TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hilari stiže u Beograd

Glas javnosti - 26.09.2010

BEOGRAD - Američka državna sekretarka Hilari Klinton doći će u oktobru u posetu Beogradu, izjavio je sinoć predsednik Srbije Boris Tadić. Tadić je za program Glasa Amerike na srpskom jeziku rekao da je zadovoljan svojim boravkom u Njujorku ...

Tadić: Srbija spremna za dijalog

Glas javnosti - 26.09.2010

NJUJORK - Srbija je spremna za dijalog sa Prištinom, poručio je juče predsednik Srbije Boris Tadić u Njujorku i dodao da je u uverenju da će vodeća uloga Saveta bezbednosti u određivanju sveobuhvatnog rešenja kosovskog pitanja ostati ...

Tadić: Srbi u Crnoj Gori treba da pričaju srpskim jezikom

Blic - 26.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija nikada neće odustati od borbe za pravo svojih sunarodnika u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ili ma gde da žive, da upotrebljavaju srpski jezik.

Pravo na srpski jezik

Novosti - 26.09.2010

Predsednik Boris Tadić o problemima Srba u drugim državama: Ne odustajemo od borbe za njihovo pravo da upotrebljavaju svoj jezik Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija nikada neće odustati od borbe za pravo svojih sunarodnika u ...

Novosti:Klintonova 12. 10. u Srbiji

B92 - 26.09.2010

Beograd -- Američki državni sekretar dolazi u prvu zvaničnu posetu Beogradu najverovatnije 12. oktobra saznaju nezvanično "Novosti". Sagovornici iz vrha vlasti rekli su za Novosti da još nije utvrđen tačan dnevni red posete niti je ...

Tadić najavio dolazak klintonove u BEOGRAD

Kurir - 26.09.2010

BEOGRAD - Američka državna sekretarka Hilari Klinton doći će u oktobru u posetu Beogradu, izjavio je predsednik Srbije Boris Tadić. Tadić je za program Glasa Amerike na srpskom jeziku rekao da je zadovoljan svojim boravkom u Njujorku i ...

Tadić: Suzdržite se od nezavisnosti!

ALO - 26.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izrazio je spremnost na dijalog koji će dovesti do „prihvatljivog rešenja“ za problem Kosova. - Uskoro će dve strane razgovarati prvi put posle mnogo godina.

Hilari Klinton u oktobru u Beogradu

EMG - 26.09.2010

Državna sekretarka SAD Hilari Klinton u oktobru će posetiti Beograd, izjavio predsednik Srbije Boris Tadić. Tadić je za Glas Amerike rekao da je zadovoljan svojim boravkom u Njujorku i najavio da će uskoro ponovo posetiti SAD.

Tadić: Branićemo pravo na srpski jezik

Mondo - 26.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija nikada neće odustati od borbe za pravo svojih sunarodnika u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ili ma gde da žive, da upotrebljavaju srpski jezik.

Hilari Klinton 12. oktobra u Beogradu

Danas - 26.09.2010

Beograd - Sledećeg meseca u Beogradu će se voditi živa diplomatska aktivnost. Predsednik Srbije Boris Tadić već je najavio dolazak američke državne sekretarke Hilari Klinton. Kako Danas saznaje, Hilari Klinton će u Beograd doći u utorak 12.

Šta donosi Hilari?

Novosti - 26.09.2010

Američki državni sekretar dolazi u prvu zvaničnu posetu Beogradu najverovatnije 12. oktobra. Očekuje se još čvršća podrška SAD za članstvo Srbije u EU DRŽAVNI sekretar SAD Hilari Klinton dolazi u Beograd najverovatnije 12.

Klintonova traži da se ne pregovara o statusu

Blic - 26.09.2010

Američka državna sekretarka Hilari Klinton bi u okviru obilaska regiona trebalo 12. oktobra da poseti Beograd, saznaje „Blic”. Tom prilikom, dve teme o kojima će se razgovarati jesu pregovori o Kosovu i dalji napredak Srbije ka EU.

Tadić najavio dolazak Klintonove u Beograd

Beta - 26.09.2010

BEOGRAD, 26. septembra 2010. (Beta) - Američka državna sekretarka Hilari Klinton doći će u oktobru u posetu Beogradu, izjavio je u subotu uveče predsednik Srbije Boris Tadić.

Tadić najavio dolazak Klintonove u Beograd

R.S.Evropa - 26.09.2010

Američka državna sekretarka Hilari Klinton doći će u oktobru u posetu Beogradu, izjavio je sinoć predsednik Srbije Boris Tadić. Tadić je za program Glasa Amerike na srpskom jeziku rekao da je zadovoljan svojim boravkom u Njujorku i najavio ...

Tadić putuje u Ameriku

Politika - 26.09.2010

Predsednik Republike Srbije u opsežnom razgovoru za „Glas Amerike” još jednom izneo stavove o prioritetima naše spoljne politike Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je preksinoć da će uskoro posetiti Sjedinjene Američke Države i da će to ...

Traganje za realnim rešenjem

RTS - 26.09.2010

Ne treba okolišati i davati neistinite izjave da se nalazimo u nekoj izuzetno dobroj situaciji kada je u pitanju Kosovo, rekao predsednik Boris Tadić i dodao da Srbija u realnim okolnostima traga za rešenjem.

Tadić: Borba za pravo na srpski jezik

Vesti Online - 26.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija nikada neće odustati od borbe za pravo svojih sunarodnika u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ili ma gde da žive, da upotrebljavaju srpski jezik.

Tadić: Odnosi sa EU nikad bolji

Vesti Online - 26.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da mu je u razgovorima sa evropskim zvaničnicima u Njujorku potvrđeno će biti izvršen snažan uticaj na Holandiju u vezi sa kandidaturom Srbije za članstvo u EU.

Hilari Klinton dolazi na početak pregovora Beograda i Prištine?!

Press - 26.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će uskoro posetiti SAD i da će to biti dobra prilika da se na najvišem nivou razmene mišljenja dveju strana i američko-srpski odnosi podignu na najviši mogući nivo.

Tadić: Dijalogom do rešenja

B92 - 25.09.2010

Njujork, Beograd -- Srbija spremna na dijalog sa Prištinom koji će dovesti do prihvatljivog rešenja za Kosovo, rekao predsednik Srbije Boris Tadić u Ujedinjenim nacijama.

Tadić uskoro u poseti SAD, Hilari u Srbiji

Mondo - 25.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je večeras da će uskoro posetiti Sjedinjene Američke Države. U izjavi "Glasu Amerike", predsednik Tadić je takođe najavio da će američki državni sekretar Hilari Klinton u oktobru posetiti Beograd.

Tadić: Klintonova dolazi u Srbiju

B92 - 26.09.2010

Beograd -- Tadić je izjavio da je Srbija spremna na dijalog sa Prištinom. On je takođe najavio posetu državne sekretarke SAD Hilari Klinton Srbiji u oktobru.

Dolazi Hilari Klinton?

Mondo - 25.09.2010

Američki državni sekretar Hilari Klinton trebalo bi početkom oktobra da doputuje u Sarajevo, gde će prisustvovati svečanom otvaranju nove zgrade američke Ambasade u BiH.

Tadić: Sada smo spremni na razgovore (video)

Danas - 25.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izrazio je danas spremnost na dijalog koji će dovesti do "prihvatljivog rešenja" za problem Kosova i istakao da će Beograd i Priština prvi put razgovarati posle mnogo godina.

Tadić: Srbija spremna za dijalog

Novosti - 25.09.2010

Predsednik Tadić poručio je u Njujorku da je Srbija spremna za dijalog sa Prištinom, u uverenju da će vodeća uloga Saveta bezbednosti dati legitimitet ishodu ovog procesa NJUJORK - Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je danas u Njujorku ...

Tadić: Srbija spremna za dijalog

Mondo - 25.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio danas u Njujorku da je Srbija spremna za dijalog sa Prištinom, u uverenju da će uloga Saveta bezbednosti u određivanju rešenja kosovskog pitanja ostati dominantna i dati legitimitet ishodu.

Tadić: spremni smo za razgovor (video)

Kurir - 25.09.2010

NJUJORK - Srbija je spremna za dijalog sa Prištinom, poručio je danas predsednik Srbije Boris Tadić u Njujorku i dodao da je u uverenju da će vodeća uloga Saveta bezbednosti u određivanju sveobuhvatnog rešenja kosovskog pitanja ostati ...

Srbija spremna za tehnički dijalog

E-Novine - 25.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izrazio je spremnost na dijalog koji će dovesti do prihvatljivog rešenja za problem Kosova i istakao da će Beograd i Priština prvi put razgovarati posle mnogo godina.

Tadić se susreo sa Obamom

Glas javnosti - 25.09.2010

NJUJORK - Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se u četvrtak uveče sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom, na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine, povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, ...

Tadić i Obama oči u oči (video)

Kurir - 25.09.2010

BEOGRAD - Predsednici Srbije i SAD opet zajedno! Boris Tadić i Barak Obama razgovarali su u četvrtak uveče u Njujorku na prijemu koji je američki predsednik priredio za šefove država povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Tadić danas govori na Generalnoj skupštini UN

Blic - 25.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić obratiće se danas Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. Tadić će biti jedan od govornika na generalnoj debati tokom koje lideri članica UN imaju priliku da se obrate Generalnoj skupštini UN.

Tadić danas govori u UN

Kurir - 25.09.2010

NJUJORK - Predsednik Srbije Boris Tadić obratiće se danas Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u okviru generalne debate 65. zasedanja. Tadić je predvodio delegaciju Srbije u Njujorku gde je govorio na sastanku posvećenom ostvarivanju ...

Tadić: Srbija spremna za dijalog o Kosovu

EMG - 25.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić naveo je spremnost na dijalog koji će dovesti do prihvatljivog rešenja za problem Kosova i istakao da će Beograd i Priština prvi put razgovarati posle mnogo godina.

Tadić govori u UN

RTS - 25.09.2010

Predsednik Boris Tadić, koji predvodi delegaciju Srbije na zasednju Generalne skupštine UN, govoriće u okviru generalne debate tela te organizacije. Obraćanje predsednika Tadića, RTS će direktno prenositi od 15.45 časova.

Tadić: Razgovori s Kosovom će početi uskoro

R.S.Evropa - 25.09.2010

Razgovori s Kosovom će uskoro početi, izjavio je u subotu srbijanski predsjednik Boris Tadić i pozvao ostale zemlje da ne priznaju nezavisnost Kosova. "Uskoro će dve strane razgovarati prvi put nakon niza godina.

Tadić danas govori na Generalnoj skupštini UN-a

R.S.Evropa - 25.09.2010

Predsjednik Srbije Boris Tadić obratiće se danas Generalnoj skupštini UN. Govorom u okviru generalne debate 65. zasedanja Generalne skupštine UN Tadić završava posjetu Njujorku gdje je predvodio delegaciju Srbije.

Tadić: Srbija spremna za dijalog o Kosovu

Politika - 25.09.2010

NJUJORK – Predsednik Srbije Boris Tadić izrazio je danas spremnost na dijalog koji će dovesti do „prihvatljivog rešenja” za problem Kosova i istakao da će Beograd i Priština prvi put razgovarati posle mnogo godina.

Klintonova u Beogradu, Tadić u SAD

RTS - 25.09.2010

Državni sekretar SAD Hilari Klinton u oktobru će posetiti Beograd, izjavio predsednik Tadić "Glasu Amerike", navodeći da će uskoro posetiti SAD, i da će to biti dobra prilika da se američko-srpski odnosi podignu na najviši mogući nivo.

Tadić u subotu govori na Generalnoj skupštini UN

Beta - 25.09.2010

UJEDINJENE NACIJE, 25. septembra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić obratiće se u subotu Generalnoj skupštini UN. Govorom u okviru generalne debate 65.

Srbija spremna za dijalog o Kosovu

RTS - 25.09.2010

Predsednik Boris Tadić, na debati 65. zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku, izrazio spremnost na dijalog koji će dovesti do prihvatljivog rešenja za problem Kosova i istakao da će Beograd i Priština prvi put razgovarati posle mnogo ...

Spremni smo za dijalog

Politika - 25.09.2010

Predsednik Republike Srbije Boris Tadić juče se u Njujorku na 65. zasedanju obratio Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija NJ ujork – Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je juče u Njujorku da je Srbija spremna za dijalog sa Prištinom, u ...

"Radujemo se razgovoru s Prištinom"

Vesti Online - 25.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je danas u Njujorku da je Srbija spremna za dijalog sa Prištinom i da je uveren da će Savet bezbednosti i dalje imati vodeću ulogu u traženju rešenja kosovskog pitanja.

Klintonova u oktobru u Sarajevu?

Vesti Online - 25.09.2010

Američki državni sekretar Hilari Klinton trebalo bi početkom oktobra da doputuje u Sarajevo, gde će prisustvovati svečanom otvaranju nove zgrade američke Ambasade u BiH, saznaju "Večernje novosti" u diplomatskim krugovima.

Tadić i Lavrov o Kosovu i saradnji dve zemlje

S media - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov su tokom susreta u Njujorku pozitivno ocenili razvoj rusko-srpskih odnosa i založili se za unapredjenje saradnje u najrazličitijim oblastima, saopšteno je danas u Moskvi.

Srbija, pupak sveta

E-Novine - 24.09.2010

Uzdajući se valjda u najavljenu solarnu aktivnost i magnetske bure koje će razoriti internet saobraćaj i denuncijantski Google, predsednik Srbije Boris Tadić je na simpozijumu “Putevi prosperiteta” u njujorškom Harvard klubu, pozvao ...

Tadić završava posetu Njujorku

Danas - 24.09.2010

Njujork, Beograd - Predsednik Srbije Boris Tadić obratiće se danas liderima zemalja članica UN na plenarnom zasedanju Generalne skupštine svetske organizacije i time završiti sedmodnevni boravak u Njujorku tokom kojeg je imao i niz ...

Tadić: Neka se priča i crnogorski

Novosti - 24.09.2010

Na susretu Borisa Tadića i Filipa Vujanovića u Njujorku, srpski predsednik izjavio da svako može svoj jezik nazvati po imenu naroda Svako ko se oseća Crnogorcem može da koristi pravo govora na svom jeziku i da ga naziva po imenu svog ...

Tadić se susreo sa Obamom

EMG - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija koja se održava u Njujorku.

Tadić: ko želi neka govori crnogorskim jezikom

Kurir - 24.09.2010

BEORAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da građani Srbije koji se osećaju kao Crnogorci imaju pravo da govore na svom jeziku i nazivaju ga imenom svog naroda, prenose podgorički mediji.

Tadić se susreo sa Obamom u Njujorku (VIDEO)

Danas - 24.09.2010

Njujork - Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se sa predsednikom SAD Barakom Obamom na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija koja se održava u Njujorku.

Tadić:Srbija spremna za dijalog

S media - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je danas u Njujorku da je Srbija spremna za dijalog sa Prištinom, u uverenju da će vodeća uloga Saveta bezbednosti u odredjivanju sveobuhvatnog rešenja kosovskog pitanja ostati dominantna i dati ...

Tadić nastavlja razgovore u UN

B92 - 24.09.2010

Njujork -- Predsednik Srbije susreo se s predsednikom SAD Barakom Obamom na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine povodom Generalne skupštine UN.

Tadić se susreo sa Obamom

Blic - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija koja se održava u Njujorku.

Tadić razgovarao sa Obamom

Kurir - 24.09.2010

NJUJORK - Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se u četvrtak uveče sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom, na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine, povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, ...

Susret Borisa Tadića i Baraka Obame

Mondo - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić razgovarao je u četvrtak u Njujorku sa najznačajnim svetskim liderom. Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se u četvrtak uveče sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom, na prijemu koji ...

Susret Tadića i Vujanovića u Njujorku

S media - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić i njegov crnogorski kolega Filip Vujanović sreli su se u Nujorku na marginama 65. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija i tom prilikom podržali sve ekonomske projekte značajne za komunikaciju i u ...

Tadić: Svako ko želi ima pravo da govori crnogorskim jezikom

Blic - 24.09.2010

Predsednik Boris Tadić rekao je da građani Srbije koji se izjašnjavaju kao Crnogorci imaju pravo da govore crnogorskim jezikom i da ga uče u školama. "Svako ko želi da govori crnogorskim jezikom ima na to puno pravo.

Susret Tadića i Obame

RTS - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se sa predsednikom SAD Barakom Obamom na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija koja se održava u Njujorku.

Pravo upotrebe maternjeg jezika garantuje Povelja UN

Beta - 24.09.2010

PODGORICA, 24. septembra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da gradjani Srbije koji se osećaju kao Crnogorci imaju pravo da govore na svom jeziku i nazivaju ga imenom svog naroda, prenose u petak podgorički mediji.

Dogovoren razgovor Beograda i Prištine

24online - 24.09.2010

SASTANAK - Predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton dogovorili su u Njujorku mnoge bitne elemente dijaloga Beograda i Prištine, koje će voditi pregovarački timovi dominantno ...

Tadić najavio skori početak razgovora Beograda i Prištine

Beta - 24.09.2010

BEOGRAD/NJUJORK, 24. septembra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić razgovarao je u Njujorku s visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i svim otvorenim ...

Tadić o crnogorskom jeziku

RTS - 24.09.2010

Građani Srbije koji se osećaju kao Crnogorci imaju pravo da govore na svom jeziku i nazivaju ga imenom svog naroda, rekao predsednik Boris Tadić. Pravo ljudi da govore maternjim jezikom zagarantovano poveljom UN, istakao Tadić.

Tadić sa Eštonovom

BBC - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić koji boravi ove nedelje u Njujorku, razgovarao je sa visokom predstavnicom EU, Ketrin Ešton, o "mnogim bitnim detaljima dijaloga Beograda i Prištine".

Tadić: Pravo na crnogorski jezik

24online - 24.09.2010

Svako ko želi da govori crnogorskim jezikom ima na to puno pravo, izjavio je predsednik Srbije Boris Tadić, posle susreta u Njujorku sa crnogorskim predsednikom Filipom Vujanovićem, prenosi danas RTV Crne Gore.

Tadić se susreo sa Obamom u Njujorku

Vesti Online - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se sa predsednikom SAD Barakom Obamom na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija koja se održava u Njujorku.

Tadić sa Obamom u Njujorku

Vesti Online - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić susreo se sa predsednikom SAD Barakom Obamom na prijemu koji američki predsednik priređuje svake godine povodom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija koja se održava u Njujorku.

Tadić i Ešton: Pregovore Beograda i Prištine vodiće eksperti

Press - 24.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče nakon razgovora sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton da će pregovarački timovi u predstojećem dijalogu Beograda i Prištine biti sastavljeni od eksperata Na ...

Tadić danas sa Eštonovom

Blic - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić sastaće se danas u Njujorku sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Ketrin Ešton, sa kojom će razgovarati o evropskim integracijama i dijalogu Beograda i Prištine.

Tadić i Ešton o dijalogu Beograda i Prištine

Mondo - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton dogovorili su večeras u Njujorku mnoge bitne elemente dijaloga Beograda i Prištine.

Tadić se sastao s Ketrin Ešton

Novosti - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić sastao se danas u Njujorku sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton NJUJORK - Predsednik Srbije Boris Tadić sastao se danas u Njujorku s visokom predstavnicom Evropske unije za ...

Dogovoreni bitni elemnti dijaloga

S media - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton dogovorili su večeras u Njujorku mnoge bitne elemente dijaloga Beograda i Prištine, a visoka predstavnica je najavila intenzivan angažman ...

Tadić i eštonova dogovorili elemente dijaloga Beograda i Prištine

Kurir - 23.09.2010

NJUJORK - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u Njujorku da je sa visokom predstavnicom Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton vodio "razgovor visokog razumevanja", čija je glavna tema bila "nastavak ...

Tadić se sastao s Ketrin Ešton

Mondo - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić sastao se danas u Njujorku s visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton. Sastanak Tadića i Eštonove kasnio je zbog obraćanja predsednika SAD Baraka Obame učesnicima 65.

Tadić na sastanku sa Eštonovom

B92 - 23.09.2010

Beograd -- U Njujorku se danas sastaju predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton. Tema razgovora biće dijalog Beograda i Prištine.

Tadić se sastao sa Ketrin Ešton

Blic - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić sastao se danas u Njujorku s visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton. Sastanak Tadića i Eštonove kasnio je zbog obraćanja predsednika SAD Baraka Obame učesnicima 65.

Tadić sa Eštonovom u Njujorku

Danas - 23.09.2010

Njujork, Brisel, Beograd - Predsednik Srbije Boris Tadić razgovarao je sinoć u Njujorku, na marginama zasedanja Generalne skupštine UN, s visokom predstavnicom Evropske unije za spoljne poslove i bezbednost Ketrin Ešton o nastavku procesa ...

Tadić razgovarao sa Eštonovom

B92 - 23.09.2010

Njujork -- Predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica EU Ketrin Ešton dogovorili su mnoge bitne elemente dijaloga Beograda i Prištine. Predsednik Srbije je nakon susreta izjavio da je sa Eštonovom postigao visoko razumevanje tokom ...

Dogovoreni elementi dijaloga Beograda i Prištine

Blic - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton dogovorili su večeras u Njujorku mnoge bitne elemente dijaloga Beograda i Prištine, koje će voditi pregovarački timovi dominantno ...

Na stolu sva otvorena pitanja

Novosti - 23.09.2010

Boris Tadić i Ketrin Ešton dogovorili se o bitnim elementima skorog dijaloga Beograda i Prištine. Zna se ko će razgovarati, na koji način i o kojim temama Predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu ...

Tadić najavio skori početak razgovora Beograda i Prištine

EMG - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić razgovarao je u Njujorku s visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i svim otvorenim pitanjima na Balkanu.

Tadić razgovarao sa više evropskih državnika

Kurir - 23.09.2010

NJUJORK - Predsednik Srbije Boris Tadić imao je u Njujorku niz bilateralnih susreta sa evropskim državnicima, sa kojima je razgovarao o evropskim integracijama Srbije i predstojećem dijalogu Beograda i Prištine.

Susret Tadića i Eštonove

RTS - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić sastaće se u Njujorku sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljne poslove i bezbednost Ketrin Ešton. Tokom dana, Tadić će se sastati i sa zvaničinicima Grčke, Crne Gore i Španije.

Razgovor visokog razumevanja

RTS - 23.09.2010

Boris Tadić i Ketrin Ešton dogovarali su u Njujorku "mnoge bitne elemente dijaloga Beograda i Prištine", rekao je predsednik Tadić. Postignuto visoko razumevanje tokom razgovora, rekao predsednik Srbije.

Dogovoreni važni elementi dijaloga

RTS - 23.09.2010

Boris Tadić i Ketrin Ešton dogovorili u Njujorku "mnoge bitne elemente dijaloga Beograda i Prištine", rekao je Boris Tadić. Predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton dogovorili su ...

Tadić najavio skori početak razgovora Beograda i Prištine

R.S.Evropa - 23.09.2010

Predsjednik Srbije Boris Tadić razgovarao je danas u Njujorku s visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbjednost Ketrin Ešton o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i svim otvorenim pitanjima na Balkanu.

Danas sastanak Tadić Ešton u Njujorku

R.S.Evropa - 23.09.2010

U Njujorku se danas sastaju predsjednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbjednost Ketrin Ešton. Tema razgovora biće dijalog Beograda i Prištine.

Dogovor Tadića i Eštonove o bitnim elementima dijaloga

Politika - 23.09.2010

Predlog predsednika Srbije bio je da se krene od tema o kojima je lakše pronaći rešenje, kako bi se razgovaralo u dobroj atmosferi Predsednik Srbije Boris Tadić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton ...

Tadić će razgovarati sa Ketrin Ešton

Vesti Online - 23.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić sastaće se sutra u Njujorku sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Ketrin Ešton, sa kojom će razgovarati o evropskim integracijama i dijalogu Beograda i Prištine.

Hilari Klinton se bori sa smederevcima

Mondo - 22.09.2010

Američka državna sekretarka najavila je danas program kojim će se pokušati iskoreniti korišćenje šporeta na drva u Arfrici i Indiji. Hilari Klintoj je pokrovitelj programa uvođenja "zdravstveno i ekološki bezbednih šporeta" u 100 miliona ...

Klinton dovodi ulagače u Hrvatsku

B92 - 22.09.2010

Zagreb -- Bivši američki predsednik Bil Klinton kaže da je spreman da u Hrvatsku dovede grupu američkih investitora zainteresovanih za ulaganje u turizam.

Hilari Klinton menja šporete na drva širom sveta

Blic - 22.09.2010

Američka državna sekretarka Hilari Klinton najavila je danas program uvođenja "zdravstveno i ekološki bezbednih šporeta" u 100 miliona domaćinstava širom sveta do 2020. godine, pre svega u Africi i Indiji.

Tadić: Srbija najbolje mesto za investicije

Danas - 22.09.2010

Njujork - Predsednik Boris Tadić, obraćajući se predstavnicima američkih kompanija juče u njujorškom Harvard klubu, pozvao je poslovne ljude iz SAD da ulažu u Srbiju, ističući da je dosadašnji nivo investicija i trgovinske razmene daleko ...

Tadić: Srbija najbolje mesto za investicije u Evropi

S media - 23.09.2010

Predsednik Republike Boris Tadić pozvao je američke kompanije da ulažu u Srbiju, ističući da je dosadašnji nivo investicija i trgovinske razmene daleko ispod mogućnosti koje pružaju srpsko tržište i investiciona klima.

Tadić:Srbija centar, radnici vredni

B92 - 22.09.2010

Njujork -- Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je u Njujorku američke poslovne ljude da investiraju u Srbiju, jer im to otvara pristup tržištu od milijardu ljudi.

Tadić: Srbija najbolja za ulaganje

B92 - 22.09.2010

Njujork -- Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je američke poslovne ljude da investiraju u Srbiju, jer im to otvara pristup tržištu od milijardu ljudi. Predsednik Tadić obratio se američkim investitorima u njujorškom Harvard klubu.

Poziv američkim investitorima

Novosti - 22.09.2010

Predsednik Boris Tadić, na simpozijumu ”Putevi prosperiteta” u Harvard klubu. Trgovinska razmena Srbije i SAD je dobra, ali je daleko od punih potencijala Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je u Njujorku američke poslovne ljude da ...

Tadić: Srbija najbolje mesto za investicije u evropi

Kurir - 22.09.2010

NJUJORK - Predsednik Republike Boris Tadić pozvao je američke kompanije da ulažu u Srbiju, ističući da je dosadašnji nivo investicija i trgovinske razmene daleko ispod mogućnosti koje pružaju srpsko tržište i investiciona klima.

Tadić: Srbija najbolje mesto za investicije

Mondo - 22.09.2010

Predsednik Srbije pozvao je večeras u njujorškom Harvard klubu američke kompanije da ulažu u Srbiju jer su dosadašnji nivo investicija i trgovinske razmene daleko ispod potencijala srpskog tržišta i investicione klime.

Tadić: Srbija najbolje mesto za investicije u Evropi

Blic - 22.09.2010

Predsednik Republike Boris Tadić pozvao je večeras američke kompanije da ulažu u Srbiju, ističući da je dosadašnji nivo investicija i trgovinske razmene daleko ispod mogućnosti koje pružaju srpsko tržište i investiciona klima.

Tadić-Ban: Rezolucija 1244 na snazi

B92 - 22.09.2010

Njujork -- Boris Tadić i Ban Ki Mun saglasili su se u Njujorku da je dobro što će početi dijalog Beograda i Prištine i što Rezolucija 1244 ostaje na snazi.

Tadić: Spremni smo za dijalog

Blic - 22.09.2010

Saglasili smo se da će biti otvoren dijalog Beograda i Prištine, izjavio je juče u Njujorku predsednik Srbije Boris Tadić, posle razgovora sa generalnim sekretarom UN Ban Ki Munom.

Tadić: Srbija najbolje mesto za investicije u Evropi

Politika - 22.09.2010

NJUJORK – Predsednik Republike Boris Tadić pozvao je večeras američke kompanije da ulažu u Srbiju, ističući da je dosadašnji nivo investicija i trgovinske razmene daleko ispod mogućnosti koje pružaju srpsko tržište i investiciona klima.

Tadić pozvao investitore SAD da ulažu u Srbiju

Beta - 22.09.2010

NJUJORK, 22. septembra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je u sredu u Njujorku američke poslovne ljude da investiraju u Srbiju, ocenivši da bi im to, zbog njenog strateškog položaja i važnih sporazuma sa vodećim ...

Izvolite gospodina Tačija

Vesti Online - 22.09.2010

Ako je Tadić zaista mislio da će mu suštinska promena Rezolucije o Kosmetu i odustajanje od svih ključnih stavova Srbije doneti makar blagonaklon stav međunarodne zajednice, Amerike i Engleske pre svega, onda mu ovi poslednji dani ...

Tadić: Srbija idealna za investicije

Vesti Online - 22.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je večeras u njujorškom Harvard klubu američke kompanije da ulažu u Srbiju jer su dosadašnji nivo investicija i trgovinske razmene daleko ispod potencijala srpskog tržišta i investicione klime.

Tadić pozvao investitore iz SAD da ulažu u Srbiju

Press - 22.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić pozvao je američke poslovne ljude da investiraju u Srbiju, ocenivši da bi im to, zbog njenog strateškog položaja i važnih sporazuma sa vodećim ekonomijama sveta, omogućilo pristup tržištu od blizu milijardu ...

Tadić danas s Ban Ki Munom

EMG - 21.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić razgovaraće danas u Ujedinjneim nacijama s generalnim sekretarom UN Ban Ki Munom, a tokom zasedanja Generalne skupštine UN imaće i više bilateralnih sastanaka s predsednicima, premijerima i ministrima spoljnih ...

Srbija, globalni nivo čovečanstva

E-Novine - 21.09.2010

Tokom boravka u Njujorku, gde predvodi državnu delegaciju na 65. zasedanju Generalne skupštine UN, Boris Tadić oštro je odgovorio Seržu Bramercu, potom mlako komentarisao budući dijalog između Beograda i Prištine, i, konačno, romantično ...

Tadić: Srbija privržena dijalogu

B92 - 21.09.2010

Njujork -- Saglasili smo se da će biti otvoren dijalog sa Prištinom, kaže predsednik Srbije Boris Tadić, posle razgovora sa generalnim sekretarom UN Ban Ki Munom.

Tadić i Ban Ki-mun: Dobro je što će početi dijalog

Blic - 21.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić i generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-mun saglasili su se danas u Njujorku da je veoma dobro što će početi dijalog Beograda i Prištine i što Rezolucija SB 1244 ostaje na snazi.

Tadić i Ban: dobro je što će početi dijalog

Kurir - 21.09.2010

"Generalni sekretar i ja saglasili smo se da je veoma dobra okolnost što će početi dijalog Beograda i Prištine, a taj dijalog treba da dotakne svako otvoreno pitanje", istakao je Tadić u izjavi posle razgovora s Banom.

Srbija želi dijalog

Novosti - 21.09.2010

Posle razgovora sa Ban Ki Munom, predsednik Tadić poručio da je Beograd za otvoreni dijalog o svim pitanjima. Rezolucija 1244 SB ostaje na snazi SAGLASNI smo da dijalog Beograda i Prištine bude otvoren i da dotakne svako pitanje - poručio ...

Srbija privržena dijalogu

S media - 21.09.2010

Srbija ne menja politiku i nikada neće priznati Kosovo. Kompromis sa Prištinom potreban zbog evropske budućnosti. Rezolucija 1244 ostaje na snazi, izjavio Boris Tadić posle susreta sa Ban Ki Munom.

Tadić: Srbija privržena dijalogu

EMG - 21.09.2010

Saglasili smo se da će biti otvoren dijalog sa Prištinom, kaže predsednik Srbije Boris Tadić, posle razgovora sa generalnim sekretarom UN Ban Ki Munom. Tadić je napomenuo da bi taj dijalog trebalo da dotakne svako otvoreno pitanje.

Tadić: Ne treba nagađati o dijalogu sa Kosovom

EMG - 21.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je u Njujorku da ne treba nagađati o modalitetu budućeg dijaloga Beograda i Prištine. "Moja obaveza je da objasnim građanima - ako ne i ukupnoj našoj političkoj javnosti, da je vrlo rano spekulisati o ...

Tadić:hapšenje haških optuženika pretpostavka pomirenja

Kurir - 21.09.2010

NJUJORK - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je sinoć u Njujorku da je potraga za haškim optuženicima jedna od temeljnih tačaka rada Vlade Srbije i njega kao predsednika i dodao da je to pretpostavka pomirenja u regionu.

Srbija može da razgovara o svemu

Mondo - 21.09.2010

Dijalog Beograda i Prištine treba da bude otvoren ali po svakom pitanju, saglasili se u Vašingtonu predsednik Srbije Boris Tadić i generalni sekretar UN Ban Ki Mun, Saglasili smo se da će biti otvoren dijalog Beograda i Prištine, izjavio ...

Tadić pruža ruku Tačiju!?

ALO - 21.09.2010

Boris Tadić i Hašim Tači, prvi put posle godina izbegavanja, susrešće se ove nedelje u Njujorku i rukovati se? Kako pišu prištinski mediji, srpski predsednik i kosovski premijer će na zajedničkom sastanku sa visokim predstavnikom Evropske ...

Tadić sa Ban Ki Munom

B92 - 21.09.2010

Njujork -- Predsednik Srbije Boris Tadić, koji boravi u Njujorku, razgovaraće danas s generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Ban Ki Munom. Tadić bi u četvrtak trebalo da se sretne s visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku Ketrin ...

Tadić: Dijalog bi trebalo da dotakne svako otvoreno pitanje

Politika - 21.09.2010

Ban Ki Mun i Tadić su se dogovorili da Rezolucija 1244 ostaje na snazi Njujork – Saglasili smo se da će biti otvoren dijalog Beograda i Prištine, izjavio je juče u Njujorku predsednik Srbije Boris Tadić, posle razgovora sa generalnim ...

Tadić o Kosovu u sedištu UN

BBC - 21.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić boravi ove nedelje u Njujorku gde će u subotu govoriti na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. Predsednik Srbije se u utorak pre podne po lokalnom vremenu sastaje i sa generalanim sekretarom UN-a Ban ki ...

Tadić danas razgovara sa Ban Ki Munom u UN

Beta - 21.09.2010

NJUJORK/BEOGRAD, 21. septembra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić koji u Njujorku predvodi državnu delegaciju na 65. zasedanju Generalne skupštine UN, razgovaraće danas sa generalnim sekretarom UN Ban Ki Munom.

Kompromisom do rešenja konflikta

RTS - 21.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić i generalni sekretar UN Ban Kimun saglasili se u Njujorku da je veoma dobro što će početi dijalog Beograda i Prištine i što Rezolucija SB 1244 ostaje na snazi.

Tadić i Ban Ki-mun: Rezolucija 1244 ostaje

Vesti Online - 21.09.2010

"Saglasili smo se da će biti otvoren dijalog Beograda i Prištine", izjavio je danas u Njujorku predsednik Srbije Boris Tadić posle razgovora sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija (UN) Ban Ki Munom.

Tadić danas s Ban Ki-munom

Vesti Online - 21.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić razgovaraće danas u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku sa generalnim sekretarom svetske organizacije Ban Ki-munom. U toku dana predsednik Tadić će imati i druge bilateralne susrete.

Tadić: Rano spekulisati o dijalogu

B92 - 20.09.2010

Njujork -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u Njujorku da je u ovom trenutku "rano spekulisati" o modalitetu budućeg dijaloga Beograda i Prištine.

Tadić: Rano je spekulisati o dijalogu

Mondo - 20.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Njujorku za RTS da je u ovom trenutku "rano spekulisati" o modalitetu budućeg dijaloga Beograda i Prištine.

Očekuje se objašnjenje iz Haga

Danas - 20.09.2010

Njujork - Boris Tadić izjavio je juče da očekuje objašnjenje izjave Serža Bramerca da bi trebalo nastaviti sa uslovljavanjem Srbije, budući da je glavni haški tužilac u prethodnom izveštaju istakao da Beograd u potpunosti sarađuje sa ...

Tadić: rano je spekulisati o dijalogu

Kurir - 20.09.2010

U izjavi za RTS u Njujorku, gde učestvuje na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, Tadić je najavio da će o tom dijalogu biti reči na sastanku sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin ...

Rano za spekulacije o dijalogu Beograda i Prištine

S media - 20.09.2010

Vrlo je rano spekulisati o tome kakav bi modalitet dijaloga Beograda i Prištine mogao biti u budućnosti. Nikakva politika uslovljavanja ne proizvodi veću aktivnost u Srbiji u traganju za haškim optuženicima, izjavio Boris Tadić.

Tadić: Sa Eštonovom o daljem toku evrointegracija Srbije

Blic - 20.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je večeras u Njujorku da će jedna od glavnih tema njegovog predstojećeg razgovora sa visokom predstavnicom EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Ketrin Ešton biti nastavak evropskih integracija Srbije.

Tadić danas u UN

B92 - 20.09.2010

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić govoriće u sedištu Ujedinjenih nacija na sastanku posvećenom ostvarivanju milenijumskih razvojnih ciljeva Svetske organizacije. Tadić će boraviti u Njujorku do subote 25.

Tadić u UN na sastanku o milenijumskim ciljevima

EMG - 20.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić govoriće danas u Ujedinjenim nacijama na sastanku o ostvarenju milenijumskih razvojnih ciljeva UN. Tadić boravi u Njujorku do 25. septembra, gde predvodi državnu delegaciju na 65.

Tadić u UN na sastanku o milenijumskim ciljevima

Beta - 20.09.2010

BEOGRAD, 20. septembra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić govoriće danas u sedištu Ujedinjenih nacija (UN) na sastanku posvećenom ostvarivanju milenijumskih razvojnih ciljeva Svetske organizacije.

Tadić: Ne treba nagađati o dijalogu sa Kosovom

R.S.Evropa - 20.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je večeras u Njujorku da ne treba nagađati o modalitetu budućeg dijaloga Beograda i Prištine. "Moja obaveza je da objasnim građanima - ako ne i ukupnoj našoj političkoj javnosti, da je vrlo rano ...

Tadić: Ne treba nagađati o dijalogu sa Kosovom

Politika - 20.09.2010

NJUJORK – Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je večeras u Njujorku da ne treba nagađati o modalitetu budućeg dijaloga Beograda i Prištine. „Moja obaveza je da objasnim građanima - ako ne i ukupnoj našoj političkoj javnosti, da je vrlo ...

Generalna skupština UN domaćin lidera sveta

Politika - 20.09.2010

NJUJORK – Generalna skupština Ujedinjenih nacija će postati domaćin svetskim liderima, koji će imati prilike da u sedištu svetske organizacije izlože svoje poglede na najznačajnija globalna i regionalna pitanja.

Tadić: Još ne znam o čemu ćemo pričati sa Prištinom

Vesti Online - 20.09.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Njujorku da je u ovom trenutku "rano spekulisati" o modalitetu budućeg dijaloga Beograda i Prištine.