TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Šokantno: Anđelina džoli gola na heroinskoj seansi!

Kurir - 19.02.2012

Ipak najšokantnije su fotografije 14-satnog heroinskog orgijanja na kojima se vidi potpuno iscrpljena i mršava Anđelina kako strpljivo čeka da joj se pripremi špric heroina NJUJORK- Nekadašnji prijatelj Anđeline Džoli Endrju Morton koji je ...

Anđelina finansira uklanjanje mina

B92 - 19.02.2012

Zagreb -- Nakon zagrebačke premijere filma "U zemlji krvi i meda", hrvatski mediji prenose da će Anđelina Džoli finansirati uklanjanje mina u okolini Gospića.

"Film Anđeline Džoli je loš"

B92 - 19.02.2012

Beograd -- Film Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" ne prestaje da izaziva reakcije, a gosti Utiska nedelje slažu se u oceni da je reč o lošem filmu sa opasnom porukom.

Anđelina: Sa Obamom o Srbiji

Vesti Online - 19.02.2012

Anđelina Džoli na nedavnom sastanku sa predsednikom Sjedinjenih Država Barakom Obamom nije razgovarala o svom filmu o ratu u BiH, već o tome kako pomoći zemljama u posleratnom periodu, u koje je svrstala i Srbiju, piše beograski "Pres ...

Radiša Urošević o "ukradenoj" pesmi: Uzeću Anđelini pare!

S media - 19.02.2012

Vest objavljena: 19.02.2012 | 10:13 RADIŠA UROŠEVIĆ O "UKRADENOJ" PESMI: UZEĆU ANĐELINI PARE! Srpski pevač tražiće od holivudske glumice visoku odštetu za narušen ugled i povređena autorska prava.

"U zemlji krvi..." bez premijere u Beogradu

E-Novine - 19.02.2012

Ne osećam se dobrodošlom, objasnila je holivudska glumica svoju odluku da ne prisustvuje premijeri filma "U zemlji krvi i meda" u Beogradu, zbog čega je lokalni distributer rešio da film pusti u bioskope bez svečanog otvaranja.

Anđelina Džoli: Sa Obamom sam pričala o Srbiji!

Svet - 19.02.2012

Rediteljka i glumica Anđelina Džoli je u razgovoru za “Pres nedelje” rekla da joj je veoma važno da predsednik SAD Barak Obama zna njen stav kao humanitarnog radnika, kao i da je dužan da iskoristi nesporan uticaj u svetu i pre svega ...

Anđelina Džoli: Sa Obamom sam pričala o Srbiji!

S media - 19.02.2012

Vest objavljena: 19.02.2012 | 11:42 ANĐELINA DŽOLI: SA OBAMOM SAM PRIČALA O SRBIJI! Rediteljka i glumica Anđelina Džoli rekla da joj je veoma važno da predsednik SAD Barak Obama zna njen stav kao humanitarnog radnika, kao i da je dužan da ...

Anđelina na premijeri filma u Zagrebu

Lepota i Zdravlje - 19.02.2012

Poznatoj glumici i majci šestoro dece, Anđelini Džoli , premijera filma u Zagrebu je prošla jednako dobro kao što bi se to očekivalo u Holivudu. Blistavi osmeh i odlično raspoloženje, krasili su 60 metara dugački crveni tepih.

Anđelina Džoli finansira uklanjanje mina u Hrvatskoj!

Svet - 19.02.2012

Nakon zagrebačke premijere filma “U zemlji krvi i meda”, hrvatski mediji prenose da će Anđelina Džoli finansirati uklanjanje mina u okolini Gospića.

Miša Mijatović neće tužiti Anđelinu

Novosti - 19.02.2012

Tekst je napisala Radmila Babić, a preko njenog sina producentska kućaje tražila dozvolu. Ipak, Radiša Urošević ne odustaje od tužbe UZBURKANE strasti zbog rediteljskog prvenca Anđeline Džoli u “Zemlji krvi i meda” se ne stišavaju.

Glogovac: Zašto sam odbio Anđelinu

Novosti - 19.02.2012

Nebojša Glogovac o filmovima ”Krugovi”, ”Kad svane dan” i zašto nije igrao ”U zemlji krvi i meda”: Odbio sam ponudu Anđeline Džoli jer mi nisu dali da vidim scenario, a postavio sam uslove U OVU godinu glumac Nebojša Glogovac ušao je sa ...

Dodik: Netačno da je film zabranjen

B92 - 18.02.2012

Banjaluka -- Kabinet predsednika Republike Srpske Milorada Dodika kaže da je netačna tvrdnja da je RS zabranila emitovanje filma Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda".

Dodikov kabinet: Film Anđeline Džoli nije zabranjen u RS

Politika - 18.02.2012

BANJALUKA – Kabinet predsednika Republike Srpske Milorada Dodika saopštio je danas da je netačna tvrdnja da je RS zabranila emitovanje filma Anđeline Džoli „U zemlji krvi i meda”, koji je premijerno prikazan u Sarajevu i Zagrebu.

Dodikov kabinet:film Anđeline džoli nije zabranjen U RS

Kurir - 18.02.2012

Kabinet Milorada Dodika saopštio da je netačno da je film Anđeline Džoli zabranjen u Republici Srpskoj BANJALUKA - K abinet predsednika Republike Srpske Milorada Dodika saopštio je da je netačna tvrdnja da je RS zabranila emitovanje filma ...

Dodikov kabinet: Film Andželine Žoli nije zabranjen u RS

Blic - 18.02.2012

Kabinet predsednika Republike Srpske Milorada Dodika saopštio je danas da je netačna tvrdnja da je RS zabranila emitovanje filma Andželine Žoli "U zemlji krvi i meda", koji je premijerno prikazan u Sarajevu i Zagrebu.

Anđelina džoli i U Zagrebu: srbi su pametan narod

Kurir - 18.02.2012

Premijeri prisustvovali predesdnik Josipović i bivša premijerka Jadranka Kosor ZAGREB - Ne opterećujem se negativnim kritikama, pogotovo onima koje dolaze iz Srbije , jer mi je jasno da su one velikim delom i odraz političke situacije, ali ...

Dodik: Film Anđeline Žoli nije zabranjen u RS

24online - 18.02.2012

Kabinet predsednika Republike Srpske Milorada Dodika saopštio je danas da je netačna tvrdnja da je RS zabranila emitovanje filma Anđeline Žoli "U zemlji krvi i meda", koji je premijerno prikazan u Sarajevu i Zagrebu.

Anđelinin film prikazan i u Zagrebu

B92 - 18.02.2012

Beograd -- Posle sarajevske premijere, film Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" premijerno je prikazan i u Zagrebu, a prisutna je bila i ekipa B92.

Anđelina džoli: vreme je za intervenciju U Siriji?!

Kurir - 18.02.2012

U ovom trenutku, jednostavno moramo da zaustavimo praksu ubijanja civila u Siriji, rekla je glumica SARAJEVO - Američka filmska zvezda Anđelina Džoli izjavila je da svet treba da interveniše kako bi se zaustavilo nasilje u Siriji i osudila ...

Anđa iz Zagreba: Znam da je srpski narod dovoljno pametan da ne naseda na manipulacije (FOTO)

S media - 18.02.2012

Vest objavljena: 18.02.2012 | 00:53 ANĐA IZ ZAGREBA: ZNAM DA JE SRPSKI NAROD DOVOLJNO PAMETAN DA NE NASEDA NA MANIPULACIJE (FOTO) Američka glumica Anđelina Džoli izjavila je u Zagrebu uoči premijere svog rediteljskog i prvenca "U zemlji ...

Radiša Urošević: Anđelina mi je ukrala pesmu za film!

Vesti Online - 18.02.2012

Čuveni pevač narodne muzike Radiša Urošević tužiće holivudsku glumicu Anđelinu Džoli jer je bez pitanja pesmu "Tebi za ljubav“, koju je on snimio 1987. godine, iskoristila u svom rediteljskom prvencu "U zemlji krvi i meda“.

Anđelina Džoli: Srpski narod pametan da ne naseda na manipulacije

EMG - 18.02.2012

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli izjavila sinoć u Zagrebu, uoči premijere njenog rediteljskog i scenarističkog prvenca "U zemlji krvi i meda", da je očekivala negativne kritike iz Srbije, ali da je one ne opterećuju.

Radiša Urošević: Tužiću Anđelinu, ukrala mi je pesmu za film!

S media - 18.02.2012

Vest objavljena: 18.02.2012 | 10:01 RADIŠA UROŠEVIĆ: TUŽIĆU ANĐELINU, UKRALA MI JE PESMU ZA FILM! Holivudska glumica i rediteljka filma "U zemlji krvi i meda" iskoristila pesmu "Tebi za ljubav", ali nije pitala pevača.

Brutalan tekst: Vedrana Rudan protiv Anđeline Džoli

S media - 18.02.2012

Brutalan tekst: Vedrana Rudan protiv Anđeline Džoli Hrvatska književnica Vedrana Rudan još jednom je uzburkala javnost svojim istupanjem. Ovoga puta njena meta je Anđelina Džoli i njen film "U zemlji krvi i meda".

U stroju sa Klarkom i Klintonom

Vesti Online - 18.02.2012

Film "U zemlji krvi i meda", rediteljski prvenac Anđeline Džoli, koji je premijerno prikazan u Sarajevu, već je izazvao brojne kontroverze, jer je po starom receptu iz Vašingtona, Srbe prikazao kao dežurne zločince.

Radiša Urošević: Anđelina mi je ukrala pesmu za film! Miša Mijatović: Ja sam joj je prodao, ali se kajem!

Svet - 18.02.2012

Čuveni pevač narodne muzike Radiša Urošević tužiće holivudsku glumicu Anđelinu Džoli jer je bez pitanja pesmu “Tebi za ljubav”, koju je on snimio 1987. godine, iskoristila u svom rediteljskom prvencu “U zemlji krvi i meda”.

Kabinet Dodika: Film Anđeline Džoli nije zabranjen u RS

Glas javnosti - 18.02.2012

BANJALUKA - Kabinet predsednika Republike Srpske Milorada Dodika saopštio je da je netačna tvrdnja da je RS zabranila emitovanje filma Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda", koji je premijerno prikazan u Sarajevu i Zagrebu.

Anđelina Džoli i u Zagrebu: Srbi su pametan narod

Glas javnosti - 18.02.2012

ZAGREB - Ne opterećujem se negativnim kritikama, pogotovo onima koje dolaze iz Srbije, jer mi je jasno da su one velikim delom i odraz političke situacije, ali znam da je srpski narod dovoljno pametan da razmišlja svojom glavom i da više ...

Dodik: Netačno da je Anđelinin film zabranjen

S media - 18.02.2012

Dodik: Netačno da je Anđelinin film zabranjen Kabinet predsednika Republike Srpske Milorada Dodika kaže da je netačna tvrdnja da je RS zabranila emitovanje filma Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda".

Dodikov kabinet: Film Anđeline Džoli nije zabranjen

Vesti Online - 18.02.2012

Kabinet predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika demantovao je danas tvrdnje Anđeline Džoli da je u RS zabranjeno prikazivanje njenog filma "U zemlji krvi i meda".

Anđelina Džoli za B92: Ako se prašina slegne, dolazim u Beograd!

Svet - 18.02.2012

Holivudska glumica i rediteljka filma “U zemlji krvi i meda” Andelina Džoli gostovala je kod Jugoslava Ćosića u emisiji B92 “Izmedu dve vatre”. Govoreći o svom filmu ”U zemlji krvi i meda”, Anđelina Džoli govori o tome kako je u svoj film ...

Nisu svi kao Anđa

Novosti - 18.02.2012

Mnoge velike filmske zvezde važe za iskrene prijatelje Srba. Dženifer Aniston često posećuje našu crkvu u Njujorku. Robert de Niro zaljubljen u srpski mentalitet NISU svi kao Anđelina Džoli, Holivud Srbe i voli! Poslednjih godina smo uz ...

Radiša Urošević: Anđelina mi je ukrala pesmu (Video)

Svet Plus - 18.02.2012

Pevač narodne muzike Radiša Urošević je ogorčen na rediteljku filma "U zemlji krvi i meda", Anđelinu Džoli jer je bez pitanja u svom filmu upotrebila njegovu pesmu "Tebi za ljubav" i planira da je tuži.

Film Anđeline Džoli nije zabranjen u RS

Nadlanu - 18.02.2012

BANJALUKA, 18. februara 2012. (Beta)- Kabinet predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika demantovao je u subotu tvrdnje Andjeline Džoli da je u RS zabranjeno prikazivanje njenog filma "U zemlji krvi i meda".

Anđelina Džoli za B92

B92 - 17.02.2012

Beograd -- Anđelina Džoli, holivudska glumica i režiserka filma "U zemlji krvi imda" ekskluzivna je gošća Jugoslava Ćosića u emisiji B92 Između dve vatre večeras u 19.05 .

Cerić: teško sam disao zbog Anđeline

Kurir - 17.02.2012

Film „U zemlji krvi i meda“ najbolje što se muslimanima u Bosni dogodilo od Dejtona i bio bi dobra terapija za Beograđane i Banjalučane, kaže bosanski verski poglavar SARAJEVO - Terapeutski film.

A. Džoli: Bez gala premijere u BG-u

B92 - 17.02.2012

Film Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" počeće da se prikazuje u Srbiji od 23. februara, ali velike premijere neće biti. Kako je medijima rekao Zoran Savić, direktor "Milenijum filma" koji je distributer filma Džolijeve za Srbiju, ...

Film andželine džoli ipak U bioskopima Srbije

Kurir - 17.02.2012

Kako je medijima rekao Zoran Savić, direktor "Milenijum filma" koji je distributer filma Džolijeve za Srbiju, premijere neće biti ali će se "film normalno prikazivati pa će svi koji žele da ga vide imati šansu" BEOGRAD - Film Anđeline ...

"Moj film umetnost-ne dokumentarac"

B92 - 17.02.2012

Beograd -- Ne očekujem svi da se zadovolje ovim filmom, jer takva je umetnost. Ipak rastužilo me je što je on zabranjen u Republici Srpskoj, kaže za B92 Andželina Džoli.

Anđelina džoli: ne opterećuju me kritike srba

Kurir - 17.02.2012

Ona je objasnila da cilj filma nije bila bilo kakva propaganda, već da se ispriča ljudska priča koja će "osvestiti međunarodnu zajednicu" ZAGREB - Američka glumica Anđelina Džoli izjavila je u petak veče u Zagrebu, uoči premijere svog ...

Bivši snima film o Anđelini Džoli

Mondo - 17.02.2012

Proslavila se kao glumica i rediteljka, a sada će bioskopska publika moći da upozna Anđelinu Džoli i kao suprugu Bilija Boba Torntona. Glumac Bili Bob Tornton snimiće film o svom braku sa rediteljkom filma " U zemlji krvi i meda " sa kojom ...

Anđelina Džoli večeras na B92

Vesti Online - 17.02.2012

Anđelina Džoli, holivudska glumica i režiserka filma "U zemlji krvi imda" ekskluzivna je gošća Jugoslava Ćosića u emisiji B92 Između dve vatre večeras u 19.05 .

U zemlji rata, mržnje i sramote

E-Novine - 17.02.2012

U zemlji Srbiji još uvek nije završen rat protiv Anđeline Džoli zbog njenog filma „U zemlji krvi i meda“. Menjaju se samo komandiri artiljerijske paljbe, menjaju se kalibri, oruđe, punioci i palioci Da ne zaostane mnogo za ostalim ...

Anđelina Džoli stigla u Zagreb!

S media - 17.02.2012

Vest objavljena: 17.02.2012 | 14:29 ANĐELINA DŽOLI STIGLA U ZAGREB! Anđelina Džoli stigla je danas u Zagreb povodom premijere filma "U zemlji krvi i meda".

Zasenila sve prisutne: Anđelina blistala na premijeri u Parizu (FOTO)

S media - 17.02.2012

Vest objavljena: 17.02.2012 | 14:47 ZASENILA SVE PRISUTNE: ANĐELINA BLISTALA NA PREMIJERI U PARIZU (FOTO) Rediteljski prvenac holivudske lepotice Anđeline Džoli, film "U zemlji krvi i meda" sinoć je premijerno prikazan u Parizu, a na ...

Film Andželine Džoli ipak u bioskopima Srbije

Glas javnosti - 17.02.2012

BEOGRAD - Film Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" počeće da se prikazuje u Srbiji od 23. februara, ali velike premijere neće biti. Kako je medijima rekao Zoran Savić, direktor "Milenijum filma" koji je distributer filma Džolijeve za ...

Anđelina Džoli u Zagrebu bez Breda Pita

Vesti Online - 17.02.2012

Glumica Anđelina Džoli doputovala je danas popodne u Zagreb da bi prisustvovala večerašnjoj premijeri svog rediteljskog i scenarističkog prvenca "U zemlji krvi i meda".

Anđelina otkrila pravi razlog zašto je snimila film! (VIDEO)

S media - 17.02.2012

Vest objavljena: 17.02.2012 | 17:51 ANĐELINA OTKRILA PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE SNIMILA FILM! (VIDEO) Anđelina Džoli je stigla u Zagreb gde je očekuje premijera njenog filma "U zemlji krvi i meda".

Besan Rade Šerbedžija: Anđelinin film je odličan, ne verujte smeću od novina!

S media - 17.02.2012

Vest objavljena: 17.02.2012 | 19:54 BESAN RADE ŠERBEDŽIJA: ANĐELININ FILM JE ODLIČAN, NE VERUJTE SMEĆU OD NOVINA! Jedan od naših najboljih glumaca, praktično jedini Srbin koji poslednjih godina može da se pohvali značajnijim ulogama u ...

Bred ostao u Parizu! Anđelina Džoli stigla u Zagreb bez supruga!

Svet - 17.02.2012

Poznata glumica Anđelina Džoli stigla je danas u Hrvatsku. Iz Pariza, gde su ona i Bred Pit sinoć prisustvovali francuskoj premijeri Anđelininog rediteljskog i scenarističkog prvenca “U zemlji krvi i meda”, na zagrebački aerodrom “Pleso” ...

Džoli: Srpski narod dovoljno pametan da ne naseda na manipulacije

S media - 17.02.2012

Džoli: Srpski narod dovoljno pametan da ne naseda na manipulacije Uoči premijere njenog filma u Zagrebu, glumica Andjelina Džoli izjavila da je očekivala negativne kritike iz Srbije, ali da je one ne opterećuju.

"Srbi su dovoljno pametni da ne nasedaju na manipulacije"

Vesti Online - 17.02.2012

Američka glumica Anđelina Džoli izjavila je večeras u Zagrebu, uoči premijere svog rediteljskog i scenarističkog prvenca "U zemlji krvi i meda", da je očekivala negativne kritike iz Srbije, ali da je one ne opterećuju.

Andželina Džoli na hrvatskoj premijeri svog filma

Nadlanu - 17.02.2012

ZAGREB, 17. februara 2012. (Beta) - Slavni glumački par Andželina Džoli i Bred Pit prisustvovaće u petak popodne u Zagrebu premijeri njenog rediteljskog prvenca "U zemlji krvi i meda".

Andjelina Džoli u Zagrebu bez Breda Pita

Nadlanu - 17.02.2012

ZAGREB, 17. februara 2012. (Beta) - Glumica Andjelina Džoli doputovala je u petak popodne u Zagreb da bi u petak uveče prisustvovala premijeri svog rediteljskog i scenarističkog prvenca "U zemlji krvi i meda".

Rade šerbedžija: Dosta mi je mržnje, morao sam da glumim u Anđelininom filmu!

Svet Plus - 17.02.2012

Jedan od najboljih naših glumaca Rade Šerbedžija, skoro pa je razočaran reakcijom na film "U zemlji krvi i meda", u režiji Anđeline Džoli. Šerbedžija u razgovoru koji je Press vodio sa njim na festivalu u Berlinu sa žaljenjem konstatuje da ...

Mustafa Cerić: Andželinin film je dokaz genocida

Blic - 16.02.2012

Reisu-l-ulema Mustafa ef. Cerić koji je posle sarajevske premijere rediteljskog prvenca Andželine Žoli "U zemlji krvi i meda" rekao da je "to najbolje što se desilo BiH posle potpisivanja Dejtonskog sporazuma", sada je za "Dnevni avaz" ...

"Moj film nije za izbornu kampanju"

B92 - 16.02.2012

Beograd -- Andželina Džoli i nekoliko srpskih glumaca koji igraju u njenom filmu dobili su pretnje putem interneta posle premijere u Sarajevu, piše britanski Gardijan.

Anđelina kupila 2.500 karata za svoj film

Novosti - 16.02.2012

Dvorana Zetra je bila ispunjena do poslednjeg mesta,a od ukupno 6682 prodate ulaznice glumica je sama kupila 2.500 Holivudska glumica Anđelina Džoli prezentovala je publici u Sarajevu svoj film prvenac „U zemlji krvi i meda“ .Dvorana Zetra ...

Mustafa Cerić: Anđelinin film je dokaz genocida

Vesti Online - 16.02.2012

Reisu-l-ulema Mustafa ef. Cerić koji je posle sarajevske premijere rediteljskog prvenca Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" rekao da je "to najbolje što se desilo BiH posle potpisivanja Dejtonskog sporazuma", sada je za "Dnevni avaz" ...

Anđa kupila 2.500 karata za svoj film

Vesti Online - 16.02.2012

Dvorana Zetra je bila ispunjena do poslednjeg mesta,a od ukupno 6682 prodate ulaznice glumica je sama kupila 2.500. Holivudska glumica Anđelina Džoli prezentovala je publici u Sarajevu svoj film prvenac "U zemlji krvi i meda".

Gardijan: Internet pretnje Anđelini

Prva Srpska TV - 16.02.2012

Holivudska zvezda Anđelina Džoli i nekoliko srpskih glumaca koji igraju u filmu "U zemlji krvi i meda" dobili su pretnje putem interneta, piše britanski Gardijan.

Anđelina kupila 2.500 karata za svoj film?!

S media - 16.02.2012

Vest objavljena: 16.02.2012 | 16:58 ANĐELINA KUPILA 2.500 KARATA ZA SVOJ FILM?! Holivudska glumica Anđelina Džoli prezentovala je publici u Sarajevu svoj film prvenac „U zemlji krvi i meda“.

Anđelina u strahu: Prete mi iz Srbije!

S media - 16.02.2012

Vest objavljena: 16.02.2012 | 19:08 ANĐELINA U STRAHU: PRETE MI IZ SRBIJE! Glumica otkrila kako dobija pretnje iz Srbije nakon premijere njenog rediteljskog prvenca, filma "U zemlji krvi i meda".

Anđelinin film u Srbiju stiže na mala vrata

Novosti - 16.02.2012

Posle gala prijema i suza u Sarajevu, prvenac Anđeline Džoli u naše bisokope stiže i bez premijere. Publika će dobiti priliku da film pogleda, ali niko ne očekuje navalu na bioskopske blagajne BEOGRADSKE gala premijere filma Anđeline Džoli ...

Anđelina se rasplakala na premijeri u Sarajevu

HBO - 16.02.2012

Anđelina Džoli se rasplakala nakon sarajevske premijere njenog novog filma, održane u utorak 14. ...

Humana Anđelina kupila 2.500 karata za svoj film!

Svet Plus - 16.02.2012

Holivudska glumica Anđelina Džoli, je u Sarajevu prikazala svoj prvi film u njenoj režiji "U zemlji krvi i meda". Dvorana Zetra je bila toliko puna da se tražila karta više, međutim od 6.682 ulaznice, Anđa je kupila 2.500! Anđelina je ...

Ovacije za Džolijevu u Sarajevu

B92 - 15.02.2012

Premijera filma “U zemlji krvi i meda”, rediteljke i scenaristkinje Anđeline Džoli, održana je 14. februara u punoj Olimpjiskoj dvorani Zetra uz prisustvo brojnih političara iz Bosne i Hercegovine, kao i autorke filma koja nije krila suze ...

Cerić: Dejton pa Anđelinin film

B92 - 15.02.2012

Sarajevo -- Reis ul ulema IZ u BiH Mustafa Cerić ocenio je da je film Anđeline Džoli “U zemlji krvi i meda”, najbolje što se muslimanima Bošnjacima dogodilo od Dejtona.

Cerić: Andželinin film je najbolje što nam se desilo od Dejtona

Blic - 15.02.2012

Reis ul ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić ocenio je da je film Andjeline Džoli “U zemlji krvi i meda”, čija je premijera održana sinoć u sarajevskoj Zetri, najbolje što se muslimanima Bošnjacima dogodilo od ...

Anđelina se rasplakala u Sarajevu: Mnogo mi znači sve ovo (VIDEO+FOTO)

S media - 15.02.2012

Vest objavljena: 15.02.2012 | 07:26 ANĐELINA SE RASPLAKALA U SARAJEVU: MNOGO MI ZNAČI SVE OVO (VIDEO+FOTO) Glumica je u sarajevskoj dvorani Zetra dočekana burnim aplauzom i ovacijama.

Ovacije filmu AndĹželine DĹžoli

Beta - 15.02.2012

Tweet SARAJEVO, 15. februara 2012. (Beta) - U Sarajevu je u utorak uveče održana premijera filma Andželine Džoli "U zemlji krvi i meda", koji je publika u Olimpijskoj dvorani Zetra pozdravila ovacijama.

Anđelinine suze na premijeri: Ovaj film podseća na to da ste preživeli!

Svet - 15.02.2012

Premijera filma “U zemlji krvi i meda” Anđeline Džoli održana je u punoj Olimpijskoj dvorani Zetra, u prisustvu brojnih političara iz Bosne i Hercegovine.

MONDO na premijeri Anđinog filma u Sarajevu

Mondo - 15.02.2012

Najiščekivanija regionalna filmska premijera održana je sinoć u punoj sarajevskoj olimpijskoj dvorani "Zetra". Sve je bilo holivudski, samo je priča domaća...

Ovacije Anđelini Džoli u sarajevskoj Zetri

Prva Srpska TV - 15.02.2012

Premijera filma “U zemlji krvi i meda”, rediteljke i scenaristkinje Anđeline Džoli, održana je sinoć u punoj Olimpjiskoj dvorani Zetra uz prisustvo brojnih političara iz Bosne i Hercegovine, kao i autorke filma koja nije krila suze zbog ...

Sarajevo: Anđelina "plakala na bosanskom"

Vesti Online - 15.02.2012

Rediteljski prvenac Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda", čija radnja je smeštena u ratnu Bosnu i Horcegovinu, sinoć je premijerno prikazan pred bosanskom publikom.

Anđelina: U Srbiju možda posle izbora! (AUDIO)

S media - 15.02.2012

Anđelina: U Srbiju možda posle izbora! (AUDIO) -Sada nije najbolji trenutak da posetim Srbiju, ali možda se situacija promeni posle izbora – izjavila u ekskluzivnom intervjuu za sarajevski radio Stari grad holivudska diva Anđelina Džoli.

Intervju sa Anđelinom Džoli danas na Pinku

S media - 15.02.2012

Vest objavljena: 15.02.2012 | 13:39 INTERVJU SA ANĐELINOM DŽOLI DANAS NA PINKU Danas u 15.30 na TV Pink možete da pogledate ekskluzivni intervju sa Anđelinom Džoli koja će po prvi put za jedan elektronski medij iz Srbije govoriti o spornom ...

Anđelina se rasplakala na premijeri u Sarajevu

Lepota i Zdravlje - 15.02.2012

Premijera filma “U zemlji krvi i meda” , rediteljke i scenaristkinje Anđeline Džoli , održana je u punoj Olimpjiskoj dvorani Zetra uz prisustvo brojnih političara iz Bosne i Hercegovine, kao i autorke filma koja nije krila suze zbog ...

Anđelina Džoli: Suze na premijeri

Story - 15.02.2012

Slavna glumica prisustvovala je sarajevskojh premijeri svog rediteljskog prvenca U zemlji krvi i meda i rasplakala se zbog toplog prijema brojne publike Glumica je poželela dobro veče i zahvalila se publici na domaćem jeziku, u punoj ...

Anđelina Džoli ekskluzivno na Pinku u 15:30!

Svet - 15.02.2012

Danas u 15.30 na TV Pink možete da pogledate ekskluzivni intervju sa Anđelinom Džoli koja će po prvi put za jedan elektronski medij iz Srbije govoriti o spornom filmu “U zemlji krvi i meda”, ali i o navodnoj diskriminaciji Srba u Republici ...

Cerić: Anđelinin film najbolje što nam se desilo posle Dejtona

Vesti Online - 15.02.2012

Jedan od VIP gostiju sinoćne premijere filma Anđeline Džoli u sarajevu bio je i vrhovni poglavar Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić koji je posle projekcije medijima rekao da je taj film „nešto najbolje što se desilo ...

Cerić: Anđelinin film najbolje što nam se desilo od Dejtona

S media - 15.02.2012

Cerić: Anđelinin film najbolje što nam se desilo od Dejtona Film Anđeline Džoli je nešto najbolje što nam se desilo od Dejtona, izjavio je Reis ul ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić.

Cerić: Beograđani, Anđin film je terapija

Mondo - 15.02.2012

Reis ul ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić ocenio je da je film Anđeline Džoli “U zemlji krvi i meda”, čija je premijera održana sinoć u sarajevskoj Zetri, najbolje što se muslimanima Bošnjacima dogodilo od ...

U ekskluzivnom intervjuu, Anđelina otkriva: U svom filmu prikazala sam patnju svih strana!

Svet - 15.02.2012

Glumica Anđelina Džoli dala je ekskluzivan intrervju voditeljki Biljani Obradović u kome je pričala o svom filmu, ali odgovorila i na ona škakljiva pitanja koja interesuju celu naciju.

Anđelina Džoli: Sve ste pogrešno shvatili…

Mondo - 15.02.2012

Na premijeri svog filmskog prvenca "U zemlji krvi i meda", poznata glumica je ispričala šta misli o kritikama i kontraverzama koje prate film, kako je birala glumce i zašto neće doći u Beograd.

Anđelinin bivši muž otkriva istinu o njoj

Vesti Online - 15.02.2012

Bili Bob Tornton, glumac i bivši muž Anđeline Džoli, planira da snimi film o svom divljem braku sa slavnom glumicom. I Anđelina i Bred su imali veliki broj partnera u prošlosti, ali ovogodišnji dan zaljbljenih su proveli proveli ne ...

Sad znamo zašto je mršava: Anđelina otkrila šta jede

S media - 15.02.2012

Vest objavljena: 15.02.2012 | 20:38 SAD ZNAMO ZAŠTO JE MRŠAVA: ANĐELINA OTKRILA ŠTA JEDE Anđelina Džoli je kao što znamo u Sarajevu predstavila svoj film "U zemlji krvi i meda" a i tamošnji mediji su otkrili šta poznata glumica jede.

Cerić: Anđelinin film je najbolja stvar koja se dogodila muslimanima

Novosti - 15.02.2012

Reis ul ulema Islamske zajednice u BiH ocenio je da je film “U zemlji krvi i meda” najbolje što se muslimanima Bošnjacima dogodilo od Dejtona Reis ul ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić ocenio je da je film ...

Anđelinin bivši muž otkriva istinu o njoj!

S media - 15.02.2012

Vest objavljena: 15.02.2012 | 22:50 ANĐELININ BIVŠI MUŽ OTKRIVA ISTINU O NJOJ! Anđelina i Bred i dalje deluju zaljubljeno ali da li će tako ostati sada kada njen bivši muž Bili Bob Tornton objavljuje detalje iz njihovog braka?! ODLIČNO 0 ...

Anđelina zaplakala u Sarajevu

Nadlanu - 15.02.2012

" Bilo je teško naći balans u radu na snimanju filma jer se radi o izuzetno osetljivoj temi. Posebno je osetljiva tema jer je politika u ovom regionu jako komplikovana ", kazala je Džolijeva u Sarajevu, prenose agencije.

Ovacije filmu Andželine Džoli

Nadlanu - 15.02.2012

SARAJEVO, 15. februara 2012. (Beta) - U Sarajevu je u utorak uveče održana premijera filma Andželine Džoli "U zemlji krvi i meda", koji je publika u Olimpijskoj dvorani Zetra pozdravila ovacijama.

Bivši muž Anđeline Džoli snima film o životu sa njom

Svet Plus - 15.02.2012

Bili Bob Tornton (56) planira da snimi film o svom braku sa Anđelinom Džoli. Iako je glumica danas srećno zaljubljena i uživa u životu sa Bred Pitom, nije uvek bilo tako.

Anđelina Džoli progovorila na bosanskom (Video)

Svet Plus - 15.02.2012

U Sarajevu je sinoć održana premijera dugoočekivanog filma Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda". Nakon projekcije filma sa rukom na srcu Anđelina se poklonila publici, a nakon toga nije mogla zadržati suze.

Anđelina spremna za BIH premijeru

B92 - 14.02.2012

U sarajevskoj olimpijskoj dvorani Zetra večeras, 14. februara će biti premijerno prikazan film "U zemlji krvi i meda", premijeri će prisustvovati režiserka filma Anđelina Džoli, njen suprug, jednako slavni Bred Pit i cela glumačka ekipa.

Bili bob tornton: anđo, uvek ću te voleti!

Kurir - 14.02.2012

Voleću je do kraja života i ona mene - kao prijatelji, kaže kontroverzni glumac, reditelj i bivši muž Žolijeve BERLIN - Američki glumac i reditelj Bili Bob Tornton stavio je u Berlinu tačku na glasine o navodno lošim odnosima sa bivšom ...

Bob Tornton: Uvek ću voleti Anđelinu

B92 - 14.02.2012

Američki glumac i reditelj Bili Bob Tornton stavio je u Berlinu tačku na glasine o navodno lošim odnosima sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli rekavši da će je voleti do kraja života.

Anđelinine suze na premijeri filma

B92 - 14.02.2012

Sarajevo -- Premijera filma “U zemlji krvi i meda” Anđeline Džoli održana je u punoj Olimpjiskoj dvorani Zetra uz prisustvo brojnih političara iz Bosne i Hercegovine. Autorka filma nije krila suze zbog podrške koju je dobila.

Zla veštica Anđelina!

ALO - 14.02.2012

Anđelina Džoli se posle dve godine pauze vraća glumi, ulogom zle veštice Maleficent u filmu „Uspavana lepotica“. Film bi, prema najavama, trebalo da režira čuveni Tim Barton („Alisa u zemlji čuda“, „Planeta majmuna“, „Betmen“, „Mars ...

Dragojević: "Parada" mi je preča od Anđeline Džoli!

S media - 14.02.2012

Vest objavljena: 14.02.2012 | 08:38 DRAGOJEVIĆ: "PARADA" MI JE PREČA OD ANĐELINE DŽOLI! Srpskog reditelja ne zanima to što mu Anđa nudi posao, jer je fokusiran na svetsku premijeru svog filma ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO ...

Anđeli

Svet - 14.02.2012

Pita Perica mamu: - Mama, lete li anđeli? - Da, dušo, lete. - Sinoć je tata rekao dadilji ‘anđele’. Kad će ona leteti? - Sutra, ...

Anđelina stigla u Sarajevo

Mondo - 14.02.2012

Danas će u 20 časova biti premijerno prikazan film oskarovke "U zemlji krvi i meda". Anđelina sa pratnjom stigla oko podneva. Rediteljski prvenac Anđeline Džoli izazvao je burne reakcije javnosti u regionu, koja će imati prvu priliku da ga ...

AndĹželina DĹžoli na premijeri u Sarajevu

Beta - 14.02.2012

Tweet SARAJEVO, 14. februara 2012. (Beta) - Gala premijera filma Andželine Džoli "U zemlji krvi i meda" biće održana u utorak u Sarajevu, u prisustvu zvanica iz političkog i javnog života, medija i gradjana.

Anđelina Džoli stigla u Sarajevo! (FOTO)

S media - 14.02.2012

Vest objavljena: 14.02.2012 | 12:41 ANĐELINA DŽOLI STIGLA U SARAJEVO! (FOTO) Iako je dolazak Anđeline Džoli i ekipe filma držan u tajnosti, brojne novinarske ekipe su dočekale slavnu glumicu na Sarajevskom aerodromu.

Anđelina Džoli i Bred Pit stigli u Sarajevo

Story - 14.02.2012

Holivudski par stigao je na sarajevski aerodrom, a uskoro će prisustvovati konferenciji za medije povodom premijere filma U zemlji krvi i meda Kako je i bilo najavljeno Anđelina Džoli i Bred Pit prisustvovaće večerašnjoj premijeri filma U ...

Anđelina Džoli sletela u Sarajevo!

Svet - 14.02.2012

Anđelina Džoli sletela je sa porodicom na sarajevski aerodrom. Gala premijera filma “U zemlji krvi i meda” biće održana večeras u Sarajevu, u prisustvu zvanica iz političkog i javnog života, medija i građana.

Anđelina stigla u zemlju krvi i meda

Vesti Online - 14.02.2012

Danas će u 20 časova biti premijerno prikazan film oskarovke "U zemlji krvi i meda". Anđelina sa pratnjom stigla oko podneva. Rediteljski prvenac Anđeline Džoli izazvao je burne reakcije javnosti u regionu, koja će imati prvu priliku da ga ...

Srđan Dragojević iskulirao Anđelinu Džoli?

Vesti Online - 14.02.2012

Anđelina Džoli je u intervjuu za jedan dnevni list rekla kako bi volela da sarađuje sa Srđanom Dragojevićem i da bi mu ponudila posao, te da obožava njegov film "Lepa sela"… Ali to nije fasciniralo srpskog reditelja, koji je sinoć na ...

“Brenđelina" u Sarajevu

Prva Srpska TV - 14.02.2012

Slavna holivudska glumica i rediteljka filma “U zemlji krvi i meda” Anđelina Džoli doputovala je u Sarajevo gde će večeras u olimpijskoj dvorani Zetra biti premijerno prikazan njen film.

Anđelina „ruši“ Dejton! (FOTO)

S media - 14.02.2012

Anđelina „ruši“ Dejton! (FOTO) Večeras premijera „U zemlji krvi i meda“ u Sarajevu. Film već prikazan predstavnicima medija. Reakcije dobre, naročito na glumačka ostvarenja, kažu za S media portal novinari iz Sarajeva.

Džoli: Film nije antisrpski

Beta - 14.02.2012

Tweet SARAJEVO, 14. februara 2012. (Beta) - Holivudska glumica i rediteljka filma "U zemlji krvi i meda" Andželina Džoli rekla je u utorak u Sarajevu, uoči gala premijere svog filma, da se zaljubila u ovaj region zahvaljujući glumcima koji ...

Anđelina Džoli: Film nije antisrpski

Novosti - 14.02.2012

Rediteljka i scenarista filma "U zemlji krvi i meda" izjavila je uoči sarajevske premijere da film nije antisrpski i da je tužno što se danas takvo pitanje uopšte i postavlja SARAJEVO - Rediteljka i scenarista filma "U zemlji krvi i meda" ...

Anđelina: Moj film nije antisrpski

Vesti Online - 14.02.2012

Holivudska glumica i rediteljka filma "U zemlji krvi i meda" Anđelina Džoli rekla je u Sarajevu, uoči gala premijere svog filma, da se zaljubila u ovaj region zahvaljujući glumcima koji su interpretirali likove u njenom filmu.

Anđelina: Nije vreme za posetu Beogradu

Mondo - 14.02.2012

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli održala je pres konferenciju u Sarajevu povodom premijere filma "U zemlji krvi i meda" na kojoj je ponovila da film nije antisrpski i da neće prisustvovati premijeri u Beogradu jer se "ne oseća ...

Anđelina: Mislim da trenutno nisam dobrodošla u Beogradu; Oseća se agresivnost u srpskim medijima (VIDEO)

S media - 14.02.2012

Vest objavljena: 14.02.2012 | 19:40 ANĐELINA: MISLIM DA TRENUTNO NISAM DOBRODOŠLA U BEOGRADU; OSEĆA SE AGRESIVNOST U SRPSKIM MEDIJIMA (VIDEO) Rediteljka i filma "U zemlji krvi i meda" izjavila je uoči sarajevske premijere da je film koji ...

Moj film nije antisrpski

Danas - 14.02.2012

Sarajevo - Holivudska glumica i rediteljka filma „U zemlji krvi i meda“ Anđelina Džoli rekla je juče u Sarajevu, uoči gala premijere svog filma, da se zaljubila u ovaj region zahvaljujući glumcima u njenom filmu.

Anđelina Džoli na premijeri u Sarajevu

Nadlanu - 14.02.2012

SARAJEVO, 14. februara 2012. (Beta) - Gala premijera filma Andželine Džoli "U zemlji krvi i meda" biće održana u utorak u Sarajevu, u prisustvu zvanica iz političkog i javnog života, medija i gradjana.

Andjelina Džoli doputovala u Sarajevo (Foto)

Svet Plus - 14.02.2012

Iako je dolazak Anđeline Džoli i ekipe filma držan u tajnosti, brojne novinarske ekipe su dočekale slavnu glumicu na Sarajevskom aerodromu. Anđelina Džoli je s ekipom otišla u Hotel Evropa gde će u popodnevnim satima biti održana ...

Andželina Džoli doputovala u Sarajevo

Nadlanu - 14.02.2012

SARAJEVO, 14. februara 2012. (Beta) - Rediteljka filma "U zemlji krvi i meda" Andželina Džoli doputovala je danas u Sarajevo sa suprugom Bredom Pitom na premijeru svog filma.

Anđelina Džoli u ulozi zlobnice u Diznijevom film

HBO - 14.02.2012

Anđelina Džoli je potvrdila navode koji je povezuju s ulogom u filmu "Uspavana lepotica" - pojaviće se u ulozi zle ...

Anđelina Džoli: Film nije antisrpski, jer to nije moj stav

Nadlanu - 14.02.2012

SARAJEVO, 14. februara 2012. (Beta) - Holivudska glumica i rediteljka filma "U zemlji krvi i meda" Andželina Džoli rekla je u utorak u Sarajevu, uoči gala premijere svog filma, da se zaljubila u ovaj region zahvaljujući glumcima koji su ...

Anđelina Džoli: Neću u Beograd jer nisam dobrodošla (Video)

Svet Plus - 14.02.2012

Anđelina Džoli i Bred Pit su ranije danas stigli u Sarajevo, a povod je premijera "U zemlji krvi i meda", filma koji je razbuktao strasti na Balkanu.

Džolijeva poklonila 2.100 ulaznica za premijeru u Sarajevu

24online - 13.02.2012

Američka glumica i rediteljka filma “U zemlji krvi i meda” Andjelina Džoli poklonila je 2.100 ulaznica publici u Bosni i Hercegovini za sutrašnju premijeru njenog filma u Olimpijskoj dvorani “Zetra” u Sarajevu, saopštio je Demokratski ...

Džoli poklonila 2.100 ulaznica

B92 - 13.02.2012

Američka glumica i rediteljka filma “U zemlji krvi i meda” Anđelina Džoli poklonila je 2.100 ulaznica publici u Bosni i Hercegovini za sutrašnju premijeru njenog filma u Olimpijskoj dvorani “Zetra” u Sarajevu, saopštio je Demokratski ...

Anđelina: Srbi bi povredili mene i moju porodicu

Vesti Online - 13.02.2012

Rediteljka i scenarista filma "U zemlji krvi i meda" Anđelina Džoli u intervjuu za list "Pres" rekla je da njen film nije uperen protiv Srba već je kritika međunarodne zajednice i da bi volela da razgovara sa našim političarima o tome kako ...

Tika Stanić za razliku od Anđeline: Vojnici BiH su silovali Srpkinje!

S media - 13.02.2012

Vest objavljena: 13.02.2012 | 08:25 TIKA STANIĆ ZA RAZLIKU OD ANĐELINE: VOJNICI BIH SU SILOVALI SRPKINJE! Glumac, producent i režiser Tihomir Stanić filmom "Top je bio vreo" prvi put će ispričati priču o srpskim žrtvama u ratu na ...

Anđelina Džoli poručuje Srbima: Pružite mi šansu, želim da vam pomognem!

S media - 13.02.2012

Vest objavljena: 13.02.2012 | 11:14 ANĐELINA DŽOLI PORUČUJE SRBIMA: PRUŽITE MI ŠANSU, ŽELIM DA VAM POMOGNEM! Rediteljka i scenarista filma "U zemlji krvi i meda" Anđelina Džoli u ekskluzivnom intervjuu za srpski list rekla je da njen film ...

U utorak u Sarajevu premijera filma AndĹželine DĹžoli

Beta - 13.02.2012

Tweet SARAJEVO, 13. februara 2012. (Beta) - Gala premijera filma "U zemlji krvi i meda" rediteljskog i scenarističkog prvenca Andželine Džoli, biće održana u utorak u Sarajevu, u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Tika Stanić: Anđo, BiH vojnici su silovali Srpkinje

Vesti Online - 13.02.2012

Glumac, producent i režiser Tihomir Stanić filmom "Top je bio vreo" prvi put će ispričati priču o srpskim žrtvama u ratu na teritoriji BiH i time dati novi pogled na ta dešavanja.

Biljana Obradović: Anđelina Džoli uskoro na “Pinku”!

Svet - 13.02.2012

Film Anđeline Džoli „U zemlji krvi i meda“ prikazan je na Filmskom festivalu u Berlinu. Na crvenom tepihu su se pored rediteljke i njenog supruga Breda Pita pojavili i glumci Nikola Đuričko , Rade Šerbedžija i Branko Đurić – Đura .

Kućna premijera filma Anđeline Džoli u RS

R.S.Evropa - 13.02.2012

Film Anđeline Džoli „U zemlji krvi i meda“ ipak je imao skromnu i neformalnu premijeru u Republici Srpskoj. Online aktivistkinja, čiji je pseudonim Radost Stroynik , prošlog vikenda je u svom stanu u Prijedoru organizovala dvije projekcije ...

Anđelina Džoli u ulozi veštice u “Uspavanoj lepotici”

Svet - 13.02.2012

Holivudska zvezda Anđelina Džoli podstakla je glasine da će igrati zlu vešticu u rimejku Diznijevog filma “Uspavana Lepotica”. Prema pisanju “Holivud riportera”, glumica je na konferenciji za štampu povodom prikazivanja svog rediteljskog ...

Želim da podstaknem raspravu o silovanju

Beta - 13.02.2012

Tweet BERLIN, 13. februara 2012. (Beta-AP) - Američka glumica i rediteljka Andželina Džoli izjavila je u ponedeljak u Berlinu da se nada da će njen režiserski prvenac "U zemlji krvi i meda" podstaći širu diskusiju o silovanjima u ratnim ...

Posle Bosne sledi Avganistan

Danas - 13.02.2012

Berlin - Rediteljski prvenac Anđeline Džoli (36) „U zemlji krvi i meda“, sa temom rata u Bosni i Hercegovini, prikazan je van takmičarske konkurencije Berlinskog festivala, a njena sledeća priča će, po svemu sudeći, biti Avganistan.

Džoli: Filmom sam htela da podstaknem raspravu o silovanju

Vesti Online - 13.02.2012

Američka glumica i rediteljka Anđelina Džoli izjavila je danas u Berlinu da se nada da će njen režiserski prvenac "U zemlji krvi i meda" podstaći širu diskusiju o silovanjima u ratnim sukobima.

Anđelina Džoli: Sledeći film biće o Avganistanu

S media - 13.02.2012

Vest objavljena: 13.02.2012 | 21:30 ANĐELINA DŽOLI: SLEDEĆI FILM BIĆE O AVGANISTANU Holivudska glumica i rediteljka rekla je da će tema njenog sledećeg filma biti Avganistan.

U utorak u Sarajevu premijera filma Andželine Džoli

Nadlanu - 13.02.2012

SARAJEVO, 13. februara 2012. (Beta) - Gala premijera filma "U zemlji krvi i meda" rediteljskog i scenarističkog prvenca Andželine Džoli, biće održana u utorak u Sarajevu, u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Želim da svojim filmom podstaknem raspravu o silovanju

Nadlanu - 13.02.2012

BERLIN, 13. februara 2012. (Beta-AP) - Američka glumica i rediteljka Andželina Džoli izjavila je u ponedeljak u Berlinu da se nada da će njen režiserski prvenac "U zemlji krvi i meda" podstaći širu diskusiju o silovanjima u ratnim sukobima.

Anđelina Džoli uskoro na Pinku!

Svet Plus - 13.02.2012

Film Anđeline Džoli „U zemlji krvi i meda“ prikazan je na Filmskom festivalu u Berlinu. Na crvenom tepihu su se pored rediteljke i njenog supruga Breda Pita pojavili i glumci Nikola Đuričko, Rade Šerbedžija i Branko Đurić – Đura.

Anđelina Džoli ima ulogu veštice u "Uspavanoj lepotici"

Svet Plus - 13.02.2012

Holivud, Anđelina Džoli izazvala je glasine da će igrati zlu vešticu u rimejku Diznijevog filma “Uspavana Lepotica”. Prema pisanju “Holivud riportera”, glumica je na konferenciji za štampu povodom prikazivanja svog rediteljskog prvenca “U ...