TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pop zabranio deljenje uskršnjih jaja sa političkom porukom

Blic - 15.04.2012

Protojerej Igor Živković danas u Zaječaru nije dozvolio aktivistima Pokreta radnika i seljaka Zorana Dragišića da ispred vaznesenjske crkve u tom gradu dele uskršnja jaja sa političkom porukom.

Uskršnje pecivo

S media - 15.04.2012

Uskršnje pecivo Obradujte svoje ukućane sa ovim slatkim uskršnjim pecivom koje ćete brzo i lako napraviti. ODLIČNO 1 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili više emocija) ...

Uskršnja dekoracija: Ovako izgleda praznično uređen dom Seke Aleksić (FOTO)

S media - 15.04.2012

Vest objavljena: 15.04.2012 | 09:25 USKRŠNJA DEKORACIJA: OVAKO IZGLEDA PRAZNIČNO UREĐEN DOM SEKE ALEKSIĆ (FOTO) "Vaskrs u mom domu" naziv je albuma na Fejsu u kojem je poznata pevačica postavila fotografije svoje praznično dekorisane kuće..

Nataša Bekvalac obožava velika jaja!?!

Poznati.info - 15.04.2012

Dva ogromna šarena jajeta Nata je iznela iz gepeka i sa njima se uputila ka ulazu u jedan beogradski muzički studio. Fotograf se slučajno našao na ulici i ugledao jednu od najlepših Novosađanki kako ulazi na parking.

Uskršnje jaje – umetničko delo

Lepota i Zdravlje - 15.04.2012

Postoji bezbroj načina za farbanje uskršnjih jaja, ali neki su od ove tradicije uspeli da naprave prava umetnička dela. Slovenački umetnik Franc Grom razvio je veštinu ukrašavanja jaja igrom oblika i svetlosti.

Uskršnja jaja za mališane Sigurne dečije kuće

Danas - 15.04.2012

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović posetio je juče Sigurnu dečiju kuću i podelio mališanima ove ustanove uskršnja jaja i druge poklone.

Zabranio jaja sa političkom porukom

Novi Magazin - 15.04.2012

Protojerej Igor Živković u Zaječaru u nedelju nije dozvolio aktivistima Pokreta radnika i seljaka Zorana Dragišića da ispred Vaznesenjske crkve dele uskršnja jaja sa političkom porukom.

Pop zabranio deljenje "predizbornih jaja"

S media - 15.04.2012

Pop zabranio deljenje "predizbornih jaja" Starešina Crkve rodjenja Bogorodice u Zaječaru zabranio je da se ispred te crkve dele uskršnja jaja sa političkom porukom.

Pop zabranio PRS-u promociju ispred crkve

Mondo - 15.04.2012

Pop u Zaječaru zabranio aktivistima PRS-a da se promovišu ispred crkve u tom gradu. Protojerej Igor Živković danas u Zaječaru nije dozvolio aktivistima Pokreta radnika i seljaka Zorana Dragišića da ispred Vaznesenjske crkve u tom gradu ...

Sveštenik zabranio deljenje “političkih“ vaskršnjih jaja

Vesti Online - 15.04.2012

Protojerej Igor Ivković u nedelju u Zaječaru nije dozvolio aktivistima Pokreta radnika i seljaka Zorana Dragišića da ispred Vaznesenjske crkve u tom gradu dele vaskršnja jaja sa političkom porukom.

Uskršnja trpeza Seke Aleksić (Foto)

Svet Plus - 15.04.2012

Pevačica Seka Aleksić pripremila je trpezu za Uskršnji ručak, sve je jako lepo dekorisano i ukrašeno. Svaki gost koji se danas bude našao za trpezom Seke Aleksić imaće priliku da uživa u ikebanama koje se nalaze na stolu, a u tanjru će se ...

Uskršnja putovanja

RTS - 14.04.2012

Najpopularniji uskršnji aranžman ove godine je za Rim. Cene putovanja na nivou prošlogodišnjih, a neke čak i niže, kažu u agencijama. Veliku posećenost beleže i domaća turistička mesta.

Izložba najlepše oslikanih uskršnjih jaja i crteža

Blic - 14.04.2012

Izložba najlepše oslikanih uskršnjih jaja i crteža biće otvorena u nedelju, 15. aprila, u 11 sati, u Kući Đure Jakšića u Skadarliji. Izložbu organizuju Prijatelji dece Beograda, a pokrovirelj je Sekretarijat za sport i omladinu grada ...

Tuče zbog jaja u hercegovačkim prodavnicama

24sata - 14.04.2012

Na području istočne Hercegovine već dva dana u prodavnicama nema jaja, potražnja je nezapamćena zbog čega je u pojedinim prodavnicama dolazilo i do fizičkog obračuna medju kupcima.

Dan radosti

ALO - 14.04.2012

Vaskrs ili Uskrs je najveći hrišćanski praznik kojim se prema biblijskom predanju obeležava dan kada je Isus Hrist vaskrsao iz mrtvih, pobedio smrt i svim ljudima od Adama i Eve do poslednjeg čoveka na Zemlji darovao večni život.

Batine za zdravlje i plodnost!

ALO - 14.04.2012

Uskrs se u svetu slavi na potpuno različite načine, a možda jedina zajednička stvar je ukrašavanje jaja. Skoro svaki narod ima svoju specifičnost vezanu za proslavu najvećeg hrišćanskog praznika, a mi vam prenosimo najzanimljivije običaje.

Beba stiže pre Đurđevdana!

ALO - 14.04.2012

Najveći hrišćanski praznik za Aleksandru i Nemanju Šarovića u znaku je iščekivanja najradosnijeg događaja! Lepa Čačanka na svet bi 3. maja trebalo da donese prinovu, a ni poodmakla trudnoća nije joj zasmetala da na Veliki petak ofarba jaja ...

Simbolika i tradicija Uskrsa

S media - 14.04.2012

Simbolika i tradicija Uskrsa S obzirom na to da je u toku vreme praznovanja za sve pravoslavne Hrišćane, otkrivamo vam nešto više o uskršnjoj tradiciji i običajima koje treba preneti i na najmlađe.

Hercegovke se potukle zbog jaja

Glas javnosti - 14.04.2012

TREBINJE - Nestašica jaja u Istočnoj Hercegovini. Trebinjke su zasukale rukave da ofarbaju jaja za Uskrs, ali su morale da se potuku da bi došle do njih.

Tehnika farbanja jaja i glasača

E-Novine - 14.04.2012

Bivši predsednik Srbije i neprikosnoveni lider Demokratske stranke, Boris Tadić, osmelio se da prisustvuje tradicionalnom običaju farbanja uskršnjih jaja u domu porodice Grčić iz sela Jabučje kraj Lajkovca, odakle je poručio da duboko ...

Tuča zbog nestašice ca u prodavnicijaja

Novi Magazin - 14.04.2012

U prodavnicama u istočnoj Hercegovini dva dana pred Uskrs nije bilo jaja ni približno potražnji, pa je u nekoliko navrata dolazilo i do fizičkih obračuna kupaca .

Vlada zaprosio Tijanu u radio programu

Vesti Online - 14.04.2012

Akcija "Uskršnje jaje" na "Gradskom" radiju juče je počela malo drugačije. Veliki petak i petak 13. će zahvaljujući ovom radiju biti urezan u životima mladog para - Vlade i Tijane.

Uskršnja trpeza skuplja za 40%

B92 - 13.04.2012

Beograd -- Uskršnja trpeza biće ove godine skuplja za oko 40 odsto, pre svega zbog velikog poskupljenja jaja, ali i drugih proizvoda, kaže Goran Papović.

Knjiga ili frižider plus džaba jaja

B92 - 13.04.2012

Prag -- Izrazito poskupljenje jaja, čija je cena ove godine u českim prodavnicama udvostručena, inspirisala je neke firme da to iskoriste u marketinškim aktivnostima.

Češke firme jajima "kupuju" kupce

24sata - 13.04.2012

Izrazito poskupljenje jaja, čija je cena ove godine u českim prodavnicama udvostručena, inspirisala je neke firme da tu osnovnu životnu namirnicu iskoriste u reklami i marketinškim aktivnostima.

Tadić: Verujem u uskrsnuće Srbije

B92 - 13.04.2012

Kandidat DS-a za predsednika Srbije Boris Tadić rekao je u Lajkovcu da duboko veruje u uskrsnuće Srbije. Kako je pojasnio, on duboko veruje u trenutak kada će Srbija "ponovo stati na noge i postati stabilna i razvijena zemlja na sreću svih ...

Tadić: Duboko verujem u uskrsnuće Srbije

Blic - 13.04.2012

Kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadić prisustvovao je danas tradicionalnom običaju farbanja uskršnjih jaja u porodici Grčić iz sela Jabučke kraj Lajkovca, odakle je poručio da duboko veruje u uskrsnuće Srbije, odnosno trenutak ...

Nezapamćena pomama u Trebinju: Kupci se tukli po marketima zbog jaja

24sata - 13.04.2012

Na području istočne Hercegovine već dva dana u prodavnicama nema jaja, a tamo gde ih ima skuplja su i do 40 odsto. U velikim prodajnim objektima kažu da je juče došla manja količina jaja, a da je potražnja bila nezapamćena, zbog čega je ...

Tadić farbao uskršnja jaja: Srbiji je potrebna velika čuvarkuća

24sata - 13.04.2012

Kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadić prisustvovao je danas tradicionalnom običaju farbanja uskršnjih jaja u porodici Grčić iz sela Jabučke kraj Lajkovca, odakle je poručio da duboko veruje u uskrsnuće Srbije, odnosno trenutak ...

Uskršnje jaje simbol preporoda i Hristove božanske prirode

Politika - 13.04.2012

Kroz običaj farbanja jaja čuva se sećanje na događaj kada je sveta Marija Magdalena posetila rimskog cara Tiberija i poklonila mu crveno jaje, pozdravljajući ga rečima „Hristos vaskrse” „Ako Hristos nije ustao, uzalud je vera naša”.

Nataša ima velika jaja!

ALO - 13.04.2012

Nataša Bekvalac je spremna za Vaskrs! Naime, pop zvezdu smo uslikali kako iz automobila vadi jaja. I moramo reći da nas je njihova veličina veoma iznenadila.

Poznate dame se uhvatile za jaja!

ALO - 13.04.2012

Ako neko misli da naše estradne i televizijske zvezde ne mare za religiju i običaje vezane za velike praznike, ove fotografije će ih svakako razuveriti.

Šarena, a zdrava!

ALO - 13.04.2012

Običaj je da se na Veliki petak uoči Vaskrsa farbaju jaja i poklanjaju bližnjima. Prvo uskršnje jaje čuva se godinu dana i ono se naziva čuvarkuća.

Spremna za Uskrs: Nataša Bekvalac ofarbala jaja!

Svet - 13.04.2012

Nataša Bekvalac je spremna za Vaskrs! Naime, pop zvezdu smo uslikali kako iz automobila vadi jaja. I moramo reći da nas je njihova veličina veoma iznenadila.

Ako još niste bili u prazničnoj nabavci...

Mondo - 13.04.2012

Trgovine u Srbiji dobro su snabdevene svim vrstama proizvoda, trgovci su organizovali brojne akcije i sniženja, a najviše se kupuju jaja, meso i kolači.

Uskršnja pažnja Skandinejvian Erlajnza (VIDEO)

S media - 13.04.2012

Uskršnja pažnja Skandinejvian Erlajnza (VIDEO) Kako su praznici vreme i kada se frekventno putuje, lepo je kada vam prevozna kompanija učini praznični plezir ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta ...

U službi ljubavi: Prosidba na "Gradskom" radiju! (VIDEO)

S media - 13.04.2012

Vest objavljena: 13.04.2012 | 12:32 U SLUŽBI LJUBAVI: PROSIDBA NA "GRADSKOM" RADIJU! (VIDEO) Nesvakidašnje- Akcija "Uskršnje jaje" na "Gradskom" radiju je počela ovog petka malo drugačije. Petak 13.

Nekoliko fenomenalnih ideja za uskršnje dekoracije (VIDEO)

S media - 13.04.2012

Nekoliko fenomenalnih ideja za uskršnje dekoracije (VIDEO) Jaja nisu dekoracija, ona su simbol Uskrsa. Ono što bi bilo dekoracija je upravo ono što možete napraviti sami ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 ...

Izbegnite praznično prejedanje

S media - 13.04.2012

Izbegnite praznično prejedanje Čokolada je dobra za vaše srce, ali samo ona tamna i ne više od jedne kockice na dan. Pojedete li čitavog čokoladnog zeca ili par čokoladnih jaja, srcu ćete više odmoći nego pomoći.

Recepti za jestiva uskršnja jaja

S media - 13.04.2012

Recepti za jestiva uskršnja jaja Napravite sami ukrasna jestiva uskršnja jaja, kojima ćete dekorisati svoj dom, a ujedno uživati u njihovom ukusu.

Jedinstveno uskršnje jaje (VIDEO)

S media - 13.04.2012

Jedinstveno uskršnje jaje (VIDEO) Ako ste trudnica, zašto se ne biste zabavili i imali jedinstveno uskršnje jaje? ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili više ...

Mali Uskršnji savet: Kako da oljuštite jaje za 10 sekundi? (VIDEO)

S media - 13.04.2012

Vest objavljena: 13.04.2012 | 15:05 MALI USKRŠNJI SAVET: KAKO DA OLJUŠTITE JAJE ZA 10 SEKUNDI? (VIDEO) Približio nam se veliki praznik Uskrs i nas je zaista oduševio ovaj video u kome je pokazano kako se najbrže ljušti jaje. Pogledajte.

Kako se boje jaja za Uskrs

S media - 13.04.2012

Kako se boje jaja za Uskrs Postoji toliko različitih načina na koje možete ofarbati jaja. Da li znate sve? ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili više emocija) ...

U Hercegovini i tuče zbog jaja

Mondo - 13.04.2012

Na području istočne Hercegovine već dva dana u prodavnicama nema jaja, a tamo gde ih ima skuplja su i do 40 odsto. U velikim prodajnim objektima kažu da je juče došla manja količina jaja, a da je potražnja bila nezapamćena, zbog čega je ...

Uskršnje priče: Uskrs – običaji i verovanja

S media - 13.04.2012

Uskršnje priče: Uskrs – običaji i verovanja Uskrs je najveći hrišćanski praznik, dan Hristovog vaskrsnuća. Saznajte više o običajima i verovanjima koji se vezuju za njega.

Tadić: Verujem u uskrsnuće Srbije (VIDEO)

S media - 13.04.2012

Tadić: Verujem u uskrsnuće Srbije (VIDEO) Kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadićje uoči Uskrsa rekao da duboko veruje u uskrsnuće Srbije.

Jaja pomažu mršavljenju

S media - 13.04.2012

Jaja pomažu mršavljenju Dva jaja dnevno mogu vam pomoći da smršate i smanjite nivo holesterola, kažu naučnici. ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili više emocija) ...

Tadić veruje u uskrsnuće Srbije

Novi Magazin - 13.04.2012

Kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadić prisustvovao je danas farbanju uskršnjih jaja u porodici Grčić u selu Jabučje kraj Lajkovca, i poručio da duboko veruje u uskrsnuće Srbije, odnosno trenutak kada će ona, kako je rekao, 'ponovo ...

Tuzla: Tukli se zbog jaja!

Vesti Online - 13.04.2012

Na području istočne Hercegovine već dva dana u prodavnicama nema jaja, a tamo gde ih ima skuplja su i do 40 odsto. U velikim prodajnim objektima kažu da je juče došla manja količina jaja, a da je potražnja bila nezapamćena, zbog čega je ...

Uskršnje dekoracije vole pastelne boje

S media - 13.04.2012

Uskršnje dekoracije vole pastelne boje Evo nekoliko saveta o tome kako da postavite svečanu Uskršnju trpezu. ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili više emocija) ...

Simbolika boja Uskršnjih jaja

S media - 13.04.2012

Simbolika boja Uskršnjih jaja Uskrs je i praznik boja. Posle duge zime, odsustva svetlosti i života, vreme je da se vrati radost. Pročitajte koje je značenje boja kojima ste ofarbali Uskršnja jaja.

Tadić duboko veruje u uskrsnuće Srbije

Mondo - 13.04.2012

Kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadić prisustvovao je danas tradicionalnom običaju farbanja uskršnjih jaja u porodici Grčić iz sela Jabučje kraj Lajkovca.

Porodični ručak na izletištima

Danas - 13.04.2012

Povodom predstojećih uskršnjih praznika širom grada već je počela organizacija raznih manifestacija, izložbi farbanih jaja i drugih zanimljivih programa.

Tadić: Duboko verujem u uskrsnuće Srbije

Novosti - 13.04.2012

Kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadić prisustvovao je danas tradicionalnom običaju farbanja uskršnjih jaja u porodici Grčić iz sela Jabučke LAJKOVAC - Kandidat za predsednika i lider DS Boris Tadić prisustvovao je danas ...

Poznate dame u kupovini jaja

Svet Plus - 13.04.2012

Paparaco je proteklih dana na jednoj beogradskoj pijaci uslikao čak pet poznatih dama koje su se ozbiljno posvetile nabavci jaja za Vaskrs. Naravno, nisu kupovale već ofarbane primerke, nego su se bojadisanjem same pozabavile u svojim ...

Spremna za Uskrs: Nataša Bekvalac ofarbala jaja!

Svet Plus - 13.04.2012

Nataša Bekvalac je spremna za Vaskrs! Naime, pop zvezdu smo uslikali kako iz automobila vadi jaja. I moramo reći da nas je njihova veličina veoma iznenadila.

Video savet: Kako da oljuštite jaje za 10 sekundi

Blic - 12.04.2012

Približava se Uskrs, a sa njim i pregršt šarenih jaja koje treba pojesti. Ukoliko vas zamara njihovo ljuštenje, pogledajte sledeći video koji će vam olakšati dosadnu radnju i uštedeti dosta vremena.

Takmičenje za najlepše oslikano jaje

24sata - 12.04.2012

Prvu nagradu takmičenja za izbor najlepše oslikanog jajeta na pijaci „Mirijevo“, koje je organizovano u susret Vaskrsu, osvojila je Miona Marković, drugo mesto pripalo je Katarini Ralević, dok je treće mesto pripalo Andriji Stojanović.

Jaja nisu pojeftinila pred Uskrs

B92 - 12.04.2012

Beograd -- Jaja nisu pojeftinila i pored najava, pa tako na pijacama u glavnom gradu koštaju između 15 i 18 dinara, a dan uoči Velikog petka i ponuda i tražnja su porasli.

Paprena cena jaja pred Uskrs

Novi Magazin - 12.04.2012

Cene jaja uoči Uskrsa su paprene, iako su proizvođači njavljivali da će jaja pojeftiniti pred Veliki petak, kada ih pravoslavni vernici farbaju. Na pijacama i u prodavnicama cena jednog jajeta iznosi i do 30 dinara.

Uskršnja jaja bojena svilom

S media - 12.04.2012

Uskršnja jaja bojena svilom Ne, uopšte vam nisu potrebni sati strpljenja za ove prelepe šare na jajima. Otkrivamo vam jednostavan metod za dobijanje najlepših uskršnjih jaja.

Atelje 212: Popust uz Uskršnje jaje

Story - 12.04.2012

Ovog vikenda u pozorištu Atelje 212 biće organizovana velika Uskršnja razmena. U petak 13., subotu 14. i nedelju 15. aprila, od 10 do 13 časova svi posetioci koji donesu Uskršnje jaje dobiće popust na pozorišne karte.

Saveti za kuvanje jaja

Mondo - 12.04.2012

Ofarbana kuvana jaja zauzimaju posebno mesto na uskršnjoj trpezi. Nažalost, često ih "krase" i napukla ljuska, zelenkasto žumance, ili miris sumpora.

Uskršnja humanitarna akcija u "Imo" centru

S media - 12.04.2012

Uskršnja humanitarna akcija u "Imo" centru Tokom Uskršnjih praznika Imo outlet Centar organizuje humanitarnu akciju i prikuplja garderobu, higijenske proizvode i igračke kako bi samohranim majkama i njihovoj deci ulepšali praznične dane.

Kako da na brzinu oljuštite jaje (VIDEO)

S media - 12.04.2012

Kako da na brzinu oljuštite jaje (VIDEO) Nekada su to bile "Đurine kućne čarolije", a sada uz pomoć Jutjuba možete da saznate kako da oljuštite jaje za samo 10 sekundi.

Uskršnji “Tok šok” specijal: Saznajte sve o najradosnijem hrišćanskom prazniku

Svet - 12.04.2012

Najnovija emisija “Tok šok” posvećena je Uskrsu, a kao posebne teme obrađene su izgled uskršnje trpeze i pitanje može li se hranom stići do sreće.

Deca ukrašavaju jaja

Danas - 12.04.2012

Povodom uskršnjih praznika, u Mesnoj zajednici Ostrvo na Limanu 4 danas će biti održana radionica ukrašavanja uskršnjih jaja i izbor za najlepše jaje.

Uskršnja trpeza 50 odsto skuplja nego lane

24sata - 11.04.2012

Za pripremu uskršnjeg ručka za četvoročlanu porodicu, kako pokazuje računica „24 sata”, ove godine treba izdvojiti oko 7.500 dinara. To je za oko 50 odsto više nego lane.

Zamalo tragedija u Britaniji: Trogodišnjak u potrazi za uskršnjim jajima stao na bombu

Blic - 11.04.2012

Tradicionalna proslava Uskrsa u mestu Somerset na jugozapadu Engleske okončana je nakon što su deca tragajući za čokoladnim jajima pronašla bombu.

Uskršnja trpeza 50 odsto skuplja

B92 - 11.04.2012

Beograd -- Za pripremu uskršnjeg ručka za četvoročlanu porodicu, pokazuje računica, ove godine treba izdvojiti oko 7.500 dinara. To je za oko 50 odsto više nego lane.

Popusti na meso i jaja za Uskrs

Blic - 11.04.2012

Trgovci i ove godine uoči uskršnjih praznika odobravaju popuste na hranu i piće kako bi potrošači što jeftinije pripremili prazničnu trpezu. Jaja su u radnjama jeftinija oko 20 odsto, a snižene su i cene raznih vrsta svežeg mesa.

Uskršnja manifestacija u Ušću

24sata - 11.04.2012

U Ušće šoping centru sutra u 17 časova počinje velika uskršnja manifestacija „Uskršnje jaje osmeh deci daje“, koja će trajati do subote. Manifestaciju će, uz pesme dečjeg hora „Horislavci“ otvoriti Branislava Penov, predstavnica ...

Tragajući za uskršnjim jajima, deca pronašla bombu

24sata - 11.04.2012

Tradicionalna proslava Uskrsa u mestu Somerset na jugozapadu Engleske okončana je nakon što su deca tragajući za čokoladom pronašla bombu. Organizatori su primetili dete kaoje stoji na bombi tokom prebrojavanja jaja.

Popust na kartu u zamenu za uskršnje jaje u Ateljeu 212

24sata - 11.04.2012

Ovog vikenda u Ateljeu 212 organizovana je Velika uskršnja razmena. Za svako doneto uskršnje jaje posetioce očekuju popusti na pozorišne karte. Akcija Velike uskršnje razmene počinje u petak i traje do nedelje, sva tri dana u periodu od 10 ...

Umesto uskršnjih jaja dečak pronašao bombu

S media - 11.04.2012

Umesto uskršnjih jaja dečak pronašao bombu Da bezazlena tradicija može da postane kobna opasnost govori i ova priča u kojoj su deca umesto uskršnjih jaja pronašla bombu.

Deca umesto uskršnjih jaja dobila bombe

Vesti Online - 11.04.2012

Tradicionalna proslava Uskrsa u mestu Somerset na jugozapadu Engleske okončana je pošto su deca tragajući za čokoladnim jajima pronašla bombu. Tokom prebrojavanja jaja, primećeno je da jedan trogodišnjak stoji na nekom čudnom predmetu, da ...

Kreativni načini za bojenje Uskršnjih jaja

S media - 11.04.2012

Kreativni načini za bojenje Uskršnjih jaja Kreativna Uskršnja jaja, koja će biti fantastična dekoracija na vašoj prazničnoj trpezi. ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite ...

Najlepše uskršnje jaje

Danas - 11.04.2012

JKP „Gradske pijace“ organizovaće danas u 13 sati takmičenje za izbor najlepše oslikanog jajeta na pijaci „Mirijevo“. Takmičiće se dvadesetoro dece iz vrtića „Zvezdica“, a nagrade za najlepša ukrašena jaja uručiće Aleksandar Antić, ...

Pola plate za Uskršnju trpezu

Novosti - 11.04.2012

Za Uskršnje praznike prosečnoj porodici biće potrebno najmanje 20.000 dinara. Nabavka 30 odsto skuplja. Cena mesa mirovala, ali poskupeli slatkiši DOMAĆICE ne vole da štede za uskršnje đakonije, ali mnoge će morati da "zategnu kaiš", jer ...

Pojeftinjenje jaja posle Uskrsa i do 30 odsto

Blic - 10.04.2012

Posle Uskrsa može se očekivati pojeftinjenje jaja u Srbiji i do 30 procenata, zbog stabilizacije tržišta i veće ponude, a realna maloprodajna cena tog važnog prehrambenog prozvoda je između 12 i 15 dinara po komadu, ocenio je danas za ...

Pojeftinjenje jaja posle Uskrsa i do 30 odsto

Politika - 10.04.2012

BEOGRAD - Posle Uskrsa može se očekivati pojeftinjenje jaja u Srbiji i do 30 procenata, zbog stabilizacije tržišta i veće ponude, a realna maloprodajna cena tog važnog prehrambenog proizvoda je između 12 i 15 dinara po komadu, ocenio je ...

Jaja jeftinija 30% posle Uskrsa

B92 - 10.04.2012

Beograd -- Posle Uskrsa može se očekivati pojeftinjenje jaja u Srbiji i do 30 procenata, zbog stabilizacije tržišta i veće ponude, ocenio je Nemanja Panić.

Jaja jeftinija tek posle Uskrsa

Glas javnosti - 10.04.2012

BEOGRAD - Posle Uskrsa može se očekivati pojeftinjenje jaja u Srbiji i do 30 procenata zbog stabilizacije tržišta i veće ponude, a realna maloprodajna cena tog važnog prehrambenog prozvoda je između 12 i 15 dinara po komadu.

Pogledajte: Kako svet slavi Uskrs? (VIDEO)

S media - 10.04.2012

Pogledajte: Kako svet slavi Uskrs? (VIDEO) Takmičenje u kucanju jajima u Mokrinu- na listi deset najoriginalnijih ideja za slavlje Uskrsa u svetu.

Pogledajte kreativne i smešne ideje za farbanje uskršnjih jaja (FOTO)

S media - 10.04.2012

Pogledajte kreativne i smešne ideje za farbanje uskršnjih jaja (FOTO) Čak i ako ne pronađete inspiraciju da prezentujete nešto slično na svojoj uskršnjoj trpezi, ove fotografije će vas bar nasmejati i zabaviti.

Umesto uskršnjih jaja, deca našla bombu

Mondo - 10.04.2012

Tradicionalna proslava Uskrsa u mestu Somerset na jugozapadu Engleske okončana je nakon što su deca tragajući za čokoladom pronašla bombu. Organizatori su primetili dete kako stoji na bombi tokom prebrojavanja jaja.

Četiri neradna dana za Uskrs

B92 - 09.04.2012

Beograd -- Za uskršnje praznike neradni dani u Srbiji će biti od petak, 13. aprila, do ponedeljka, 16. aprila, saopštilo je danas Ministarstvo rada i socijalne politike.

Uskršnji praznici: Neradni petak i ponedeljak

Blic - 09.04.2012

Za uskršnje praznike neradni dani u Srbiji će biti od petka, 13. aprila, do ponedeljka, 16. aprila, saopštilo je danas Ministarstvo rada i socijalne politike.

Uskršnji praznici: Neradni dani od petka do ponedeljka

Blic - 09.04.2012

Za uskršnje praznike neradni dani u Srbiji počinju od petka, 13. aprila, pa slede Velika subota i Uskrs i potom je u ponedeljak 16. aprila, drugi dan Uskrsa, saopštilo je Ministarstvo rada i socijalne politike.

Tadić lupao jaja u Bačkoj Topoli!

ALO - 09.04.2012

Kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije Boris Tadić posetio je juče u Bačkoj Topoli humanitarnu izložbu uskršnjih jaja i poručio da je od suštinske važnosti da stanovnici Vojvodine čuvaju zajednički život i svaki pojedinačni ...

Pogledajte: Ove domaćice su znale kako da ofarbaju jaja (FOTO)

S media - 09.04.2012

Pogledajte: Ove domaćice su znale kako da ofarbaju jaja (FOTO) Jedinstveno ofarbana uskršnja jaja koja će vam možda dati ideju kako da i vi iznenadite ukućane.

Za Usrkrs neradni petak i ponedeljak

Novi Magazin - 09.04.2012

Neradni dani u Srbiji zbog proslave Uskrsa biće od petka, 13. aprila do ponedeljka 16. aprila. Prvi radni dan posle Uskrsa biće utorak, 17. april, saopštilo je danas Ministartsvo za rad i socijalnu politiku.

13. i 16. april neradni dani

EMG - 09.04.2012

Neradni dani u Srbiji povodom Uskrsa po Julijanskom kalendaru su petak, 13. april, i ponedeljak, 16. april. Prvi radni dan posle Uskrsa je utorak, 17.

Uskršnji odmor od četiri dana

Mondo - 09.04.2012

Neradni dani u Srbiji će, povodom praznovanja Uskrsa, biti od petka 13. aprila do ponedeljka 16. aprila, saopštilo je danas Ministarstvo rada i socijalne politike. Prvi radni dan posle praznika je utorak 17. april, navodi se u saopštenju.

Četiri neradna dana za uskršnje praznike

Glas javnosti - 09.04.2012

BEOGRAD - Za uskršnje praznike neradni dani u Srbiji će biti od petak, 13. aprila, do ponedeljka, 16. aprila, saopštilo je danas Ministarstvo rada i socijalne politike.

Uskršnje jaje od čokolade teško četiri tone

S media - 09.04.2012

Uskršnje jaje od čokolade teško četiri tone Argentinici su ove godine napravili najveće uskršnje jaje na svetu. Ali, ne radi se o bilo kakvom jajetu, već o čokoladnom, koje je teško četiri tone.

Uskršnji praznici: Neradni petak i ponedeljak

S media - 09.04.2012

Uskršnji praznici: Neradni petak i ponedeljak Za uskršnje praznike neradni dani u Srbiji će biti od petka, 13. aprila, do ponedeljka, 16. aprila. Za uskršnje praznike neradni dani u Srbiji će biti od petka, 13. aprila, do ponedeljka, 16.

Četiri neradna dana za Vaskrs

Novosti - 09.04.2012

Za uskršnje praznike neradni dani u Srbiji će biti od petka 13. aprila, do ponedeljka, 16. aprila. Prvi radni dan posle praznika je utorak 17. april BEOGRAD - Za uskršnje praznike neradni dani u Srbiji će biti od petka 13.

Žuto jaje ex-predsedniku snagu daje

E-Novine - 09.04.2012

Nakon što je za tri nedelje otvorio 287 fabrika i 418 porodičnih firmi, obišao 32 staklenika sa zelenom salatom i 15 staklenika sa cvećem, a uzgred obećao milion kilometara autoputa diljem Srbije – Boris Tadić je zaslužio da se malo odmori.

Čokoladna grdosija teška četiri tone!

Vesti Online - 09.04.2012

Blago Argentincima! Na Uskrs ih je dočekalo slatko i veliko iznenađenje - čokoladno jaje teško četiri tone. Čokoladno uskrsno jaje izrađivalo je 27 pekara tokom dve nedelje, a izložili su ga na festivalu čokolade u Berlohu.

Ideje za bojenje uskršnjih jaja

S media - 09.04.2012

Ideje za bojenje uskršnjih jaja Dosadilo vam je da bojite jaja svake godine na isti način? Pogledajte kako je lako obradovati decu i oduševite goste ovim lakim načinom dekorisanja uskršnjih jaja.

Ideje za farbanje jaja

Vesti Online - 09.04.2012

Jedinstveno ofarbana uskršnja jaja koja će vam možda dati ideju kako da i vi iznenadite ukućane. Farbanje i dekorisanje jaja za Uskrs je dugogodišnja tradicija.

Uskršnji hleb - pogača

S media - 09.04.2012

Uskršnji hleb - pogača Ova pogača je malo zahtevnija za pripremu, ali će fantastično izgledati na vašoj Uskršnjoj trpezi. ODLIČNO 0 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili ...