TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Slovačke navijače vozio pijan vozač

Prva Srpska TV - 30.07.2011

Slovačkim navijačima, čiji je prijatelj Tomaš Čeman poginuo udarivši glavom u nadvožnjak dok je izvirivao kroz krov autobusa, pretila je još ozbiljnija tragedija jer se - i zvanično - ispostavilo da je i jedan od njihovih vozača - bio ...

Slovačke navijače vozio pijan vozač

B92 - 30.07.2011

Beograd -- Vozač autobusa češke kompanije “Expressbuss coufalik”, u kome je poginuo slovenački navijač, u krvi je imao čak 3,11 promila alkohola.

Slovačke navijače vozio pijan vozač sa 3,11 promila u krvi

Blic - 30.07.2011

BEOGRAD - Slovačkim navijačima, čiji je prijatelj Tomaš Čeman (22) poginuo udarivši glavom u nadvožnjak dok je izvirivao kroz krov autobusa, pretila je još ozbiljnija tragedija jer se - i zvanično - ispostavilo da je i jedan od njihovih ...

Slovak poginuo jer je most bio nizak?!

ALO - 30.07.2011

Prijatelji nastradalog Tomaša Čemana (22) iz slovačkog grada Trnave koji je prekjuče stradao kada je glavom udario u nadvožnjak na autoputu u Beogradu izjavili su juče za slovačke medije da je do tragedije došlo jer je most „bio nizak“?! - ...

Vozač autobusa imao 3,11 promila alkohola u krvi

24online - 30.07.2011

Slovačkim navijačima, čiji je prijatelj Tomaš Čeman (22) poginuo udarivši glavom u nadvožnjak dok je izvirivao kroz krov autobusa, pretila je još ozbiljnija tragedija jer se - i zvanično - ispostavilo da je i jedan od njihovih vozača - bio ...

Mrtav pijan vozio slovačke navijače

Vesti Online - 30.07.2011

Slovačkim navijačima, čiji je prijatelj Tomaš Čeman poginuo udarivši glavom u nadvožnjak dok je izvirivao kroz krov autobusa, pretila je još ozbiljnija tragedija jer se ispostavilo da je jedan od njihovih vozača bio potpuno pijan.

Češki vozač u pritvoru posle bizarne pogibije slovačkog navijača

Blic - 29.07.2011

BEOGRAD - Slovak Tomaš Čeman (22) stradao je juče oko sedam ujutru u nesvakidašnjem saobraćajnom udesu kada je provirio kroz šiber na krovu u trenutku dok je autobus prolazio ispod nadvožnjaka kod Beogradske arene.

Navijač poginuo kod Arene

Glas javnosti - 29.07.2011

BEOGRAD - Navijač Spartaka iz Slovačke, star oko 25 godina, poginuo je juče ujutro kad je izašao kroz šiber na duplom autobusu čeških registarskih oznaka u trenutku dok je vozilo prolazilo ispod nadvožnjaka.

Navijaču iz slovačke smrskana glava U autobusu!

Kurir - 29.07.2011

BEOGRAD - Kobno putovanje u Bugarsku! Tomaš Čeman (22), navijač slovačkog FK Spartak iz Trnave, poginuo je juče u Beogradu. On je nastradao kad je izbacio glavu kroz krovni prozor dok je dvospratni autobus prolazio ispod nadvožnjaka kod ...

Navijače Spartaka nije omela tragedija

Mondo - 29.07.2011

Nesvakidašnja tragedija koja se dogodila juče ujutru kod Beogradske arene, kada je navijač Spartaka proturivši glavu kroz šiber auztobusa udario u nadvožnjak, nije omela saputnike Tomaša Čemana da nastave put za Sofiju, gde gostuje njihov ...

Pijani navijač prosuo mozak na autoputu!!!

ALO - 29.07.2011

Navijač slovačkog Fudbalskog kluba Spartak iz Trnave Tomaš Čeman (22) poginuo je kada je glavom udario u nadvožnjak visok 4,3 metra u blizini „Beogradske arene“ dok je pokušavao da se izvuče na krov autobusa kroz šiber.

Pijani navijač udario glavom o nadvožnjak

Vesti Online - 29.07.2011

Navijač slovačkog Fudbalskog kluba Spartak iz Trnave Tomaš Čemek (22) poginuo je kada je glavom udario u nadvožnjak visok 4,3 metra u blizini "Beogradske arene“ dok je pokušavao da se izvuče na krov autobusa kroz šiber.

Izašao kroz šiber, nadvožnjak mu razneo pola glave

Press - 29.07.2011

Alkohol - Tomaš Čeman (22) stradao kada je pod dejstvom alkohola pokušao da kroz šiber iskoči na krov autobusa u pokretu. Jeziva scena - Čeman sa drugim navijačima Trnave, koji svedoče o stravičnoj sceni u autobusu, putovao u Sofiju na ...

Beograd: Poginuo navijač Spartaka

Novosti - 28.07.2011

Mladić iz Trnave poginuo je kada je proturio glavu kroz šiber na krovu autobusa i udario u nadvožnjak kod Beogradske arene BEOGRAD - Jedan navijač Spartaka iz Trnave,u Slovačkoj star 25 godina, poginuo je jutros oko sedam časova kod ...

Poginuo kod Beogradske arene

Blic - 28.07.2011

BEOGRAD - Jedna osoba poginula je jutros u autobusu čeških registarskih oznaka u blizini Beogradske arene, u smeru ka Nišu, rekla je portparolka Hitne pomoći. - Još nisu poznate okolnosti pod kojima je poginula ta osoba.

Slovački navijač poginuo kada je proturio glavu kroz šiber autobusa

Blic - 28.07.2011

BEOGRAD - Jedna osoba poginula je jutros u autobusu čeških registarskih oznaka u blizini Beogradske arene, u smeru ka Nišu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Navijač Spartaka poginuo kod Beogradske arene

Kurir - 28.07.2011

BEOGRAD - Navijač Spartaka iz Češke, star oko 25 godina, poginuo je jutros kad je izašao kroz krovni otvor na duplom autobusu českih registarskih oznaka u trenutku dok je vozilo prolazilo ispod nadvožnjaka.

Navijaču Spartaka nadvožnjak došao glave

Mondo - 28.07.2011

Muškarac star 25 godina poginuo je jutros kod Beogradske arene kada je izašao kroz krovni otvor na duplom autobusu českih registarskih oznaka, u trenutku dok je vozilo prolazilo ispod nadvožnjaka.

Slovački navijač poginuo u Beogradu

Prva Srpska TV - 28.07.2011

Muškarac star oko 30 godina poginuo je jutros kad je izašao kroz krovni otvor na duplom autobusu českih registarskih oznaka, u trenutku dok je vozilo prolazilo ispod nadvožnjaka.

Beograd: Poginuo mladić

Novosti - 28.07.2011

Jedan navijač Spartaka iz Trnave poginuo je kada je proturio glavu kroz šiber na krovu autobusa i udario u nadvožnjak BEOGRAD - Jedan navijač Spartaka iz Trnave,Slovačka star 25 godina poginuo je jutros oko sedam časova kod Beogradske ...

Poginuo slovački navijač kod Arene

B92 - 28.07.2011

Beograd -- Slovački navijač poginuo u autobusu na putu ka Bugarskoj kod beogradske Arene, kada je provirio kroz otvor na krovu autobusa i udario glavom u nadvožnjak. Nesreća se dogodila oko sedam sati.

Poginuo slovački navijač

RTS - 28.07.2011

Dvadesetpetogodišnji Slovak poginuo kad je izašao kroz šiber na autobusu i glavom udario u nadvožnjak, u blizini Beogradske arene. Jedan slovački navijač poginuo je jutros oko sedam časova kod Beogradske arene, saopštila je Hitna pomoć.

Poginuo putnik autobusa kod Beogradske arene

24online - 28.07.2011

Jedna osoba poginula je jutros u autobusu čeških registarskih oznaka u blizini Beogradske arene, u smeru ka Nišu. Ostavite ...

Poginuo kada je proturio glavu kroz šiber autobusa

24online - 28.07.2011

Slovački navijač poginuo je jutros oko sedam sati u autobusu čeških registarskih oznaka u blizini Beogradske arene, u smeru ka Nišu, kada je proturio glavu kroz šiber autobusa i udario u nadvožnjak.

Poginuo putnik autobusa kod Arene

Vesti Online - 28.07.2011

Muškarac star oko 30 godina poginuo je jutros kad je izašao kroz krovni otvor na duplom autobusu českih registarskih oznaka, u trenutku dok je vozilo prolazilo ispod nadvožnjaka.