TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VB4 Soraja: Marijanina pobeda bi bila sramota!

S media - 26.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Kako se "Veliki brat" opasno približio kraju, svi stanari imaju mišljenje ko i zbog čega ne bi trebalo da pobedi u ovom rijalitiju.

Veliki brat: Soraja – Marijanina pobeda bila bi sramota!

Poznati.info - 26.06.2011

Kako se Veliki Brat opasno približio kraju, svi stanari imaju mišljenje ko i zbog čega ne bi trebalo da slavi u ovom rijalitiju. Do sukoba je došlo između Duška i Brendona .

Duško i Horvat favoriti u finišu Velikog brata za nagradu 100.000 evra

Blic - 26.06.2011

BEOGRAD - Večeras se završava regionalni rijaliti šou “Veliki brat”, a samo jedan učesnik će nakon sto dana osvojiti nagradu od 100.000 evra. Među superfinalistima su Duško, Marijana, Brendon, Soraja i Horvat.

Nemeš: ostajem S Marijanom!

Kurir - 26.06.2011

Veruje u ljubav. Nakon što je izbačen iz „Velikog brata“, Nikola Nemešević željno iščekuje Marijanu Čvrljak! - Zajedno smo, a ostaće tako i kad ona izađe.

VB4: Večeras veliko finale!

S media - 26.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Duško i Horvat su favoriti u finišu "Velikog brata" za nagradu 100.000 evra. Oni za sada imaju najveći procenat glasova. Pogledajte večeras kako izgleda bitka za ovu pozamašnu svotu novca.

VB: Soraja – Marijanina pobeda bila bi sramota

Novosti - 26.06.2011

Duško i Brendon koji svakodnevno ne govore „istim jezikom“ su se posvađali, a Soraja je rekla da bi bilo sramota da pobedi Marijana Tenzija u kući se ne oseća previše, super finalisti nisu nervozni, zbog toga što ni jedan od njih ne veruje ...

VB4: Goli striper mahao "ponosom" pred finalistima!

S media - 26.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Veliki brat rešio je da isprovocira ukućane koji su ostali u rijalitiju, pa im je poslao golog muškarca! Odeven samo u tanga gaćice, striper je ometao ukućane u njihovim aktivnostima.

Počelo finale Velikog brata

Blic - 26.06.2011

BEOGRAD - Uz pesmu Petra Grašoa i Tončija Huljića počelo je izbacivanje iz Velikog brata. Do finala je stiglo pet učesnika Duško, Soraja, Marijana, Horvat i Brendon.

Finale VB: Izbačena Soraja

Novosti - 26.06.2011

Za nekoliko sati znaće se ko je pobednik ovogodišnjeg rijalitija Veliki Brat. U igri za 104.000 evra ostali su još Marijana, Horvat, Duško i Brendon PRVI superfinalista koji je napustio kuću Velikog Brata je - Soraja.

Finale Velikog brata: Ispali Soraja, Brendon, Horvat

Blic - 26.06.2011

BEOGRAD - Uz pesmu Petra Graša i Tončija Huljića počelo je izbacivanje iz Velikog brata. Do finala je stiglo pet učesnika Duško, Soraja, Marijana, Horvat i Brendon.

Finale VB: Izbačeni Soraja, Brendon i Horvat

Novosti - 26.06.2011

U igri za 104.000 evra ostali su samo Marijana i Duško. Za nekoliko sati znaće se ko je pobednik ovogodišnjeg rijalitija Veliki Brat. POSLE Soraje i Brendona, kuću Velikog Brata napustio je i - Horvat.

VB4: Marijana pobedila!

S media - 26.06.2011

Zabava Tv i Radio Marijana Čvrljak pobedila u četvrtom delu rijaliti programa "Veliki brat". Hrvatica koja je postala poznata zbog seksualnih odnosa učesnikom Nikolom Nemeševićem Nemešom odlazi kući sa preko 100.000 evra.

Veliki brat: Marijana pobednica Velikog brata!

Poznati.info - 26.06.2011

U večerašnjem finalu Velikog brata koji se prenosio u svim državama bivše Jugoslavije osim Slovenije, pobedila je učesnik iz Srbije, Marijana Čvrljak (27) iz Šibenika, jedna od najintrigantnijih učesnica.

Počelo finale Velikog brata, ispali Soraja i Brendon

24online - 26.06.2011

Izbacivanje poslednjih ukućana iz kuće "Velikog brata" počelo je uz pesmu Petra Graša i Tončija Huljića. Do finala je stiglo pet učesnika Duško, Soraja, Marijana, Horvat i Brendon.

Počelo finale Velikog brata

24online - 26.06.2011

Uz pesmu Petra Graša i Tončija Huljića počelo je izbacivanje iz Velikog brata. Do finala je stiglo pet učesnika Duško, Soraja, Marijana, Horvat i Brendon.

Veliki brat - ispali Soraja, Brendon i Horvat

24online - 26.06.2011

Izbacivanje poslednjih ukućana iz kuće "Velikog brata" počelo je uz pesmu Petra Graša i Tončija Huljića. Do finala je stiglo pet učesnika Duško, Soraja, Marijana, Horvat i Brendon.

Ponovo zaratile! Soraja: Marijanina pobeda bi bila sramotna!

Svet-Scandal - 26.06.2011

Kako se Veliki Brat opasno približio kraju, svi stanari imaju mišljenje ko i zbog čega ne bi trebalo da slavi u ovom rijalitiju. Do sukoba je došlo između Duška i Brendona .

VB: Marijana pobedila, Nemeš joj nije čestitao!

Svet-Scandal - 26.06.2011

Kao što je svet.rs ekskluzivno objavio pred početak finalne večeri Velikog Brata, pobednik je bio već odavno poznat, dok mu je večeras samo uručena nagrada.

Počelo finale Velikog brata, prva ispala Soraja

24online - 26.06.2011

Izbacivanje poslednjih ukućana iz kuće "Velikog brata" počelo je uz pesmu Petra Graša i Tončija Huljića. Do finala je stiglo pet učesnika Duško, Soraja, Marijana, Horvat i Brendon.

Marijani ili Horvatu 100.000€

Press - 26.06.2011

Večeras se bira pobednik rijalitija „Veliki brat" koji će iz kuće, u kojoj je sa ostalim takmičarima izdržao 100 dana, izaći bogatiji za 100.000 evra.

Ko večeras pobeđuje u VB?

Vesti Online - 26.06.2011

Njih petoro se večeras bori za titulu pobednika u četvrtom izdanju rijalitija, ali i pozamašan ček... Horvat, Marijana, Duško, Soraja i Brendon su finalisti Velikog Brata, a neko od njih večeras će ući u istoriju srpskih rijalitija i ...

VB4 favoriti: Marijana, Soraja i Horvat!

S media - 25.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Ko će pobediti u četvrtom serijalu rijaliti programa "Veliki brat" koji je proteklih meseci bio emitovan na TV Pink? Kako kaže Vladimir Vlajić, naš astrolog saradnik, zvezde se najviše smeše Marijani, kao i Horvatu, ...

VB: Svi se vole iza kamera

Novosti - 25.06.2011

Reporteri Novosti online iz kulisa polufinalne večeri popularnog rijalitija. Pročitajte ko se kome obradovao, šta je izbačene najviše zanimalo i gde su otišli posle Kiša na Košutnjaku tokom izbacivanja iz kuće Velikog brata nije ništa novo.

VB: Nemeš – Ne zanima me šta misli Marijanina porodica

Novosti - 25.06.2011

Ukućanin Velikog brata koji je obeležio četvrtu sezonu popularnog rijalitija, za Novosti online govori o učešću u šou, ali i odnosima sa Marijanom i koliko mu je stalo do mišljenja roditelja Ukućanin Velikog brata koji je obeležio četvrtu ...

Izbačeni Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš

ALO - 25.06.2011

Nikola Maurović, Nikola Nastevski, Nirmal Kukić i Nikola Nemešević su prvi finalisti koji su sinoć napustili kuću Velikog brata. Prvi koji je izbačen sa najmanje glasova publike bio je Maurović, koji je s osmehom napustio rijaliti, ...

Izbačeni pred superfinale!

Kurir - 25.06.2011

Četvoro ukućana napustilo kuću Velikog brata. Prvi izbačeni bio je Nikola Maurović, koji je po izlasku rekao da pobedu nije očekivao. Posle svega dvadesetak minuta Nikoli, kao prvom izbačenom, pridružio se i njegov najbolji prijatelj ...

VB4: Nemeš: Marijanine zaove mi nisu važne!

S media - 25.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Ukućanin Velikog brata koji je obeležio četvrtu sezonu popularnog rijalitija, Nikola Nemešević Nemeš, govori o učešću u šou, ali i odnosima sa Marijanom i koliko mu je stalo do mišljenja roditelja.

Veliki brat: Nemeš, hoćeš li se više otrezniti?

Poznati.info - 25.06.2011

Iako ceo Balkan vidi kako Marijana Čvrljak vuče ovog perspektivnog momka za nos i čak je uspela da se plasira u finale na osnovu seksa i lažne ljubavi, Nikola Nemešević Nemeš i dalje ne odustaje od ljubavi sa njom.

VB: Nemeš: Ne zanima me šta misli Marijanina porodica!

Svet-Scandal - 25.06.2011

Ukućanin Velikog brata koji je obeležio četvrtu sezonu popularnog rijalitija, Nikola Nemešević Nemeš , za Novosti online govori o učešću u šou, ali i odnosima sa Marijanom i koliko mu je stalo do mišljenja roditelja.

Nemešov otac sinoć pretio našem novinaru zbog pisanja o njegovom sinu!!!

Svet-Scandal - 25.06.2011

Nakon sinoćnjeg izbacivanja iz kuće Velikog brata, Nemeša je nakon obaveznog razgovora sa psihologom, u prostoriji za novinare vidno nervozan sačekao otac, koji nas je zamolio da mu damo čašu vode kako bi popio tabletu za smirenje.

VB: Nemešev otac urlao na novinare

Vesti Online - 25.06.2011

Posle 45 minuta provedenih kod psihologa odmah po izbacivanju iz kće Velikog brata, Nikola Nemešević Nemeš otkrio je šta je ostavio u Kući, ko mu je najdraži, s kim će ostati u kontaktu, kao i kako se osećaju njegovi roditelji.

VB: Ispali Lester i Nikola, sledi još dvoje

Novosti - 24.06.2011

Horvat, Duško, Marijana, Nemeš, Nirmal, Lester, Nikola, Soraja i Brendon nisu ni slutili da će im VB prirediti iznenađenje i izbaciti njih četvro Za Nikolu i Lestera večeras je završen život u kući Veliko Brata.

Veliki Brat: Ispali Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš

Story - 24.06.2011

U večerašnjem finalu rijaliti šoua Veliki Brat takmičenje su napustili Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš Nikola se šokirao kada mu je voditeljka Antonija Blaće rekla da je izbačen iz kuće, ali je po izlasku rekao da mu je drago što je stigao ...

VB4: Nemeš: Ostajem sa Marijanom i posle rijalitija!(VIDEO)

S media - 24.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Nemeš, Lester, Nirmal i Nikola napustili su kuću Velikog Brata. Nemeš tvrdi da će ostati sa Marijanom i nakon rijalitija.

VB4: Večeras ispada četvoro

S media - 24.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Ukućani nemaju pojma da će četvoro njih večeras ispasti iz kuće i oprostiti se od šanse za osvajanje 100.000 evra. Ukućani Velikog brata večeras će se borti za dalji plasman u finale.

Nemeš: Ema me je seksualno privlačila!

ALO - 24.06.2011

Požerevljanin Nikola Nemešević otkrio je na poligrafskom ispitivanju koje je Veliki Brat organizovao svim ukućanima da ga je, osim Marijane, privlačila i Ema Šuker.

VB: Marijana i Nemeš favoriti

Blic - 24.06.2011

Kraj Velikog brata se bliži, a svi forumi, sajtovi, novine i izvori navode da su Marijana i Nemeš najbliži pobedi. Po preseku "opasne zone" koji se svakodnevno prikazuje na televiziji "Pink" skoro svi ukućani, osim Nemeša, Marijane i ...

Nemeš: otac mi je osedeo zbog marijane

Kurir - 24.06.2011

Dolazak Nemeševih roditelja u kuću Velikog brata ostavio je velik uticaj na njega. Priznao je da se kaje zbog nekih stvari koje je napravio, a i brine se jer je primetio koliko su njegovi roditelji zabrinuti. - Tata mi je posedeo od brige.

VB4: Nemeš se kaje zbog "nekih stvari"

S media - 24.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Nemeš se, kako se bliži kraj sve više hvata za glavu, zbog nekih stvari koje je uradio. Kada je video lica svojih zabrinutih roditelja koji su ga nedavno posetili u kući "Velikog Brata", shvatio je da je pogrešio.

VB4: Marijana razgovarala sa zaovama

S media - 24.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Marijana je dobila priliku da stupi u kontakt, telefonskim putem sa svojim najmilijima. I gle čuda, odabrala je svoje zaove.

VB4 Nemeš I Brendon: Zamalo se pobili!

S media - 24.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Nemeš se naljutio na ukućane jer su probudili njega i Marijana pa oni više nisu mogli da spavaju. Nakon toga se zbog prigovaranja posvađao s Nikolom, pa je zamalo došlo i do fizičkog obračuna.

VB4: Nemeš se kaje zbog "nekih stvari"

Svet-Scandal - 24.06.2011

Nemeš se požalio stanarima da mu je teško jer je primetio da se njegovi roditelji brinu za njega. Nemeš je priznao stanarima da se kaje zbog nekih stvari i da ga muči što je video da se njegovi roditelji jako brinu.

VB4; Nemeš izbačen, Marijana u finalu!

Svet-Scandal - 24.06.2011

Pobednik četvrte sezone rijalitija Veliki Brat krije se u ovoj grupi - Brendon, Marijana, Soraja, Duško i Horvat . Od premije se oprostili Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš ! Glasanje za pobednika Velikog Brata počelo je pre pet dana, a ...

VB: Ispali Lester, Nikola i Nirmal, sledi još jedan

Svet-Scandal - 24.06.2011

Za Nikolu, Lestera i Nirmala večeras je završen život u kući Veliko Brata. U toku noći biće izbačen još jedan ukućanin koji bude imao najmanje glasova publike.

VB4: Marijana razgovarala sa suprugovim sestrama

Svet-Scandal - 24.06.2011

Nakon Nemeša, Duška, Brandona i Nirmala Marijana je dobila priliku da stupi u kontakt s najbližima, ali u njenom slučaju telefonskim putem. Razgovarala je sa sestrama supruga Ivana koje su joj rekle kako smatraju da Nemeš nije muškarac što ...

VB4: Večeras izbacivanje četiri ukućanina!

Svet-Scandal - 24.06.2011

Ukućani Velikog brata večeras će se borti za dalji plasman u finale. Horvat, Duško, Marijana, Nemeš, Nirmal, Lester, Nikola, Soraja i Brendon ni neslute da će im VB prirediti iznenađenje i izbaciti njih četvoro.

Svi za Lestera i Horvata, a protiv Marijane!

Press - 24.06.2011

Većina ukućana „Velikog brata" koji su ispali tokom ovogodišnjeg takmičenja pred veliko finale otkriva da su im favoriti Leser i Horvat, dok su razočarani uspehom koji je postigla Marijana Čvrljak.

VB: Nemeš izbačen, Marijana u finalu

Vesti Online - 24.06.2011

Pobednik četvrte sezone rijalitija Veliki Brat krije se u ovoj grupi - Brendon, Marijana, Soraja, Duško i Horvat. Od premije se oprostili Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš, pišu beogradski mediji.

VB: Marijana razgovarala sa porodicom

Novosti - 23.06.2011

Roditelji i sestre su joj saopštile da joj je ćerka progovorila, da je stalno gleda na televiziji, a zaove su joj rekle da Nemeš nije muškarac Ukućanka Velikog brata Marijana Čvrljak se čula sa svojom porodicom u sredu uveče.

VB: Nemeš na poligrafu priznao da ga Ema seksualno privlači

Story - 23.06.2011

Na poligrafskom ispitivanju Nemeš je priznao Velikom Bratu da je osim prema Marijani, seksualnu privlačnost osetio i prema Emi, a Horvat je otkrio da se ljubio sa Antonijom Najatraktivniji ukućanin kuće Velikog Brata Nikola Nemešević Nemeš ...

VB: Poslednja nedelja puna iznenađenja

Story - 23.06.2011

Stanari u kući imaju novi zadatak, a to je ignorisanje svega neobičnoga što se u kući bude dešavalo. Ukućani smeju samo da reaguju na VB-a i požarni alarm. Nikola je otišao u ispovedaonicu, a na fotelji je bila torta.

VB4: Nemeš: Seksualno me privlači Ema!

S media - 23.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Veliki brat je odlučio da pet dana pred finale ukućanima priredi još jedno iznenđenje. Svi ukućani bili su podvrgnuti testu istine koji je doneo kranje šokantna priznanja.

VB: Nemeš priznao da ga Ema privlači

Blic - 23.06.2011

Veliki brat je ove godine odlučio da dobro "iscedi" svoje takmičare, pa ih je tako pet dana pred kraj podvrgao testu istine. Takmičari su na poligrafu otkrivali neverovatne stvari, a najšokantnija priznanja je imao Nemeš.

VB4: Poslednja nedelja puna iznenađenja …

Svet-Scandal - 23.06.2011

Stanari u kući imaju novi zadatak, a to je ignorisanje svega neobičnog što se u kući bude dešavalo. Jedino na šta smeju da reaguju je VB i požarni alarm. Nikola je otišao u ispovedaonicu, a na fotelji je bila torta.

VB4: Nemeš na testu istine priznao da ga Ema privlači

Svet-Scandal - 23.06.2011

Veliki brat je ove godine odlučio da dobro "iscedi" svoje takmičare, pa ih je tako pet dana pred kraj podvrgao testu istine. Takmičari su na poligrafu otkrivali neverovatne stvari, a najšokantnija priznanja je imao Nemeš.

VB: Marijana pobeđuje?

Novosti - 22.06.2011

Danas je napravljen prvi presek glasova pa Nikola, Lester, Brendon, Horvat i Duško imaju naviše šanse da napuste takmičenje u petak Najpoznatija preljubnica u regionu,Marijana Čvrljak ima najviše šanse da pobedi u četvrtoj sezoni Velikog ...

Marijana pobeđuje u „Velikom bratu“?

ALO - 22.06.2011

Iako se nekoliko puta našla u takozvanoj opasnoj zoni za ispadanje, Marijana Čvrljak, ukućanka Velikog Brata trenutno ima najveće šanse za pobedu.

VB4: Marijana pobeđuje, Nemeš plakao pred majkom

S media - 22.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Iako se nekoliko puta našla u takozvanoj opasnoj zoni za ispadanje, Marijana Čvrljak, ukućanka Velikog Brata trenutno ima najveće šanse za pobedu.

VB4 Bojana: Marijana se vraća mužu!

S media - 22.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Bojana Stojković trenutno je najtraženija osoba, a ono što najviše zanima javnost svakako je njen odnos s Marijanom i prava istina o Šibenčanki i ludo zaljubljenom Nemešu.

VB4: Samo petoro ulazi u finale

S media - 22.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi U kući "Velikog Brata" će od petka pa do nedelje, ostati samo pet finalista. Iako sadašnji finalisti ne znaju ništa o tome, čeka ih još jedno ispadanje pre finalne emisije.

VB: Lester i Nikola imaju najmanje glasova publike

Blic - 22.06.2011

Prvo izbacivanje finalista iz kuće "Velikog brata" će biti upriličeno u petak uveče, a najmanje glasova u ovom trenutku imaju Lester i Nikola. U petak će ispasti čak četiri takmičara sa najmanjim brojem glasova, a u opasnoj zoni se ...

VB4: Najveće šanse za pobedu ima Marijana, Nemeš odmah iza nje?

Svet-Scandal - 22.06.2011

Prognoze i nagađanja oko toga ko će iz kuće Velikog brata izaći kao pobednik su u punom su jeku, pa se tako portal bezzabrane poziva na izvor blizak produkciji šoua i navodi kako najveće šanse za pobedu ima Marijana.

VB: Marijana ima najveće šanse za pobedu?

Vesti Online - 22.06.2011

Iako se nekoliko puta našla u takozvanoj opasnoj zoni za ispadanje, Marijana Čvrljak, ukućanka Velikog Brata trenutno ima najveće šanse za pobedu.

BOJANA: Marijana je s Nemešom zbog pobede!

ALO - 21.06.2011

Iako je ogorčena što nije u finalu rijalitija „Veliki brat“, odbojkašica Bojana Stojković za „Alo!“ kaže da je ipak samo izgubila bitku, a ne rat i da je Marijana Čvrljak ta koja će ipak izgubiti sve kada izađe iz programa, jer je s ...

VB: Nemeša posetili roditelji

Story - 21.06.2011

Pošto su otvorili Pandorinu kutiju, Duško i Nemeš imali su pravo na susret sa najbližima, a Nemešova mama Nada bila je uporna u želji da njen mezimac ponovo bude onaj stari U dvorište kuće Velikog Brata ušetali su Nemešovi roditelji, a ...

VB: Majke posetile Brendona i Nirmala

Novosti - 21.06.2011

Za razliku od svog sustanara Nirmal je imao više nego dirljiv susret sa mamom koja je ušla uplakana, ali stanara iz Bosne je najviše zanimalo da li njegova majka zna šta znače tabele koje im je VB pokazao Veliki brat je u utorak uveče još ...

VB4: Nemeš i Dule moraju da kriju od ukućana sa kim su se videli

Svet-Scandal - 21.06.2011

Finale Velikog brata i šanse pojedinih ukućana za pobedu glavna su tema ovonedeljnih rasprava u kući. Brendon smatra kako Nirmal i Horvat najviše taktiziraju u kući. Kaže kako mu je čudna ta Horvatova ljubaznost prema svima.

"Marijana će izgubiti sve na kraju"

Vesti Online - 21.06.2011

Nisam se nadala da ću ispasti iz "Velikog brata“, barem ne u konkurenciji s Brendonom i Marijanom, kaže odbojkašica. Bojana Stojković nije dočekala da uđe u superfinale "Velikog brata", već ju je publika izbacila iz kuće u Košutnjaku , što ...

Nemeša posetili roditelji, ni reči o Marijani

Vesti Online - 21.06.2011

Nemeš je bio u šoku kada je video svoje roditelje u kući. Svi oni su bili vidno uznemireni, posle toliko vremena dobili su priliku da razgovaraju.

Duško i Nemeš se videli sa porodicama

Press - 21.06.2011

Ukućani „Velikog brata" Nikola Nemešević i Duško Bogdanović imali su priliku da se na dvadeset minuta vide sa nekim članovima svojih porodica Dušku je došla ćerka, u čijem naručju je on dugo plakao, dok je susret Nemeševića bio još ...

VB4: Nemeševi roditelji bili u Kući!

S media - 20.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi Veliki Brat je priredio iznenađenje za Nemeša i Duleta! Posetili su ih najbliži. Nemeš je bio u šoku kada je video svoje roditelje u kući.

VB: Izbačena Bojana Stojković

Novosti - 20.06.2011

Iako je publika mogla da glasa još i za Brendona, Marijanu i Duška, odbojkašica nije dobila njihovu podršku pa su je poslali kući Odlukom glasača u nedelju uveče kuću Velikog brata je napustila Bojana Stojković.

VB: Samo petoro u finalu

Story - 20.06.2011

Do kraja prvog regionalnog Velikog brata ostalo je manje od nedelju dana, au petak će iz kuće biti izbačeno još četvoro, od devetoro preostalih ukućana Juče je iz igre ispala Bojana dok je devetoro preostalih steklo status finalista.

VB4 Marijana: Gledaću muža u oči dok ga ostavljam!

S media - 20.06.2011

Zabava Zvezde i Tračevi "Neki će reći da je licemerno što nosim prsten, ali ne želim da ga skinem ovde. Htela bih da svako od nas ode na svoju stranu i bude srećan', rekla je Marijana isprovocirana Brendonovim rečima.

VB: Marijana - Želim da skinem prsten ispred muža

Novosti - 20.06.2011

Najpoznatija preljubnica u regionu isprovcirana Brendonovim pitanjima progovorila o vezi sa Nemešom, ali i o tome da želi da skine prsten ispred muža Najpoznatija preljubnica u kući Velikog brata, a i u celom regionu Marijana Čvrljak ...

Marijana Čvrljak: Želim da gledam muža u oči dok ga budem ostavljala

Story - 20.06.2011

Najkontroverznija ukućanka ovogodišnjeg serijala Veliki brat Marijana Čvrljak po prvi put je tokom svog boravka u najpoznatijoj kući na Košutnjaku otvoreno progovorila o svom odnosu s Nemešom, planovima za budućnost, ali i kako planira da ...

Marijana: Prsten ću skinuti pred suprugom, želim da ga gledam u oči dok ga budem ostavljala

Svet-Scandal - 20.06.2011

Marijana je po prvi prvi put tokom svog boravka u kući VB otvoreno progovorila o svom odnosu s Nemešom, planovima za budućnost te kako planira da razreši situaciju sa svojim suprugom Ivanom , piše portal bezzabrane.com.

Veliki brat sprema iznenađenje za finaliste!

Svet-Scandal - 20.06.2011

Ostalo je još manje od nedelju dana do kraja prvog regionalnog "Velikog brata". Juče je Bojana ispala, a čak devet stanara iz kuće steklo je status "finalista".

VB4: Nemeša i Duška posetile porodice

Svet-Scandal - 20.06.2011

Veliki brat je u ponedeljak uveče opet otvorio „Pandorinu kutiju“ i iznenadio Nemeša i Duška time što im je omogućio da se vide sa svojim porodicama.

"Gledaću muža u oči dok ga ostavljam"

Vesti Online - 20.06.2011

Marijana je progovorila o svojoj vezi s Nemešom, jer ju je Brendon isprovocirao gomilom pitanja. Rekla mu je kako želi da venčani prsten skine ispred svog muža Ivana, i da nakon toga svako krene svojim putem, prenosi Jutarnji.