TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HRVATSKI LEKARI-DOBROVOLJCI: SVILANOVIC VREDJA

B92 - 16.12.2001

Zagreb -- Udruzenje hrvatskih lekara-dobrovoljaca Domovinskog rata zatrazilo je od vlade u Zagrebu da ne prihvati izjavu jugoslovenskog ministra inostranih poslova Gorana Svilanovica o zaljenju za svim zrtvama. "Svilanovic je napravio veliku uvredu, umesto izvinjenja je izrazio zaljenje.

Svi su žrtve zločina

Blic - 15.12.2001

ZAGREB - Jugoslovenski ministar inostranih poslova Goran Svilanović izrazio je juče u Zagrebu iskreno žaljenje zbog stradanja kojima su proteklih godina bili izloženi državljani Hrvatske, Hrvati i Srbi, ali i državljani Jugoslavije.

SVILANOVIC TRAZIO "PREVISE" ZA SRBE U HRVATSKOJ

B92 - 15.12.2001

Zagreb -- U Zagrebu nisu zadovoljni posetom ministra inostranih poslova Jugoslavije Gorana Svilanovica jer je previse trazio za Srbe u Hrvatskoj, izjavio je za B92 jedan istaknuti clan Racanove vlade koji je zahtevao anonimnost, prenosi nas dopisnik Nada Starijas.

SVILANOVIC U POSETI HRVATSKOJ

B92 - 14.12.2001

Zagreb -- Jugoslovenski ministar inostranih poslova Goran Svilanovic izrazio je u petak u Zagrebu iskreno zaljenje zbog stradanja kojima su proteklih godina bili izlozeni drzavljani Hrvatske, Hrvati i Srbi, ali i drzavljani Jugoslavije.

SVILANOVIC O POSETI SPANIJI

B92 - 12.12.2001

Lisabon -- Jugoslovenski ministar inostranih poslova Goran Svilanovic boravi u sredu u Portugalija, zemlji koja od prvog januara preuzima mesto predsedavajuceg Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju. Svilanovic je u utorak posetio Spaniju koja ce u narednom sestomesecnom periodu ...

U PETAK SVILANOVIC I PICULA POTPISUJU SPORAZUME

B92 - 11.12.2001

Zagreb -- Jugoslovenski ministar spoljnih poslova Goran Svilanovic doputovace u petak u Zagreb, gde se ocekuje potpisivanje nekoliko bilateralnih sporazuma, najavio je u utorak sef hrvatske diplomatije Tonino Picula. Portparol hrvatskog ministarstva insotranih poslova Goran Rotim je rekao da se ...

SVILANOVIC I DIMIC U "KATARZI" RADIJA B92

B92 - 10.12.2001

Beograd -- Ministar inostranih poslova SRJ Goran Svilanovic najavio je, u razgovoru za Radio B92 da nas, kada je u pitanju spoljna politika, u predstojecoj godini ocekuje produbljivanje saradnje sa susednim drzavama s kojima smo do juce bili u sukobu.