TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SZP najavio proteste u 19 gradova Srbije

B92 - 19.09.1999

Savez za promene i Savez demokratskih partija saopstili su da ce 21.septembra organizovati proteste u 19 gradova u Srbiji. Protesti su zakazani u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Somboru, Vrbasu, Sremskoj Mitrovici i Kikindi, kao i u Subotici i Pirotu.

Batic (SZP) pozvao celnike KFOR-a da podnesu ostavke

B92 - 19.09.1999

Koordinator opozicionog bloka Savez za promene (SZP) Vladan Batic pozvao je u nedelju celnike Misije UN na Kosovu da podnesu ostavke, jer nisu uspeli da zastite srpsko stanovnistvo na Kosovu. "Kosovo je nekada bilo kolevka, a danas je postalo grobnica srpskog naroda. Seme zla nije iskorenjeno.

Avramovic promovisan u ime SZP-a kao buduci premijer

B92 - 17.09.1999

Predsednik Demohriscanske stranke Srbije i koordinator Saveza za promene (SZP) Vladan Batic zvanicno je u ponedeljak promovisao u ime SZP bivseg guvernera Narodne banke Jugoslavije Dragoslava Avramovica kao buduceg premijera prelazne vlade.

Konvencija SZP-a u Novom Sadu

B92 - 16.09.1999

U cetvrtak u 19 sati u novosadskoj dvorani "SPENS" odrzace se konvencija Saveza za promene. Na konvenciji se ocekuje ucesce Dragoslava Avramovica, Milana Panica, te koordinatora SZP Vladana Batica, predsednika DS Zorana Djindjica, Socijaldemokratije Vuka Obradovica, predsednika Asocijacije ...

Miting u SZP-a u Vranju

B92 - 15.09.1999

Koalicija opozicionih partija Savez za promene odrzala je u utorak pred oko 3.000 ljudi miting u Vranju. Kako javlja Beta tokom mitinga na gradskom trgu je nestalo struje. Okupljeni su reagovali povicima "lopovi" i "bando crvena", ocigledno verujuci da je struja bila iskljucena po nalogu vlasti.

Kovacevic: SPO nece prisustvovati Konvenciji SZP-a

B92 - 14.09.1999

Portparol SPO Ivan Kovacevic potvrdio je danas da ta stranka nece prisustvovati Konvenciji Saveza za promene u Novom Sadu, niti mitingu koji je za 21. septembar taj Savez zakazao u Beogradu: “To nije put kojim se rusi Milosevic vec je to nacin njegovog jacanja.

Na Konvenciji SZP-a bice predstavljena Deklaracija Dragoslava Avramovica

B92 - 14.09.1999

Na konvenciji Savez za promene koja ce se u cetvrtak odrzati u Novom Sadu, bice predstavljena Deklaracija saveza ciji je autor bivsi guverner Narodne banke Jugoslavije Dragoslav Avramovic. Kako je saopsteno na konferenciji za novinare Demohriscanske stranke Srbije, Deklaracija sadrzi odgovor na ...