TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SIPA pretresa imovinu sina Zdravka Mamića

Novosti - 25.01.2016

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) započeli su jutros pretrese objekata na tri lokacije na području Ljubuškog i Tomislavgrada po naredbama Suda BiH i Tužilaštva BiH Pripadnici ...

SIPA-a u Ljubuškom pretresa imovinu sina Zdravka Mamića

R.S.Evropa - 25.01.2016

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) u Ljubuškom pretresaju imovinu Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, izvršnog potpredsjednika fudbalskog kluba "Dinamo" Zagreb.

Svjetski rekord: Vateropolo meč Srbije i Crne Gore gledalo 18.473 ljudi

R.S.Evropa - 25.01.2016

Finalnu utakmicu Evropskog prvenstva u vaterpolu između Srbije i Crne Gore posmatralo je 18.473 ljudi, čime je postavljen novi rekord u istoriji tog sporta.

Vučić i Kirbi: Odnosi Srbije i SAD mnogo bolji

R.S.Evropa - 25.01.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora SAD Majkla Kirbija i tom prilikom zajednički su zaključili da su politički odnosi Srbije i SAD danas mnogo bolji nego ...

Pedro Agramon novi predsjednik Parlamentarne skupštine SE

R.S.Evropa - 25.01.2016

Španski poslanik Pedro Agramon izabran je danas za novog predsjednika Parmentarne skupštine Savjeta Evrope na početku redovnog januarskog zasijedanja u Strazburu.

FHP Kosova : Slučaj Ivanović vođen profesionalno

R.S.Evropa - 25.01.2016

Glavni pretres u slučaju Olivera Ivanovića vođen je sa izuzetnom profesionalnošću od strane pretresnog veća, utvrdio je Fond za humanitarno pravo na Kosovu, a na osnovu redovnog praćenja glavnog ...

Izvjestilac Tanok: Poštovati odluku Skupštine Crne Gore

R.S.Evropa - 25.01.2016

Skupština će se, kao demokratska institucija u Crnoj Gori, izjasniti o povjerenju Vladi i svi treba da poštuju tu odluku, poručio je izvjestilac Evropskog parlamenta za Crnu Goru, Čarls Tanok.

SIPA pretresa objekte na području Ljubuškog i Tomislavgrada

R.S.Evropa - 25.01.2016

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) započeli su jutros pretrese objekata na tri lokacije na području Ljubuškog i Tomislavgrada po naredbama Suda BiH i Tužilaštva BiH.

Na grčko - makedonskoj granici na smrt izboden Paksitanac

R.S.Evropa - 25.01.2016

Grupa od pet ljudi izbola je na smrt nožem Pakistanca, a ranila još dvojicu muškaraca u blizini grčke granice sa Makedonijom, objavila je danas lokalna policija.

UN traže 820 miliona dolara za centralnu i zapadnu Afriku

R.S.Evropa - 25.01.2016

Ujedinjene nacije i partneri te međunarodne organizacije zatražili su danas finansijsku pomoć u iznosu od preko 820 miliona dolara za pomoć izbjeglicama i drugim ljudima koji su ugroženi nasiljem u ...

EK:Neće biti izolacije Grčke ali se traži bolja kontrola

R.S.Evropa - 25.01.2016

Evropska komisija saopštila je danas da nema planova za "isključenje Grčke iz Šengena" zbog i dalje mahom neometane navale imigranata u Evropsku uniju.

Orešković: Nema smanjenja plaća, tečaj franka ostaje zamrznut

R.S.Evropa - 25.01.2016

U Hrvatskoj se neće smanjivati prava radnika i socijalna prava, a tečaj švicarskog franka ostat će i dalje zamrznut, najavio je predsjednik Vlade Tihomir Orešković razgovoru za HTV i Novu TV.