TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uhapšene dve grupe razbojnika

Blic - 13.12.2008

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je dve grupe pljačkaša osumnjičene za 28 razbojništava u prestonici, a lisice na ruke stavljene su im pre nego što su krenuli u novi pohod. Kako „Blic” saznaje, uhapšeni su I. M. (28) i V. Đ. (27), dok se za njihovih saučesnikom A. T. traga.

Optužene dve grupe razbojnika

Blic - 12.12.2008

BEOGRAD - Specijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala podiglo je optužnice protiv dve grupe koje se terete za pljačke vozila za transport novca i razbojništvo u zlatarama u centru Beograda. Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, Slaviša Novaković, Miloš Delibašić, Goran Bojanić, ...

Pljačkaši pucali na vlasnika tokom bega

Blic - 11.12.2008

Dvojica kriminalaca, naoružani pištoljima, sinoć oko 19 časova opljačkali su menjačnicu „Dra“ u Ulici Dimitrija Tucovića 16 i ukrali oko 300.000 dinara. Prilikom pljačke, jedan od njih pucao je na vlasnika, ali je srećom promašio.

Oružana pljačka na Novom naselju

Blic - 09.12.2008

NOVI SAD - Nepoznati maskirani razbojnici opljačkali su ekspozituru „Komercijalne banke“ na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Ulice Ive Čipika sinoć oko 17 sati. Prema nezvaničnim informacijama, dva muškarca ušla su u banku desetak minuta pre zatvaranja i preteći oružjem od zaposlenih zatražili ...

Pljačka banke u Novom Sadu

B92 - 09.12.2008

Novi Sad -- Dvojica naoružanih muškaraca opljačkali su u ponedeljak uveče, uoči zatvaranja, ekspozituru Komercijalne banke u Novom Sadu. Prilikom pljačke, jedna službenica je lakše povređena, pošto joj je jedan od razbojnika zadao udarac pištoljem u glavu.

Za pljačku odgovoran Pink Panter?

B92 - 08.12.2008

Pariz -- Pljačkaši pariske draguljarnice "Hari Vinston" mogli bi biti pripadnici grupe Pink Panter, odgovorne za nekoliko velikih pljački, izveštavaju francuski mediji. Reč je o bandi pljačkaša nakita s holivudskim metodama koju čine osobe s prostora bivše Jugoslavije.