TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Smenjen poslednji kadar iz 'Sablje'

B92 - 28.07.2005

Beograd -- Novi specijalni tužilac za organizovani kriminal biće Slobodan Radovanović, dok će Jovan Prijić biti njegov zamenik. Njega je juče imenovao republički javni tužilac. Međutim, osnovno pitanje je kako će i da li će to uticati na suđenje za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Janković smenio Prijića

Blic - 28.07.2005

Jovan Prijić više neće moći samostalno da vodi procese koje je započeo, uključujući i onaj za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Od sada će raditi po nalogu novog tužioca Slobodana Radovanovića, koji kao specijalni tužilac ima pravo da ukine optužnice ili da povuče status bilo kog zaštićenog svedoka ...

Radovanović umesto Prijića

B92 - 27.07.2005

Beograd -- Novi specijalni tužilac za organizovani kriminal biće Slobodan Radovanović, dok će dosadašnji Jovan Prijić biti njegov zamenik. Radovanović na novu funkciju dolazi sa mesta tužioca u okružnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Nema političkog pritiska

B92 - 26.07.2005

Beograd -- Republički javni tužilac Slobodan Janković izjavio je da će do kraja nedelje doneti odluku o specijalnom tužiocu. On je dodao da "nema govora o političkom pritisku" prilikom odlučivanja. "Odluka još nije doneta, ali mislim da ću doneti odluku do kraja nedelje.

Šta biva s Milenkovićem i Prijićem

B92 - 25.07.2005

Beograd -- Sudsko veće na suđenju za ubistvo Đinđića saslušalo je razloge tužioca koji traži da Dejan Milenković postane svedok-saradnik. Sudsko veće specijalnog suda u suđenjima za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića i zemunskom klanu saslušalo je na zatvorenoj sednici razloge specijalnog ...