TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dačić: Izbori 6. maja prilika da se ispravi 5. oktobar

Blic - 29.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Socijalističke partije Srbije-Partije ujedinjenih penzionera Srbije-Jedinstvene Srbije Ivica Dačić rekao je danas da su izbori 6. maja prilika da se ispravi 5. oktobar. - Posle 5.

Dačić poziva na mirnu revoluciju

B92 - 29.04.2012

Beograd -- Predsednički kandidat Ivica Dačić pozivao je građane na “mirnu revoluciju protiv ugnjetavanja radničke klase i seljaka”. Dačić je na skupu u kruševačkoj hali sportova rekao da je sada "sve podređeno profitu i interesima i da se ...

Dačić: Jedva čekam 7. maj

Vesti Online - 29.04.2012

Ministar unutrrašnjih poslova i predsednik SPS Ivica Dačić je ubeđen da će se plasirati u drugi krug predsedničkih izbora. Dačić za Pres kaže da je uveren da će SPS ostvariti trijumf na lokalnim i parlamentarnim izborima, pa će nakon 6.

Dačić: Moramo ispraviti pogrešnu politiku neoliberalizma

S media - 29.04.2012

Dačić: Moramo ispraviti pogrešnu politiku neoliberalizma Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić pozvao je građane na “mirnu revoluciju protiv ugnjetavanja radničke klase i seljaka”.

Dačić: Izbori prilika da se ispravi 5. oktobar

Vesti Online - 29.04.2012

Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić rekao je danas da su izbori 6. maja prilika da se ispravi 5. oktobar. "Nakon 5. oktobra ustanovljena je neka nova politika, dosli su neki novi ljudi koji su navodno želeli da donesu ...

Dačić bi da popravi rezultate 5. oktobra

Novi Magazin - 29.04.2012

Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić rekao je u nedelju da su izbori 6. maja prilika da se ispravi 5. oktobar 2000.godine kada je nakon demonstracija sa vlasti srušen bivši lider socijalista Slobodan Milošević. "Nakon 5.

Dačić: Ispravićemo pogrešnu politiku

Mondo - 29.04.2012

Ako dođemo na vlast, ispravićemo dosadašnji sistem neoliberalizma, rekao je predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić, bez koje, kako kaže, nema sledeće vlade.

"Opstanak RS je vitalni interes"

B92 - 28.04.2012

Novi Sad -- Predsednik SPS-a i kandidat za predsednika države Ivica Dačić izjavio je da je opstanak Republike Srpske vitalni interes Srbije. On je dodao da ne vidi nikakvu mogućnost promene Dejtonskog sporazuma, kojim je definisan status ...

Dačić: Vojvodina nikada neće postati republika

Blic - 28.04.2012

Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za predsednika Srbije Ivica Dačić poručio je danas da će njegov prvi predsednički potez biti da zamoli Međunarodni monetarni fond da napusti zemlju, kao i da Vojvodina nikada neće postati republika.

"Opozicija tera paore da blokiraju"

B92 - 28.04.2012

Novi Sad -- Kandidat SPS za predsednika Ivica Dačić je na mitingu u Novom Sadu rekao da je prethodnih dana deo opozicije terao poljoprivrednike da blokiraju puteve.

Dačić: Vojvodina nikada neće postati republika (FOTO)

S media - 28.04.2012

Dačić: Vojvodina nikada neće postati republika (FOTO) Predsednički kandidat koalicije SPS-JS-PUPS Ivica Dačić je izjavio danas u Novom Sadu da Vojvodina nikada neće postati republika.

Dačić: Neće MMF krojiti Srbiji politiku!

Novi Magazin - 28.04.2012

Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za predsednika Srbije Ivica Dačić poručio je da ukoliko on bude izabran, predstavnici Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) neće moći da kroje politiku Srbije.

Dačić: Ograničićemo moć bankara

Mondo - 28.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i nosilac izborne liste SPS-PUPS-JS Ivica Dačić je na mitingu u Novom Sadu ponovio da, ukoliko on bude izabran na tu funkciju, predstavnici Međunarodnog monetarnog fonda neće moći da kroje politiku zemlje.

Dačić: Deo vlasti zahtevao uklanjanje barikada

Vesti Online - 28.04.2012

Kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) za predsednika republike Ivica Dačić izjavio je u Novom Sadu da je trpeo pritisak dela vlasti da kao ministar policije naredi uklanjanje blokada koje su postavili poljoprivrednici nezadovoljni ...

Dačić: Jedva čekam 7. maj

S media - 28.04.2012

Dačić: Jedva čekam 7. maj Plasiraću se u drugi krug predsedničkih izbora, a na lokalnim i parlamentarnim ćemo trijumfovati, pa će Socijalistička partija Srbije nakon 6. maja diktirati državnu strategiju -poručuje lider SPS Ivica Dačić.

Dejanović: Lista SPS-PUPS-JS pobeđuje na svim nivoima

Blic - 27.04.2012

Kuršumlija - Potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović izavila je danas u Kušumliji da je sigurna da će lista SPS-PUPS-JS, predvodjena Ivicom Dačićem, na predstojećim izborima odneti pobedu na svim nivoima.

"SPS pobeđuje na svim nivoima"

B92 - 27.04.2012

Kuršumlija -- Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović sigurna da će lista SPS-PUPS-JS, predvođena Ivicom Dačićem, na predstojećim izborima odneti pobedu na svim nivoima.

Dačić: Priština sprema provokacije

B92 - 27.04.2012

Kraljevo -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da postoje obaveštajni podaci o tome da vlasti u Prištini spremaju provokacije povodom srpskih izbora na Kosovu.

"Tadiću i Nikoliću isti dirigent"

B92 - 27.04.2012

Kraljevo -- Kandidat socijalista za predsednika Ivica Dačić izjavio je da lideri DS i SNS, Boris Tadić i Tomislav Nikolić, "imaju istog dirigenta iz inostranstva".

Dačić: Tadić i Nikolić imaju istog dirigenta iz inostranstva

Blic - 27.04.2012

Kandidat socijalista za predsednika Ivica Dačić izjavio je danas u Kraljevu da lideri Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, Boris Tadić i Tomislav Nikolić, "imaju istog dirigenta iz inostranstva".

Svi smo mi pomalo socijal-nacionalisti

E-Novine - 27.04.2012

SPS je, dakle, stranka višestrukog kontinuiteta, kontinuiteta sa jednopartijskom diktaturom i Miloševićevim velikodržavnim projektom koji je rezultirao ratnim zločinima.

Priština sprema provokacije zbog izbora na KiM

Novi Magazin - 27.04.2012

Postoje obaveštajni podaci o tome da vlasti u Prištini spremaju provokacije povodom srpskih izbora na Kosovu, izjavio je danas ministar policije Ivica Dačić napominjući da se ti planovi mogu osujetiti u saradnji sa međunarodnim ...

Dačić: Prištinske vlasti spremaju provokacije

S media - 27.04.2012

Dačić: Prištinske vlasti spremaju provokacije Postoje obaveštajni podaci da vlasti u Prištini spremaju provokacije povodom srpskih izbora na Kosovu, tvrdi Ivica Dačić.

I Tadić i Nikolić će doći kod mene posle izbora

Novi Magazin - 27.04.2012

Kandidat socijalista za predsednika Ivica Dačić izjavio je da Boris Tadić i Tomislav Nikolić imaju istog dirigenta iz inostranstva i da glas za njih ništa ne vredi jer će obojica posle izbora doći kod njega.

Dačić: Tadić i Nikolić imaju istog dirigenta iz inostranstva

S media - 27.04.2012

Dačić: Tadić i Nikolić imaju istog dirigenta iz inostranstva Predsednik SPS-a Ivica Dačić je ocenio danas da i Boris Tadić i Tomislav Nikolić imaju isti cilj - da samo oni budu na vlasti, ali da će obojica na kraju morati da dođu kod njega.

Dačić: Tadić i Nikolić imaju istog dirigenta

Vesti Online - 27.04.2012

Kandidat socijalista za predsednika Ivica Dačić izjavio je danas u Kraljevu da lideri Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, Boris Tadić i Tomislav Nikolić, "imaju istog dirigenta iz inostranstva".

SPS u vlasti i posle izbora

B92 - 26.04.2012

Beograd -- Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je da veruje da će SPS biti deo vlasti i nakon izbora. Ona je rekla da bi za Srbiju najbolje bilo da lider socijalista Ivica Dačić pobedi u trci za šefa države.

Dačić: Bez nas nema nove vlade

Vesti Online - 26.04.2012

“Pobediću na predsedničkim izborima i Tadića i Nikolića. Bez naše koalicije neće biti ni nove vlade, osim ako demokrate i naprednjaci ne formiraju većinu, što bi bila velika prevara naroda“, kaže u intervjuu za “Večernje novosti“ lider ...

SPS će i nakon izbora biti u vlasti

Mondo - 26.04.2012

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je jutros da veruje da će SPS biti deo vlasti i nakon predstojećih izbora i istakla da bi za Srbiju bilo najbolje da lider socijalista Ivica Dačić pobedi u trci ...

Dejanović: SPS će i nakon izbora biti u vlasti

S media - 26.04.2012

Dejanović: SPS će i nakon izbora biti u vlasti Potpredsednica SPS Slavica Ðukić Dejanović veruje da će ta stranka učestvovati i u budućoj vladi, zahvaljujući svom koalicionom potencijalu i programu.

Dejanovićeva: SPS i posle izbora na vlasti

Glas javnosti - 26.04.2012

BEOGRAD - Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je jutros da veruje da će SPS biti deo vlasti i nakon predstojećih izbora i istakla da bi za Srbiju bilo najbolje da lider socijalista Ivica Dačić ...

Dačić: Kad smo mali, što nas se toliko plaše

S media - 26.04.2012

Dačić: Kad smo mali, što nas se toliko plaše Kandidat Koalicije SPS-PUPS-JS za predsednika Srbije Ivica Dačić je rekao da se u Srbiji vodi prljava kampanja, ali da ta koalicija ne učestvuje u tome.

Dačić: Kad smo mali, što nas se toliko plaše

Mondo - 26.04.2012

Kandidat Koalicije SPS-PUPS-JS za predsednika Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Zrenjaninu da se u Srbiji vodi prljava politička kampanja ali da koalicija okupljena oko SPS u takvoj kampanji ne učestvuje.

Dačić opet pevao, Tadić gledao

B92 - 25.04.2012

Lideri SPS-a i DS-a Ivica Dačić i Boris Tadić prisustvovali su sinoć koncertu folk pevačice Ane Bekute, a u jednom momentu je Dačić izašao na binu i zapevao.

Dačić: Razvoj juga Srbije prioritet

B92 - 25.04.2012

Niš -- Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić rekao je na skupu u Nišu da će južna Srbija imati prioritet u razvoju zemlje. "Južna Srbija imaće prioritet u razvoju zemlje, to vam ja garantujem", istakao je on na ...

Dačić: Tadić je lažni levičar, Nikolić je desničar

S media - 25.04.2012

Dačić: Tadić je lažni levičar, Nikolić je desničar -SNS je klasična desničarska stranka, a Toma Nikolić je klasični desničar. A Tadić je lažni levičar.

Hit: Dačić pevao, Tadić gledao (VIDEO)

S media - 25.04.2012

Hit: Dačić pevao, Tadić gledao (VIDEO) Lideri SPS-a i DS-a Ivica Dačić i Boris Tadić prisustvovali su sinoć koncertu folk pevačice Ane Bekute, a u jednom momentu je predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić izašao na binu i ...

Dačić opet zapevao (VIDEO)

Novi Magazin - 25.04.2012

Arhiva Lider socijalista i predsednički kandidat iskoristio je još jednu priliku da pokaže svoje vokalne sposobnosti pa je na koncertu Ane Bekute otpevao 'Kad zamirišu jorgovani'.

Dačić pevao, Tadić mu aplaudirao!

Vesti Online - 25.04.2012

Lideri SPS-a i DS-a Ivica Dačić i Boris Tadić prisustvovali su sinoć koncertu folk pevačice Ane Bekute, a u jednom momentu je Dačić izašao na binu i zapevao pesmu "Kad zamirišu jorgovani".

Dačić: U Hrvatsku sa ličnim kartama

S media - 25.04.2012

Dačić: U Hrvatsku sa ličnim kartama Srbija je spremna da sa Hrvatskom potpiše sporazum o prelasku granice sa ličnom kartom, čekamo odgovor, izjavio je zamenik premijera i ministar unutrasnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić - ima se, može se

Danas - 25.04.2012

Leskovac, Beograd - Ivica Dačić, predsednički kandidat koalicije oko SPS, prilikom posete Leskovcu u izbornoj kampanji izdašno je častio muzičare koji su ga prijatno iznenadili interpretacijom numere „Skitnica“, obrađenom u njegovu čast.

Socijalistima prioritet jug Srbije

Novi Magazin - 25.04.2012

Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić izjavio je u sredu u Nišu da će južna Srbija imati prioritet u razvoju zemlje. "Južna Srbija imaće prioritet u razvoju zemlje, to vam ja garantujem", rekao je Dačić na predizbornom ...

Dačić: Bez nas nema nove vlade

Novosti - 25.04.2012

Lider koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić o šansama svog bloka i postizbornoj matematici: Pobediću i Tadića i Nikolića. Vlada DS i SNS bila bi velika prevara naroda POBEDIĆU na predsedničkim izborima i Tadića i Nikolića.

Dačić želi da pobedi i DS i SNS

Novi Magazin - 25.04.2012

Predsednički kandidat koalicije okupljene oko socijalista Ivica Dačić rekao je da će na izborima pobediti kandidate DS i SNS, kao i da bi vlada te dve stranke bila velika prevara građana.

Na koncertu Ane Bekute pevao i Ivica Dačić! (Foto + Video)

Svet Plus - 25.04.2012

Neočekivan tok događaja prethodne noći u Sava Centru, učinio je koncert poznate folk pevačice Ane Bekute spektakularnim i drugačijim od svih ostalih.

Dačić: DS i SNS ne mogu bez mene da formiraju vladu

Blic - 24.04.2012

Prdesednički kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić poručio je danas biračima da ne rasipaju glasove na Demokratsku stranku i Srpsku naprednu stranku jer one bez SPS ne mogu da formiraju novu vladu.

Dačić: Nemam dlake na jeziku

B92 - 24.04.2012

Barajevo -- Predsednički kandidat Ivica Dačić ocenio da građani podržavaju koaliciju SPS-PUPS-JS u poruci da je odbrana nacionalnih interesa Srbije iznad svega.

Dačić: SPS nikog neće da laže

B92 - 24.04.2012

Čačak -- Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić kaže da je SPS ozbiljna politička stranka koja nikoga neće da laže. "Slobodan Milošević je u Kosovu Polju svojevremeno rekao - niko ne sme da vas bije, a ja posle 25 godina ...

Dačić: Vrati nam se, druže Tito!

ALO - 24.04.2012

Tek što je u svojim javnim nastupima naprasno „rehabilitovao“ Slobodana Miloševića, lider SPS-a Ivica Dačić je u trci za predsedničku fotelju u pomoć prizvao i pokojnog druga Tita! Tako je posle čuvenog „malo morgen“, koje nas je već ...

Dačić: DS i SNS ne mogu bez mene da formiraju vladu

S media - 24.04.2012

Dačić: DS i SNS ne mogu bez mene da formiraju vladu Kandidat SPS za predsednika Srbije Ivica Dačić kaže da birači ne rasipaju glasove na DS i SNS jer one bez SPS ne mogu da formiraju novu vladu.

Dačić: Bez mene vlade neće biti!

Mondo - 24.04.2012

Predsednički kandidat Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je biračima da ne rasipaju glasove na Demokratsku stranku i Srpsku naprednu stranku jer one bez SPS ne mogu da formiraju novu vladu.

Dačić: Nije Srbija Tadićeva i Nikolićeva prćija! (VIDEO)

S media - 24.04.2012

Dačić: Nije Srbija Tadićeva i Nikolićeva prćija! (VIDEO) - Na izbore izlazim da pobedim i lidera demokrata i lidera naprednjaka. Ako ne želite da promašite, nemojte da glasate ni za jedne, ni za druge, jer će u formiranju nove vlasti ...

Za njega obradili “Skitnicu”: Ivica “kitio svirce” koji su mu pevali “Ovo je Srbija, Dačić voli nju”

Svet - 24.04.2012

Pre nekoliko dana, usred predizborne kampanje, Ivica Dačić , kandidat za predsednika Srbije, posetio je Leskovac, kako bi građanima predstavio svoj program.

Dačić: Nemam dlake na jeziku

S media - 24.04.2012

Dačić: Nemam dlake na jeziku - Niko ne može da nam ospori pravo da branimo interese zemlje. Međunarodni faktori bi nas mnogo više poštovali, ako ne bismo prihvatali sve što nam ponude, rekao je predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS ...

Dačić: Nemam dlake na jeziku, SPS ne laže

Mondo - 24.04.2012

Predsednički kandidat Ivica Dačić ocenio u Barajevu da predizborni skupovi širom Srbije pokazuju veliku snagu koalicije SPS-PUPS-JS. U Čačku je izjavio da je SPS ozbiljna politička stranka koja nikoga neće da laže.

Nova pesma: "Ovo je Srbija Dačić voli nju..."

Vesti Online - 24.04.2012

Predsednički kandidat SPS-a Ivica Dačić prilikom posete Leskovcu “naleteo je na svirače” ispred zgrade Policijske uprave u ovom gradu koji su ga iznenadili prepevom pesme “Skitnica” Marinka Rokvića, spremljenim samo u njegovu čast.

Dačić: Tadić je lažni levičar

Novi Magazin - 24.04.2012

Kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) za predsednika Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić "lažni levičar", a da je kandidat Sprske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić desničar.

Bez socijalista nema nove vlade

B92 - 23.04.2012

Slavica Đukić-Dejanović kaže da posle izbora bez SPS-a neće moći da se formira vlada i da će u toj vladi socijalista biti "neuporedivo više nego u sadašnjoj".

Dejanovićeva: Vrhovni komandant već 6. maja

Blic - 23.04.2012

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike, čestitala je danas u Leskovcu pripadnicima Vojske Srbije praznik, uverena da će vrhovnog komandanta dobiti već 6. maja.

Dačić: Pobediću i Tadića i Nikolića

B92 - 23.04.2012

Pančevo -- Predsednički kandidat SPS Ivica Dačić kaže da "nema kompromisa" i da na izbore izlazi da pobedi i lidere DS i SNS Borisa Tadića i Tomislava Nikolića. On je istovremeno pozvao građane da glasaju za koaliciju SPS-PUPS-JS.

Dejanovićeva: Nema vlade bez socijalista

Glas javnosti - 23.04.2012

KRALJEVO - Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je u Vrnjačkoj Banji da posle izbora bez socijalista neće moći da se formira vlada, kao i da će u toj vladi socijalista biti "neuporedivo više nego u ...

Dačić: Golgeter sam - moram da dam gol! (VIDEO)

S media - 23.04.2012

Dačić: Golgeter sam - moram da dam gol! (VIDEO) Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić, je u Užicu objasnio simboliku broja devet, sobzirom da će biti deveti predsednički kandidat na glasačkom listiću.

Dačić: Tadić i Nikolić na brifinzima u inostranstvu

Novi Magazin - 23.04.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić optužio je danas lidere demokrata i naprednjaka, Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, da u vezi sa pitanjem Kosova idu, kako je rekao, na brifinge u inostranstvo.

Dačić: Ako nas Evropa neće, možemo mi i drugačije

S media - 23.04.2012

Dačić: Ako nas Evropa neće, možemo mi i drugačije Predsednik SPS-a Ivica Dačić je optužio Borisa Tadića i Tomislava Nikolića da po pitanju Kosova slušaju inostrane centre, a ne narod.