TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uhapšen kidnaper Miloša Bojovića

Blic - 11.01.2006

BEOGRAD - Žarko Zrnić (40), osumnjičen da je oteo i fizički maltretirao Miloša Bojovića (20), sina bivšeg načelnika Državne bezbednosti Crne Gore Boška Bojovića, uhapšen je juče u Loznici, saznaje 'Blic'. Potraga za Zrnićem, koji je već robijao zbog ubistva, trajala od subote ujutru, kada je mladić ...

Uhapšen otmičar iz Zemuna?

B92 - 11.01.2006

Loznica -- MUP-a Srbije uhapsio Žarka Zrnića, osumnjičenog da je pre nekoliko dana u centru Zemuna oteo i maltretirao Miloša Bojovića. Zrnić, ranije osuđivan za ubistva, uhapšen je blizu Loznice, saznaje Beta u policiji. Njegov identitet je utvrđen pošto je beogradska policija privela njegovog ...

Bojovića oteo bivši robijaš

Blic - 10.01.2006

BEOGRAD - Miloša Bojovića (20), sina bivšeg načelnika Državne bezbednosti Crne Gore Boška Bojovića, oteo je u noći između petka i subote bivši robijaš, koji je u KPZ 'Zabela' odležao dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva, saznaje 'Blic'.

Identifikovan jedan od otmičara

B92 - 09.01.2006

Podgorica -- Beogradska policija identifikovala je jednog od otmičara Miloša Bojovića, sina bivšeg načelnika Državne bezbednosti CG. Beogradska policija identifikovala je jednog od dvojice otmičara koji su u noći između petka i subote, u Zemunu oteli Miloša Bojovića.

Otet sin bivšeg načelnika DB Crne Gore

Blic - 09.01.2006

BEOGRAD - Miloš Bojović (20), sin bivšeg načelnika Državne bezbednosti Crne Gore Boška Bojovića, otet je oko ponoći u noći između petka i subote. Mladić je, nakon pet sati zatočeništva u podrumu kuće u Ulici cara Duša 90/a u Zemunu, uspeo da pobegne otmičarima i slučaj prijavio policiji.