TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Jelavic na komemorativnoj sednici u Zagrebu

B92 - 12.12.1999

Najvisi politicki predstavnici hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, predvodjeni predsednikom Hrvatske demokratske zajednice BiH i predsedavajucim Predsednistva BiH Antom Jelavicem, otputovali su u nedeljuu Zagreb na komemorativnu sednicu preminulom hrvatskom predsedniku Franji Tudjmanu.

Hrvatska odaje poslednju postu preminulom predsedniku

B92 - 12.12.1999

Hrvatska odaje poslednju postu u petak preminulom predsedniku Franji Tudjmanu. Komemoracija hrvatskom predsedniku odrzace se u nedelju u 18 casova u dvorani “Vatroslav Lisinski", a prisustvovace najvisi drzavni funkcioneri. Predsednik Tudjman bice sahranjen u ponedeljak na zagrebackom groblju ...

Preminuo Tudjman: Trodnevna zalost, mimohod do sahrane

B92 - 11.12.1999

Hrvatska vlada je proglasila u subotu trodnevnu nacionalnu zalost povodom smrti predsednika drzave Franje Tudjmana, koji je, posle duze bolesti, preminuo u petak u 23.15. Na vanrednom sastanku, vlada je odlucila i da Tudjmanova sahrana bude u ponedeljak, 13. decembra.

Hrvatska stampa: Tudjman zivi poslednje dane

B92 - 10.12.1999

Zdravstveno stanje hrvatskog predsednika Franje Tudjmana ostalo je nepromenjeno u odnosu na protekli dan, saopstio je lekarski konzilijum hrvatskog predsednika. Kako javlja AFP, hrvatska stampa u petak pise da predsednik provodi poslednje casove zivota.

Tudjmanovo stanje pogorsano

B92 - 07.12.1999

Tokom protekle noci doslo je do daljeg pogorsanja opsteg zdravstvenog stanja hrvatskog predsednika Franje Tudjmana, zbog cega se preduzimaju posebne mere intenzivnog lecenja, saopstio je u utorak ujutru Tudjmanov lekarski konzilijum.

Zdravstveno stanje hrvatskog predsednika Franje

B92 - 06.12.1999

Tudjmanovo stanje nepromenjeno Tudjmana nepromenjeno je u odnosu na poslednje izdato lekarsko saopstenje, izjavio je sef kabineta predsednika Hrvatske Ivica Kostovic nakon posete Klinicko-bolnickom centru "Dubrava". Predsednik Hrvatske, koji se od 1.