TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Berluskoni - odlazak skandal majstora

24online - 13.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je večeras ostavku čime je okončana jedna politička era u zemlji sa najviše skandala u novijoj istoriji Italije.

Berluskonijevi gafovi za pamćenje

B92 - 13.11.2011

Silvio Berluskoni, koji je večeras podneo ostavku na funkciju premijera Italije posle 17 godina dominacije političkom scenom, ostaće upamćen i kao čovek koji je imao čudan smisao za humor, što ga je često dovodilo u nevolje.

Berluskonijevi gafovi koji će se pamtiti

24online - 13.11.2011

Danas već bivši premijer Italije Silvio Berluskoni, koji je ostavku podneo posle 17 godina dominacije političkom scenom, ostaće upamćen i kao čovek koji je imao neobičan smisao za humor, što ga je često dovodilo u nevolje.

Bye, bye, Silvio!

DW - 13.11.2011

Silvio Berluskoni je podneo ostavku.Time je otvoren put predsedniku Italije Đorđu Napolitanu da imenuje novog mandatara, a očekuje se da će to biti bivši evropski komesar Mario Monti.

Italija između olakšanja i nesigurnosti

DW - 13.11.2011

Okončana je sedamnaestogodišnja politička era. Italija slavi. Ali, da li ima razloga za slavlje? Nemački listovi pišu da će trag koji je u zemlji ostavio mulitmilijarder iz Milana, Berluskoni, još dugo biti vidljiv.

Putin hvali Berluskonija i sebe

Blic - 13.11.2011

Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je da postoji nestašica talentovanih lidera i u svetu koji bi zamenili njegovu generaciju i da je zato potreban Rusiji i ocenio da Italija nema mnogo političara Berluskonijevog kalibra.

Po čemu će srpski političari pamtiti Berluskonija (VIDEO)

24online - 13.11.2011

Sada već bivšeg premijera Italije, Silvija Berluskonija, koji je ostavku podneo posle 17 godina dominacije političkom scenom, upamtiće i političari u Srbiji.

Berluskoni ponosan na svoj rad

B92 - 13.11.2011

Rim -- Nekadašnji premijer Italije Silvio Berluskoni je rekao da je ponosan na svoj rad tokom ekonomske krize i da bi želeo da ponovo bude na putu vlade.

Berluskoni poludeo kad mu je umrla majka

Press - 13.11.2011

Mamin sin Lude zabave sa prostitutkama i manekenkama uzele maha kada mu je 2008. u 97. godini umrla majka Rosa, koja je imala veliki uticaj na njega, otkrivaju Italijani o svom bivšem premijeru Rosa i Silvio: Bio je ponosni sin Ljubio je ...

Italija konačno dočekala ostavku Berluskonija

E-Novine - 13.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je u subotu uveče ostavku na tu funkciju, saopštilo je italijanska Predsednička palata. Berluskonijevom ostavkom otvoren je put italijanskom predsedniku da imenuje novog mandatara, a očekuje se ...

Adio, Silvio!

ALO - 13.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je ostavku! Posle 17 godina vladavine, ono o čemu se poslednjih dana pričalo kao o neminovnosti sinoć je postalo stvarnost.

Baj baj Silvio: Berluskoni odneo ostavku

Glas javnosti - 13.11.2011

RIM- Italijanski premijer Silvio Berluskoni (Berlusconi) podneo je sinoć ostavku na tu funkciju, prenose agencije. Neposredno pre nego što je Berluskoni podneo ostavku, hiljade demonstranata okupilo se ispred kancelarije predsednika mašući ...

Tako je govorio Berluskoni!

Novi Magazin - 13.11.2011

Silvio Berluskoni, koji je podneo ostavku na funkciju premijera Italije posle 17 godina dominacije političkom scenom, ostaće upamćen i kao čovek koji je imao čudan smisao za humor, što ga je često dovodilo u nevolje.

Putin: Nema sposobnih lidera u svetu, moram opet da se kandidujem

Vesti Online - 13.11.2011

Ruski premijer Vladimir Putin kaže da je jedan od retkih sposobnih lidera danas u svetu i da je zato potreban Rusiji. Braneći svoju odluku da se kandiduje za predsednika po treći put Putin je rekao da danas nema dovoljno talentovanih ...

Putin: Ja sam potreban Rusiji

R.S.Evropa - 13.11.2011

Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je da je jedan od retkih sposobnih lidera danas u svetu i da je zato potreban Rusiji, braneći svoju odluku da se kandiduje za predsednika po treći put, piše list "Telegraf".

Ovako je lupetao Berluskoni

Mondo - 13.11.2011

Silvio Berluskoni, koji je sinoć podneo ostavku na funkciju premijera Italije posle 17 godina dominacije političkom scenom, ostaće upamćen i kao čovek koji je imao čudan smisao za humor, što ga je često dovodilo u nevolje.

Ostavka Berluskonija, slavlje u Rimu

Danas - 13.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je sinoć ostavku na tu funkciju. Berluskoni je ostavku predao sinoć predsedniku Italije Đorđu Napolitanu u predsedničkoj palati u Rimu.

Putin: Svetu fale talentovani lideri

Novosti - 13.11.2011

Hvaleći Silvija Berluskonija premijer Rusije izjavio da postoji nestašica talentovanih lidera i u svetu koji bi zamenili njegovu generaciju LONDON - Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je da postoji nestašica talentovanih lidera i u ...

Najveći Berluskonijevi gafovi

Prva Srpska TV - 13.11.2011

Danas već bivši premijer Italije Silvio Berluskoni, koji je ostavku podneo posle 17 godina dominacije političkom scenom, ostaće upamćen i kao čovek koji je imao neobičan smisao za humor, što ga je često dovodilo u nevolje.

Berluskoni ponosan

Novi Magazin - 13.11.2011

Dojučerašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da je ponosan na svoj rad tokom ekonomske krize i da bi želeo da ponovo bude na putu vlade.

Berluskoni ponosan na učinjeno, nada se povratku

R.S.Evropa - 13.11.2011

Dojučerašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je u nedelju da je ponosan na svoj rad tokom ekonomske krize i da bi želeo da ponovo bude na putu vlade.

Berluskonijevi gafovi koji će se pamtiti

Novosti - 13.11.2011

Bivši premijer Italije koji je ostavku podneo posle 17 godina dominacije političkom scenom, ostaće upamćen i kao čovek koji je imao neobičan smisao za humor RIM - Danas već bivši premijer Italije Silvio Berluskoni, koji je ostavku podneo ...

Berluskoni: Ponosan sam na urađeno

Vesti Online - 13.11.2011

Dojucerašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da je ponosan na svoj rad tokom ekonomske krize i da bi želeo da ponovo bude na putu vlade.

Mario Monti novi premijer Italije

Danas - 13.11.2011

Rim - Bivši evropski komesar, ekonomista Mario Monti (68), prihvatio je sinoć mandat za formiranje nove italijanske vlade od predsednika države Đorđa Napolitana, što je bio sled događaja koji su italijanski mediji i najavljivali kao ...

VIDEO: Po čemu će srpski političari pamtiti Berluskonija

Vesti Online - 13.11.2011

Sada već bivšeg premijera Italije, Silvija Berluskonija, koji je ostavku podneo posle 17 godina dominacije političkom scenom, upamtiće i političari u Srbiji.

Berluskoni u penziji

Danas - 13.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni, koji je nedavno izgubio apsolutnu većinu u parlamentu, održao je obećanje i podneo ostavku nakon što su usvojene mere za prevazilaženje dužničke krize.

Odlazak Berluskonija kraj bolne faze, Monti mandatar nove vlade

R.S.Evropa - 13.11.2011

Bivši evropski komesar, ekonomista Mario Monti , prihvatio je u nedelju uveče mandat za formiranje nove italijanske vlade od predsednika Đorđa Napolitana , saopštila je predsednička palata u Rimu.

Berluskoni podneo ostavku

Nadlanu - 13.11.2011

Predsednik Italije Đorđo Napolitano prihvatio je Berluskonijevu ostavku posle sastanka u predsedničkoj palati, navodi se u saopštenju, prenele su agencije.

Slivio Berluskoni podneo ostavku

Nadlanu - 13.11.2011

RIM, 13. novembra 2011. ( Beta -AFP/AP) - Italijanski premijer Silvio Berluskoni (Berlusconi) podneo je ostavku na tu funkciju, saopštilo je italijanska Predsednička palata.

Ponosan na učinjeno, nada se povratku

Nadlanu - 13.11.2011

RIM, 13. novembar 2011. ( Beta -AFP) - Dojučerašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je u nedelju da je ponosan na svoj rad tokom ekonomske krize i da bi želeo da ponovo bude na putu vlade.

Šta će biti sa Berluskonijem?

DW - 12.11.2011

Bliži se kraj Berluskonijeve ere. Ali šta će se dogoditi kada italijanski premijer podnese ostavku? Hoće li se možda fokusirati na sopstveni biznis? Hoće li morati u zatvor ili će ipak ostati u politici? Kada je Silvio Berluskoni pre ...

Oči Brisela uprte na Rim

RTS - 12.11.2011

Donji dom italijanskog parlamenta glasaće o paketu mera štednje i reformama koje zahtevala Evropska unija, a kojima je glavni cilj uspostavljanje stabilnosti i poverenja tržišta.

Italija: Donji dom parlamenta danas o merama štednje

Blic - 12.11.2011

Donji dom italijanskog parlamenta glasaće danas o reformskim merama koje je zahtevala Evropska unija, a koje je u petak usvojio Senat. Ukoliko nove mere štednje budu usvojene, biće otvoren put da premijer Silvio Berluskoni već ovog vikenda ...

Danas se očekuje ostavka Silvija Berluskonija

Blic - 12.11.2011

Rim -- Očekuje se da će italijanski premijer Silvio Berluskoni podneti ostavku večeras, kada Poslanički dom parlamenta usvoji mere za obuzdavanje ekonomske krize u toj zemlji.

Odlazak Silvija Berluskonija

B92 - 12.11.2011

Rim -- Italijanski premijer Silvio Berluskoni potvrdio da podnosi ostavku večeras, pošto je Predstavnički dom Parlamenta usvojio mere za obuzdavanje ekonomske krize.

Putin: Berluskoni poslednji Mohikanac

RTS - 12.11.2011

Italijani treba da budu ponosni što imaju Berluskonija za lidera, rekao Vladimir Putin. Ruski premijer istakao da je "Berluskoni, uprkos skandalima sa ženama, jedan od poslednjih Mohikanaca u politici".

Putin: Berluskoni je poslednji Mohikanac evropske politike

24online - 12.11.2011

Ruski premijer Vladimir Putin nazvao je odlazećeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija "jednim od poslednjih Mohikanaca u evropskoj politici".

Italijanski parlament usvojio paket ekonomskih reformi

Blic - 12.11.2011

Rim - Donji dom italijanskog parlamenta danas je usvojio paket ekonomskih reformi koje je zahtevala Evropska unija, čime je otvoren put za ostavku premijera Silvija Berluskonija i formiranje prelazne vlade.

Berluskoni podneo ostavku

RTS - 12.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni podneo ostavku. Predsednik Đorđo Napolitano prihvatio ostavku premijera posle susreta u Predsedničkoj palati u Rimu.

Prošlo glasanje, Berluskoni, možeš da ideš

Kurir - 12.11.2011

RIM - Donji dom italijanskog parlamenta danas je usvojio paket ekonomskih reformi koje je zahtevala Evropska unija, čime je otvoren put za ostavku premijera Silvija Berluskonija i formiranje prelazne vlade.

Italijani izašli na ulice i čekaju ostavku: Berluskoni, klovnu, idi kući!

24online - 12.11.2011

Nekoliko hiljada ljudi okupilo se večeras u centru Rima očekujući svakog trenutka ostavku premijera Silvija Berluskonija, koji je obećao da će to učiniti posle usvajanja paketa mera za obuzdavanje ekonomske krize u Donjem domu parlamenta.

Italija usvojila paket mera štednje

B92 - 12.11.2011

Rim -- Donji dom italijanskog parlamenta je usvojio paket ekonomskih reformi koje je zahtevala Evropska unija. Time je otvoren put za ostavku premijera Silvija Berluskonija Gornji dom parlamenta, Senat, to je učinio juče pa je na taj način ...

Berluskoni podneo ostavku

B92 - 12.11.2011

Rim -- Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je večeras ostavku, saopšteno je iz kabineta predsednika Italije. Predsednik Italije Đorđo Napolitano prihvatio je Berluskonijevu ostavku posle sastanka u predsedničkoj palati, navodi se ...

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo ostavku

Blic - 12.11.2011

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je večeras ostavku nakon što je donji dom parlamenta usvojio paket mera za obuzdavanje ekonomske krize.

Top 10 najboljih momenata bivšeg premijera Berluskonija

24online - 12.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je večeras ostavku, saopšteno je iz kabineta predsednika Italije. Njegovu ostavku čekalo je večeras nekoliko hiljada ljudi koji su se okupili u centru Rima.

Silvio Berluskoni podneo ostavku

Kurir - 12.11.2011

RIM- Italijanski premijer Silvio Berluskoni (Berlusconi) podneo je večeras ostavku na tu funkciju, prenose agencije. Berluskoni je ostavku predao večeras predsedniku Italije Đorđu Napolitanu (Giorgio) u predsedničkoj palati u Rimu.

Putin: Izgubili smo poverenje Rusije

E-Novine - 12.11.2011

Ruski premijer Vladimir Putin je priznao da je njegova vlada izgubila poverenje naroda i obećao da će uvesti, kako kaže, “direktnu demokratiju” kada se nakon izbora u martu bude vratio na predsedničku poziciju sa koje zapravo nikada nije ...

Putin: Berluskoni je poslednji Mohikanac

Vesti Online - 12.11.2011

Ruski premijer Vladimir Putin nazvao je sinoć svog starog prijatelja i italijanskog kolegu Silvija Berluskonija jednim od "poslednjih Mohikanaca u politici".

Donji dom Parlamenta Italije glasa o mjerama štednje

R.S.Evropa - 12.11.2011

Donji dom italijanskog parlamenta glasaće danas o paketu mjera štednje koje zahtijeva EU, kako bi se obnovilo povjerenje finansijskih tržišta u ekonomiju ove zemlje.

Putin: Berluskoni poslednji Mohikanac Evrope

Novi Magazin - 12.11.2011

Ruski premijer Vladimir Putin nazvao je odlazećeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija "jednim od poslednjih Mohikanaca u evropskoj politici".

Italija u iščekivanju Berluskonijeve ostavke

R.S.Evropa - 12.11.2011

Očekuje se da će italijanski premijer Silvio Berluskoni podnijeti ostavku večeras, kada Poslanički dom parlamenta usvoji mjere za obuzdavanje ekonomske krize u toj zemlji.

Italija: Izglasane mjere štednje, očekuje se ostavka Berluskonija

R.S.Evropa - 12.11.2011

Donji dom italijanskog parlamenta dao je konačno odobrenje novim mjerama štednje, čime je otvoren put za ostavku premijera Silvija Berluskonija i uspostavljanje nove vlade na čelu sa nekadašnjim evropskim komesarom Marijom Montijem.

Berluskoni podneo ostavku

Novosti - 12.11.2011

Italijanski predsednik vlade prinuđen da napusti fotelju posle tri premijerska mandata. Stub njegovog poslovnog carstva ubrzano se urušavao zbog političke nestabilnosti RIM - ITALIJANSKI premijer Silvio Berluskoni podneo je u subotu uveče ...

Berluskoni podneo ostavku

Danas - 12.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je večeras ostavku na tu funkciju, prenose agencije. Berluskoni je ostavku predao večeras predsedniku Italije Đorđu Napolitanu u predsedničkoj palati u Rimu.

Berluskoni podneo ostavku

Novi Magazin - 12.11.2011

AP/Beta Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je večeras ostavku, saopšteno je iz kabineta predsednika Italije. Predsednik Italije Ðorđo Napolitano prihvatio je Berluskonijevu ostavku posle sastanka u predsedničkoj palati, navodi ...

Berluskoni podneo ostavku

Vesti Online - 12.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni (Berlusconi) podneo je večeras ostavku na tu funkciju, prenose agencije. Berluskoni je ostavku predao večeras predsedniku Italije Đorđu Napolitanu u predsedničkoj palati u Rimu.

Addio, signor Berlusconi!

Mondo - 12.11.2011

Kontroverznog italijanskog premijera, kome seks i korupcionaški skandali nisu mogli ništa, dotukla je ekonomska kriza. Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneo je večeras ostavku, saopšteno je iz kabineta predsednika Italije.

Berluskoni podneo ostavku

R.S.Evropa - 12.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni (Berlusconi) podneo je večeras ostavku predsedniku Italije Đorđu Napolitanu (Giorgio) u predsedničkoj palati u Rimu.

Berluskoni - poslednji Mohikanac

Nadlanu - 12.11.2011

MOSKVA, 12. novembra 2011. ( Beta -AP) - Ruski premijer Vladimir Putin nazvao je odlazećeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija "jednim od poslednjih Mohikanaca u evropskoj politici".

Nije (samo) Berluskoni bio problem

B92 - 11.11.2011

Rim -- Najava Silvija Berluskonija da će podneti ostavku nije povratila mir berzama i finansijskim tržištima. To je razuverilo one koji su verovali da je premijer jedini problem Italije i da će njegovim odlaskom sve krenuti nabolje.

Senat usvojio paket mera

RTS - 11.11.2011

Gornji dom italijanskog parlamenta usvojio je novi budžetski zakon i tako omogućio da sutra u Donjem domu konačno bude izglasan paket mera štednje.

Berluskoni odlazi u subotu?

B92 - 11.11.2011

Rim/Brisel -- Italijanski Senat usvojio je danas paket ekonomskih mera namenjen smanjenju duga zemlje i podsticanju njenog rasta. Time je otvoren put njegovom konačnom usvajanju u subotu u Poslaničkom domu, prenose svetske agencije.

Italijanski Senat usvojio ekonomske mere

Blic - 11.11.2011

Italijanski Senat usvojio je danas paket ekonomskih mera namenjen smanjenju duga zemlje i podsticanju njenog rasta, otvorivši time put njegovom konačnom usvajanju u subotu u Poslaničkom domu, prenose svetske agencije.

Berluskoni - poslednji Mohikanac

B92 - 11.11.2011

Moskva -- Ruski premijer Vladimir Putin nazvao je svog starog prijatelja italijanskog kolegu Silvija Berluskonija jednim od "poslednjih Mohikanaca u politici".

Putin: Berluskoni jedan od poslednjih Mohikanaca u politici

Blic - 11.11.2011

Ruski premijer Vladimir Putin nazvao je večeras svog starog prijatelja italijanskog kolegu Silvija Berluskonija jednim od "poslednjih Mohikanaca u politici".

Italijanski Senat danas glasa o mjerama štednje

R.S.Evropa - 11.11.2011

Italijanski Senat danas će glasati o mjerama štednje koje zahtijeva EU, kako bi se spriječio raspad evrozone, a formiranje nove vlade u Rimu očekuje se u narednih nekoliko dana.

Italija: Senat glasa o merama štednje

R.S.Evropa - 11.11.2011

RSE Italijanski Senat glasaće u petak o merama štednje koje zahteva EU, kako bi se sprečio raspad eurozone, a formiranje nove vlade u Rimu očekuje se u narednih nekoliko dana.

Usvojene mere štednje u Italiji

Beta - 11.11.2011

RIM, 11. novembra 2011. (Beta) - Italijanski Senat usvojio je u petak paket ekonomskih mera namenjen smanjenju duga zemlje i podsticanju njenog rasta, otvorivši time put njegovom konačnom usvajanju u subotu u Poslaničkom domu, prenose ...

Italijanski Senat usvojio ekonomske mere

R.S.Evropa - 11.11.2011

Italijanski Senat usvojio je danas paket ekonomskih mera namenjen smanjenju duga zemlje i podsticanju njenog rasta, otvorivši time put njegovom konačnom usvajanju u subotu u Poslaničkom domu.

Italijanski Senat odobrio ključne reforme

Prva Srpska TV - 11.11.2011

Italijanski Senat odobrio je ključne ekonomske reforme koje je zahtevala Evropska unija, čime je otvoren put da premijer Silvio Berluskoni već ovog vikenda podnese ostavku, a nova vlada bude formirana.

Italijanski senat usvojio paket mera štednje

Danas - 11.11.2011

Rim - Gornji dom italijanskog parlamenta usvojio je mere štednje, osmišljene kako ta država ne bi bila primorana da zatraži spasilački paket evrozone.

Usvojene mere štednje u Italiji

Nadlanu - 11.11.2011

RIM, 11. novembra 2011. ( Beta ) - Italijanski Senat usvojio je u petak paket ekonomskih mera namenjen smanjenju duga zemlje i podsticanju njenog rasta, otvorivši time put njegovom konačnom usvajanju u subotu u Poslaničkom domu, prenose ...

Adio Silvio

Politika - 10.11.2011

Spuštena je zavesa na pozornici na kojoj su se gotovo dve decenije igrale istinske drame i populističke melodrame, mačoističke burleske i seksi-vodvilji. Premijerskoj tročinki Silvija Berluskonija došao je kraj.

Italija u opasnoj zoni

Politika - 10.11.2011

Specijalno za „Politiku” Rim – Najava Silvija Berluskonija da će podneti ostavku nije povratila mir berzama i finansijskim tržištima, razuveravajući one koji su verovali da je premijer jedini problem Italije i da će njegovim odlaskom sve ...

Italija nije isto što i Grčka

DW - 10.11.2011

Italija je od juče (9.11.) pod kontrolom inspektora Evropske komisije. Svoju misiju u Rim šalje i MMF. Skoro izgleda isto kao u Grčkoj, Irskoj i Portugalu. Međutim, postoje i značajne razlike.

Osećam se kao Musolini!

ALO - 10.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni (75) je izjavio da nema moć i uporedio se s diktatorom Benitom Musolinijem, koji je, kako je rekao, više iznosio „sugestije“, nego što je vladao.

Berluskoni ne ide ni u izbornu trku

Glas javnosti - 10.11.2011

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je, dan pošto je obećao da će podneti ostavku čim parlament usvoji hitne mere za obuzdavanje ekonomske krize, da se neće kandidovati za eventualne prevremene izbore, ukoliko ih Italija ...

Adio Berluskoni

Danas - 10.11.2011

Rim - Italijanski premijer Silvio Berluskoni, čija se vlast bliži kraju, uspeo je uprkos čestim gafovima i skandalima da ostvari tri izborne pobede i postane političar sa najdužim premijerskim stažom od završetka Drugog svetskog rata.

Berluskoni podnosi ostavku

Press - 09.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni rekao je sinoć da će podneti ostavku nakon glasanja u parlamentu o merama za obuzdavanje ekonomske krize. Izdali ga: Berluskoni najavio odlazak posle glasanja u parlamentu N. Z.

Berluskoni odlazi, nevolja na pragu

B92 - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni je potvrdio da će podneti ostavku nakon što u parlamentu bude usvojen novi budžetski zakon. "Posle usvajanja ovog finansijskog zakona koji ima amandmane za sve što je Evropa tražila od nas, povućiću ...

Berluskoni, ostavka ili novi trik

RTS - 09.11.2011

Pritisnut sa svih strana teretom krize, Silvio Berluskoni ponudio ostavku, ali tek kada parlament usvoji paket zakona koji traži EU. Obećanje, koje je razveselilo Italijane, usledilo posle sastanka sa predsednikom Đorđom Napolitanom.

Berluskoni više nema većinu

DW - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni nema više većinu u italijanskom parlamentu. U utorak (8.11.) prihvaćen je izveštaj italijanske vlade za 2010. godinu. Za njega je glasalo 308 poslanika, ali 321 je bio suzdržan.

Berluskoni Italiju ostavlja u teškoj krizi

DW - 09.11.2011

Italijanski premijer, čuven po mnogobrojnim skandalima ipak odlazi za funkcije. Ali, najpre bi trebalo da bude usvojen Zakon o reformama. Berluskoni ostavlja zemlju u teškoj krizi.

Berluskoni se neće kandidovati za eventualne izbore

24online - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je danas, dan pošto je obećao da će podneti ostavku čim parlament usvoji hitne mere za obuzdavanje ekonomske krize, da se neće kandidovati za eventualne prevremene izbore, ukoliko ih Italija ...

Berluskoni ne ide ni U izbornu trku

Kurir - 09.11.2011

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je, dan pošto je obećao da će podneti ostavku čim parlament usvoji hitne mere za obuzdavanje ekonomske krize, da se neće kandidovati za eventualne prevremene izbore, ukoliko ih Italija ...

Šta posle Berluskonija?

DW - 09.11.2011

Da čovek ne poveruje. Silvio Berluskoni – italijanski premijer, medijski car i milijarder – zaista odustaje. Barem tako kaže. Da li će Italiji time krenuti na bolje, pita se nemačka štampa.

Berluskoni - popucale veze sa realnošću

DW - 09.11.2011

Italijanski premijer spreman je da se povuče sa funkcije. Ništa drugo mu i ne preostaje, nakon što na glasanju u parlamentu nije dobio potrebnu većinu. Pritisak na njega je velik, komentariše novinar DW Bernd Rigert.

Akcije rastu jer Berluskoni odlazi

B92 - 09.11.2011

London -- Političke smene na čelu dve najproblematičnije ekonomije evrozone podstakle su rast svetskih akcija. Investitori se nadaju da će nove vlasti ublažiti krizu u zoni evra.

Berluskoni: Osećam se kao Musolini

24online - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da nema moć i uporedio se sa italijanskim diktatorom Benitom Musolinijem, koji je, kako je rekao, više iznosio "sugestije" nego što je vladao.

Berluskoni se poredi s Musolinijem?!

Kurir - 09.11.2011

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da nema moć i uporedio se sa italijanskim diktatorom Benitom Musolinijem, koji je, kako je rekao, više iznosio "sugestije" nego što je vladao.

Berluskoni se poredi s Musolinijem

B92 - 09.11.2011

Rim -- Italijanski premijer Silvio Berluskoni tvrdi da nema moć. Sebe poredi s italijanskim diktatorom Benitom Musolinijem, koji to pisao u pismu svojoj ljubavnici „Umoran sam od toga što ne mogu da diktiram stvari, niti da sprovodim ...

Berluskoni popisao izdajnike na cedulji!

Kurir - 09.11.2011

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni, tokom glasanja o državnim finansijama, u kojem je u utorak izgubio većinsku podršku u parlamentu, snimljen je kako piše na papiriću na kojem je, između ostalog, napisao 308-8 izdajnika.

Italija prešla "tačku bez povratka"

B92 - 09.11.2011

Kamate na italijanske obveznice skočile su iznad praga od sedam odsto posle kojeg su druge članice evrozone bile primorane da traže pomoć iz inostranstva.

Berluskoni: Ja sam kao Musolini

Press - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je juče da nema moć i uporedio se sa italijanskim diktatorom Benitom Musolinijem, koji je, kako je rekao, više iznosio „sugestije" nego što je vladao Kraj jedne političke karijere ...

Umreću u parlamentu!

ALO - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni obećao je sinoć u razgovoru s predsednikom Đorđom Napolitanom da će podneti ostavku nakon što parlament usvoji ekonomske reforme koje traži EU.

Silvio Berluskoni podnosi ostavku!?

Vesti Online - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni najavio je da će podneti ostavku nakon što je u parlamentu usvojen novi budžetski zakon i pošto budu usvojene ključne ekonomske reforme koje traži EU.

Berluskoni najavio ostavku, neće se kandidovati na sledećim izborima

EMG - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao danas, dan pošto je obećao da će podneti ostavku čim Parlament usvoji hitne mere za obuzdavanje ekonomske krize, da se neće kandidovati za eventualne prevremene izbore, ako ih Italija bude ...

Berluskoni neće na izbore

Novi Magazin - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je danas da se neće kandidovati za eventualne prevremene izbore, ukoliko ih Italija bude organizovala.

Berluskoni se neće kandidovati na izborima

R.S.Evropa - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je danas, dan pošto je obećao da će podneti ostavku čim parlament usvoji hitne mere za obuzdavanje ekonomske krize, da se neće kandidovati za eventualne prevremene izbore, ukoliko ih Italija ...

Berluskoniju je ovo, kaže, poslednji mandat

Mondo - 09.11.2011

Italijanski premijer potvrdio je danas da se neće ponovo kandidovati na tu funkciju a "naslednik" mu je Anđelino Alfano. Berluskoni je u utorak obećao da će podneti ostavku kada u italijanskom Parlamentu budu usvojene oštre ekonomske ...

Rekordno poskupljenje italijanskih zajmova

R.S.Evropa - 09.11.2011

Troškovi pozajmljivanja desetogodišnjih italijanskih vladinih obveznica dostigli su rekordnih 7 odsto, dan nakon što je premijer Silvio Berluskoni najavio da će podneti ostavku nakon usvajanja budžetskih reformi u parlamentu.

Berluskoni odlazi definitivno

Prva Srpska TV - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni potvrdio je danas da se neće ponovo kandidovati na tu funkciju i najavio da će njegov naslednik Anđelino Alfano biti kandidat njegove partije na sledećim izborima u Italiji.

Berluskoni: Osećam se kao Musolini

Mondo - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da nema moć i uporedio se sa italijanskim diktatorom Benitom Musolinijem, koji je, kako je rekao, više iznosio "sugestije" nego što je vladao.

Skočile kamate na italijanske obveznice

Beta - 09.11.2011

RIM, 9. novembra 2011. (Beta-AP) - Kamate na italijanske obveznice skočile su u sredu iznad praga od sedam odsto posle kojeg su druge članice evrozone bile primorane da traže pomoć iz inostranstva.

Berluskoni se poredi sa Musolinijem?!

Vesti Online - 09.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da nema moć i uporedio se sa italijanskim diktatorom Benitom Musolinijem, koji je, kako je rekao, više iznosio "sugestije" nego što je vladao.

Anđelino Alfano Berluskonijev naslednik

Danas - 09.11.2011

Rim - Italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je juče, dan pošto je obećao da će podneti ostavku čim parlament usvoji hitne mere za ublažavanje posledica ekonomske krize, da se neće kandidovati na prevremenim izborima, ukoliko budu ...

Berluskoni se neće kandidovati

Nadlanu - 09.11.2011

RIM, 9. novembra 2011. ( Beta ) - Italijanski premijer Silvio Berluskoni rekao je u sredu, dan pošto je obećao da će podneti ostavku čim parlament usvoji hitne mere za obuzdavanje ekonomske krize, da se neće kandidovati za eventualne ...

Skočile kamate na italijanske obveznice

Nadlanu - 09.11.2011

RIM, 9. novembra 2011. ( Beta -AP) - Kamate na italijanske obveznice skočile su u sredu iznad praga od sedam odsto posle kojeg su druge članice evrozone bile primorane da traže pomoć iz inostranstva.

Umberto Eko: Berluskoni odlazi do kraja nedelje

24online - 08.11.2011

Italijanski autor i filozof Umberto Eko izrazio je nadu da će italijanski premijer Silvio Berluskoni za nedelju dana napustiti funkciju i tako okončati "dugotrajnu noćnu moru".

Berluskoni priprema ostavku?

DW - 08.11.2011

U Italiji će Poslanički dom drugi put glasati o revizorskom izveštaju. Ukoliko ni ovog puta ne bude izglasan, premijer Berluskoni bi morao ili da podnese ostavku ili da ponovo postavi pitanje o poverenju vladi. Možda će današnji dan, 8.11.

Berluskoni: Ako baš moram da umrem, učiniću to u parlamentu

Blic - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni kasno sinoć održao je konsultacije s najbližim saradnicima, a italijanski mediji prenose da je odbio da se povuče sa funkcije uprkos pozivima koalicionih partnera i svojih savetnika.

Berluskoni na testu

RTS - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni suočava se sa ključnim glasanjem u parlamentu o novim merama štednje. Ocenjuje se da bi Italija mogla da bude sledeća žrtva dužničke krize u evrozoni.

Berluskoni: ako baš moram, umreću u parlamentu!

Kurir - 08.11.2011

BRISEL - Italijanski ministar finansija Đulio Tremonti otkazao je svoje učešće na današnjem ministarskom sastanku EU u Briselu, kako bi se vratio u Rim gde se očekuje glasanje u parlamentu, važno za budućnost premijera Silvija Berluskonija.

Silvio Berluskoni podnosi ostavku?

24online - 08.11.2011

U Italiji će Poslanički dom drugi put glasati o revizorskom izveštaju, javlja radio Dojče vele i predviđa da bi, u slučaju da ni ovog puta ne bude izglasan, premijer Silvio Berluskoni morao ili da podnese ostavku ili da ponovo postavi ...

Berluskoni: Umreću u parlamentu

24online - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni je pod sve većim pritiskom da podnese ostavku, a pozivima da ode sa funkcije danas se pridružio i njegov glavni koalicioni partner Umberto Bosi.

Berluskoni izgubio većinu u parlamentu, još ćuti o ostavci!

Kurir - 08.11.2011

RIM - Umberto Bosi, lider Lige za Sever, inače koalicioni partner italijanskog premijera Silvija Berluskonija apelovao je na njega da podnese ostavku pre isteka mandata 2013.

Berluskoni podnosi ostavku

Blic - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podneće ostavku posle usvajanja ključnih ekonomskih reformi, izjavio je večeras predsednik Đorđo Napolitano.

Berluskoni izgubio većinu

RTS - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izborio usvajanje budžeta, ali je izgubio apsolutnu većinu. Berluskoni "pada" do kraja nedelje, očekuju Italijani. Berluskoni ne odustaje: "Umreću u parlamentu".

Evropu strah da Italiji nema spasa

B92 - 08.11.2011

Brisel/Rim -- Italija je prevelika da bi je finansijski spasila EU, zato zvanični Rim mora da podnese velike žrtve, kaže ministarka finansija Austrije Marija Fekter.

Berluskoni ipak podnosi ostavku

B92 - 08.11.2011

Rim -- Premijer Italije prinuđen na ostavku, koju će dati posle usvajanja mera štednje. Berluskoni se izborio za usvajanje državnog budžeta za 2010. godinu. Budžet za 2010.

Berluskoni podnosi ostavku

RTS - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni obećao da će podneti ostavku nakon što parlament usvoji ekonomske reforme koje traži Evropska unija. Glasanje o tim merama planirano sledeću sedmicu.

Berluskoni: Večeras podnosim ostavku!

24online - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni potvrdio je večeras da će podneti ostavku nakon što u parlamentu bude usvojen novi budžetski zakon. Ostavite ...

Berluskoni potvrdio da će podneti ostavku

Politika - 08.11.2011

RIM – Italijanski premijer Silvio Berluskoni potvrdio je večeras da će podneti ostavku nakon što u parlamentu bude usvojen novi budžetski zakon.

Troškovi zaduživanja Italije rekordni

EMG - 08.11.2011

Troškovi zaduživanja Italije dostigli su danas novi maksimum zone evra u trenutku kada tržišta čekaju ishod glasanja koje bi moglo da primora premijera Slivija Berluskonija da se povuče.

Italija izaziva krizu evrozone,Berluskoni u parlamentu

Prva Srpska TV - 08.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni zatražiće danas u parlamentu glasanje o merama za stabilizaciju ekonomije. Iako su mnogi nagađali da će zatim najaviti da podnosi ostavku i tražiti raspisivanje izbora za januar, Berluskoni je to ...

Italija: Troškovi zaduživanja države na novom rekordu

R.S.Evropa - 08.11.2011

Troškovi zaduživanja Italije dostigli su danas novi maksimum zone eura u trenutku kada tržišta čekaju ishod glasanja u parlamentu o budžetu za 2012.

Berluskoni danas preživeo glasanje, a sutra?

Mondo - 08.11.2011

Italijanski premijer je izgurao usvajanje državnog računa za 2010. jer opozicija nije glasala, ali je izgubio apsolutnu većinu. Sledi li smena na prvom sledećem glasanju? Rođen sam na biralištima, na svetlu dana, i ako moram da umrem to ću ...

Budžet podržan, Berlusconi izgubio parlamentarnu većinu

R.S.Evropa - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoconi izborio je u utorak usvajanje državnog budžeta za prošlu godinu, zahvaljujući opoziciji koja nije glasala, ali je izgubio apsolutnu većinu, što bi moglo voditi njegovoj smjeni. Budžet za 2010.

Berluskoni: Umreću u parlamentu

Vesti Online - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da će ako treba "umreti u parlamentu" i da neće podneti ostavku. Berluskonijeva vlada je pod velikim pritiskom da brzo sprovede reforme, kako bi sprečila eskalaciju italijanske dužničke ...

Berlusconi "preživio" glasanje u parlamentu

R.S.Evropa - 08.11.2011

Vlada Silvia Berslusconi dobila je zeleno svijetlo za budžet, i to zbog toga što se opozicija suzdržala od glasanja. Ipak, Berlusconi je dobio 308 glasova, što je manje od potrebnog broja da bi imao većinu u parlamentu.

Berluskoniju izmiče vlast

Novi Magazin - 08.11.2011

Italijanski parlament usvojio je danas izveštaj o izvršenju budžeta za 2010, ali bez apsolutne većine, što je protumačeno kao pritisak na premijera Silvija Berluskonija da se povuče. Izveštaj je usvojen pošto je opozicija bila uzdržana.

Berluskoni najavio ostavku

Danas - 08.11.2011

Rim - Premijer Italije Silvio Berluskoni preneo je sinoć predsedniku Đorđu Napolitanu da će podneti ostavku posle glasanja u parlamentu o merama za obuzdavanje ekonomske krize u zemlji.

Berluskoni ostao bez većine u parlamentu

Novosti - 08.11.2011

Čelnici opozicije pozvali italijanskog premijera da podnese ostavku. Berluskoni: Ako treba da umrem, umreću u parlamentu RIM - Poslanici italijanskog parlamenta usvojili su završni račun budžeta za prošlu godinu, ali premijer Silvio ...

Berluskoni izdržao glasnje o budžetu, ali više nema većinu

EMG - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izborio je danas usvajanje državnog računa za prošlu godinu, zahvaljujući opoziciji koja nije glasala, ali je izgubio apsolutnu većinu, što bi moglo da vodi njegovoj smeni. Budžet za 2010.

Beluskoni umire u parlamentu

Vesti Online - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izborio je usvajanje budžeta u italijanskom parlamentu, što je održalo njegovu Vladu u životi, ali je izgubio apsolutnu većinu. Italijani se nadaju da će "pasti" do kraja nedelje, a on ne odustaje.

Berluskoni najavio ostavku

Novi Magazin - 08.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni preneo je večeras predsedniku te zemlje Đorđu Napolitanu da će podneti ostavku posle glasanja u parlamentu o merama za obuzdavanje ekonomske krize u toj zemlji.

Berluskoni najavio ostavku

E-Novine - 08.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni preneo je u utorak uveče predsedniku te zemlje Đorđu Napolitanu da će podneti ostavku posle glasanja u parlamentu o merama za obuzdavanje ekonomske krize u toj zemlji Posle današnjeg neuspeha vladajuće ...

Berluskoni će podnijeti ostavku poslije ključnih ekonomskih reformi

R.S.Evropa - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni podnijeće ostavku poslije usvajanja ključnih ekonomskih reformi, izjavio je večeras predsjednik Đorđo Napolitano.

Berluskoni potvrdio: Povućiću se!

Mondo - 08.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni potvrdio je da će podneti ostavku nakon što u parlamentu bude usvojen novi budžetski zakon. Berluskoni je izgurao usvajanje državnog računa za 2010.

Berluskoni najavio ostavku

Prva Srpska TV - 09.11.2011

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni potvrdio je večeras da će podneti ostavku nakon što u parlamentu bude usvojen novi budžetski zakon.

Berluskoni nema apsolutnu većinu

Nadlanu - 08.11.2011

RIM, 8. novembra 2011. ( Beta ) - Italijanski premijer Silvio Berluskoni izborio je u utorak usvajanje državnog računa za prošlu godinu, zahvaljujući opoziciji koja nije glasala, ali je izgubio apsolutnu većinu, što bi moglo da vodi ...

Berluskoni najavio ostavku

Nadlanu - 08.11.2011

Posle neuspeha vladajuće koalicije u utorak da obezbedi apsolutnu većinu na važnom glasanju u parlamentu i poziva opozicije da podnese ostavku, Berluskoni se sastao sa šefom države i preneo mu da je "svestan rezultata glasanja i njegovog ...

Može li Berluskoni da spasi Italiju

B92 - 07.11.2011

Italija je najavila paket mera čiji je cilj smanjenje deficita i ogromnog javnog duga, ali italijanski partneri žele da budu sigurni da će to biti i sprovedeno.

Berluskoni demantovao navode da će podneti ostavku

Blic - 07.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni demantovao je navode koji su se danas pojavili u italijanskoj javnosti da će podneti ostavku, ukazujući da su one "potpuno neosnovane", preneli su mediji u toj zemlji.

Berluskoni: Ne podnosim ostavku

B92 - 07.11.2011

Rim -- Dva novinara bliska italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju izjavila da bi on mogao već danas da podnese ostavku. "Jasno je da će Silvio Berluskoni podneti ostavku.

Berluskoni bi danas mogao da podnese ostavku

24online - 07.11.2011

Dva novinara bliska Silviju Berluskoniju izjavila su da bi italijanski premijer mogao već danas da podnese ostavku. Ostavite ...

Berluskoni podnosi ostavku?

Kurir - 08.11.2011

RIM - Dva novinara bliska Silviju Berluskoniju izjavila su da bi italijanski premijer mogao već danas da podnese ostavku. "Jasno je da će Silvio Berluskoni podneti ostavku.

Berza ne voli Berluskonija

RTS - 07.11.2011

Nagoveštaj da bi Silvio Berluskon mogao danas da podnese ostavku bio je dovoljan da inedks italijanske berze naglo poraste. Premijer Italije kasnije demantovao da će otići sa mesta predsednika vlade.

Silvio merkao Kristinu!

ALO - 07.11.2011

Italijanski premijer Silvio Berluskoni (75) ne mari puno za ekonomsku krizu koja preti da od njegove zemlje napravi novu „Grčku tragediju“! Na Samitu Grupe 20 najrazvijenijih zemalja sveta u Kanu, Berluskoni je prilikom zajedničkog ...

Berluskoni: Moja vlada nema alterantivu

Vesti Online - 07.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni izjavio je da njegova vlada, uprkos odlasku nekih poslanika, i dalje ima dovoljno podrške u parlamentu za sprovođenie hitno potrebnih mera za spasavanje Italije od finansijske katastrofe.

Berluskoni: Moja vlada nema alternativu

R.S.Evropa - 07.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni izjavio je da njegova vlada, uprkos odlasku nekih poslanika, i dalje ima dovoljno podrške u parlamentu za sprovođenje hitno potrebnih mjera za spašavanje Italije od finansijske katastrofe.

Berluskonijeva ostavka (ni)je "pitanje sati"

Mondo - 07.11.2011

Dva novinara bliska Silviju Berluskoniju izjavila su da bi italijanski premijer mogao već danas da podnese ostavku. Iz Vlade odmah demantovano a berze nakratko zabeležile rast, obradovane vešću o odlasku kontroverznog premijera.

Berlusconi demantirao da će odstupiti s funkcije

R.S.Evropa - 07.11.2011

Premijer Italije Silvio Berlusconi demantirao je navode koji su se u ponedjeljak pojavili u italijanskoj javnosti da će podnijeti ostavku, ukazujući da su one "potpuno neosnovane", prenijeli su mediji.

Kamate u Italiji na rekordnom nivou

Beta - 07.11.2011

RIM, 7. novembra 2011. (Beta-AP) - Kamate na italijanske pozajamice dostigle su u ponedeljak najviši nivo od uvodjenja evra i gotovo dotakle nivo na kojem su Irska i Portugal bile primorane da zatraže medjunarodnu pomoć.

Berluskoni podnosi ostavku?

Novi Magazin - 07.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni zatražiće u parlamentu glasanje o merama za stabilizaciju ekonomije, a zatim najaviti da podnosi ostavku i tražiti raspisivanje izbora za januar.

Silvio Berluskoni podnosi ostavku?

Danas - 07.11.2011

Brisel, Rim, Atina - Danas će italijanski parlament glasati o izvršenju budžeta za 2010. godinu kao uslovu za usvajanje budžeta za sledeću 2012, što će biti svojevrsno glasanje o poverenju Silviju Berluskoniju, italijanskom premijeru koji ...

Berluskonijeva vlada pred padom?

E-Novine - 07.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni zatražiće u parlamentu glasanje o merama za stabilizaciju ekonomije, a zatim najaviti da podnosi ostavku i tražiti raspisivanje izbora za januar, saopštio je u ponedeljak glavni urednik lista Foglia i ...

I dalje kontroverzne informacije o Berluskonijevoj ostavci

R.S.Evropa - 07.11.2011

Premijer Italije Silvio Berluskoni zatražiće u parlamentu glasanje o mjerama za stabilizaciju ekonomije, a zatim najaviti da podnosi ostavku i tražiti raspisivanje izbora za januar, saopštio je danas glavni urednik lista "Foljo" i ...

Berluskoni ostaje premijer

Nadlanu - 07.11.2011

RIM, 7. novembra 2011. ( Beta ) - Premijer Italije Silvio Berluskoni demantovao je navode koji su se u ponedeljak pojavili u italijanskoj javnosti da će podneti ostavku, ukazujući da su one "potpuno neosnovane", preneli su mediji u toj ...

Kamate u Italiji na rekordnom nivou

Nadlanu - 07.11.2011

RIM, 7. novembra 2011. ( Beta -AP) - Kamate na italijanske pozajamice dostigle su u ponedeljak najviši nivo od uvodjenja evra i gotovo dotakle nivo na kojem su Irska i Portugal bile primorane da zatraže medjunarodnu pomoć.

Berluskoni u utorak podnosi ostavku?

Nadlanu - 07.11.2011

RIM, 7. novembra 2011. ( Beta ) - Premijer Italije Silvio Berluskoni zatražiće u parlamentu glasanje o merama za stabilizaciju ekonomije, a zatim najaviti da podnosi ostavku i tražiti raspisivanje izbora za januar, saopštio je u ponedeljak ...