TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mihajlovićeve i Bebine optužbe na proveri

Blic - 22.06.2007

Specijalno tužilaštvo ispituje sve što je vezano za ubistvo premijera Zorana Đinđića, pa i izjave Dušana Mihajlovića, nekadašnjeg ministara policije, i Vladimira Popovića Bebe, bivšeg šefa Biroa za komunikaciju Vlade Srbije, izjavio je specijalni tužilac Slobodan Radovanović.

Ispituje se pozadina atentata

B92 - 21.06.2007

Beograd -- Specijalno tužilaštvo pokrenuće poseban postupak ispitivanja političke pozadine ubistva premijera Srbije, kaže specijalni tužilac. Postupak će obuhvatiti i sve optužbe koje su se čule u javnosti, rekao je za B92 tužilac Slobodan Radovanović.

Međusobne tužbe Popovića i Mihajlovića

Blic - 20.06.2007

Hapšenje članova duva-nske mafije je na svetlost dana isteralo pitanje ko je sve iz iz vrha bivše i sadašnje vlasti sarađivao sa jednim od glavnih osumnjičenih Stankom Subotićem Canetom. Pranje ruku uveliko traje. Bivši ministar policije Dušan Mihajlović najavljuje za „Blic“ da će podneti tužbu ...

Batić: Bez paralelne vlasti

B92 - 20.06.2007

Beograd -- Jedan od ministara u Vladi Zorana Đinđića Vladan Batić izjavio je da oko Đinđića nije bilo nikakve paralelne vlasti. Pored Zorana Đinđića nije bilo moguće praviti paralelnu vlast, rekao je bivši ministar pravde. "Priče o paralelnoj vlasti i Vladimiru Popoviću ne stoje.

Preko Mreže do paravlade i tužbe

B92 - 19.06.2007

Beograd -- Dušan Mihajlović u Poligrafu teško optužio Vladimira Popovića da je njegova "paralelna vlast" dovela do ubistva Zorana Đinđića. Dušan Mihajlović za ovih godinu dana nije izneo nijednu optužbu na račun Stanka Subotića, koji je javno rekao da mu je bivši ministar policije pokazivao detalje ...

Mihajlović optužuje Popovića

B92 - 18.06.2007

Beograd -- Dušan Mihajlović, bivši ministar policije, uzvratio na tvrdnje da je Stanka Subotića obavestio o akciji "Mreža". Mihajlović je u 40 minutnom intervjuu u emisiji "Poligraf" izneo teške optužbe na račun Vladimira Popovića, nekadašnjeg šefa biroa za komunikacije Vlade Srbije.