TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

'Crveni karton' advokatima

Blic - 10.03.2004

- Branioci Todorović i Tripković remete tok glavnog pretresa i zloupotrebljavaju svoju funkciju. Zbog ovakvog ponašanja, njih dvojica su najpre bili opomenuti, pa novčano kažnjeni i sudu ne preostaje ništa drugo da ih udalji iz postupka - obrazložio je odluku sudija Kljajević.

Spasojević i Legija naredili ubistvo

Blic - 09.03.2004

- Uglavnom ne poričem ono za šta sam okrivljen. To što sam radio, odnosno oko 90 odsto stvari, uradio sam iz straha od Dušana Spasojevića - izjavio je tokom istrage Dušan Krsmanović, jedan od optuženih za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Krsmanović ostao bez advokata, potvrđeno da je ubijen svedok atentata

B92 - 09.03.2004

Beograd -- Advokatima Miroslavu Todoroviću i Mirku Tripkoviću u utorak je, zbog nepoštovanja suda, uskraćeno pravo da zastupaju jednog od optuženih za ubistvo Zorana Đinđića, jer su, u znak protesta, napustili glavni pretres.

Krsmanović nije porekao učešće u ubistvu Đinđića

B92 - 08.03.2004

Beograd -- U nastavku glavnog pretresa pred Specijalnim sudom u Beogradu u ponedeljak, okrivljeni Dušan Krsmanović nije porekao svoje učešće u ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića. Krsmanović je u iskazu, koji je dao pred policijom i istražnim sudijom u aprilu i maju prošle godine, a u prisustvu ...