TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sever Kosova: Srbi u utorak o dogovoru Kfora i Beograda

Glas javnosti - 07.08.2011

ZVEČAN - Lideri Srba na severu Kosova 'primili su k’znanju' dogovor između Borislava Stefanovića i komadanta KFOR-a Erharda Bilera o rešenju krize na prelazima na severu.

Srbi ne veruju u Borkovu „pobedu“

E-Novine - 06.08.2011

Predstavnici Srba koji drže barikade na severu Kosova odložili su za utorak izjašnjavanje o usmenom sporazumu predstavnika kriminalnih struktura sa severa Kosova Borislava Stefanovića i komandanta Kfora Erharda Bilera.

Postignut dogovor Beograda, Kfora i Prištine

Kurir - 06.08.2011

PRIŠTINA - Kompromis. Nemački general Erhard Biler, komandant Kfora, i predstavnici Vlade Srbije Borko Stefanović i Goran Bogdanović postigli su dogovor kojim je posle 11 dana okončana kriza na severu pokrajine.

Prištinski listovi pohvalili Bilera

EMG - 06.08.2011

Carinski prelazi na severu Kosova povereni su Kforu, a komandant snaga NATO-a na Kosovu Erhard Biler pokazao je izvanredne sposobnosti za rešavanje situacije na severu Kosova, ocenjuju današnji dnevnici u Prištini.

Sever Kosova: Srbi u utorak o dogovoru kfora i beograda

Kurir - 06.08.2011

ZVEČAN - Lideri Srba na severu Kosova 'primili su k’znanju' dogovor između Borislava Stefanovića i komadanta KFOR-a Erharda Bilera o rešenju krize na prelazima na severu.

"Mogućnost nastavka krize"

B92 - 06.08.2011

Beograd -- Profesor FPN Predrag Simić ocenio je da postoji mogućnost nastavka krize ukoliko Srbi sa severa Kosova odbiju dogovor predstavnika Vlade Srbije i Kfora.

Sjever Kosova: Srbi u utorak o dogovoru Kfora i Beograda

R.S.Evropa - 06.08.2011

Lideri Srba na sjeveru Kosova 'primili su k’znanju' dogovor između Borislava Stefanovića i komadanta KFOR-a Erharda Bilera o rješenju krize na prelazima na sjeveru.

Kosovo:Pet sati razgovora, rešenje u nastavku

Mondo - 05.08.2011

Sastanak komandanta KFOR-a i predstavnika Vlade Srbije završen je oko 23 sata nakon pet sati razgovora. Zvaničnici nisu davali izjave medijima. Stefanović je nakon sastanka rekao agenciji Beta da večeras neće davati izjave medijima i da će ...

Bez carine na prelazima

Blic - 05.08.2011

Sporazum koji su srpski pregovarači postigli sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom o smirivanju situacije na severu Kosova najverovatnije je prihvatljiv i za Vladu Kosova.

Tači se smirio

Kurir - 05.08.2011

PRIŠTINA - Pao dogovor! Višednevna drama na severu Kosmeta približava se kraju. Takozvana Tačijeva vlada, koja je prvobitno besno odbila okvirni dogovor koji su postigli predstavnici Vlade Srbije i Kfora, naknadno je juče ipak objavila da ...

Pregovori se danas nastavljaju

Blic - 05.08.2011

Dogovora nije bilo, a pregovori se nastavljaju danas - izjavio je predsednik opštine Zvečane Dragiša Milović. On je noćas okupljenim građanima, koji jedanaestu noć dežuraju na barikadi u Rudaru kod Zvečana, rekao: "Da smo imali nešto dobro ...

Pregovori s Bilerom zastali

B92 - 05.08.2011

Zvečan -- Došlo je do zastoja u pregovorima predstavnika Vlade Srbije i Kfora, jer Kfor traži da Jarinje i Brnjak prelaze samo humanitarni, a ne svi kamioni, saznaje B92.

Optimizam komandanta KFORa

Prva Srpska TV - 05.08.2011

Komandant Kfora Erhard Biler izrazio je danas optimizam da će uskoro doći do normalizacije situacije na severu Kosova, prenosi RTK. On je sinoć pet sati razgovarao sa predstavnicima Vlade Srbije, ali posle susreta u bazi Kfora "Noting hil" ...

Dogovor Kfora i Vlade Srbije: komercijalni tovari preko 3,5 tona ne mogu na sever Kosova

Blic - 05.08.2011

BEOGRAD/PRIŠTINA - Komandant Kfora i predstavnici Vlade Srbije postigli su danas dogovor o rešenju krize na severu Kosova, saznaje agencija Beta iz dobro obaveštenih izvora.

Tači ipak prihvatio sporazum, opozicija protiv

Kurir - 05.08.2011

PRIŠTINA - Predsednik Vlade Kosova Hašim Tači rekao je da je sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom postigao saglasnost o nacrtu sporazuma za rešavanje krize na severu Kosova.

Na Kosovo stigla prva pojačanja KFOR-a

Glas javnosti - 05.08.2011

PRIŠTINA - Na prištinski aerodrom je u sredu oko 17:30 stigao prvi kontigent dodatnih snaga KFOR-a koji će biti pomoć i podrška pripadnicima mirovnih snaga na Kosovu.

Završen Sastanak stefanovića I bilera, ishod nije poznat

Kurir - 05.08.2011

LEPOSAVIĆ - Sastanak ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića i šefa pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Borislava Srefanovića sa komandantom Kfora generalom Erhardom Bilerom završen je oko 23 sata.

Garanti dogovora su NATO i EU

Danas - 05.08.2011

Beograd - Predstavnici Vlade Srbije Goran Bogdanović i Borislav Stefanović pregovarali su juče i sa predstavnicima srpskih opština na KiM i sa odlazećim komandantom Kfora nemačkim generalom Erhardom Bilerom.

Završen sastanak sa Bilerom

Nadlanu - 05.08.2011

BEOGRAD, 4. avgusta 2011. (Beta) - Sastanak ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića i šefa pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Borislava Srefanovića sa komandantom Kfora, generalom Erhardom Bilerom završen je u ...

Srbi na barikadama čekaju dogovor

Politika - 05.08.2011

Rukovodstvo opština na severu pozvalo Srbe na strpljenje i miran protest Rudare – Komandant Kfora i predstavnici Vlade Srbije postigli su dogovor o rešenju krize na severu Kosova, saznaje agencija Beta.

Postignut dogovor Kfora i predstavnika Vlade Srbije

24online - 05.08.2011

Komandant Kfora i predstavnici Vlade Srbije postigli su danas dogovor o rešenju krize na severu Kosova, saznaje agencija Beta iz dobro obaveštenih izvora.

Kriza na severu Kosova: Varljivo primirje

Press - 05.08.2011

Zastoj - Stefanović i Biler ni posle pet sati nisu usaglasili detalje nacrta sporazuma o rešenju krize na severu Kosova Šef srpskog pregovaračkog tima Borislav Stefanović i komandant Kfora general Erhard Biler juče, ni posle pet razgovora, ...

Dogovor Srbije i Kfora

Vesti Online - 05.08.2011

Komandant Kfora i predstavnici Vlade Srbije postigli su dogovor o rešenju krize na severu Kosova, saznaje agencija Beta iz dobro obaveštenih izvora. Isti izvor je naveo da će detalji sporazuma verovatno biti objavljeni tokom dana.

Kosovo: Blizu rešenja?

B92 - 04.08.2011

Priština / Zvečan -- Predsednik Vlade Kosova Hašim Tači rekao je da je sa komandantom KFOR-a postigao saglasnost o nacrtu sporazuma za rešavanje krize na severu Kosova.

Stefanović: Sa odbornicima postignuto puno jedinstvo

Prva Srpska TV - 04.08.2011

Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije Borislav Stefanović rekao je danas da je na sastanku sa odbornicima četiri srpske opštine na severu Kosova postignuto puno jedinstvo o mogućem rešenju krize u tom delu pokrajine.

Tači odbio predlog KFORa

Prva Srpska TV - 04.08.2011

Vlada u Prištini odbacila je predlog Kfora da do polovine septembra preuzme kontrolu dva prelaza sa Srbijom, Jarinje i Brnjak, dok se još čeka odgovor predsednika Srbije Borisa Tadića, prenosi agencija DPA.

Negde puštaju Kfor, negde kopaju rovove

Mondo - 04.08.2011

Nakon što je prvi konvoj Kfora sinoć proša ka južnom delu Mitrovice izgledalo je dase situacija smiruje ali u Jangenjici su danas rovokopaćem sprečili Francuze da stignu do punkta sa Ukrajincima.

Rešenje krize moguće večeras

Kurir - 04.08.2011

ZVEČAN - Šef beogradskog Pregovaračkog tima Borislav Stefanović ocenio je da su srpski pregovarači na dobrom putu i da bi kriza na severu Kosova mogla biti okončana večeras, posle susreta sa komandantom KFOR-a generalom Erhardom Bilerom.

KiM: Zbog krize stiže još vojnika

B92 - 04.08.2011

Brisel -- NATO bi mogao da aktivira još jednu rezervnu jedinicu kako bi pojačao svoje snage na Kosovu, iako već stiže nemačko-austrijski bataljon od 700 vojnika.

Odbornici traže susret sa Tadićem

Danas - 04.08.2011

Zvečan, Priština, Brisel, Beograd - Predstavnici Vlade Srbije Goran Bogdanović i Borislav Stefanović juče su pregovarali i sa predstavnicima srpskih opština na KiM i sa odlazećim komandantom Kfora nemačkim generalom Erhardom Bilerom.

Stefanović i biler dogovaraju rešenje krize!

Kurir - 04.08.2011

BEOGRAD - Šef pregovaračkog tima Beograda Borislav Stefanović izjavio je danas da očekuje da će na sastanku sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom, koji je počeo u 18 sati, biti nađeno rešenje velike krize.

Razrešenje kosovske krize na pomolu

Mondo - 04.08.2011

Kosovski premijer Hašim Tači je sa komandantom Kfora postigao saglasnost. Dogovorili se i Srbi na sastanku u Zvečanu. U toku su razgovori Srba sa Bilerom.

Završio se sastanak u bazi KFOR-a

B92 - 04.08.2011

Beograd / Priština / Zvečan -- Sastanak glavnokomandujućeg KFOR-a Erharda Bilera i Borka Stefanovića je završen, saznaje B92. Za sada se niko nije obratio javnosti.

Dodatne snage Kfora od danas na Kosovu

Glas javnosti - 04.08.2011

PRIŠTINA - Dodatne snage Kfora bi, prema planu u četvrtak trebalo da stignu na Kosovo, izjavio je u sredu portparol Kfora Hans Diter Vihter. Naredbu o slanju dodatnih trupa na Kosovo izdala je komanda NATO u Napulju na zahtev zapovednika ...

Na Kosovo stigla prva pojačanja kfora

Kurir - 04.08.2011

PRIŠTINA - Na prištinski aerodrom je u sredu oko 17:30 stigao prvi kontigent dodatnih snaga KFOR-a koji će biti pomoć i podrška pripadnicima mirovnih snaga na Kosovu.

Završen sastanak sa Srbima

B92 - 04.08.2011

Zvečan -- Sastanak predstavnika Vlade Srbije i predsednika srpskih opština na severu Kosova u Zvečanu na kome je predstavljen dogovor sa KFOR-om je završen. Sastanak je trajao dva sata.

Stefanović: sa odbornicima postignuto puno jedinstvo

Kurir - 04.08.2011

ZVEČAN - Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije Borislav Stefanović rekao je danas da je na sastanku sa odbornicima četiri srpske opštine na severu Kosova postignuto puno jedinstvo o mogućem rešenju krize u tom delu pokrajine.

Završen sastanak sa Bilerom

Novosti - 05.08.2011

Vojnici Kfora su ponovo počeli da propuštaju robu iz Srbije. Sastanak Stefanovića i Bogdanovića sa Bilerom trajao duže od pet sati. Tači prihvatio sporazum 23:00 Završen sastanak sa Bilerom Razgovori predstavnika Vlade Srbije Borislava ...

Konvoj vozila Kfora prošao kroz srpske barikade

Kurir - 04.08.2011

KOSOVSKA MITROVICA - Prvi konvoj vozila Kfora prošao je bez ometanja barikade od Leposavića u pravcu južne Mitrovice. Nešto pre 23 časa konvoj od dvadesetak vozila Kfora prešao je preko mosta na Ibru u Mitrovici na južnu stranu.

Vlada Kosova ne prihvata sporazum Kfora i srba

Kurir - 04.08.2011

PRIŠTINA - Vlada Kosova ocenjuje neprihvatljivim predlog sporazuma između komandanta Kfor-a i sprskih zvaničnika koji je predočen javnosti i koji je sačinjen u tri tačke.

Prvi konvoj vozila Kfora prošao kroz srpske barikade

Blic - 04.08.2011

KOSOVSKA MITROVICA - Prvi konvoj vozila Kfora prošao je sinoć bez ometanja barikade od Leposavića u pravcu južne ...

Srbi puštaju vozila Kfora

Kurir - 04.08.2011

ZVEČAN - Srbi popustili! Neometano snabdevanje vojnika Kfora na severu Kosova uslov je za nastavak razgovora predstavnika Beograda i njihovog komandanta.

Prvi konvoji Kfora prošli mimo barikada

Mondo - 04.08.2011

Srbi na severu Kosova nastavili su sinoć da organizuju barikade na putnim pravcima ka administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje, a incidenata nije bilo.

Sastanak Srba sa Stefanovićem i Bogdanovićem

Novosti - 04.08.2011

Prema dogovoru Kfor će zadržati kontrolu nad prelazima Jarinje i Brnjak do sredine septembra, blokade sa puteva biće uklonjene i sloboda kretanja ponovo uspostavljena 9:33 SASTANAK SRBA U ZVEČANU Sastanak predstavnika Vlade Srbije i ...

Stefanović i Bogdanović s predsednicima opština

Kurir - 04.08.2011

ZVEČAN - Sastanak predstavnika Vlade Srbije i predsednika srpskih opština na severu Kosova počeo je danas pre podne u Zvečanu. Šef tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borko Stefanović i ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović će ...

Simić: Sporazum dobra vest ali je kratkoročno rešenje

EMG - 04.08.2011

Profesor Fakulteta političkih nauka Predrag Simić ocenio je danas da postoji razlog za zadovoljstvo nakon postizanja dogovora da Kfor preuzme kontrolu administrativnih prelaza na severu Kosova, ali da se radi o kratkoročnom rešenju.

Srbi na barikadama propuštaju konvoje Kfora

Blic - 04.08.2011

KOSOVSKA MITROVICA - Prvi konvoj vozila Kfora prošao je sinoć bez ometanja barikade od Leposavića u pravcu južne ...

Propušten još jedan konvoj Kfora

Kurir - 04.08.2011

ZVEČAN - Konvoj vozila Kfora, koji je krenuo iz južnog dela Kosovske Mitrovice, prošao je danas pored srpskih barikada u Zvečanu, i kroz selo Žitkovac uputio se ka krajnjem severu Kosova.

Završen sastanak U Zvečanu

Kurir - 04.08.2011

ZVEČAN - Sastanak predstavnika Vlade Srbije i predsednika srpskih opština na severu Kosova u Zvečanu je završen. Sastanak je trajao dva sata. Šef tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borko Stefanović i ministar za Kosovo i Metohiju Goran ...

Postignuto puno jedinstvo

Nadlanu - 04.08.2011

ZVEČAN, 4. avgusta 2011. (Beta) - Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije Borislav Stefanović rekao je u četvrtak da je na sastanku sa odbornicima četiri srpske opštine na severu Kosova postigunto puno jedinstvo o mogućem rešenju krize u tom ...

Srbi u Zvečanu propustili konvoj Kfora

Nadlanu - 04.08.2011

ZVEČAN, 4. avgusta 2011. (Beta) - Konvoj Kfora koji snabdeva bazu kod Zvečana prošao je u četvrtak u 11.45 kroz Zvečan pored blokada koje na putu već deset dana drže kosovski Srbi, javio je reporter agencije Beta.

Stigla prva pojačanja Kfora

Nadlanu - 04.08.2011

PRIŠTINA, 3. avgusta 2011. (Beta) - Na prištinski aerodrom je u sredu oko 17.30 stigao prvi kontigent dodatnih snaga Kfora koji će biti pomoć i podrška pripadnicima mirovnih snaga na Kosovu.

Vlada Kosova ne prihvata predlog sporazuma

24online - 04.08.2011

Vlada Kosova ocenjuje neprihvatljivim predlog sporazuma između komandanta Kfora i sprskih zvaničnika koji je predočen javnosti i koji je sačinjen u tri tačke.

Još jedan konvoj Kfora propušten pored barikada

24online - 04.08.2011

Konvoj vozila Kfora, koji je krenuo iz južnog dela Kosovske Mitrovice, prošao je danas pored srpskih barikada u Zvečanu, i kroz selo Žitkovac uputio se ka krajnjem severu Kosova.

Srbi u Zvečanu propustili konvoj Kfora

Beta - 04.08.2011

ZVEČAN, 4. avgusta 2011. (Beta) - Konvoj Kfora koji snabdeva bazu kod Zvečana prošao je u četvrtak u 11.45 kroz Zvečan pored blokada koje na putu već deset dana drže kosovski Srbi, javio je reporter agencije Beta.

Završen sastanak sa Bilerom

Beta - 04.08.2011

BEOGRAD, 4. avgusta 2011. (Beta) - Sastanak ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića i šefa pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Borislava Srefanovića sa komandantom Kfora, generalom Erhardom Bilerom završen je u ...

Korak po korak do rešenja krize

RTS - 04.08.2011

Posle večerašnjeg sastanka predstavnika Vlade Srbije sa komandantom Kfora, nije bilo izjava zvaničnika, a reporter RTS-a javlja da će po svemu sudeći biti dodatnih konsultacija.

Srbi propuštaju konvoje Kfora, završen sastanak Bogdanović - Stefanović - Biler

24online - 04.08.2011

Konvoj vozila Kfora, koji je krenuo iz južnog dela Kosovske Mitrovice, prošao je danas pored srpskih barikada u Zvečanu, i kroz selo Žitkovac uputio se ka krajnjem severu Kosova.

Tači: Sa Bilerom postignuta saglasnost

24online - 04.08.2011

Kosovski premijer Hašim Tači izjavio je danas da je sa komandantom Kfora, generalom Erhardom Bilerom, postigao saglasnost o nacrtu sporazuma za rešavanje krize na severu Kosova.

Tači odbio predlog KFOR

Politika - 04.08.2011

PRIŠTINA – Vlada u Prištini odbacila je predlog Kfora da do polovine septembra preuzme kontrolu dva prelaza sa Srbijom, Jarinje i Brnjak, dok se još čeka odgovor predsednika Srbije Borisa Tadića, prenosi agencija DPA.

Korak ka rešenju krize

RTS - 04.08.2011

Posle nacrta sporazuma između predstavnika Vlade Srbije i Kfora, Borislav Stefanović kaže da je dogovor o okončanju krize na severu Kosova moguć. Danas razgovori sa predstavnicima Srba. Priština odbacuje sporazum.

Postignuto puno jedinstvo

Beta - 04.08.2011

ZVEČAN, 4. avgusta 2011. (Beta) - Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije Borislav Stefanović rekao je u četvrtak da je na sastanku sa odbornicima četiri srpske opštine na severu Kosova postigunto puno jedinstvo o mogućem rešenju krize u tom ...

Srbi propuštaju konvoje Kfora, uskoro sastanak Bogdanović - Stefanović - Biler

24online - 04.08.2011

Konvoj vozila Kfora, koji je krenuo iz južnog dela Kosovske Mitrovice, prošao je danas pored srpskih barikada u Zvečanu, i kroz selo Žitkovac uputio se ka krajnjem severu Kosova.

Tači prihvatio sporazum, ali kakav?!

Vesti Online - 04.08.2011

Predsednik Vlade Kosova Hašim Tači rekao je da je sa komandantom KFOR Erhardom Bilerom postigao saglasnost o nacrtu sporazuma za rešavanje krize na severu Kosova.

Priština odbija dogovor Beograda i Kfora

Vesti Online - 04.08.2011

Vlada Kosova ocenila je kao neprihvatljiv predlog sporazuma između komandanta Kfora i sprskih zvaničnika koji je u sredu veče postignut u Leposaviću.

Završen sastanak Stefanovića i Bilera

Vesti Online - 04.08.2011

Sastanak ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića i šefa pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Borislava Srefanovića sa komandantom Kfora, generalom Erhardom Bilerom završen je oko 23 sata.

Puno jedinstvo srpskih odbornika na KiM

Vesti Online - 04.08.2011

Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije Borislav Stefanović rekao je da je na sastanku sa odbornicima četiri srpske opštine na severu Kosova postigunto puno jedinstvo o mogućem rešenju krize u tom delu pokrajine.

Dogovor na severu Kosova: Varljivo primirje do septembra

Press - 04.08.2011

Podrška - Nacrt sporazuma podržali i kosovski premijer Hašim Tači i EU. Čekaju - Predstavnici četiri srpske opštine nisu se izjašnjavali o sporazumu Odobrenje...

Dodatne snage Kfora od četvrtka na kosovu

Kurir - 03.08.2011

PRIŠTINA - Dodatne snage Kfora bi, prema planu u četvrtak trebalo da stignu na Kosovo, izjavio je u sredu portparol Kfora Hans Diter Vihter. Naredbu o slanju dodatnih trupa na Kosovo izdala je komanda NATO u Napulju na zahtev zapovednika ...

Stigla prva pojačanja Kfora

Mondo - 03.08.2011

Na prištinski aerodrom je nešto pre 17.30 stigao prvi kontigent dodatnih snaga Kfora koji će biti pomoć i podrška pripadnicima mirovnih snaga na Kosovu.

Stefanović: izneli smo bileru jasne stavove za rešenje krize

Kurir - 03.08.2011

ZVEČAN - Predstavnici Srbije Borislav Stefanović i Goran Bogdanović poručili su da su na sastanku sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom izneli "jasne stavove" za rešenje krize na severu Kosova i da očekuju da naredni sastanak bude održan u ...

Stefanović: očekujemo usaglašavanje stavova

Kurir - 03.08.2011

ZVEČAN - Šef pregovaračkog tima Beograda Borislav Stefanović izjavio je rano jutros u Zvečanu, po završetku sastanka s predsednicima opština severnog dela Kosova i Metohije, da će razgovori biti nastavljeni u sredu, kada bi trebalo da se ...

Apel za suzdržanost na Kosovu

B92 - 03.08.2011

Kosovska Mitrovica -- Ministar za Kosovo Goran Bogdanović i šef pregovaračkog tima Borislav Stefanović apelovali da sve strane na Kosovu budu uzdržane i da se ne primenjuje sila.

Kosovo: Pomak u pregovorima!?

Mondo - 03.08.2011

Šef beogradskog tima za pregovore Borislav Stefanović i ministar Goran Bogdanović naveli da su razgovori sa komandantom Kfora, ai predstavnicima opština na severu Kosova bili korisni i konstruktivni , i da se danas očekuju novi sastanci.

Dodatni vojnici Kfora stižu na Kosovo

Prva Srpska TV - 03.08.2011

Dodatni kontigent Kfora bi, kako je planirano, već sutra trebalo da stigne na Kosovo, izjavio je danas portparol Kfora Hans Diter Vihter.Kako javlja izveštač Prve sa Kosova,prvi kontigent vojnika iz Austrije je već stigao.

ZVEČAN: sastanak zvaničnika iz Beograda i Srba

Kurir - 03.08.2011

ZVEČAN - Predstavnici vlasti iz Beograda i lokalne samouprave na Severu Kosova traje već više od četiri sata i za sada se ne zna sa kakvim rezultatima . Razgovori su počeli oko 09:30 u Skupštini opštine Zvečan.

Stefanović zamolio Srbe da propuste konvoj Kfora sa hranom

Prva Srpska TV - 03.08.2011

Šef tima Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović zatražio je danas od gradjana na barikadama u selu Rudare kod Zvečana da dopuste da Kfor "alternativnim putem" snabde svoju bazu u Leposaviću.

Očekuju se razgovori sa Bilerom

Kurir - 03.08.2011

GRAČANICA - Nakon višečasovnih razgovora sa predsednicima opština sa severa Kosova, ministar za KiM Goran Bogdanović i glavni pregovarač Beograda Borislav Stefanović posetili su na kratko barikade u Rudaru.

Propuštanje konvoja Kfora uslov za nastavak pregovora

Blic - 03.08.2011

KOSOVSKA MITROVICA - Na svim važnim putnim pravcima na severu Kosova ka centralnoj Srbiji Srbi su noćas nastavili da organizuju barikade, a deveta noć protesta protekla je mirno i bez ...

Srbi propuštaju vozila Kfora, Biler na potezu

Mondo - 03.08.2011

Građani na barikadama prihvatili da privremeno propuštaju vozila Kfora sa hranom, vodom i gorivom za bazu kod Leposavića. Propuštanje konvoja uslov je koji je postavio komandant Kfora da bi se nastavili pregovori.

Ustupak Kforu omogućava nastavak razgovora sa bilerom

Kurir - 03.08.2011

ZVEČAN - Državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović izjavio je da ustupak Kforu da vozila te vojne misije prođu do baze u Leopsaviću, predstavlja priliku da se nastave razgovori Kfora Erharda Bilera i predstavnika ...

Srbi pristali da propuštaju vozila Kfora

Blic - 03.08.2011

KOSOVSKA MITROVICA - Na svim važnim putnim pravcima na severu Kosova ka centralnoj Srbiji Srbi su noćas nastavili da organizuju barikade, a deveta noć protesta protekla je mirno i bez ...

Stigao kontigent pojačanja Kforu

B92 - 03.08.2011

Priština -- Portparol Kfora Hans-Diter Vihter izjavio da će pojačanje za Kfor, koje je tražio komandant tih snaga Erhard Biler, stići na Kosovo sutra ili prekosutra. Pojačanje čini 550 nemačkih i 150 austrijskih vojnika, naveo je on.

Dodatne snage Kfora stigle na Kosovo

Blic - 03.08.2011

KOSOVSKA MITROVICA - Na prištinski aerodrom je nešto pre 17.30 sati stigao prvi kontigent dodatnih snaga Kfora koji će biti pomoć i podrška pripadnicima mirovnih snaga na ...

Počeo novi sastanak srpskih pregovarača sa Bilerom

Kurir - 03.08.2011

LEPOSAVIĆ - Predstavnici Vlade Srbije Borko Stefanović i Goran Bogdanović ušli su oko 18.15 sati u bazu Kfora gde će se sastati sa komandantom misije UN Erhardom Bilerom.

Sastanak sa Bilerom završen

Novosti - 03.08.2011

Na prelazu Jarinje Kfor propušta vozila do 3,5 tone. Predstavnici Vlade Srbije Borko Stefanović i Goran Bogdanović bi trebalo da se obrate građanima.

Propuštena vozila KFOR-a

B92 - 03.08.2011

Zvečan, Leposavić -- Goran Bogdanović i Borko Stefanović ušli u bazu kod Leposavića, gde će razgovarati sa komandantom KFOR-a Erhardom Bilerom. Srbi prihvatili da propuste konvoje.

Završen Sastanak srpskih pregovarača sa bilerom

Kurir - 03.08.2011

LEPOSAVIĆ - Sastanak predstavnika Vlade Srbije Borka Stefanovića i Gorana Bogdanovića i komandanta Kfora Erharda Bilera u bazi Kfora kod Leposavića je završen.

Stefanović: u četvrtak moguć dogovor o rešenju krize!

Kurir - 03.08.2011

LEPOSAVIĆ - Sastanak sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom je protekao u "pozitivnoj atmosferi" i nadam se da ćemo sutra postići dogovor o rešenju krize na severu Kosova, izjavio je večeras glavni pregovarač Srbije Borislav Stefanović ...

Dogovor sa Kforom sutra?

Mondo - 03.08.2011

Borko Stefanović kaže da je sastanak sa komandantom Kfora protekao u "pozitivnoj atmosferi" i očekuje da će sutra biti postignut dogovor. Šef tima Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović je agenciji Beta rekao da postoje ...

KFOR: Sačinjen nacrt dogovora

Novosti - 03.08.2011

Predlog ima četiri tačke, a najvažnija je da bi na oba prelaza radili i srpski i albanski carinici i granična policija Kosova. Dogovor sa Kfor-om predviđa da će sadašnji sistem kontrole na kapiji 1 i 31 biti nastavljen u istom obliku do ...

Uklanjanje barikada?

Danas - 03.08.2011

Leposavić, Priština, Brisel, Beograd - Šef beogradskog tima za dijalog s Prištinom Borislav Stefanović izjavio je za naš list da su sinoćni razgovori srpskih zvaničnika sa odlazećim komandantom Kfora nemačkim generalom Erhardom Bilerom ...

Stefanović zamolio Srbe da propuste konvoj Kfora sa hranom

Nadlanu - 03.08.2011

ZVEČAN, 3. avgusta 2011. (Beta) - Šef tima Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović zatražio je danas od gradjana na barikadama u selu Rudare kod Zvečana da dopuste da Kfor "alternativnim putem" snabde svoju bazu u ...

Dodatne snage Kfora od četvrtka na Kosovu

Nadlanu - 03.08.2011

PRIŠTINA, 3. avgusta 2011. (Beta) - Dodatne snage Kfora bi, prema planu u četvrtak trebalo da stignu na Kosovo, izjavio je u sredu portparol Kfora Hans Diter Vihter.

Apel za suzdržanost na Kosovu

R.S.Evropa - 03.08.2011

Ministar za Kosovo Goran Bogdanović i šef pregovaračkog tima Borislav Stefanović apelovali na sve strane na Kosovu da budu uzdržane i da se ne primenjuje sila.

Srbi propuštaju vozila Kfora, uskoro sastanak Biler-Stefanović-Bogdanović

24online - 03.08.2011

Na svim važnim putnim pravcima na severu Kosova ka centralnoj Srbiji, Srbi su nastavili da organizuju barikade. Uskoro bi trebalo da počne sastanak komandanta Kfora Erharda Bilera i predstavnika Vlade Srbije Gorana Bogdanovića i Borka ...

Stefanović: Nadam se dogovoru u četvrtak

R.S.Evropa - 03.08.2011

Sastanak sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom je protekao u "pozitivnoj atmosferi" i nadam se da ćemo sutra postići dogovor o rešenju krize na severu Kosova, izjavio je večeras glavni pregovarač Srbije Borislav Stefanović nakon sastanka.

Stigla prva pojačanja Kfora

Beta - 03.08.2011

PRIŠTINA, 3. avgusta 2011. (Beta) - Na prištinski aerodrom je u sredu oko 17.30 stigao prvi kontigent dodatnih snaga Kfora koji će biti pomoć i podrška pripadnicima mirovnih snaga na Kosovu.

Dodatne snage Kfora od četvrtka na Kosovu

Beta - 03.08.2011

PRIŠTINA, 3. avgusta 2011. (Beta) - Dodatne snage Kfora bi, prema planu u četvrtak trebalo da stignu na Kosovo, izjavio je u sredu portparol Kfora Hans Diter Vihter.

Za kosovsku vladu neprihvatljiv nacrt sporazuma

Politika - 03.08.2011

PRIŠTINA – Kosovska vlada smatra neprihvatljivim nacrt sporazuma o rešenju krize na severu pokrajine, koji su postigli komandant KFOR-a Erhard Biler i predstavnici Vlade Srbije Borko Stefanović i Goran Bogdanović, jer je, kako je navedeno ...

Stefanović zamolio Srbe da propuste konvoj Kfora

Beta - 03.08.2011

ZVEČAN, 3. avgusta 2011. (Beta) - Šef tima Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović zatražio je danas od gradjana na barikadama u selu Rudare kod Zvečana da dopuste da Kfor "alternativnim putem" snabde svoju bazu u ...

Bileru stiže pojačanje

RTS - 03.08.2011

Dodatne snage Kfora sutra stižu na Kosovo. Prve količine krvi i kiseonika dopremljene u srpske sredine. Na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak propuštaju se samo putnička vozila, prolaz vozilima koja prevoze robu zabranjen.

Kfor traži prolaz, Srbi zabrinuti

Politika - 03.08.2011

Euleks se ne povlači sa severa Kosova, kaže Irina Gudeljević; Pregovori u Leposaviću završeni, dogovor se očekuje sutra Kosovska Mitrovica – Šef pregovaračkog tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović koji je, više od tri ...

KFOR: Iz Nemačke stigla prva pojačanja

R.S.Evropa - 03.08.2011

Na prištinski aerodrom danas je stigao prvi kontingent dodatnih snaga Kfora. Prištinski mediji javili su da je prvi vojni avion sa pripadnicima rezervnih borbenih snaga Kfora, uglavnom iz Nemačke i Austrije, sleteo na aerodrom u Prištini ...

Novi kontingent Kfora na Kosovu

RTS - 03.08.2011

Prva grupa vojnika dodatnog bataljona Kfora sletela na prištinski aerodrom. Stefanović i Bogdanović razgovaraju sa komandantom Erhardom Bilerom u bazi Kfora kod Leposavića.

Stigao prvi deo pojačanja Kfora

Vesti Online - 03.08.2011

Na prištinski aerodrom je nešto pre 17.30 stigao prvi kontigent dodatnih snaga Kfora koji će biti pomoć i podrška pripadnicima mirovnih snaga na Kosovu i Metohiji.

Priština nespremna za dogovor

Vesti Online - 03.08.2011

Predstavnici Srbije Borislav Stefanović i Goran Bogdanović poručili su da su na sastanku sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom izneli "jasne stavove" za rešenje krize na severu Kosova i da očekuju da naredni sastanak bude održan danas.

NATO doprema nove snage na Kosovo

Prva Srpska TV - 02.08.2011

NATO je danas saopštio da je upućena "pomoć" u ovom trenutku angažovanim snagama Kfora zaduženim za očuvanje bezbednosti na Kosovu. To je saopštila portparolka NATO Karmen Romero, koja je objasnila da je naredbu o tome izdala komanda NATO ...

NATO šalje dodatne snage na kosovo

Kurir - 02.08.2011

BRISEL - Portparol NATO Karmen Romero izjavila je danas da će Alijansa pojačati svoje prisustvo na Kosovo kako bi vojnici trenutno anagažovani na osiguravanju bezbednosti, otkako je došlo do eskalacije napetosti, mogli da se odmore, javio ...

Danas bez nastavka sa Kuperom

B92 - 02.08.2011

Beograd -- Zvaničnici Srbije neće se danas sastajati sa izaslanikom EU Robertom Kuperom, ali tokom popodneva očekuju razgovore sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom.

NATO šalje pojačanja na Kosovo

E-Novine - 02.08.2011

NATO je u utorak saopštio da je uputio pomoć u ovom trenutku angažovanim snagama Kfora zaduženim za očuvanje bezbednosti na Kosovu To je saopštila portparolka NATO Karmen Romero, koja je objasnila da je naredbu o tome izdala komanda NATO u ...

NATO će podržati samo dogovor Srba i Albanaca

Kurir - 02.08.2011

BRISEL - NATO tvrdi da razmeštaj dodatnih trupa Kfora na Kosovu nije znak zaoštravanja situacije na terenu, već naprotiv ukazuje da se stanje smiruje, a situacija postaje manje zategnuta.

Stefanović i Bogdanović kratko sa Bilerom

Mondo - 02.08.2011

Vozila u kojima su se nalazili šef beogradskog tima za pregovore Borislav Stefanović i ministar za KiM Goran Bogdanović napustila su oko osam časova kamp Kfora u Leposaviću nakon kratkih razgovora sa komandantom tih snaga Erhardom Bilerom.

Bogdanović i Stefanović u zvečanu

Kurir - 02.08.2011

ZVEČAN - Šef beogradskog tima za pregovore Borislav Stefanović i ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović stigli su u Zvečan, posle razgovora koje su u Leposaviću vodili sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom.

Razgovori sa Kforom i u sredu

B92 - 02.08.2011

Leposavić -- Srpski zvaničnici razgovarali sa generalom Erhardom Bilerom. Bogdanovi: Apelovali smo da Kfor ne primenjuje silu. Nastavak pregovora u sredu.

Pregovori u ćorsokaku

Danas - 02.08.2011

Leposavić, Priština, Brisel, Beograd - Predstavnici Vlade Srbije Borislav Stefanović i Goran Bogdanović sinoć su u vojnoj bazi kod Leposavića iza „zatvorenih vrata“ razgovarali sa komandantom Kfora nemačkim generalom Erhardom Bilerom.

NATO šalje dodatne vojnike na Kosovo

EMG - 02.08.2011

NATO je danas saopštio da je upućena "pomoć" u ovom trenutku angažovanim snagama Kfora zaduženim za očuvanje bezbednosti na Kosovu. To je saopštila portparolka NATO Karmen Romero, koja je objasnila da je naredbu o tome izdala komanda NATO ...

Pregovori zavise od bezbedonosne situacije

Prva Srpska TV - 02.08.2011

Zvaničnici Srbije neće se danas sastajati sa izaslanikom EU Robertom Kuperom, ali tokom popodneva očekuju razgovore sa komandantom Kfora Erhardom Bilerom.

Teški pregovori stefanovića i Kupera

Kurir - 02.08.2011

RAŠKA - Neizvesno. Pokeraški izraz lica Roberta Kupera, posrednika EU u dijalogu Beograda i Prištine, sinoć oko 19.25 sati, posle sastanka sa zvaničnicima Srbije, nije odao o čemu se pričalo iza zatvorenih vrata.

NATO šalje pojačanje Kforu

B92 - 02.08.2011

Priština, Napulj -- Kfor saopštio da su na severu Kosova "srpski snajperisti i drugi naoružani ljudi" i da će se s njima odlučno obračunati. NATO upućuje pomoć Kforu.

Teški pregovori Stefanovića i Kupera, danas nastavak

Glas javnosti - 02.08.2011

RAŠKA - Neizvesno. Pokeraški izraz lica Roberta Kupera, posrednika EU u dijalogu Beograda i Prištine, sinoć oko 19.25 sati, posle sastanka sa zvaničnicima Srbije, nije odao o čemu se pričalo iza zatvorenih vrata.

NATO šalje dodatne vojnike na Kosovo

Mondo - 02.08.2011

Snage NATO na Kosovu saopštile su danas da su zatražile da na Kosovo budu poslate dodatne trupe, posle eskalacije nasilja prošle sedmice. NATO je danas saopštio da je upućena "pomoć" u ovom trenutku angažovanim snagama Kfora zaduženim za ...

NATO šalje dodatne vojnike na Kosovo

Nadlanu - 02.08.2011

BRISEL, 2. avgusta 2011. (Beta) - NATO je u utorak saopštio da je upućena "pomoć" u ovom trenutku angažovanim snagama Kfora zaduženim za očuvanje bezbednosti na Kosovu.

NATO šalje nove snage na Kosmet

Politika - 02.08.2011

Iako se u prvi mah mislilo da se dodatne snage iz Nemačke i Austrije šalju zbog prekjučerašnjeg „zveckanja oružjem” Hašima Tačija, Severnoatlantska alijansa je tu odluku donela jer „postoji opasnost od naoružanih ljudi i radikalnih ...

NATO: Dodatni vojnici na Kosovu u idućim danima

R.S.Evropa - 02.08.2011

NATO je danas saopćio da je upućena "pomoć" u ovom trenutku angažiranim snagama KFOR-a na Kosovu. To je izjavila glasnogovornica NATO Carmen Romero, koja je objasnila da je naredbu o tome izdala komanda NATO u Napulju na zahtjev ...

NATO šalje dodatne snage na Kosovo

24online - 02.08.2011

Portparol NATO Karmen Romero izjavila je danas da će Alijansa pojačati svoje prisustvo na Kosovo kako bi vojnici trenutno angažovani na osiguravanju bezbednosti, otkako je došlo do eskalacije napetosti, mogli da se odmore, javio je AP iz ...

NATO: Podržaćemo samo dogovor Albanaca i Srba

R.S.Evropa - 02.08.2011

NATO je danas saopštio da razmeštaj dodatnih trupa KFOR-a na Kosovu nije znak zaoštravanja situacije na terenu, već naprotiv ukazuje da se stanje smiruje, a situacija postaje manje zategnuta.

NATO šalje dodatne vojnike na Kosovo

Beta - 02.08.2011

BRISEL, 2. avgusta 2011. (Beta) - NATO je u utorak saopštio da je upućena "pomoć" u ovom trenutku angažovanim snagama Kfora zaduženim za očuvanje bezbednosti na Kosovu.

Stefanović i Bogdanović se sastali sa Bilerom

R.S.Evropa - 02.08.2011

Predstavnici Srbije Goran Bogdanović i Borislav Stefanović stigli su večeras oko 20.30 u Zvečan nakon razgovora s komandantom Kfora Erhardom Bilerom u Leposaviću.

Bogdanović: nastavljamo razgovor o situaciji na Kosovu

R.S.Evropa - 02.08.2011

Razgovori predstavnika Vlade Srbije i posrednika EU Roberta Kupera o situaciji na sjeveru Kosova i Metohije biće nastavljeni danas, rekao je ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović "Očekuje se da ishod razgovora bude rešenje koje će ...

Ministar Goran Bogdanović: Tači hoće rat

Press - 02.08.2011

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović optužio je kosovskog premijera Hašima Tačija da poziva na rat u južnoj srpskoj pokrajini Glas trezvenosti na severu...

NATO šalje nove snage na Kosmet

Vesti Online - 02.08.2011

NATO je danas saopštio da je upućena "pomoć" u ovom trenutku angažovanim snagama Kfora zaduženim za očuvanje bezbednosti na Kosovu. To je saopštila portparolka NATO Karmen Romero, koja je objasnila da je naredbu o tome izdala komanda NATO ...

NATO dovlači pojačanje

Press - 02.08.2011

Objašnjenje - Iz baze u Nemačkoj stiže bataljon od 700 vojnika, a Alijansa tvrdi da oni dolaze „zato što se situacija smiruje" Nemačka komanda...

Stefanović i Bogdanović na sastanku s Kuperom u Raški iza zatvorenih vrata

Blic - 01.08.2011

Pripadnici portugalskog Kfora jutros oko pet sati uklonili su delove barikada u selu Zupče u Ibarskom Kolašinu, na putu koji od južnog dela Kosovske Mitrovice vodi ka Ribariću.

Stefanović čeka nastavak razgovora sa Bilerom

Kurir - 01.08.2011

LEPOSAVIĆ - Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović rekao je da još nije precizirano kada će danas biti nastavljeni razgovori o statusu administrativnih prelaza na severu Kosova.

Stefanović i Bogdanović u 16 sati u Raškoj sa Kuperom

Kurir - 01.08.2011

BEOGRAD - Šef pregovaračkog tima Borislav Stefanović i ministar za Kosovo i Metohiji Goran Bogdanović trebalo bi danas oko 16 časova da se u Raškoj sastanu sa posrednikom Evropske Unije Robertom Kuperom, saznaje Tanjug.

Stefanović i Bogdanović napustili Kosovo da bi se sreli sa Kuperom

Blic - 01.08.2011

Pripadnici portugalskog Kfora jutros oko pet sati uklonili su delove barikada u selu Zupče u Ibarskom Kolašinu, na putu koji od južnog dela Kosovske Mitrovice vodi ka Ribariću.

Bogdanovic i Stefanović krenuli za rašku

Kurir - 01.08.2011

BEOGRAD - Jaka kiša i nevreme u Zvečanu sprečili su ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića i šefa pregovaračkog tima Borislava Stefanovića da se obrate novinarima na barikadama.

Stefanović i Bogdanović napustili Kosovo da bi se sreli sa Kuperom

Prva Srpska TV - 01.08.2011

Barikade koje su postavljene na putevima na severu Kosova, ostaće tu dok se ne reši problem administrativnih prelaza Brnjak i Jarinje, izjavio je ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović nakon sastanka u Zvečanu sa predstavnicima ...

Raška: Kuper otišao bez izjave, Stefanović i Bogdanović smrknuti!

Kurir - 01.08.2011

BEOGRAD - Sastanak ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića i šefa pregovaračkog tima Borislava Stefanovića u Raškoj sa međunarodnim posrednikom Robertom Kuperom je završen, ali je posrednik EU napustio lice mesta bez izjave! ...

Završen sastanak Stefanovića i Bogdanovića s Kuperom, bez izjava

Blic - 01.08.2011

Pripadnici portugalskog Kfora jutros oko pet sati uklonili su delove barikada u selu Zupče u Ibarskom Kolašinu, na putu koji od južnog dela Kosovske Mitrovice vodi ka Ribariću.

Stefanović: u utorak nastavak razgovora s Kuperom

Kurir - 01.08.2011

RAŠKA - Šef pregovaračkog tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović izjavio je da će razgovori predstavnika Vlade Srbije sa posrednikom Evropske unije Robertom Kuperom biti nastavljeni u utorak kada će biti saopšteno više ...

Bogdanović i Stefanović na kosovu, u utorak s Bilerom

Kurir - 01.08.2011

BEOGRAD - Predstavnici Srbije Borislav Stefanović i Goran Bogdanović stigli su u ponedeljak veče na sever Kosova, a očekuje se da će se u utorak sastati s komandantom Kfora Erhardom Bilerom.

Čekaju se razgovori sa Bilerom i Kuperom

Nadlanu - 01.08.2011

LEPOSAVIĆ, 1. avgusta 2011. (Beta) - Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović rekao je da još nije precizirano kada će biti nastavljeni razgovori o statusu administrativnih prelaza na severu Kosova.

Sastanak završen, učesnici nisu davali izjave

Nadlanu - 01.08.2011

RAŠKA, 1. avgusta 2011. (Beta) - Sastanak predstavnika Srbije Borislava Stefanovića i Gorana Bogdanovića sa posrednikom Evropske unije u dijalogu Beograda i Prištine Robertom Kuperom završen je u ponedeljak uveče nešto posle 19 časova, ali ...

Dogovoren susret Kupera i predstavnika Beograda

Nadlanu - 01.08.2011

BEOGRAD, 1. aprila 2011. (Beta) - Predstavnici Vlade Srbije Borislav Stefanović i Goran Bogdanović sastaće se u 16 sati u Raški sa posrednikom EU u dijalogu Beograda i Prištine Robertom Kuperom, saznaje Beta iz dobro obaveštenih izvora.

Komandant Kfora neće razgovarati sa predstavnicima Srbije

24online - 01.08.2011

Komandant Kfora Erhard Biler neće se sastati sa predstavnicima Vlade Srbije Borislavom Stefanovićem i Goranom Bogdanovićem jer su oni ilegalno prešli na Kosovo, rekao je danas on.

Sastanak završen, učesnici nisu davali izjave

Beta - 01.08.2011

RAŠKA, 1. avgusta 2011. (Beta) - Sastanak predstavnika Srbije Borislava Stefanovića i Gorana Bogdanovića sa posrednikom Evropske unije u dijalogu Beograda i Prištine Robertom Kuperom završen je u ponedeljak uveče nešto posle 19 časova, ali ...

Sastanak sa Kuperom završen, učesnici nisu davali izjave

24online - 01.08.2011

Sastanak predstavnika Srbije Borislava Stefanovića i Gorana Bogdanovića sa posrednikom Evropske unije u dijalogu Beograda i Prištine Robertom Kuperom završen je večeras nešto posle 19 časova, ali niko od učesnika nije želeo da daje izjave.

Dogovoren susret Kupera i predstavnika Beograda

Beta - 01.08.2011

BEOGRAD, 1. aprila 2011. (Beta) - Predstavnici Vlade Srbije Borislav Stefanović i Goran Bogdanović sastaće se u 16 sati u Raški sa posrednikom EU u dijalogu Beograda i Prištine Robertom Kuperom, saznaje Beta iz dobro obaveštenih izvora.

Sastanak srpskih zvaničnika sa Kuperom završen bez izjava

R.S.Evropa - 01.08.2011

Sastanak predstavnika Srbije Borislava Stefanovića i Gorana Bogdanovića sa posrednikom Evropske unije u dijalogu Beograda i Prištine Robertom Kuperom završen je večeras nešto posle 19 časova, ali niko od učesnika nije želeo da daje izjave.

Počeo sastanak Kupera i predstavnika Vlade Srbije

24online - 01.08.2011

Sastanak posrednika EU Roberta Kupera i predstavnika Vlade Srbije o aktuelnoj situaciji na severu Kosova počeo je danas u Raški oko 16,30 sati. Ostavite ...

Stefanović: Uskoro nastavak razgovora sa Kuperom

R.S.Evropa - 01.08.2011

Glavni pregovarač Srbije u dijalogu s Prištinom Borislav Stefanović izjavio je večeras da će razgovori s posrednikom Evropske unije u pregovorima Robertom Kuperom uskoro biti nastavljeni, ali nije želeo da precizira kada će se to desiti.

Čekaju se razgovori sa Bilerom i Kuperom

Beta - 01.08.2011

LEPOSAVIĆ, 1. avgusta 2011. (Beta) - Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom Borislav Stefanović rekao je da još nije precizirano kada će biti nastavljeni razgovori o statusu administrativnih prelaza na severu Kosova.

Razgovor Kupera sa beogradskim zvaničnicima

R.S.Evropa - 01.08.2011

Sastanak posrednika EU Roberta Kupera i predstavnika Vlade Srbije o aktuelnoj situaciji na severu Kosova počeo je u Raški oko 16 i 30 časova. Osim šefa beogradskog tima za dijalog sa Prištinom Borislav Stefanović i ministra za Kosovo ...

Šta se desilo na sastanku s Kuperom?!

Vesti Online - 01.08.2011

Sastanak predstavnika Srbije Borislava Stefanovića i Gorana Bogdanovića sa posrednikom Evropske unije u dijalogu Beograda i Prištine Robertom Kuperom završen je večeras nešto posle 19 časova, ali niko od učesnika nije želeo da daje izjave.