TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tadić i Ivo sa Severinom, Bobom, Brenom, Tijanićem

Glas javnosti - 27.11.2010

ZAGREB - Hrvatski predsednik Ivo Josipović organizovao je preksinoć u Zagrebu prijem u čast Borisa Tadića, na kojem je predsednik Srbije dočekan uz taktove nezaboravnog hita Frenka Sinatre "My way", piše Večernji list.

Upoznao Seve, izljubio Ninu!!!

ALO - 27.11.2010

Najslađe se ostavlja za kraj, pa je tako i predsednik Srbije Boris Tadić na samom isteku posete Zagrebu konačno ostvario svoj san i upoznao Severinu! Samo tri nedelje ranije, Tadić je javno otkrio da se budi uz pevačicu Severinu Vučković i ...

Opušteni tadić i Josipović

Kurir - 27.11.2010

BEOGRAD - Tadiću svirali Frenka Sinatru! Predsednik Srbije Boris Tadić i grupa srpskih umetnika i javnih ličnosti veoma srdačno su dočekani preksinoć u Zagrebu.

Hrvatice odlepile za Tadićem!!!

S media - 26.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić pokorio je svojim šarmom i hrvatske političarke i voditeljke! Tadić je tako i na nezgodnom gostovanju u Zagrebu pokazao da italijanski premijer Silvio Berluskoni nije bio blesav kada mu se obratio sa ...

Prijem za Tadića u Zagrebu

B92 - 26.11.2010

Zagreb -- Hrvatski predsednik Ivo Josipović organizovao je sinoć u Zagrebu prijem u čast Borisa Tadićam kome su prisustvovale javne ličnosti iz obe države.

Tadić i Ivo sa seve, bobom, brenom, blankom Vlašić...

Kurir - 26.11.2010

ZAGREB - Hrvatski predsednik Ivo Josipović organizovao je sinoć u Zagrebu prijem u čast Borisa Tadića, na kojem je predsednik Srbije dočekan uz taktove nezaboravnog hita Frenka Sinatre "My way", piše Večernji list.

U Hrvatskoj samo četiri proizvoda iz Srbije!

S media - 26.11.2010

Tadić i Josipović najavili otvaranje hrvatskog tržišta za srpske firme. Međutim, Preš u najvećem zagrebačkom supermarketu juče našao samo „plazmu", „jafu",„mančmelou" i „medeno srce".

Tadić: Zajednička korist umesto bratstva i jedinstva

Glas javnosti - 26.11.2010

ZAGREB - Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je juče u Zagrebu da se između Srbije i Hrvatske otvara novi vid saradnje - političke i ekonomske, i istakao da privrede dve države moraju biti otvorene i konkurentne kako bi izdržale utakmicu.

Poznati na svečanom prijemu kod Tadića i Josipovića

Blic - 26.11.2010

ZAGREB - U četvrtak uveče na kraju dvodnevne zvanične posete Borisa Tadića Zagrebu, predsednik Hrvatske Ivo Josipović je priredio svečani prijem kome su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Srbije i Hrvatske.

Hrvatice odlepile za Tadićem!!!

ALO - 26.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić pokorio je svojim šarmom i hrvatske političarke i voditeljke! Tadić je tako i na nezgodnom gostovanju u Zagrebu pokazao da italijanski premijer Silvio Berluskoni nije bio blesav kada mu se obratio sa ...

Juriš privrednika na hrvatsku

Kurir - 26.11.2010

BEOGRAD - Nova ofanziva može da počne! Više od 60 domaćih preduzetnika s predsednikom Srbije Borisom Tadićem na čelu otišlo je u Hrvatsku na Poslovni forum kako bi omogućili kupovinu hrvatskih firmi i plasiranje naših proizvoda na tržište ...

Britanija pozdravila saradnju Tadića i Josipovića

EMG - 26.11.2010

Britanski ministar za Evropu David Lidington pozdravio korake predsednika Srbije i Hrvatske Borisa Tadića i Ive Josipovića za poboljšanje odnosa dve zemlje, saopštila Ambasada Velike Britanije u Hrvatskoj.

Hrvatski mediji o poseti Tadića Hrvatskoj

S media - 26.11.2010

Hrvatski mediji danas, povodom završetka dvodnevne posete predsednika Borisa Tadića, naglašavaju da su otvorena vrata za veću privrednu saradnju dve zemlje u kojoj više neće biti diskriminacije preduzeća zainteresovanih za ulaganja.

Severina na Tadićevom prijemu!

S media - 26.11.2010

Nakon dvodnevne posete Hrvatskoj, poslednjeg dana boravka u Zagrebu predsedni Srbije Boris Tadić sreo se i sa Severinom. Naime, Tadiću u čast priređen je svečani prijem.

Boris Tadić konačno upoznao Severinu

Story - 26.11.2010

Srpski predsednik Boris Tadić upoznao je jednu od svojih omiljenih pevačica Severinu Vučković tokom svoje zvanične posete Hrvatskoj Nakon dvodnevnog boravka u Hrvatskoj naš predsednik je poslednje veče svoje zvanične posete proveo na ...

Bratsvo i ekonomsko jedinstvo

S media - 26.11.2010

Na upravo završenom Biznis forumu Hrvatske i Srbije, predsednik Hrvatske Ivo Josipović obećao je poboljšanje klime za ulaganja privrednika iz Srbije. S media portal istražuje koji su sledeći koraci naše Privredne komore.

So i pogača za Tadića i Josipovića

Glas javnosti - 26.11.2010

KRNJAK - Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović juče su posetili selo Krnjak, kod Karlovaca, gde ih je aplauzima dočekalo oko 200 meštana, 15 "srpskih snajki" u narodnim nošnjama i - pogača i so.

Josipović bez komentara za stav Dodika

Glas javnosti - 26.11.2010

KRUPA - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je sinoć da Bosnu i Hercegovinu treba učvršćivati, poštovati njen integritet i pomagati narodima koji tamo žive da što bolje sarađuju.

Ko je bio na prijemu u čast Tadića u Zagrebu

Politika - 28.11.2010

ZAGREB - Hrvatski predsednik Ivo Josipović organizovao je sinoć u Zagrebu prijem u čast Borisa Tadića, na kojem je predsednik Srbije dočekan uz taktove nezaboravnog hita Frenka Sinatre „My Way”.

Tadić je video Severinu!

Svet-Scandal - 26.11.2010

Desilo se i to – predsednik Srbije Boris Tadić i Severina Vučković na jednom mestu. I to sinoć u Zagrebu! Naime, susret predsednika naše zemlje i hrvatske pevačice priželjkuju mnogi od kada je krajem oktobra Tadić u intervjuu hrvatskim ...

Tadić završio posjetu Hrvatskoj

R.S.Evropa - 26.11.2010

Predsjednici Srbije Boris Tadić i Hrvatske Ivo Josipović poručili su u četvrtak da manastir Krupa predstavlja simbol postojanja pravoslavlja i srpskog naroda u Hrvatskoj i znak da je moguć suživot dva naroda.

U Hrvatskoj samo četiri proizvoda iz Srbije!

Press - 26.11.2010

Tadić i Josipović najavili otvaranje hrvatskog tržišta za srpske firme. Međutim, Press u najvećem zagrebačkom supermarketu juče našao samo „plazmu", „jafu",„mančmelou" i „medeno srce" Hrvati svoje „Pan" pivo toče u Srbiji...

Tadić upoznao Severinu i poljubio Ninu!

Vesti Online - 26.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić nakon boravka u Lici i Dalmatinskoj zagori susreo se u hotelu "Esplanade" s premijerkom Jadrankom Kosor. U razgovoru koji je trajao 45 minuta njih dvoje su rezimirali teme koje su otvorene tokom Tadićeva prvog ...

Hrvatice odlepile za Tadićem!

Vesti Online - 26.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić osvojio je svojim šarmom hrvatske političarke i voditeljke i pokazao tokom gostovanja u Zagrebu da italijanski premijer Silvio Berluskoni nije bio blesav kada mu se obratio sa "predsedniče Kluni“.

Tadić upoznao Severinu!

Press - 26.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić napokon je upoznao svoju omiljenu pevačicu Severinu Vučković! U četvrtak veče u Zagrebu, na prijemu koji je organizovao predsednik Hrvatske Ivo Josipović, Tadić je razgovarao sa Seve, a sa njenom koleginicom ...

File: Hrvatska u završnoj fazi

B92 - 25.11.2010

Zagreb -- Hrvatska je u završnoj fazi pristupnih pregovora sa EU, ali mora da savlada još nekoliko prepreka, složili se Ivo Josipović i Štefan File.

Hrvatska u završnoj fazi pregovora sa EU

S media - 25.11.2010

Hrvatska je u završnoj fazi pristupnih pregovora sa EU, ali mora da savlada još nekoliko prepreka, složili su se danas u Zagrebu hrvatski predsednik Ivo Josipović i evropski komesar za proširenje Štefan File.

Tadić: Nema bratstva i jedinstva

S media - 25.11.2010

Predsednici Boris Tadić i Ivo Josipović poručili su u Zagrebu da su Srbija i Hrvatska otvorile put nove saradnje, političke i ekonomske, i pozvali privrednike dve zemlje da sagledaju zajedničke resurse i zajedničke šanse, kako bi izdržali ...

File: Hrvatska u završnoj fazi pregovora sa EU

EMG - 25.11.2010

Hrvatska je u završnoj fazi pregovora sa EU, ali mora da savlada još nekoliko prepreka, saglasili se danas u Zagrebu hrvatski predsednik Ivo Josipović i komesar EU za proširenje Štefan File.

Aplauzi, pogača i so za Tadića i Josipovića u Krnjaku

Blic - 25.11.2010

Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović doputovali su danas u Krnjak, kod Karlovaca, gde ih je aplauzima dočekalo oko 200 meštana, 15 "srpskih snajki" u narodnim nošnjama i - pogača i so.

Tadić: postignut dogovor sa MMF

Kurir - 25.11.2010

ZAGREB - Predsednik Srbije Boris Tadić saopštio je u da je tokom prošle noći postignut dogovor sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) oko šeste revizije stend baj aranžmana između naše zemlje i te finansijske institucije.

Tadić i Josipović uz pogaču o povratnicima

Mondo - 25.11.2010

Neophodno raditi na povratku izbeglih, razbijanju predrasuda a uz uvažavanje različitosti, složili se predsednici u Krnjaku, kod Karlovca. Predsednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović, naglasili su i da je povratak lični ...

Od povratka izbeglica do Severine

S media - 25.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić danas završava dvodnevnu posetu Hrvatskoj. Tadićev dolazak u Zagreb, dve nedelje nakon posete Vukovaru, izazvao je veliku pažnju tamošnjih medija.

File i Josipović: Reforme napreduju

Mondo - 25.11.2010

Evropski komesar za proširenje Štefan File poručio je danas u Zagrebu, gde je razgovarao s hrvatskim državnim vrhom, da je Hrvatska u završnoj fazi pregovora s EU, ali da je potrebno da sprovede poslednje teške reforme.

SRB i HR za veću privrednu saradnju

B92 - 25.11.2010

Zagreb -- Privrede Hrvatske i Srbije moraju da budu otvorene i konkurentne, ocenio Boris Tadić. Prošlo je vreme opstrukcija saradnje, kaže Ivo Josipović.

Zajednički interesi umesto bratstva i jedinstva

Danas - 25.11.2010

Zagreb, Beograd - Poruka, koju je predsednik Ivo Josipović nazvao "dobrom vešću", da u Hrvatskoj više nema političkih opstrukcija privredne saradnje sa Srbijom obeležila je srpsko-hrvatski Biznis forum, održan juče u Zagrebu u okviru ...

Logori, privreda, Bosna i još ponešto

E-Novine - 25.11.2010

Predsednici Hrvatske i Srbije otvorili su u četvrtak Privredni forum, a zatim su obišli mesto Krnjak, kod Karlovca. Josipović: Krnjak je primer suživota, ali ima mesta za unapređenje odnosa.

Josipović nema komentar za Dodika

Kurir - 25.11.2010

KRUPA - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je večeras da Bosnu i Hercegovinu treba učvršćivati, poštovati njen integritet i pomagati narodima koji tamo žive da što bolje sarađuju.

Lidington: Korak dalje u odnosima Srbije i Hrvatske

Blic - 25.11.2010

LONDON - Britanski ministar za evropska pitanja Dejvid Lidington pozdravio je danas korake koje hrvatski predsednik Ivo Josipović i predsednik Srbije Boris Tadić preduzimaju, kako bi popravili odnose između svojih država.

Tadić: svi zločinci moraju biti kažnjeni (video)

Kurir - 25.11.2010

ZAGREB - Poseta Zagrebu je korak napred, prilika da otvorimo nove perspektive u odnosima, ali i prilika da zatvorimo ratnu prošlost, izjavio je sinoć u razgovoru za Hrvatsku radio-televiziju predsednik Srbije Boris Tadić.

Tadić: Nema bratstva-jedinstva, ima interesa

Mondo - 25.11.2010

Predsednik Srbije ocenio je u Zagrebu, pred 130 biznismena iz Hrvatske i Srbije, da se između dve zemlje otvara novi vid saradnje - političke i ekonomske, radi svetske konkurentnosti.

Tadić: nema bratstva i jedinstva, ali interes je zajednički

Kurir - 25.11.2010

ZAGREB - Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas u Zagrebu da se između Srbije i Hrvatske otvara novi vid saradnje - političke i ekonomske, i istakao da privrede dve države moraju biti otvorene i konkurentne kako bi izdržale utakmicu.

Pogača I so za tadića I josipovića

Kurir - 25.11.2010

KRNJAK - Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović doputovali su danas u Krnjak, kod Karlovaca, gde ih je aplauzima dočekalo oko 200 meštana, 15 "srpskih snajki" u narodnim nošnjama i - pogača i so.

Tadić:I ja sam "četvrtinom" Ličanin

B92 - 25.11.2010

Gračac -- Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović boravili su u Gračacu i obišli sajam ličkih proizvoda "Jesen u Gračacu". Nakon toga, predsednici su posetili povratničku porodicu Marković u susednom Deringaju.

Tadić: Ja sam pomalo Ličanin

Blic - 25.11.2010

Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović doputovali su danas u Krnjak, kod Karlovaca, gde ih je aplauzima dočekalo oko 200 meštana, 15 "srpskih snajki" u narodnim nošnjama i - pogača i so.

Potrebno savladati još nekoliko prepreka

Danas - 25.11.2010

Zagreb - Hrvatska je u završnoj fazi pristupnih pregovora sa EU, ali mora da savlada još nekoliko prepreka, složili su se juče u Zagrebu hrvatski predsednik Ivo Josipović i evropski komesar za proširenje Štefan File.

Postignut dogovor o rešavanju pitanja izbeglica

Glas javnosti - 25.11.2010

ZAGREB - ZAGREB - Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović istakli su da će Hrvatska i Srbija učiniti sve na rešavanju sudbine nestalih, ocenjujući da je reč o civilizacijskom i humanom pitanju.

Tadić završio posetu Hrvatskoj

S media - 25.11.2010

Predsednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović, poručili su danas da manastir Krupa predstavlja simbol postojanja pravoslavlja i srpskog naroda u Hrvatskoj i znak da je moguć suživot dva naroda.

Tadić počašćen istarskim specijalitetima!

Kurir - 25.11.2010

BEOGRAD - Zagreb okićen srpskim zastavicama! U čast dolaska srpskog predsednika Borisa Tadića u glavnom gradu Hrvatske juče su bile postavljene i naše trobojke.

Hrvatska štampa pozitivno o Tadićevoj poseti

Blic - 25.11.2010

Treća poseta predsednika Borisa Tadića Hrvatskoj obeležena je konkretnim aktivnostima na rešavanju problema koji postoje između dve zemlje, pišu hrvatski mediji.

Tadić: Interes Srbije da Hrvatska što pre uđe u EU

EMG - 25.11.2010

Srbija ima interes da Hrvatska što pre uđe u Evropsku uniju, a cilj Srbije je da počne pregovore o članstvu 2011, rekao sinoć predsednik Srbije Boris Tadić za HRT, tokom dvodnevne posete Hrvatskoj.

Tadić: Poseta Zagrebu je korak napred

Mondo - 25.11.2010

Poseta je prilika da otvorimo nove perspektive u odnosima, ali i prilika da zatvorimo ratnu prošlost, izjavio je sinoć za HRT predsednik Srbije.

Tadić: Nema bratstva i jedinstva

B92 - 25.11.2010

Zagreb -- Između Srbije i Hrvatske bratstvo i jedinstvo više ne postoji, ali su ostali večni zajednički interesi dve države, kaže predsednik Srbije Boris Tadić.

Tadić: Zajednički resursi budućnost Srbije i Hrvatske

Blic - 25.11.2010

Zajednički resursi su budućnost Hrvatske i Srbije. Veliki kapacitet za saradnju predstavljaju “Zastava”, odbrambena industrija i softverska industrija.

Tadić: Samo udružene privrede Srbije i Hrvatske mogu postići uspeh (VIDEO)

EMG - 25.11.2010

Srbija i Hrvatska neće imati uspeha na drugim tržištima ako nastupaju pojedinačno, rekao danas predsednik Srbije Boris Tadić na Poslovnom forumu u Zagrebu.

Tadić i Josipović pozvali privrednike na saradnju

Beta - 25.11.2010

ZAGREB, 25. novembra 2010. (Beta) - Predsednici Hrvatske i Srbije, Ivo Josipović i Boris Tadić pozvali su u četvrtak privrednike Hrvatske i Srbije na saradnju uz obećanje da će raditi na sprečavanju diskriminacije hrvatskih i srpskih firmi ...

Novi oblik saradnje sa Zagrebom

RTS - 25.11.2010

Između Srbije i Hrvatske se otvara novi vid saradnje - političke i ekonomske, rekao u Zagrebu predsednik Boris Tadić. Ukoliko je tačno da srpski privrednici nemaju isti tretman u Hrvatskoj kao hrvatski u Srbiji, očekujem da se to promeni, ...

Drugi dan posete Hrvatskoj

RTS - 25.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić drugog dana posete Hrvatskoj obratiće se, sa predsednikom Ivom Josipovićem, učesnicima "Biznis foruma Srbije i Hrvatske". Dva predsednika će posetiti opštine Krnjak i Gračac.

Tadić uživao u poslasticama Istre

24online - 25.11.2010

U čast predsednika Srbije Borisa Tadića, sinoć su na svečanoj večeri u Zagrebu servirani riblji specijaliteti iz Istre, prenose hrvatski lokalni mediji...

Tadić u Hrvatskoj sa privrednicima i povratnicima

R.S.Evropa - 25.11.2010

Predsjednik Srbije Boris Tadić u četvrtak završava dvodnevnu posjetu Hrvatskoj, drugu ovog mjeseca, tokom koje je sa domaćinima dogovorio korake za rješavanje problema nestalih i povratka izbjeglica.

Hleb i so za Tadića i Josipovića u Krnjaku

Politika - 25.11.2010

Ušli smo u novu fazu odnosa na čitavom prostoru bivše Jugoslavije, u novu fazu hrvatsko-srpskih odnosa i svaka od naših zemalja čini veliki napor da se poboljša situacija i perspektive za sve naše građane, rekao predsednik Srbije Od našeg ...

Politika otvara vrata privrednoj saradnji

Politika - 25.11.2010

Boris Tadić: Privrede Srbije i Hrvatske moraju biti otvorene i konkurentne. – Ivo Josipović: Vreme predrasuda i strahova od saradnje sa Srbijom je prošlo Od našeg specijalnog izveštača Zagreb – Naše ekonomije moraju biti otvorene i ...

Tadić: Dodikova izjava ne dovodi u pitanje integritet BiH

Beta - 25.11.2010

ZAGREB, 25. novembra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je u četvrtak, posle obilaska manastira Krupa u Hrvatskoj, da izjava predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da je Bosna i Hercegovina nepovratno podeljena ne ...

Hrvate prošao strah od Srba

Press - 25.11.2010

Ivo Josipović poručio juče na srpsko-hrvatskom Biznis forumu da u Hrvatskoj više neće biti opstrukcije kompanija iz Srbije koje žele da investiraju Biznis i politika...

Tadić: I ja sam pomalo Ličanin

Vesti Online - 25.11.2010

Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović boravili su posle podne u Gračacu i obišli sajam ličkih proizvoda "Jesen u Gračacu", a zatim posetili povratničku porodicu Marković u susednom Deringaju.

Tadić: Primite srpski kapital; Josipović: Prošlo je vreme opstrukcije

Vesti Online - 25.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je danas u Zagrebu da se između Srbije i Hrvatske otvara novi vid saradnje - političke i ekonomske, i istakao da privrede dve države moraju biti otvorene i konkurentne kako bi izdržale utakmicu.

Zagreb okićen srpskim zastavama

Blic - 24.11.2010

Ulice Zagreba kojima je prošao predsednik Srbije Boris Tadić u susret hrvatskom kolegi Ivi Josipoviću okićene su srpskim zastavama, pišu hrvatski mediji.

Josipović-Tadić: Sudbina nestalih civilizacijsko pitanje

EMG - 24.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić sastao se danas, na početku dvodnevne posete Hrvatskoj, s predsednikom te zemlje Ivom Josipovićem. Dva predsednika su navela da će dve zemlje učiniti sve kako bi bila rešena sudbina nestalih, ocenjujući da je ...

Ekonomija spaja Srbiju i Hrvatsku

DW - 24.11.2010

Za manje od mesec dana predsednik Srbije Boris Tadić po drugi put je u Hrvatskoj. Pored pitanja nestalih osoba, stambenog zbrinjavanja izbeglih, sukcesije i granica, sve važnija tema postaje ekonomija… Uoči dolaska Borisa Tadića, hrvatski ...

Trilateralni sastanak ponovo, ali u Srbiji

S media - 24.11.2010

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor saopštila je novinarima, posle razgovora sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, da postoji mogućnost ponovnog trilateralnog sastanka Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali, ovaj put u Srbiji.

Poslanici o Tadićevoj poseti Hrvatskoj (VIDEO)

EMG - 24.11.2010

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović ocenila je danas da je susret predsednika Srbije i Hrvatske Borisa Tadića i Ive Josipovića ohrabrujući za stabilnost u čitavom regionu.

Zagreb okićen srpskim zastavama

S media - 24.11.2010

Hrvatski mediji detaljno prate prvu zvaničnu posetu predsednika Srbije Borisa Tadića, pa u izveštajima prenose ne samo predsedničke izjave, već i činjenicu da je Zagreb osvanuo okićen srpskim zastavama, te da će Josipoviću i Tadiću večeras ...

Pomak je načinjen, ali može bolje

E-Novine - 24.11.2010

Predstavnici državnih delegacija Hrvatske i Srbije, na čelu sa predsednicima Ivom Josipovićem i Borisom Tadićem i hrvatskom premijerkom Kosor, ocenili su nakon sastanka održanog u sredu u Zagrebu da je jedno od najvažnijih pitanja između ...

Prioritet izbeglice i nestali

Danas - 24.11.2010

Zagreb, Beograd - Predsednici Boris Tadić i Ivo Josipović ocenili su juče u Zagrebu da su Srbija i Hrvatska u poslednjih deset meseci rešile mnoga otvorena pitanja, a da je među onima za koja se još traži rešenje prioritet problem ljudi ...

Agencije o Tadićevoj poseti

S media - 24.11.2010

Strani mediji izvestili su o današnjoj poseti predsednika Srbije Borisa Tadića Hrvatskoj, ističući u prvi plan činjenicu da je ovo njegova druga poseta toj susednoj zemlji u poslednjih mesec dana.

Drašković: Grozno hrvatsko iskustvo

B92 - 24.11.2010

Beograd -- Vlasnik Svislajona Rodoljub Drašković na pitanje kakvo je iskustvo imao tokom dve i po godine poslovanja na tržištu Hrvatske sažeto kaže – „grozno“.

Tadić i Josipović o izbeglima iz Hrvatske: Povratak ili stan u Srbiji

Blic - 24.11.2010

Posle 15 godina postignut je dogovor kako rešiti pitanje izbeglih iz Hrvatske. Predsednik Srbije Boris Tadić i Ivo Josipović usaglasili su juče princip - da svi Srbi koji žele da se vrate mogu da se uključe u proces stambenog zbrinjavanja, ...

Tadić s predstavnicima Srba

S media - 24.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić sastao se večeras u Zagrebu s predstavnicima srpske zajednice u Hrvatskoj, sa kojima je razgovarao o pitanjima od značaja za Srbe u toj zemlji.

ZAGREB dočekao Tadića okićen srpskim zastavama

Kurir - 24.11.2010

ZAGREB - Hrvatski mediji detaljno prate prvu zvaničnu posetu predsednika Srbije Borisa Tadića, pa u izveštajima prenose ne samo predsedničke izjave, već i činjenicu da je Zagreb osvanuo okićen srpskim zastavama, te da će Josipoviću i ...

Strane agencije o Tadićevoj poseti Hrvatskoj

Blic - 24.11.2010

Strani mediji izvestili su o današnjoj poseti predsednika Srbije Borisa Tadića Hrvatskoj, ističući u prvi plan činjenicu da je ovo njegova druga poseta toj susednoj zemlji u poslednjih mesec dana.

Тadić razgovarao sa predstavnicima Srba u Hrvatskoj

Kurir - 24.11.2010

ZAGREB - Predsednik Srbije Boris Tadić sastao se u sredu veče u Zagrebu s predstavnicima srpske zajednice u Hrvatskoj, sa kojima je razgovarao o pitanjima od značaja za Srbe u toj zemlji.

Tadić i Josipović za nastavak politike pomirenja

Kurir - 24.11.2010

ZAGREB - Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović založili su se u sredu veče u Zagrebu za nastavak politike pomirenja dve države i istakli da se od toga ne sme odustati.

Tadić u dvodnevnoj poseti Hrvatskoj

Mondo - 24.11.2010

Predsednik Srbije će se danas sastati sa predsednikom Josipovićem, a potom i sa premijerkom Kosor i predsednikom Sabora Bebićem. Predsednik Boris Tadić razgovaraće danas u Zagrebu i sa predstavnicima Srpskog narodnog veća i Srpskog ...

Tadić U dvodnevnoj poseti Hrvatskoj

Kurir - 24.11.2010

ZAGREB - Predsednik Srbije Boris Tadić danas će započeti dvodnevnu zvaničnu posetu Hrvatskoj. Tadić će se danas sastati sa predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem, a potom i sa hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor i sa predsednikom ...

Tadić u zvaničnoj poseti Hrvatskoj

Mondo - 24.11.2010

Predsednik Srbije je u odvojenim sastancima sa predsednikom Josipovićem i premijerkom Kosor razgovarao o produbljivanju saradnje i rešavanju otvorenih pitanja između dve susedne zemlje.

Srbija i Hrvatska rešavaju otvorena pitanja (video)

Danas - 24.11.2010

Zagreb - Predsednici Boris Tadić i Ivo Josipović ocenili su danas u Zagrebu da su Srbija i Hrvatska u poslednjih deset meseci rešile mnoga otvorena pitanja, a da je među onima koja još nisu rešena prioritet pitanje nestalih.

Tadić u Zagrebu: Nestali i izbegli prioritet

Mondo - 24.11.2010

Predsednik Srbije je u odvojenim sastancima sa predsednikom Josipovićem,premijerkom Kosor i predsednikom Sabora Bebićem razgovarao o produbljivanju saradnje i rešavanju otvorenih pitanja između dve susedne zemlje.

Kosor i Tadić postigli politički dogovor o izbeglicama (VIDEO)

EMG - 24.11.2010

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor i predsednik Srbije Boris Tadić izjavili su danas u Zagrebu da su postigli politički dogovor o načelima na kojima će se temeljiti trajno rešenje stambenog zbrinjavanja srpskih izbeglica iz Hrvatske.

Kosorova I tadić postigli politički dogovor o izbeglicama

Kurir - 24.11.2010

ZAGREB - Hrvatska premijerka Jadranka Kosor i predsednik Srbije Boris Tadić izjavili su danas u Zagrebu da su postigli politički dogovor o načelima na kojima će se temeljiti trajno rešenje stambenog zbrinjavanja srpskih izbeglica iz ...

Josipović za Tadića priprema istarske riblje specijalitete

Blic - 24.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić danas počinje dvodnevnu zvaničnu posetu Hrvatskoj tokom koje će razgovarati s najvišim hrvatskim zvaničnicima i predstavnicima srpske nacionalne manjine.

Tadić i Josipović – dogovor kuću gradi

S media - 24.11.2010

Srpski predsednik Boris Tadić ponovo u poseti Hrvatskoj. Mediji u “lijepoj našoj” više su nego zainteresovani za dolazak Tadića, ali i za dolazak 70-ak privrednika koje on dovodi sa sobom.

Tadić u Zagrebu, sastao se s Josipovićem

Mondo - 24.11.2010

Predsednik Srbije će posle sastanka sa predsednikom Josipovićem, razgovarati sa premijerkom Kosor i predsednikom Sabora Bebićem. Josipović je predsednika Tadića dočekao na Pantovčaku, gde je Ured predsednika Hrvatske, uz intoniranje ...

Josipović tadiću poslužuje istarske specijalitete

Kurir - 24.11.2010

ZAGREB - Hrvatski predsednik Ivo Josipović prirediće večeras u Zagrebu svečanu večeru u čast predsednika Srbije Borisa Tadića na kojoj će se služiti istarski specijaliteti, piše Jutarnji list.

Srbija i Hrvatska zajedno u EU

S media - 24.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić stigao u dvodnevnu zvaničnu posetu Hrvatskoj. Dočekao ga je njegov kolega, domaćin Ivo Josipović.Srpske zastave okačene duž čitave trase kuda prolaze predsednici.

Prioritet pitanje nestalih

B92 - 24.11.2010

Zagreb -- Predsednici Boris Tadić i Ivo Josipović ocenili su da su Srbija i Hrvatska rešile mnoga otvorena pitanja, a da je među nerešenim prioritet pitanje nestalih.

Tadić i Josipović razgovaraju U četiri oka (video)

Kurir - 24.11.2010

ZAGREB - Predsednik Srbije Boris Tadić započeo je danas prvu zvaničnu posetu Hrvatskoj sastankom sa svojim domaćinom, hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem, sa kojim je, u više ranijih neformalnih i službenih susreta, značajno unapredio ...

Tadić u Zagrebu, sastao se s Josipovićem

Politika - 24.11.2010

ZAGREB - Predsednik Srbije Boris Tadić započeo je danas prvu zvaničnu posetu Hrvatskoj sastankom sa svojim domaćinom, hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem.

Tadić u Hrvatskoj

RTS - 24.11.2010

Boris Tadić boravi u dvodnevnevnoj poseti Hrvatskoj. Prvog dana Tadić će razgovarati sa hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem, premijerkom Jadrankom Kosor, predsednikom Sabora Lukom Bebićem, i predstavnicima Srpskog narodnog veća.

Tadić počinje posjetu Hrvatskoj

R.S.Evropa - 24.11.2010

Predsjednik Srbije Boris Tadić danas počinje dvodnevnu zvaničnu posjetu Hrvatskoj tokom koje će razgovarati s najvišim hrvatskim zvaničnicima i predstavnicima srpske nacionalne manjine.

Tadić i Josipović za nastavak politike pomirenja

Beta - 24.11.2010

ZAGREB, 24. novembra 2010. (Beta) - Predsednici Srbije i Hrvatske Boris Tadić i Ivo Josipović založili su se u sredu uveče u Zagrebu za nastavak politike pomirenja dve države i istakli da se od toga ne sme odustati.

Sudbina nestalih prioritet

RTS - 24.11.2010

Mnoga otvorena pitanja između Srbije i Hrvatske rešena su u poslednjih deset meseci, a prioritet među nerešenim pitanjima je problem nestalih, zaključili u Zagrebu predsednici Boris Tadić i Ivo Josipović.

Sudbina nestalih najteže otvoreno pitanje

Politika - 24.11.2010

Predsednici Tadić i Josipović založili se u Zagrebu za stambeno zbrinjavanje srpskih izbeglica organizovanjem međunarodne donatorske konferencije Od našeg stalnog dopisnika Zagreb – Hrvatska i Srbija će učiniti sve na rešavanju sudbine ...

Tadić: Interes Srbije da Hrvatska što pre uđe u EU

R.S.Evropa - 24.11.2010

Srbija ima interes da Hrvatska što pre uđe u Evropsku uniju i realno ona je već u završnom procesu pregovaranja, a cilj Srbije je da počne pregovore o članstvu 2011.

Tadić: Interes Srbije da Hrvatska što pre uđe u EU

Politika - 24.11.2010

ZAGREB – Srbija ima interes da Hrvatska što pre uđe u Evropsku uniju i realno ona je već u završnom procesu pregovaranja, a cilj Srbije je da počne pregovore o članstvu 2011.

Tadić počinje posetu Hrvatskoj

Beta - 24.11.2010

ZAGREB, 24. novembra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić danas počinje dvodnevnu zvaničnu posetu Hrvatskoj tokom koje će razgovarati s najvišim hrvatskim zvaničnicima i predstavnicima srpske nacionalne manjine.

Prioriteti u saradnji Hrvatske i Srbije nestali i izbjeglice

R.S.Evropa - 24.11.2010

Predsjednik Srbije Boris Tadić po drugi je puta u mjesec dana u Hrvatskoj. Glavne teme razgovora sa prvim ljudima hrvatske države bile su zatvaranje problema preostalih iz ratnih vremena - potraga za nestalima i izbjegličko pitanje.

Sudbina nestalih civilizacijsko pitanje

Beta - 24.11.2010

ZAGREB, 24. novembra 2010. (Beta) - Predsednici Hrvatske i Srbije, Ivo Josipović i Boris Tadić, istakli su u sredu u Zagrebu da će Hravtska i Srbija učiniti sve na rešavanju sudbine nestalih, ocenjujući da je reč o civilizacijskom i ...

Tadić u Zagrebu: Nova stranica zajedničke istorije

Press - 24.11.2010

Predsednici Boris Tadić i Ivo Josipović ocenili su juče u Zagrebu da su Srbija i Hrvatska u poslednjih deset meseci rešile mnoga otvorena pitanja, a da je pitanje nestalih prioritet među onima koja još nisu rešena.

Tadić stigao u Zagreb

Vesti Online - 24.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić započeo je danas prvu zvaničnu posetu Hrvatskoj sastankom sa svojim domaćinom, hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem.

Tadić danas i sutra u poseti Hrvatskoj

Vesti Online - 24.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić boravi danas i sutra u zvaničnoj poseti Hrvatskoj. Tadić će se danas najpre sastati sa predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem, a potom i sa hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor i sa predsednikom Hrvatskog ...

Tadić zahvalio Josipoviću: Više nisam sam

Vesti Online - 24.11.2010

Tadić je zahvalio Josipoviću, ne samo na prijateljstvu i razumevanju, nego i zbog činjenice što, kako je ocenio, više nije usamljen u svojim namerama da na drugačiji način vodi politiku i da se iskorači iz začaranog kruga koji je definisao ...

Tadić i Josipović: Izbeglice prioritet

Vesti Online - 24.11.2010

Predsednici Boris Tadić i Ivo Josipović ocenili su danas u Zagrebu da su Srbija i Hrvatska u poslednjih deset meseci rešile mnoga otvorena pitanja, a da je među onima koja još nisu rešena prioritet pitanje nestalih.

Tadić sutra Hrvatskoj

Glas javnosti - 23.11.2010

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće u sredu i četvrtak, 24. i 25. novembra, u zvaničnoj poseti Hrvatskoj, saopštila je danas Pres služba predsednika Srbije. Tadić će u Zagrebu, 24.

Josipović o poseti Tadića

S media - 23.11.2010

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović ocenio je uoči sutrašnje posete predsednika Srbije Borisa Tadića Zagrebu da su Srbija i Hrvatska pokazale da su zrele i spremne da razgovaraju o svim otvorenim spornim pitanjima, bez obzira koliko ona bila ...

Tadić sutra i prekosutra u Hrvatskoj

S media - 23.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće sutra i prekosutra u zvaničnoj poseti Hrvatskoj. Kako je saopštila Pres služba predsednika Srbije, Tadić će se u sredu najpre sastati sa predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem , a potom i sa hrvatskom ...

Josipović: Hrvatska i Srbija spremne za dijalog

EMG - 23.11.2010

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović ocenio uoči sutrašnje posete predsednika Srbije Borisa Tadića Zagrebu da su Srbija i Hrvatska pokazale da su zrele i spremne da razgovaraju o svim otvorenim spornim pitanjima, bez obzira na to koliko ona ...

Hrvatska i Srbija spremne za dijalog

Beta - 23.11.2010

ZAGREB, 23. novembra 2010. (Beta) - Predsednik Hrvatske Ivo Josipović ocenio je uoči sutrašnje posete predsednika Srbije Borisa Tadića Zagrebu da su Srbija i Hrvatska pokazale da su zrele i spremne da razgovaraju o svim otvorenim spornim ...

Tadić u sredu u Hrvatskoj

B92 - 22.11.2010

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće u sredu i četvrtak, 24. i 25. novembra, u zvaničnoj poseti Hrvatskoj, saopštila je Pres služba predsednika.

Josipović o Tadićevoj poseti

S media - 22.11.2010

Tema sastanka sa srpskim predsednikom Borisom Tadićem, koji u sredu dolazi u službenu posetu Hrvatskoj, neće biti eventualno povlačenje hrvatske tužbe za genocid protiv Srbije, izjavio je danas hrvatski predsednik Ivo Josipović, rekavši da ...

Tadić u sredu i četvrtak u Hrvatskoj

S media - 22.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće u sredu i četvrtak, 24. i 25. novembra, u zvaničnoj poseti Hrvatskoj, saopštila je danas Pres služba predsednika.

Tadić u Hrvatskoj 24. i 25. novembra

Kurir - 22.11.2010

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće u sredu i četvrtak, 24. i 25. novembra, u zvaničnoj poseti Hrvatskoj, saopštila je danas Pres služba predsednika Srbije. Tadić će u Zagrebu, 24.

Tadić u sredu i četvrtak u Hrvatskoj

EMG - 22.11.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić stiže u sredu, 24. novembra u dvodnevnu zvaničnu posetu Hrvatskoj tokom koje će razgovarati s najvišim hrvatskim zvaničnicima i predstvanicima srpske nacionalne manjine.

Tadić ponovo u Hrvatskoj

Danas - 22.11.2010

Beograd - Predsednik Boris Tadić boraviće u sredu i četvrtak u zvaničnoj poseti Hrvatskoj. Prvog dana, Tadić će se najpre u Zagrebu sastati s hrvatskim kolegom Ivom Josipovićem, zatim s premijerkom Jadrankom Kosor i predsednikom parlamenta ...

Josipović o poseti Tadića Hrvatskoj

B92 - 22.11.2010

Zagreb -- Tema sastanka sa Borisom Tadićem, koji dolazi u posetu Hrvatskoj, neće biti povlačenje tužbe za genocid protiv Srbije, kaže hrvatski predsednik Ivo Josipović.

Josipović o novoj poseti srpskog predsednika

Danas - 22.11.2010

Zagreb - Tema sastanka sa srpskim predsednikom Borisom Tadićem, koji u sredu dolazi u službenu posetu Hrvatskoj, neće biti eventualno povlačenje hrvatske tužbe za genocid protiv Srbije, izjavio je juče hrvatski predsednik Ivo Josipović, ...

Josipović: Neću sa Tadićem razgovarati o povlačenju tužbe za genocid

Blic - 22.11.2010

Tema sastanka sa srpskim predsednikom Borisom Tadićem, koji u sredu dolazi u službenu posetu Hrvatskoj, neće biti eventualno povlačenje hrvatske tužbe za genocid protiv Srbije, izjavio je danas hrvatski predsednik Ivo Josipović, rekavši da ...

Tadić u srijedu i četvrtak ponovo u Hrvatskoj

R.S.Evropa - 22.11.2010

Predsjednik Srbije Boris Tadić boraviće u srijedu i četvrtak, 24. i 25. novembra, u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj. U srijedu, 24. novembra, u Zagrebu, u sastaće sa predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem, i sa predsjednicom Vlade Hrvatske ...