TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ista cena robe i za keš i za karticu

Blic - 13.10.2007

Zadovoljan što je konačno izabrao mobilni telefon koji je dugo tražio, Branislav P. je doživeo šok kada mu je rečeno da će mu račun za 3.000 dinara biti veći ukoliko ga plati kreditnom karticom. Ali, da li baš tako mora? Naravno da ne.

Lažnom karticom kupovao mobilne

Blic - 12.10.2007

BEOGRAD - Policija je istražnom sudiji privela Damira R. (28), fiktivno prijavljenog u Somboru, osumnjičenog za falsifikovanje i zloupotrebu platne kartice „Kontinental banke“, čime je tu banku oštetio za 250.000 dinara. U saopštenju MUP-a je navedeno da je Damir R. 26.

Uhapšen osumnjičeni za falsifikovanje platnih kartica

Blic - 12.10.2007

Pančevačka policija saopštila je da je uhapsila Stojana B. (38) iz Sombora, osumnjičenog da je falsifikovanim platnim karticama kupio robu u Srbiji i Hrvatskoj u vrednosti od ukupno 536.000 dinara. Osumnjičeni, kome je određen pritvor od 30 dana, nabavio je falsifikovane kartice sa svojim imenom ...

Manje pozajmice po kreditnim karticama

Blic - 10.10.2007

Vlasnici revolving kreditnih kartica moraće manje da troše, jer će im se smanjiti mogućnost da se zaduže. Očekuje se da one banke koje su odobravale niže procente otplate vraćanja duga, povećaju te iznose, do minimum pet odsto.

Krediti na rok od dve do pet godina

Blic - 09.10.2007

Taman kada su se privikli na ograničenje perioda otplate keš kredita do dve godine, građani Srbije mogu očekivati novo zaoštravanje kreditnih uslova. Ovog puta na udaru će se naći ročnost pozajmica po tekućim računima, kreditnih kartica, kao i potrošačkih kredita.