TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Krediti za nabavku fiskalnih kasa za sada u pet banaka

B92 - 18.01.2004

Beograd -- Kredite za nabavku fiskalnih kasa malim i srednjim preduzećima odobravaju Jubanka, Komercijalna, Prokredit, Delta i “Rajfajzen” banka, a do kraja januara će početi da ih daje i “Cepter” banka. Jubanka je saopštila da odobrava kredite u iznosu do 60.000 dinara za nabavku fiskalnih kasa ...

Kasa: Metode Državne bezbednosti iz devedesetih

B92 - 15.01.2004

Subotica -- Incidente uglavnom usmerene protiv hrvatske manjine, ispisivanje grafita i razbijanje prozora na pravoslavnom parohijskom domu u Subotici predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Jožef Kasa je ocenio kao pokušaj narušavanja dobrih međunacionalnih odnosa.

Rakić: Fiskalne kase obavezne i na buvljim pijacama

B92 - 14.01.2004

Beograd -- Pomoćnik ministra za trgovinu Srbije Branislav Rakić izjavio je da će i prodavci na "buvljim" pijacama morati da nabave fiskalne kase, ističući da će država pokriti deo troškova nabavke tih kasa najmanjim trgovcima.

Kasa obavestio UN, EU i OEBS o političkom položaju manjina, nakon izbora

B92 - 14.01.2004

Subotica -- Predsednik Saveza Vojvodjanskih madjara Jožef Kasa uputio je pismo Evropskoj Uniji, Savetu Evrope, OEBS-u i Ujedinjenim nacijama, u kome ih obaveštava o situaciji nastaloj posle vanrednih izbora. Kasa je ukazao na činjenicu da manjine u Srbiji nemaju autentične predstavnike u ...

Milosavljević: Računi i fiskalne kase za potrošačka prava

B92 - 12.01.2004

Beograd -- Trgovci i ugostitelji u Srbiji dužni su da do 29. februara nabave fiskalne kase. Vlada Srbije je kao početak uvođenja tih kasa prvobitno odredila 1. januar, međutim, pošto je mali broj preduzeća ispunio tu zakonsku obavezu, rok je pomeren za kraj februara.