TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

COVIC: TREBA PRESTATI SA TRACARENJEM

B92 - 16.03.2002

Beograd -- Sef poslanicke grupe koalicije Povratak u kosovskom parlamentu Rada Trajkovic optuzila je potpredsednika Vlade Srbije Nebojsu Covica da podrzava kriminalni deo medju poslanicima srpske koalicije. U izjavi niskom dnevniku "Narodne novine" Trajkoviceva nije zelela da detaljnije objasni ...

COVIC PROTIV ODUZIMANJA MANDATA DSS

B92 - 12.03.2002

Beograd -- Demokratska alternativa protivi se oduzimanju poslanickih mandata Demokratskoj stranci Srbije i ocekuje prevazilazenje sadasnje krize u DOS, izjavio je u utorak lider Demokratske alternative i potpredsednik Vlade Srbije Nebojsa Covic.

COVIC: POTROSILI SMO VREME ZA DONOSENJE ZAKONA O HAGU

B92 - 12.03.2002

Beograd -- Posto nije donet zakon o Hagu, neminovno je postupati po odluci Vlade Srbije kada je rec o izrucenjima optuzenih za ratne zlocine, izjavio je u "Intervjuu dana" Radija B92 potpredsednik Vlade Nebojsa Covic. Podsecajuci na 31.

"BEOGRAD CE POSTUPATI U SKLADU S REZOLUCIJOM 1244"

B92 - 11.03.2002

Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije i sef Vladinog koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nebojsa Covic je rekao da ce se "Beograd na Kosovu mesati i biti prisutan onoliko i koliko je to predvidjeno Rezolucijom 1244" Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.