TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gojkovićeva: Osnivam svoju stranku

B92 - 12.10.2008

Novi Sad -- Bivša gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković demantovala je medijske spekulacije da će prići stranci Tomislava Nikolića i potvrdila osnivanje svoje stranke. "Aleksandar Vučić me je privatno posetio u Novom Sadu i lično me pozvao da priđem Srpskoj naprednoj stranci.

Gojković: Ne prilazim Nikoliću, osnivam svoju stranku

Blic - 12.10.2008

Bivša gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković demantovala je sinoć medijske spekulacije da će prići novoj stranci Tomislava Nikolića i potvrdila osnivanje svoje stranke. "Aleksandar Vučić me je privatno posetio u Novom Sadu i lično me pozvao da priđem Srpskoj naprednoj stranci.

SRS neće moći da smeni Nikolića

Blic - 11.10.2008

Na čelu Administrativnog odbora Skupštine Srbije ostaće Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke, uprkos upornim zahtevima poslanika SRS da im se vrati to mesto. Zahteve radikala podržavaju poslanici DSS, NS i LDP, ali mu se oštro protive poslanici vladajuće koalicije.

Naprednjaci traže odgovor Koštunice

Blic - 11.10.2008

Srpska napredna stranka juče je zvanično osnovana sa 50.054 potpisa i uvedena u spisak političkih partija pod brojem 139. Tomislav Nikolić, predsednik koordinacionog odbora SNS, izjavio je da je ubeđen sam da će ova stranka „u veoma kratkom periodu biti jedna od najozbiljnijih, a u nešto dužem ...

Radikali tuže Nikolića

B92 - 11.10.2008

Beograd -- SRS je odlučila da hitno pred sudom pokrene postupak protiv bivšeg zamenika predsednika radikala Tomislava Nikolića zbog "pljačke stranačke blagajne". Srpska radikalna stranka je u saopštenju naveo da je Nikolić 21.

SRS tuži Nikolića zbog kredita od 800.000 evra

Blic - 11.10.2008

Srpska radikalna stranka (SRS) odlučila je danas da hitno pred sudom pokrene postupak protiv bivšeg zamenika predsednika radikala Tomislava Nikolića zbog "pljačke stranačke blagajne" za oko 800.000 hiljada evra kojom je pokušao da "sabotira najveću opozicionu stranku u Srbiji".

Registrovana SNS

B92 - 10.10.2008

Beograd, Novi Sad -- Srpska napredna stranka od danas i formalno postoji. Predajom 10.054 potpisa u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu registrovana je stranka bivšeg zamenika predsednika Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolića.

Samo DS ispred SNS

Blic - 09.10.2008

Budući lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je juče da Srpska napredna stranka, koja će osnivačku skupštinu održati 21. oktobra, već sada ima veću podršku nego sve stranke opozicije zajedno. - Kada se odbiju oni koji ne žele da izađu na izbore i koji su neodlučni ispada da DS ima ...

Gojkovićeva: Nudili prelazak u SNS

B92 - 08.10.2008

Beograd -- Maja Gojković, bivša funkcionerka Srpske radikalne stranke, kaže da će o priključenju stranci Tomislava Nikolića razgovorati sa članstvom svoje Grupe građana. "Ne mogu direktno da odgovorim pre nego što o tome porazgovaram sa članstvom svoje Grupe građana.

"Naprednjaci će biti umereni"

B92 - 08.10.2008

Beograd -- Srpska napredna stranka vodiće umerenu politiku i biće otvorena za saradnju sa celim svetom, poručili su Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić. Na prvoj zajedničkoj konferenciji za novinare u novim prostorijama u centru Beograda, doskorašnji funkcioneri radikala Nikolić i Vučić ocenili su ...

Porodica i braća od početka za Nikolića

Blic - 07.10.2008

Bivši generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić obelodanio je juče za “Blic” da se priključio Srpskoj naprednoj stranci Tomislava Nikolića. - Odlučio sam da postanem član SNS rukovodeći se činjenicom da ova stranka može da obezbedi promene i bolju budućnost Srbiji kakvu očekuju građani - izjavio je ...

Vučić će biti Nikolićev zamenik

B92 - 07.10.2008

Beograd -- Vučić postaje zamenik predsednika Srpske napredne stranke. Po snazi smo već drugi u Srbiji, kaže on za B92. Aleksandar Vučić je posle tri nedelje ćutanja za B92 rekao da će u Srpskoj naprednoj stranci biti kandidovan za zamenika predsednika te stranke.Vučić tvrdi da najnovija ...

Vučić pristupio SNS-u

B92 - 06.10.2008

Beograd -- Bivši funkcioner Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je pristupio Sprskoj naprednoj stranci Tomislava Nikolića. Vučić je rekao da je cilj nove stranke "da pobedi režim Borisa Tadića i Ivice Dačića".