - 03.10.2011

Bivši direktor "Kolubare" Dragan Tomić uhapšen na granici sa Makedonijom, saznaje RTS. Akcija policije i dalje traje. Policija je uhapsila bivšeg direktora "Kolubare" Dragana Tomića, po nalogu Specijalnog tužilaštva.

Afera kolubara: uhapšen bivši direktor Dragan Tomić

Kurir - 03.10.2011

BEOGRAD- Dragan Tomić (58), bivši direktor Rudarskog basena Kolubara i član DSS, uhapšen je kada je pokušao da iz Srbije pobegne u Grčku, objavio je B 92.

U aferi "Kolubara" uhapšeni bivši direktor i još 16 rukovodilaca

Blic - 03.10.2011

Dragan Tomić (58), bivši generalni direktor Rudarskog basena "Kolubara", uhapšen je danas oko 15.15 sati kada je pokušao da iz Srbije pobegne u Grčku, ekskluzivno saznaje “Blic”. Pored njega uhapšeno je još 16 rukovodilaca ove kompanije.

DSS traži nepristrasnu istragu

RTS - 03.10.2011

Neophodno utvrditi da li je bilo kršenja zakona u Rudarskom basenu Kolubara i ko je za to odgovoran, saopštila Demokratska stranka Srbije povodom hapšenja bivšeg direktora ovog preduzeća Dragana Tomića.

Hapšenja zbog "Kolubare"

RTS - 03.10.2011

Bivši direktor "Kolubare" Dragan Tomić uhapšen na granici sa Makedonijom, saznaje RTS. Uhapšeno još deset osoba osumnjičenih za malverzacije u "Kolubari".

Afera „Kolubara" - Uhapšeni Tomić i još 16 direktora

Press - 03.10.2011

Milioni - Bivši direktor i biznismeni Radosav Savatijević Kene i Vitomir Dimitrijević uhapšeni zbog sumnje da su oštetili firmu za skoro 14 miliona evra.

Uhapšen Dragan Tomić i još 16 bivših i sadašnjih funkcionera „Kolubare”

Politika - 03.10.2011

Istraga o sumnjivom poslovanju ovog rudarskog basena počela još u avgustu 2008. godine Dragan Tomić (58), nekadašnji direktor Rudarskog basena „Kolubara” uhapšen je juče nešto posle 15 časova na graničnom prelazu Srbije i Makedonije, zbog ...

Počela hapšenja za Kolubaru!

Prva Srpska TV - 03.10.2011

Kako TV Prva saznaje,počela su hapšenja osoba osumnjičenih u aferi Kolubara! Uskoro opširnijer o ovoj temi. Iz Kolubare se novac na račune privatnika izvlačio na nekoliko načina, a preko zakupa privatne mehanizacije iz Kolubare u ...

Uhapšeno 17 osumnjičenih iz „Kolubare“

Novosti - 03.10.2011

Kako saznaju „Novosti“, uhapšeni su osumnjičeni za angažovanje mašina na kopovima. Među 17 privedenih su i bivši direktor basena Dragan Tomić i Radosav Savatijević Kene Kako saznaju „Novosti“, u toku je hapšenje aktera afere „Kolubara“, ...

Uhapšen bivši direktor Kolubare,nastavljaju se privođenja

Prva Srpska TV - 03.10.2011

Dragan Tomić, bivši generalni direktor Rudarskog basena "Kolubara" uhapšen je na granici sa Makedonijom,kako se sumnja pri pokušaju da pobegne u Grčku.

Uhapšen bivši direktor Kolubare

Beta - 03.10.2011

BEOGRAD, 3. oktobra 2011. (Beta) - Bivši direktor Rudarskog basena "Kolubara" Dragan Tomić uhapšen je zbog malverazcija u tom preduzeću, preneli su u ponedeljak beogradski mediji. Tomić je na čelu "Kolubare" bio od 2004. do 2008. godine.

Uhapšen bivši direktor Kolubare

EMG - 03.10.2011

Bivši direktor Rudarskog basena "Kolubara" Dragan Tomić uhapšen je zbog malverazcija u tom preduzeću, preneli su danas beogradski mediji. Tomić je na čelu "Kolubare" bio od 2004. do 2008. godine.

Uhapšen bivši direktor Kolubare

E-Novine - 03.10.2011

Dragan Tomić bivši generalni direktor Rudarskog basena "Kolubara" uhapšen je u ponedeljak kada je pokušao da iz Srbije pobegne u Grčku Kako je preneo beogradski Blic , Tomić je uhapšen na granici Srbije sa Makedonijom, a istovremeno je ...

Uhapšen bivši direktor Kolubare

Danas - 03.10.2011

Beograd - Dragan Tomić, bivši direktor Rudarskog basena Kolubara uhapšen je juče na granici sa Makedonijom zbog malverzacija sa mehanizacijom u tom preduzeću, saznaje Danas u dobro obaveštenim izvorima.

Mediji: Uhapšen bivši direktor "Kolubare"

R.S.Evropa - 03.10.2011

Bivši direktor Rudarskog basena "Kolubara" Dragan Tomić uhapšen je zbog malverazcija u tom preduzeću, preneli su u ponedeljak beogradski mediji. Tomić je na čelu "Kolubare" bio od 2004. do 2008. godine.

Afera Kolubara: Lisice Tomiću i Kenetu

Novosti - 03.10.2011

Počela masovna hapšenja u okviru istrage oko malverzacija u Rudarskom basenu "Kolubara". Pored bivšeg direktora RB i Radoslava Savatijevića uhapšeno još 15 osoba PRIPADNICI Uprave kirminalističke policije MUP Srbije po nalogu Tužilaštva za ...

Uhapšen bivši direktor Kolubare

Nadlanu - 03.10.2011

Tomić je na čelu " Kolubare " bio od 2004. do 2008. godine. Beogradski dnevnik " Blic " preneo je da je Tomić uhapšen na granici Srbije sa Makedonijom.