TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pritvor osumnjičenom za ubistvo supruge u Zemunu: Tukao nesrećnu ženu do smrti

Nova - 21.09.2022

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Seljametu D. (34), osumnjičenom da je 18. septembra oko 21 čas u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula.

UBICI IZ ZEMUNA ODREĐEN PRITVOR Drvenom palicom mučki ubio suprugu (27) pred decom, a evo kako se ponašao na saslušanju

Blic - 21.09.2022

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Seljametu D. (34), osumnjičenom da je 18. septembra oko 21 sat u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao suprugu (27) koja je od zadobijenih povreda preminula.

Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo supruge u Zemunu

RTS - 21.09.2022

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Seljametu D. (34), osumnjičenom da je 18. septembra oko 21 čas u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda ...

ODREĐEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO SUPRUGE U ZEMUNU: S.D. se na saslušanju branio ĆUTANJEM!

Espreso - 21.09.2022

U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje dece koje ima sa ubijenom ženom nisu bili u kući Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana S. D. (34), osumnjičenom da je 18.

Saznajemo: Seljamet koji je vezao svojoj ženi usta i nos, pa smrskao lobanju se "pravio lud" pred tužiocem

Telegraf - 20.09.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula. Seljamet D.

SASLUŠAN UBICA ŽENE IZ ZEMUNA Suprugu tukao do smrti, a ovako se ponašao u tužilaštvu: Nije hteo da kaže ni kako se ...

Kurir - 20.09.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula. - Seljamet D.

Monstrum iz Zemuna svirepo ubio ženu, pa lagao da se odjednom onesvestila

Nova - 20.09.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula. Seljamet D.

Osumnjičeni za ubistvo supruge se branio ćutanjem na saslušanju

RTV - 20.09.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra u Zemunu drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula. Seljamet D.

Smrskao ženi glavu u Zemunu, drugu izbo nožem u Subotici: Dva stravična ubistva u Srbiji u roku od 24 sata

Telegraf - 20.09.2022

U Srbiji su se u roku od 24 časa dogodila dva stravična ubistva žena. Prvo je bilo u Zemunu kada je Seljamet D. (34) svojoj ženi vezao nos i ustao, te joj smrskao glavu drvenim predmetom, a drugo se dogodilo danas u Subotici.

PONAŠAO SE KAO DA MU NEŠTO FALI: U Tužilaštvu Saslušan Seljamet D. osumnjičen za ubistvo supruge Sabihane u Zemunu

Novosti - 20.09.2022

Kako smo nezvanično saznali, osumnjičeni za ubistvo supruge u tužilaštvu nije hteo da kaže ni lične podatke zameniku tužioca i ponašao se kao da mu nešto "fali", iako je ujutru delovao potpuno prisebno. Posle saslušanja određen mu je pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ...

VEZAO ŽENU I TUKAO JE DRVETOM DO SMRTI Ubica iz Zemuna izabrao sramnu taktiku odbrane pred tužiocem

Blic - 20.09.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula. Seljamet D.

BRANIO SE ĆUTANJEM: Saslušan osumnjičeni za teško ubistvo žene u Zemunu

Novosti - 20.09.2022

Seljamet D. se na saslušanju branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Kako nezvanično saznajemo,osumnjičeni na saslušanju nije hteo da iznese ni lične podatke, ponašajući se kao da mu nešto ...

GOTOVO SASLUŠANJE MONSTRUMA IZ ZEMUNA Izudarao ženu do smrti, a na saslušanju zanemeo!

ALO - 20.09.2022

Seljamet D. se na saslušanju branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, ...

UBICA IZ ZEMUNA POKUŠAO DA ODGLUMI LUDILO! Tužilaštvo predložilo pritvor za EKSTREMNO LJUBOMORNOG MUŽA!

Informer - 20.09.2022

Seljamt D., (34) ljubomorni muž, osumnjičeni za brutalno ubistvo svoje žene, danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde je, navodno pokušao da odglumi ludilo Naime, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. zbog sumnje da je 18.

Osumnjičeni za ubistvo supruge u Zemunu se na saslušanju branio ćutanjem

RTS - 20.09.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je S. D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula, saopšteno je iz tog ...

SMRSKAO ŽENI GLAVU PRED DECOM - PRED TUŽIOCEM GLUMIO DA JE LUD! Saslušan ubica iz Zemuna, Tužilaštvo traži pritvor! ...

Republika - 20.09.2022

Seljamet D. se na saslušanju branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nezvanično saznajemo da ubica nije hteo ni da iznese lične podatke, poput imena i prezimena. Pravio se da je lud, iako je do saslušanja bio skroz drugačiji .

ZA MANJE OD 48 SATI UBIJENE SU 2 ŽENE U SRBIJI! Narode PROBUDI SE, to jedino može da nas SPASI!

Espreso - 20.09.2022

Dve žene iz Srbije ubijene su za manje od 48 sati, jedna u Zemunu, druga u Subotici Dok Srbija bruji o brutalnom ubistvu žene S.S. (27) koja je mučki ubijena u Zemunu, danas se pojavila nova crna vest, još jedna žena je ubijena! Naime, u Subotici se nešto posle 14 sati dogodilo ...

BRANIO SE ĆUTANJEM: Saslušan osumnjičeni za teško ubistvo žene u Zemunu

Pink - 20.09.2022

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula Seljamet D.

Uhapšen muškarac u Zemunu, osumnjičen da je ubio svoju suprugu

N1 - 19.09.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Kako se sumnja, on je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom ...

Uhapšen osumnjičeni - usmrtio ženu drvenom palicom

RTV - 19.09.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Kako se sumnja, on je sinoć u kući u ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom ...

Monstrum iz Zemuna drvenom palicom ubio suprugu: Oglasio se MUP o zločinu

Nova - 19.09.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Кako se sumnja, on je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom ...

FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA U ZEMUNU: Komšije tvrde da je žena preminula - "Povez preko usta je običaj" (FOTO)

Novosti - 19.09.2022

Kako se saznaje, lekari Hitne pomoći pozvali su policiju sinoć oko 23 sata jer žena imala vidljive povrede na glavi. - Nesrećnoj ženi mogli su samo da konsatuju smrt. Pored vidljivih povreda na glavi imala je vezana usta i nos.

MUP SE O OGLASIO O UBISTVU U ZEMUNU: Posle svađe, drvenom palicom tukao je suprugu (27) do smrti!

Kurir - 19.09.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo , saopštio je MUP Srbije. Kako se sumnja, S. D.

Uhapšen osumnjičeni - usmrtio suprugu drvenom palicom

RTV - 19.09.2022

Policija je uhapsila S. D. (33) zbog sumnje da je sinoć u kući u ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula, saopštio je MUP.

Uhapšen zbog ubistva supruge u Zemunu

Danas - 19.09.2022

Beogradska policija uhapsila je S.D. (32) zbog sumnje da je ubio 27-godišnju suprugu, saopšteno je danas. On je osumnjičen da je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, posle verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao ženu koja je od zadobijenih povreda preminula.

MUP se oglasio o ubistvu u Zemunu: Nakon svađe nasmrt palicom pretukao suprugu

Telegraf - 19.09.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo . Kako se sumnja, on je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom ...

Ubistvo u Zemunu: Ženi (27) smrskao glavu

Telegraf - 19.09.2022

U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta. Zbog sumnje da je ubio svoju suprugu uhapšen je muškarac (33). Uviđaj je u toku.

Užas u Zemunu: Žena (27) nađena mrtva sa povezom preko usta

Nova - 19.09.2022

U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Policija je zatekla mrtvu ženu sa teškim povredama glave i povezima preko usta. Reč je o slučaju porodičnog nasilja koji je okončan ubistvom i hapšenjem osumnjičenog – muža (33).

UŽAS U ZEMUNU Žena (27) pronađena mrtva u stanu, preko usta i nosa imala povez

Blic - 19.09.2022

U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta. Reč je o slučaju porodičnog nasilja koji je okončan ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža ...

MLADA ŽENA (27) PRONAĐENA MRTVA U ZEMUNU S POVEZIMA PREKO USTA: Od dece i muža (33) ni traga a onda se pojavio, odmah ...

Kurir - 19.09.2022

ZEMUN - U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

UŽAS U ZEMUNU: Policija u stanu zatekla mrtvu ženu (27) s teškim povredama glave i povezima preko usta

Novosti - 19.09.2022

NJu je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta. Reč je o slučaju porodičnog nasilja koji je okončan ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža (33), prenosi ...

PRONAĐENO TELO ŽENE (27) SA SMRSKANOM GLAVOM U ZEMUNU! Imala je povez preko usta

Mondo - 19.09.2022

Pronađeno telo u Zemunu, u pitanju je bila žena sa teškim povredama glave. Sumnja se da ju je muž zlostavljao, pa je ubio. (MONDO/ Telegraf ) Tagovi ...

Novi detalji ubistva u Zemunu: Ženu tukao, pa joj vezao nos i usta da ne bi dozivala pomoć

Telegraf - 19.09.2022

Beogradska policija uhapsila je D.S. (33) zbog sumnje da je ubio svoju suprugu S. S. (27) u stanu u Zemunu. Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati zbog teškog ubistva. - Nesrećnoj ženi mogli su samo da konsatuju smrt.

DETALJI UBISTVA ŽENE (27) U ZEMUNU Policija zatekla užasan prizor u stanu: Imala povez preko usta i nosa, muž se ...

Blic - 19.09.2022

Sinoć oko 23.30 u ulici Živka Petrovića u Zemunu policija je zatekla telo žene (27) sa povredama glave i povezima preko usta i nosa. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt žene, a na pomenutoj adresi je neprijavljena stanovala sa suprugom i decom, koji u prvom trenutku ...

FOTO Prve slike s mesta zločina u Zemunu: Muž uhapšen zbog ubistva supruge

Nova - 19.09.2022

Sinoć oko 23 časova u ulici Živka Petrovića u Zemunu otkriveno je beživotno telo žene (27) sa zavezanim ustima. Kada je Hitna pomoć izašla na teren, alarmirali su policiju jer im je splet okolnosti delovao sumnjivo.

ŽENU TUKAO, PA JOJ VEZAO USTA I NOS DA NE DOZIVA POMOĆ: Novi detalji teškog ubistva u Zemunu

Novosti - 19.09.2022

Kako se saznaje, lekari Hitne pomoći pozvali su policiju sinoć oko 23 sata jer žena imala vidljive povrede na glavi. - Nesrećnoj ženi mogli su samo da konsatuju smrt. Pored vidljivih povreda na glavi imala je vezana usta i nos.

ŠOK U ZEMUNU, KOMŠIJE TVRDE SASVIM SUPROTNO?! Nikakvog ubistva nije bilo, umrla je a kod nas je običaj povez preko ...

Kurir - 19.09.2022

BEOGRAD - U Zemunu je noćas pronađeno telo mlade žene (27) u udžerici , u ulici Živka Petrovića. Kako je javljeno na TV, nju je policija navodno zatekla mrtvu s povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

KOMŠIJE TVRDE DA NIJE BILO UBISTVA! Obrt nakon pronađenog tela sa smrskanom glavom! "Takav je naš običaj"

Mondo - 19.09.2022

Komšije koje žive u ulici Živka Petrovića gde je pronađeno telo žene tvrde da nije bilo ubistva. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, posredi je navodno bilo porodično nasilje "okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža (33)".

NAKON VERBALNE RASPRAVE DRVENOM PALICOM PRETUKAO SUPRUGU! Oglasio se MUP povodom ubistva u Zemunu: Brzom akcijom ...

Informer - 19.09.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo Kako se sumnja, on je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom ...

U kući u Zemunu pronađeno telo žene, uhapšen njen suprug

Tanjug - 19.09.2022

U kući u Zemunu pronađeno telo žene, uhapšen njen suprug Policija je pronašla ženu sa teškim povredama glave i povezom preko usta i nogu. Policija je uhapsila S. D. (33) zbog sumnje da je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom ...

Pronađeno telo žene u kući u Zemunu

Politika - 19.09.2022

Beživotno telo žene pronađeno je u jednoj kući u Zemunu. Mediji prenose da je reč o 27-godišnjoj ženi, koju je policija pronašla sa teškim povredama glave i povezom preko usta i nogu u kući u ulici Živka Petrovića, rečeno je Tanjugu u MUP.

UŽAS U ZEMUNU! Žena (27) PRONAĐENA MRTVA sa teškim povredama glave i povezom preko usta

Informer - 19.09.2022

U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta, piše Pink. PRVE FOTOGRAFIJE TEŠKE NESREĆE NA AUTOPUTU! Prednji deo automobila uništen, povređeno i DETE! (FOTO) TEŠKA ...

DRVENOM PALICOM UBIO ŽENU OD BATINA! Oglasio se MUP povodom horora u Zemunu

Srbija Danas - 19.09.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo . Kako se sumnja, on je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom ...

HOROR U ZEMUNU Pronađena mrtva žena u stanu sa povezom na ustima!

ALO - 19.09.2022

Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta.

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ZVERSKI UBIJENA ŽENA U ZEMUNU Pronađena s povezom preko usta, muža odmah priveli! (VIDEO)

ALO - 19.09.2022

Stravičan prizor zatečen je u ranim jutarnjim satima u ulici Živka Petrovića Telo mlade žene (27) sa povredama na glavi i povezom preko usta i nosa pronađeno je rano jutros u njenoj kući u Zemunu. Stravičan prizor zatečen je u ranim jutarnjim satima u ulici Živka Petrovića.

U ZEMUNU PRONAĐENO TELO DEVOJKE (27): Uhapšen suprug - policija je zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima ...

Republika - 19.09.2022

Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt. Lekari su potom zatražili asistenciju policije koja je potom obavila uviđaj.

Ubijena žena u Zemunu, suprug uhapšen

RTS - 19.09.2022

Telo 27-godišnje žene pronađeno je u kući u ulici Živka Petrovića u Zemunu, saznaje RTS. Sumnja se da je ubistvo izršio suprug koji je ...

ŠOK OBRT U ZEMUNU! Žena pronađena mrtva sa povezom na glavi, muž uhapšen zbog sumnje da ju je ubio, komšije iznele OVE ...

Pink - 19.09.2022

U Zemunu je noćas pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu, u ulici Živka Petrovića. Kako je javljeno na TV, nju je policija navodno zatekla mrtvu s povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

DETALJI HORORA U ZEMUNU Žena (27) nađena mrtva s povezom preko usta, njen muž (33) uhapšen čim je ušao u stan, OD DECE ...

ALO - 19.09.2022

U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

HOROR U ZEMUNU! Pronađeno telo mlade žene sa povezom preko usta - uhapšen njen muž

Srbija Danas - 19.09.2022

Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta. Reč je o slučaju porodičnog nasilja koji je okončan ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža ...

Imala je poveze preko usta i nosa! žena (27) pronađena mrtva U Zemunu!

Pink - 19.09.2022

Jezivo! U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta. Reč je o slučaju porodičnog nasilja koji je okončan ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža ...

MUP SE HITNO OGLASIO NAKON ZLOČINA U ZEMUNU! Uhapšen osumnjičeni!

Espreso - 19.09.2022

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D.

UBISTVO U ZEMUNU: Ženi (27) smrskao glavu, IMALA JE POVEZE PREKO USTA I NOSA!

Espreso - 19.09.2022

Uviđaj je u toku U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta. Zbog sumnje da je ubio svoju suprugu uhapšen je muškarac (33). Uviđaj je u toku.

NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U ZEMUNU Ženi vezao povez preko usta da ne bi vikala, pa joj golim rukama smrskao glavu!

ALO - 19.09.2022

Beogradska policija uhapsila je D.S. (33) zbog sumnje da je ubio svoju suprugu S. S. (27) u stanu u Zemunu. Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati zbog teškog ubistva. Kako Telegraf.rs saznaje, lekari Hitne pomoći pozvali su policiju sinoć oko 23 sata jer žena imala vidljive ...

MUŽ UHAPŠEN! Otkriveno šta se stvarno desilo u Zemunu: Nakon svađe DRVENOM PALICOM NASMRT PRETUKAO ŽENU

Pink - 19.09.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Kako se sumnja, on je sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom ...

DETALJI UBISTVA ŽENE (27) U ZEMUNU: Tukao je, pa joj vezao nos i usta da ne bi dozivala pomoć

Pink - 19.09.2022

Beogradska policija uhapsila je D.S. (33) zbog sumnje da je ubio svoju suprugu S. S. (27) u stanu u Zemunu. Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati zbog teškog ubistva. Prema pisanju medija, lekari Hitne pomoći pozvali su policiju sinoć oko 23 sata jer žena imala vidljive ...

OGLASIO SE MUP O BRUTALNOM UBISTVU U ZEMUNU Muž drvenom palicom izudarao ženu do smrti!

ALO - 19.09.2022

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. D.

Užas: Ubijena žena (27), pronađene povrede na glavi, muž uhapšen

Avaz - 19.09.2022

U Zemunu (Beograd) je pronađeno tijelo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića, potvrđeno je iz MUP za Telegraf.rs. Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta. Zbog sumnje da je ubio svoju suprugu uhapšen je muškarac (33).