TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MOŽDA NIJE GOTOVO: Da li će Sloba i Kija obnoviti VEZU?! On je sve iznenadio i uradio OVO!

Kurir - 29.04.2018

Kako se u Zadruzi ponovo pokrenula tema mogućeg pomirenja bračnog para Radanović , isplivale su nove informacije o njihovoj vezi, pa je tako Sloba otkrio da je još na početku veze Kiji Kockar kupio zlatni prsten.

PREDOSEĆA OČEVU SMRT: Kija ne zna da joj je otac umro, ali nakon što je rekla OVO svi su se NAJEŽILI!

Kurir - 29.04.2018

Kiji je preminuo otac Miloš Kockar , ali na zahtev njene majke Nadice ona o tome još nije obaveštena. Međutim, danas se prisetila očevog rođendana , pa se obratila Miljani Kulić . Kristina se setila da bi njenom ocu sutra bio rođendan: "Danas je 29.

(VIDEO) BILA SAM NJEGOVA ĆERKA JEDINICA, SAD GA VIŠE NEMA: Nakon šokantne vesti Kija se vratila u kuću! ON se nije ...

Kurir - 29.04.2018

Kija je u toku današnjeg dana napustila Zadrugu , kako bi joj majka saopštila da joj je preminuo otac Miloš Kockar . "Još uvek sam u šoku. Srce mi lupa 500 na sat, ali ne mogu da reagujem, na lekovima sam", saopštila je Kija zadrugarima koji su je grlili i tešili.

KIJA NAPALA SLOBU da ju je varao, a ovo je PEVAČICA kojoj je Radanović slao eksplicitne poruke

Blic - 29.04.2018

Kija Kockar raskrinkala je još uvek aktuelnog supruga Slobu Radanovića, pa javno otkrila ko je devojka sa kojom je flertovao tokom njihovog braka. Naime, oni su pre nekoliko dana vodili veoma dug i težak razgovor o prevari koju je pevač učinio pred milionskim auditorijumom.

DA PUKNE SRCE Kija cimerima poručila: "Sutra je mom tati rođendan"

Blic - 29.04.2018

Kiji je preminuo otac Miloš Kockar, ali na zahtev njene majke Nadice ona o tome još nije obaveštena. Međutim, danas se prisetila očevog rođendana, pa se obratila Miljani Kulić. Kristina se setila da bi njenom ocu sutra bio rođendan: - Danas je 29.

Kijin Andrija ogorčen: "STRAŠNO JE ŠTO NE ZNA DA JOJ JE UMRO OTAC"

Blic - 29.04.2018

Dečko zadrugarke Kristine Kije Kockar, Andrija Lazović, užasnut je činjenicom da ona još uvek ne zna da joj je otac preminuo. Andrija koji je trenutno u Budvi je za "Blic" poručio da je siguran da će Kija teško odneti vest.

Kija SAZNALA da joj je preminuo otac, a onda je Sloba ZAHTEVAO nešto što je iznenadilo sve

Blic - 29.04.2018

Zadrugari su saznali da je Kiji Kockar preminuo otac, a dok je Miljana jecala Sloba je imao poseban zahtev od produkcije. Naime, Kija je u tom trenutku bila na kapiji, a Radanović se obratio Velikom šefu. - Ja bih otišao do kapije da vidim Kiju, ako mogu - rekao je Sloba kroz ...

"NADAM SE DA MI JE OPROSTIO..." Kija se VRATILA u rijaliti i progovorila o smrti oca, a Sloba NE PRESTAJE DA PLAČE

Blic - 29.04.2018

Kija je u toku današnjeg dana napustila "Zadrugu", kako bi joj majka saopštila da joj je preminuo otac Miloš Kockar. - Još uvek sam u šoku. Srce mi lupa 500 na sat, ali ne mogu da reagujem, na lekovima sam - saopštila je Kija zadrugarima koji su je grlili i tešili.

PALO POMIRENJE Kija i Sloba ZABORAVILI na nesporazume, pa RAZMENJIVALI NEŽNOSTI

Blic - 29.04.2018

Radanović je bio prvi koji se našao Kockarovoj u teškim trenucima, a kada je u jednom trenutku počeo da je mazi iznenadio je sve, dok suze nije mogao da zadrži, pa je rekao da će otići sa Kijom na sahranu njenog oca Miloša. - Osećam se krivim za sve ovo.

PORED MOJE MAJKE IMAO JE JOŠ PET ŽENA: Ovako je Kija pričala o svom pokojnom ocu (VIDEO)

Espreso - 29.04.2018

Kristinina majka Nadica uvek ju je kritikovala što nije u dobrim odnosima sa njim, kada je ista kao on Kija će danas saznati da joj je otac preminuo foto: Printscreen Youtube Otac Kristine Kockar , Miloš Kockar , umro je od teške bolesti, a Kiji će tragičnu vest saopštiti njena ...

DRŽI JE ZA RUKU I MAZI PO KOSI: Kija se VRATILA u rijaliti i progovorila o smrti oca, a Sloba NE PRESTAJE DA PLAČE

Espreso - 29.04.2018

Sloba Radanović je sve vreme bio uz nju i nije prestajao da plače Kristina Kija Kockar foto: Printscreen/Youtube Kija je u toku današnjeg dana napustila "Zadrugu", kako bi joj majka saopštila da joj je preminuo otac Miloš Kockar .

Slomljena Kija se vratila u Zadrugu nakon saznanja o smrti oca, donela odluku o ostanku u rijalitiju

ALO - 29.04.2018

Produkcija je danas odvojila Kristinu i uputila je ka kapiji da joj majka saopšti da joj je preminuo otac Miloš Kockar. Kockareva prolazi kroz veoma težak životni period, a danas su joj saopštili vest da joj je otac umro.

STRAST SE U VAZDUHU OSETILA: Kija i Sloba su na Lunine oči radili OVO! (FOTO)

Espreso - 29.04.2018

Nakon što je saznala detalje od blogerke koje nije znala, stjuardesa se nekoliko dana osećala loše, a zatim je pred svima priznala da i dalje voli Slobu Mnogo se spekuliše o mogućem pomirenju bivših supružnika foto: Printscreen Instagram Tokom prošle noći, ukućani rijaliti ...

PREDOSEĆA TRAGEDIJU: Kija se ponovo setila oca i važnog datuma, a danas će saznati da je on umro

Novosti - 29.04.2018

Kija još uvek ne zna za tatinu smrti, jer je njena majka Nadica Zeljković zamolila produkciju Televizije Pink, da Kristina to sazna od nje Otac Kristine Kockar, Miloš, preminuo je juče u Zrenjaninu rodnom gradu ove zadrugarke, nakon duge i teške bolesti.

PREDOSEĆA TRAGEDIJU: Kija još uvek ne zna da joj je otac UMRO, ali nakon što je danas ovo rekla o njemu, NAJEŽILA je ...

Espreso - 29.04.2018

Čini se da su se u Kockarevoj probudila neka osećanja Kija još uvek ne zna da je njen otac preminuo foto: Printscreen Youtube Kiji je preminuo otac, Miloš Kockar , ali na zahtev njene majke Nadice ona o tome još nije obaveštena.

KIJA I SLOBA SE VRATILI U ZADRUGU: Nadam se da mi je oprostio sve; Radanović plakao (VIDEO)

Novosti - 29.04.2018

Kristina je na kratko napustila "Zadrugu", u koju se i vratila zajedno sa suprugom Slobom Radanovićem. Kiji Kockar saopštena je danas, 29. aprila, vest da joj je preminuo otac. Kristina je na kratko napustila "Zadrugu", u koju se i vratila zajedno sa suprugom Slobom Radanovićem.

(FOTO) SVE PUCALO OD STRASTI: Evo šta su Kija i Sloba radili, i to Luni ispred nosa!

Informer - 29.04.2018

Tokom prošle noći, ukućani rijaliti programa Zadruga, gledali su film "Kako izgubiti dečka za deset dana", a jedan detalj retko ko je primetio Naime, dok su njihovi cimeri pažljivo pratili tok filma koji je pušten, Slobodan Radanović i Kristina Kockar imali su druge aktivnosti.

(VIDEO) KIJA KAO DA PREDOSEĆA TRAGEDIJU? Ponovo spominje oca, a danas će saznati da je on PREMINUO!

Informer - 29.04.2018

Otac Kristine Kockar, Miloš, preminuo je juče u Zrenjaninu rodnom gradu ove zadrugarke, nakon duge i teške bolesti. Kijin otac godinama je imao srčane probleme, a osim toga bolovao je i od karcinoma Kija još uvek ne zna za tatinu smrti, jer je njena majka Nadica Zeljković ...

ANDRIJA UŽASNUT TIME ŠTO KIJA JOŠ NE ZNA DA JOJ JE UMRO OTAC: Strašno je što boravi u rijalitiju kao da se ništa nije ...

Espreso - 29.04.2018

Andrija, koji je trenutno u Budvi, za Blic je rekao da je siguran da će Kija teško podneti vest Andrija je užasnut time što Kija još uvek ne zna da joj je otac preminuo foto: Printscreen Dečko zadrugarke Kristine Kije Kockar , Andrija Lazović , užasnut je činjenicom da ona još ...

Andrija: Strašno je što Kija još ne zna da joj je otac umro!

ALO - 29.04.2018

Andrija Lazović, dečko učesnice "Zadruge" Kije Kockar, ogorčen je zbog činjenice da ona još uvek ne zna da joj je preminuo otac. Andrija priznaje da je zabrinut za njeno stanje kada sazna tužnu vest. -Kristinu će strašno pogoditi vest da joj je otac preminuo- kaže potpuno ...

KIJA SAZNALA ZA SMRT OCA I NAPUSTILA ZADRUGU: Nakon saopštenja Velikog šefa, SLOBA je odmah potrčao za njom!

Espreso - 29.04.2018

Veliki Šef je obavestio i ostale učesnike o nemilom događaju Kristina je saznala za smrt svog oca foto: Printscreen/Youtube Nakon što joj je saopšteno da joj je otac preminuo , Kija je napustila Zadrugu. Veliki Šef je obavestio i ostale učesnike o nemilom događaju.

(VIDEO) KIJA U STANJU ŠOKA! Ona i Sloba se vratili u Zadrugu! Svi se OKUPILI OKO NJIH!

Informer - 29.04.2018

Kristina Kockar je tokom dana saznala od svoje majke Nadice Zeljković da je njen otac preminuo. Čuvši ovu tragičnu vest Sloba Radanović je istog trenutka zatražio da bude uz svoju još zakonitu suprugu u ovom teškom trenutku, pa je i on nedugo posle nje napustio rijaliti Njih ...

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA! Veliki šef spremio za zadrugare i ovo kako bi uživali u projekciji filma! (VIDEO)

Pink - 29.04.2018

Kao da su u bioskopu. S obzirom na to da je Kristina Kockar uspešno odradila tajni zadatak od Drveta mudrosti da ceo dan mora da bude nasmejana i raspevana, ona je kao nagradu za sve zadrugare dobila mogućnost da odgledaju film.

KAKO IZGUBITI DEČKA ZA 10 DANA? Kija i Luna ŠOKIRALE svojim komentarom kada su videle o kom je filmu reč! (VIDEO)

Pink - 29.04.2018

Svi su zauzeli svoje pozicije, a ono što su rekle njih dve je sve začudilo. Veliki šef je zadrugarima obezbedio bioskopsku projekciju filma za uspešno obavljen tajni zadatak Kristine Kockar. A da bi se zadrugari osetili vrlo komotno i kako bi sve bilo na zavidnom nivou oni su ...

Njih dve će Kiji danas saopštiti najtužniju vest

ALO - 29.04.2018

Kristina Kija Kockar ne može ni da nasluti šta će danas doživeti. Kijinog oca više nema , a ona to još ne zna. Poznato je da Kija i njen tata nisu bili u dobrim odnosima, i da godinama nisu razgovarali. Njen otac nije se slagao ni sa njenim ulaskom u "Zadrugu", dok ju je majka ...

SVE PUCALO OD STRASTI: Kija i Sloba su OVO radili, i to Luni ispred nosa! (FOTO)

Pink - 29.04.2018

Film iz njihovog ugla može da se zove "Kako izgubiti muža za sedam dana". Tokom prošle noći, ukućani rijaliti programa " Zadruga ", gledali su film "Kako izgubiti dečka za deset dana", a jedan detalj retko ko je primetio.

Sloba otkrio da je Kiji nakon mesec dana veze kupio SKUPOCENI PRSTEN, a evo kako on izgleda (FOTO)

Espreso - 29.04.2018

Koliko je ovaj poklon značio Kockarovoj da se zaključiti na osnovu toga što ga je nosila sve do momenta u kom je dobila verenički prsten od Slobodana Sloba i Kija su se mnogo voleli, kako i sami kažu foto: Printscreen Instagram Kako se u Zadruzi ponovo pokrenula tema mogućeg ...

Kija spomenula svog oca u "Zadruzi" (VIDEO)

Telegraf - 29.04.2018

Kristina Kockar još uvek nije saznala da joj je otac preminuo . Kristina još uvek nije saznala ovu tužnu vest, . Dok je spremala hranu, Kija je u razgovoru sa zadrugarima u kuhinji spomenula svog tatu. Poslušajte: ...

Kija: Sutra je mom tati rođendan

ALO - 29.04.2018

Iako sa ocem nije bila u savršenim odnosima, Kija gaji osećanja prema njemu. Zadrugari se polako bude, i ovo je za sve njih, osim za Kiju, sasvim običan dan. Kristina je razgovarala sa Miljanom Kulić koju je tešila zbog toga što se loše oseća.

PREDOSEĆA TRAGEDIJU? Kija se ponovo setila oca i njegovog važnog datuma, a danas će saznati da je on PREMINUO! (VIDEO)

Pink - 29.04.2018

Nikada ga ranije nije spominjala u tolikoj meri, kao poslednja 24 sata! Otac Kristine Kockar, Miloš , preminuo je juče u Zrenjaninu rodnom gradu ove zadrugarke, nakon duge i teške bolesti. Kijin otac godinama je imao srčane probleme, a osim toga bolovao je i od karcinoma.

Da srce pukne... Kija pitala koji je danas datum, pa rekla: Sutra je mom tati rođendan (VIDEO)

Telegraf - 29.04.2018

Kristina Kija Kockar ne zna da njenog tate više nema, ali kao da naslućuje da nešto nije u redu Kija Kockar i Miljana Kulić ćaskale su ispred kupatila i žalile se jedna drugoj kako nisu dobro spavale sinoć, a Kristina je u jednom momentu izgovorila rečenicu u vezi sa svojim ...

On je isti moj tata! Zadrugari gledali film, a Kija prokomentarisala kako je jedan glumac podseća na oca (VIDEO)

Telegraf - 29.04.2018

Kija i ne sluti da će danas saznati tužnu vest, a tokom filma tatu je spomenula sa osmehom na licu još nije saznala za smrt svog oca, koji je . Kao da nešto sluti, Kija je i sinoć pomenula svog oca Miloša, tokom gledanja filma sa ostalim zadrugarima.

Strašno je što još uvek ne zna da joj je otac umro: Andrija se oglasio povodom smrti Kijinog tate, rekao da će je to ...

Telegraf - 29.04.2018

Andrija kaže kako će Kija jako teško podneti vest o smrti svog oca, i zamera što je i dalje u rijalitiju kao da se ništa nije desilo je i dalje u Zadruzi i još uvek ne zna da je . Ipak, kao da nešto predoseća, pa svog oca tokom jučerašnjeg i današnjeg dana često pominje.

Kija izašla iz Zadruge, saopšteno joj da joj je preminuo otac

Telegraf - 29.04.2018

Najtužniju vest Kiji su saopštile mama Nadica i kuma Vanja saopštena je tužna vest da joj je preminuo otac. Prvo joj je voditeljka Rada Radenović rekla da ode do kapije, a Kristinu su tamo sačekale njena majka Nadica Zeljković i kuma Vanja.

KIJA SAZNALA ZA SMRT OCA! Zadrugari u suzama! SLOBA ODMAH IZAŠAO NAPOLJE!

Informer - 29.04.2018

Majka Kristine Kockar stigla je u Zadrugu i saopštila je svojoj ćerki Kiji da joj je otac preminuo Nakon saznanja, Kija je napustila Zadrugu, a Veliki šef je poslao pismo ostalim ukućanima. On ih je obavestio o nemilom događaju koji se desio.

Kija saznala za smrt oca, Sloba napustio Zadrugu sa njom!

ALO - 29.04.2018

Nakon što joj je saopšteno da joj je otac preminuo, Kija je napustila Zadrugu. Veliki Šef je obavestio i ostale učesnike o nemilom događaju. - Dragi zadrugari Kristina Kockar je imala smrtni slučaj. Njoj je umro otac.

Kija i Sloba se u suzama vratili u Zadrugu nakon što joj je saopštena vest da joj je preminuo tata (VIDEO)

Telegraf - 29.04.2018

- U šoku sam... - rekla je Kristina Kiji Kockar saopštena je danas, 29. aprila, vest da joj je preminuo otac. Kristina je na kratko napustila "Zadrugu", u koju se i vratila zajedno sa suprugom Slobom Radanovićem.

Nakon što su saznali za smrt Kijinog oca, ovako su zadrugari reagovali!

ALO - 29.04.2018

Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar danas se pojavila u Zadruzi kako bi saopštila Kiji tužne vesti. Nakon što je završena emisija "Pitanje roditelja" Kristina je pozvana da ode do kapije. Ona očigledno nije ni slutila šta je čeka.

ZADRUGARIMA SAOPŠTENO DA JE KIJI PREMINUO OTAC, Sloba odmah TRAŽIO DA IZAĐE i bude s njom!

Pink - 29.04.2018

Želeo je da bude kraj supruge u teškom trenutku. Otac Kristine Kockar je preminuo juče, a ona tu žalosnu vest ova ukućanka nije saznala sve do danas zbog toga što je njena majka Nadica to želela lično da joj saopšti.

JOŠ SU U ŠOKU! Kija i Sloba se VRATILI U ZADRUGU, svi se okupili oko njih! (VIDEO)

Pink - 29.04.2018

Još ne mogu da poveruju u ono što se desilo. Kristina Kockar je tokom dana saznala od svoje majke Nadice Zeljković da je njen otac preminuo. Čuvši ovu tragičnu vest Sloba Radanović je istog trenutka zatražio da bude uz svoju još zakonitu suprugu u ovom teškom trenutku, pa je i ...

Sloba i Kija GRCALI U SUZAMA! On nije mogao da prestane da plače, MAZIO JE I OHRABRIVAO! (VIDEO)

Pink - 29.04.2018

U najtežem trenutku joj bio najveća podrška. Nakon što je Kristina Kockar saznala od svoje majke Nadice Zeljković da je preminuo njen otac koga nije videla više od 6 meseci, ona se zajedno sa svojim još zakonitim suprugom Slobom Radnovićem vratila u Belu kuću jer je on izašao ...

Krenula je prema kapiji, predosetila da nešto nije u redu, pa usledio šok!

ALO - 29.04.2018

Nije ni slutila da će poslednji put videti oca pred ulazak u Zadrugu. Kristina Kija Kockar je još uvek zakonita supruga pevača Slobodana Radanovića. Nakon što ju je pevač prevario javno u rijalitiju sa blogerkom Lunom Đoganija, i ona je odlučila da se upusti u rijaliti avanturu.

Zadrugarima saopšteno da je Kiji umro tata, evo šta je Sloba zahtevao od produkcije! (VIDEO)

Telegraf - 29.04.2018

Zadrugari su posle pisma bili u šoku, a Miljana je plakala majka Nadica Zeljković , Miloš Kockar (69). Kija je u 17:45 časova pozvana da izađe na kapiju, gde ju je čekala majka Nadica sa kumom Vanjom. Ubrzo nakon toga, zadrugarima je pročitano pismo Velikog šefa, u kojem je bilo ...

Najpotresnija scena: Kija jedva govorila, Sloba plakao kao kiša pored nje, tešio je i mazio po glavi (FOTO) (VIDEO)

Telegraf - 29.04.2018

Sloba je bio uz Kiju u ovom teškom trenutku Vest da je preminuo Miloš Kockar, otac Kije Kockar, rastužila je sve u "Zadruzi". Nakon što joj je saopštena tužna vest, Kristina se u pratnji svog supruga Slobe Radanovića vratila u rijaliti.

Zadruga: Ovo je žena sa kojom je Sloba flertovao dok je bio u braku sa Kijom! (VIDEO)

Svet Plus - 29.04.2018

Kija Kockar i Sloba Radanović, popularni bračni par rijalitija "Zadruga" i dalje izaziva veliku pažnju javnosti. Ovoga puta Kija je raskrinkala svog još uvek zakonitog supruga. Ovo je žena sa kojom je Sloba flertovao dok je bio u braku sa Kijom! Autor: O.J ...

Oglasio se Kijin dečko Andrija: STRAŠNO je... Progovorio o njenom odnosu sa ocem!

Srbija Danas - 29.04.2018

Dečko zadrugarke Kristine Kije Kockar, Andrija Lazović, užasnut je činjenicom da ona još uvek ne zna da joj je otac preminuo. Andrija, koji je trenutno u Budvi, rekao da je siguran da će Kija teško podneti vest.

DANAS SAZNAJE ZA OČEVU SMRT! Odlučeno je da OVE dve osobe Kristini Kockar saopšte TUŽNU VEST!

Srbija Danas - 29.04.2018

Za Kristinu Kiju Kockar jučerašnji dan je tragičan, iako ona još ne zna šta se dogodilo. Takmičarki "Zadruge" je juče preminuo otac, Miloš Kockar (69). Poznato je da Kija i njen tata nisu bili u dobrim odnosima, i da godinama nisu razgovarali.

DOGODILO SE PRE NEKOLIKO MINUTA: Kija izgovorila reči zbog kojih plače cela Srbija - Sutra je mom TATI...

Srbija Danas - 29.04.2018

Za Kristinu Kiju Kockar jučerašnji dan je tragičan, iako ona još ne zna šta se dogodilo. Takmičarki "Zadruge" je juče preminuo otac, Miloš Kockar (69). TRAGIČNA JUNAKINJA SRPSKOG RIJALITIJA: Gledaoci su glasni i nemi svedoci bola Kristine Kije Kockar! Poznato je da Kija i njen ...

DOKAZ KIJINE I SLOBINE LJUBAVI! Nakon mesec dana, Radanović se osmelio na OVAJ korak! (FOTO)

Srbija Danas - 29.04.2018

Kako se u "Zadruzi" ponovo pokrenula tema mogućeg pomirenja bračnog para Radanović, isplivale su nove informacije o njihovoj vezi, pa je tako Sloba otkrio da je još na početku veze Kiji Kockar kupio zlatni prsten.

JEDAN POGLED OTKRIO SVE! Oni se još vole! Sloba i Kija se gledaju, a Luna IZMEĐU njih! Pukla!(FOTO)

Srbija Danas - 29.04.2018

Bilo je raznih teorija od starta "Zadruge" - da Luna i Sloba glume ljubav, da je sve dogovoreno sa njegovom suprugom Kristinom Kijom Kockar... a bila je i ona da su Sloba i Kija u stvari u ljubavi, i da je je Luna ta koja će na kraju izvisiti, kada njih dvoje podele nagradu u ...

NAJTUŽNIJI DAN! Trenutno produkcija sazvala HITAN SASTANAK! Rada CRVENA U LICU: Svi se okupili....

Srbija Danas - 29.04.2018

Za Kristinu Kiju Kockar jučerašnji dan je tragičan, iako ona još ne zna šta se dogodilo. Takmičarki "Zadruge" je juče preminuo otac, Miloš Kockar (69). Poznato je da Kija i njen tata nisu bili u dobrim odnosima, i da godinama nisu razgovarali.

TAČNA SATNICA POTRESNE DRAME: Ona Kiji saopštava da joj je UMRO otac! Sve počinje u... (FOTO)

Srbija Danas - 29.04.2018

Dobar deo Srbije koji prati dešavanja u rijalitiju "Zadruga" zna da je juče preminuo Miloš Kockar, ali njegova ćerka Kristina Kija Kockar još uvek ne zna. Tu informaciju će joj danas reći majka Nadica Zeljković koja je oko 16 sati trebala da sleti na beogradski aerodrom.

POSLE OBJAVE O SMRTI: Kija napustila Zadrugu, Sloba slomljen hoće da IZADJE napolje

Srbija Danas - 29.04.2018

Vets o smrti oca Kristine Kockar potresla je sve Zadrugare. Produkcija je odvojila Kristinu i odvela je na kapiju da joj saopšte tužne vesti, dok je veliki šeg poslao pismo u kome je obavestio sve zadrugare da je kija imala smrt u porodici.

KIJA SAZNALA ZA SMRT OCA I NAPUSTILA ZADRUGU: Nakon saopštenja Velikog šefa, Sloba je odmah potrčao za njom! (VIDEO)

Pravda - 29.04.2018

Posle šokantnog priznanja da još voli svog zakonitog muža i da želi da joj se vrati, Kristinu Kockar je zadesila porodična tragedija. Naime, umro joj je otac, nekoliko dana uoči njegovog rođendana. Najtužniju vest Kiji su saopštile majka Nadica i kuma Vanja.

KIJINE POSLEDNJE REČI OCU ZVUČE ČUDNO: Mnogi smatraju kako će jednog dana da se KAJE, ipak PREVALILA PREKO USTA

Srbija Danas - 29.04.2018

Kijin otac je preminuo od infarkta, za to vreme njena majka Nadica je bila u Holandiji, a danas oko 16h je doputovala kako bi svojoj ćerki saopštila lično ovu vest. Kija za njegovu smrt nije znala od juče, a Nadica je trenutno u Šimanovcima, gde je program prekinut kako bi ...

SAUČEŠĆE U ZADRUZI: Kija i Sloba se vratili UTUČENI, smrt njenog oca ih je OPET SPOJILA! Evo kako (FOTO)

Srbija Danas - 29.04.2018

Nakon što je Nadica, Kijina majka ušla u "Zadrugu" kako bi ćerki saopštila da joj je otac preminuo, ona se sa svojim suprugom vratila u rijaliti. Laganim koracima su se kretali, oboje zatečeni i snuždeni. Ova vesti ih je dotukla...

BIĆU SA KIJOM! Tragedija DONELA OBRT: Posle vesti O SMRTI OCA Kristine Kockar, Sloba PRELOMIO!

Srbija Danas - 29.04.2018

Danas je u Zadruzi nikad tužniji dan. "Budio ga je i budio..." Majka Kiji saopštila STRAVIČNE DETALJE smrtnog časa oca Miloša: Njeni krici ne prestaju (VIDEO) Juće ujutru je preminuo Miloš Kockar, otac popularne učesnice Zadruge Kristine Kije Kockar.

NOVI ŠOK OBRT: Kija mu sve OPROSTILA, pa ona i Sloba obećali pokojnom ocu UNUČIĆE! A duše... (FOTO)

Srbija Danas - 29.04.2018

Kija i Sloba su se osamili u pabu, a onda je usledio razgovor između ovo dvoje, i dalje, bračnih supružnika. - Tata opraštam ti sve - ponavljala je Kija. - Nemoj da sebe kriviš! Sav se tresem - tešio je Sloba, iako je i sam bio potresen.

I SLOBA BI ŽELEO DA NA ISTI NAČIN DOČEKA SUDNJI ČAS: Radanović otkrio detalj o smrti Kijinog oca

Srbija Danas - 29.04.2018

Kristina Kija Kockar je u pratnji još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića bila na nekoliko sati izvan rijalitija "Zadruga" nakon što joj je majka saopštila vest da joj je u 70. godini preminuo otac Miloš Kockar.

Stjuardesin prvi susret s Lunom! Posle ZAJEDNO ostali SUPRUŽNICI - Kija i Sloba

Srbija Danas - 29.04.2018

Potresne scene u rijalitiju "Zadruga" . Kristini Kiji Kockar je majka Nadežda Zeljković saopštila da joj je juče preminuo otac Miloš Kockar. Sve je teško+ podneo Sloba Radanović, još uvek zakoniti suprug stjuardese iz Zrenjanina.

PRAVA ISTINA: Sloba priznao da voli Kiju, Luna je bila samo strast

Srbija Danas - 29.04.2018

Otac Kristine Kockar juče je preminuo, a stjuardesa iz Zrenjanina je tek danas saznala za ovaj nemili događaj. Njen, i dalje zakoniti, suprug Sloba Radanović konastantno je uz tamo gde i treba da bude, uz svoju suprugu.

(VIDEO) KIJA JE OVAKO GOVORILA O SVOM POKOJNOM OCU: Spremio je sebi kovčeg i ispekao rakiju! Ista sam kao on!

Kurir - 28.04.2018

Otac Kristine Kockar , Miloš Kockar, umro je od teške bolesti, a Kiji će tragičnu vest saopštiti njena majka. Kija je pre mesec dana pričala o svom ocu u rijalitiju, pa je detalje otkrila Dušku Radonjiću, ocu jedne od učesnica. "Ja sam polu Bosanka, polu Sosa.

Nakon Kijinog priznanja da još uvek VOLI Slobu, oglasio se i Andrija, a ono što je rekao neće se svideti Kiji!

Espreso - 28.04.2018

Kristina je ušla i u vezu sa Andrijom Lazovićem, koji je takođe poznat medijima nakon popularnog trougla i imao je komentar na situaciju u rijalitiju Nakon Kijinog priznanja da još uvek voli Slobu, oglasio se i njen dečko, Andrija Lazović foto: Printscreen Učesnica rijalitija ...

NASPRAM SLOBE SVI SU SMEŠNI: Kija progovorila o Andriji, a nakon ovog što je rekla i ako je imala dečka, više ga nema ...

Espreso - 28.04.2018

Zadrugari su sinoć igrali Igru istine Kija je odgovorila na pitanje MIljane Kulić foto: Printscreen Youtube U toku prethodne noći cela Srbija je imala priliku da pogleda detaljan razgovor Kristine Kockar i Lune Đogani , a njena promena probudila je sumnju mnogim ukućanima, što ...

VIDEO: Kija jednom izjavom dotukla Andriju

Vesti Online - 28.04.2018

Bane Čolak je u "Igri istine" upitao Kristinu Kockar u kakvom je onda odnosu sa Andrijom Lazovićem, s obzirom na to da je na samom početku govorila da je u srećnoj vezi i da je na Slobu stavljena tačka. Njen odgovor je mnoge začudio.

(VIDEO) SVE JE SMEŠNO NASPRAM LJUBAVI KOJU OSEĆAM PREMA SLOBODANU! Kija progovorila o vezi sa Andrijom, ovaj odgovor mu ...

Informer - 28.04.2018

U toku prethodne noći cela Srbija je imala priliku da pogleda detaljan razgovor Kristine Kockar i Lune Đogani , a njena promena probudila je sumnju mnogim ukućanima, što ukućanku nimalo nije začudilo U , ,Igri istine" Miljana Kulić imala je mnogo nedoumica povodom te situacije, ...

Pomenula i Slobu: Kija otkrila koja je jedina stvar koju ne deli! (VIDEO)

Telegraf - 28.04.2018

Kija Kockar je bila više nego jasna , Mina, i Dragica pričale su danas u pabu i konstatovale su da je ljudski pozajmljivati hranu. Podsetimo, , a većina njih je to i podelila sa ostalim zadrugarima. Tokom razgovora, Kija je otkrila jednu stvar koja u životu nikada ne bi delila.

Zadrugarima stiglo pismo Velikog šefa, sad Kiju svi obožavaju!

ALO - 28.04.2018

Ukućani sada Kiju gledaju drugim očima! Kristina Kija Kockar uspela je jednim delom da privuče simpatije svih ukućana. Ona je juče tokom dana neprestano pevušila Slobine pesme, što je začudilo sve zadrugare. Međutim, kada je stiglo pismo Velikog šefa, svima je bilo jasno zbog ...

ZADRUGARIMA STIGLO NEOČEKIVANO PISMO: Ukućanka dobila GROMOGLASAN APLAUZ zbog ovoga! (VIDEO)

Pink - 28.04.2018

Ukućanka je zaslužila nakon uspešno obavljenog zadatka! Ono što je bilo iznenađujuće za sve zadrugare jeste ponašanje Kristine Kije Kockar koja je u toku dana pevušila pesme svog još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića.

Sve je smešno naspram moje ljubavi prema Slobodanu! Kija odgovorila na pitanje da li je Andrija izmišljeni dečko! ...

Telegraf - 28.04.2018

Kija Kockar objasnila je posle priznanja da voli Slobu svoj odnos sa Andrijom, o kojem se priča mesecima unazad Već danima se u priča o Kijinom i Slobinom odnosu, , , razgovorom sa Lunom i ostalim "detaljima", pa se o tome priča povela i prethodne noći, kada je Bane zatražio od ...

SVE JE SMEŠNO NASPRAM LJUBAVI KOJU OSEĆAM PREMA SLOBODANU: Kija progovorila o vezi sa Andrijom, ovaj odgovor mu se ...

Pink - 28.04.2018

Kako će Andrija reagovati kad čuje ovo? U toku prethodne noći cela Srbija je imala priliku da pogleda detaljan razgovor Kristine Kockar i Lune Đogani , a njena promena probudila je sumnju mnogim ukućanima, što ukućanku nimalo nije začudilo.

Kija uputila Luni jezive reči! (VIDEO)

ALO - 28.04.2018

Kristina Kockar je iznenadila sve priznanjem da još voli Slobodana Radanovića. Kristina ne prestaje da zadaje udarce, i izgleda da se još nada da će povratiti supruga. Na jednom snimku se vidi kako se stjuardesa smeška i peva pesmu Romane Panić "Na suzama mojim", koja ima jasnu ...

NISU MOGLI VIŠE DA BUDU OBUČENI: Zbog kršenja OVE zabrane ukućani dobili nove kazne! (VIDEO)

Pink - 28.04.2018

Kupali se u bazenu! Zbog toga što sredinom nedelje nisu održali suđenje, stiglo je pismo Velikog šefa koji je ukućane obavestio o zabrani korišćenja bazena do subote, odnosno do danas. S obzirom na to da zadrugari nisu izdržali i prekršili zabranu, stiglo je novo pismo.

Godinama nisu pričali, a ono što je Kija poslednje rekla o svom ocu sada tera suze na oči

Telegraf - 28.04.2018

Kristina je o svom ocu Milošu, koji je preminuo posle duge bolesti, pričala u "Zadruzi" , a ovu tužnu vest saopštiće joj sutra, u nedelju 29. aprila, . Kristina i njen otac Miloš Kockar nisu godinama razgovarali, ali su se pomirli.

Nikad viđene slike Kije i njenog tate: Ovako su izgledali srećni dani, dok je živeo sa njom (FOTO)

Telegraf - 28.04.2018

Kristina Kija Kockar je sa majkom Nadicom i tatom Milošem živela do svoje desete godine Za današnji dan je tragičan, iako ona još ne zna šta se dogodilo. Kako je Telegraf prvi saznao, . Poznato je da Kija i njen tata nisu bili u dobrim odnosima, i da godinama nisu razgovarali.

A ANDRIJA?! Kiji je sve ovo SMEŠNO, POSLE SVEGA...OVA izjava se njemu sigurno neće DOPASTI! AU (VIDEO)

Srbija Danas - 28.04.2018

U toku prethodne noći cela Srbija je imala priliku da pogleda detaljan razgovor Kristine Kockar i Lune Đogani, a njena promena probudila je sumnju mnogim ukućanima, što ukućanku nimalo nije začudilo. Majka zapomagala na Urgentnom: Kada je dovezen dečak iz beogradske škole, već ...

ODLUKA JE DONETA: Gledaoci GLASALI da li su ZA ili PROTIV da se Kija i Sloba POMIRE! Evo šta kažu...

Srbija Danas - 28.04.2018

Sinoć je u "Zadruzi" bilo veoma burno veče, jer je Kristina Kockar nakon dugog skrivanja, konačno priznala da i dalje voli svog muža Slobu Radanovića. Slobodanova devojka Luna Đogani to je teško podnela, a kako će se dalje odvijati odnosi između njih, videćemo.

SEBIČNA JE PREVIŠE - Jedina stvar koju Kija NIKADA NE DELI je, a NIJE SLOBA...Bila je JASNA! (VIDEO)

Srbija Danas - 28.04.2018

Kija, Mina, Ana i Dragica pričale su danas u pabu i konstatovale su da je ljudski pozajmljivati hranu. Podsetimo, Veliki šef je nakon današnje igre nagradio pobedničku ekipu pljeskavicama, a većina njih je to i podelila sa ostalim zadrugarima.

BIĆEŠ PROKLETA! Kija Kockar peva pesmu LJUBAVNICI Luni! Reči su JEZIVE! U paklu gorećeš! (VIDEO)

Srbija Danas - 28.04.2018

Kristina Kija Kockar napravila je novi obrt u "Zadruzi", priznanjem da i dalje voli supruga Slobu Radanovića. Pogledajte OVDE kako je Filip napao Kiju. Ovih dana je zahvaljujući tome opet u centru pažnje, a komentatori već procenjuju da će uspeti da "pregazi" Lunu i stigne do ...

ZADRUGA U SUZAMA: Sloba plakao zbog Kije, šta je sad OVO? Njihova ljubav je ponovo... (VIDEO)

Srbija Danas - 28.04.2018

Pakao u ljubavnom trouglu Luna - Sloba - Kija traje od početka Zadruge , a sudeći po obrtima i svakodnevnim emotivnim lomovima, izgleda će tako biti do finala. Kimu ne sme da FALI dlaka sa glave! Pogledajte kako izgleda obezbeđenje lidera Severne Koreje (FOTO/VIDEO) Emocije nisu ...

NAPAO KIJU! Filip zbog SEKSA postavio ovo pitanje - pogledala ga i POTVRDILA! Istina je! (VIDEO)

Srbija Danas - 28.04.2018

Filip Đukić i Kristina Kija Kockar imali su jednu od najjačih afera u "Zadruzi", a glavno pitanje je bilo - da li su njih dvoje imali seksualne odnose u hotelskoj sobi. Pogledajte OVDE snimak zbog kojeg svi napadaju Kiju.

USPELA U SVOJOJ NAMERI! Kija nasmejana - BLISTA od sreće! Svi joj čestitaju na ovome, čak i PRODUKCIJA

Srbija Danas - 28.04.2018

Nakon Kristininog šokantnog priznanja da i dalje voli svog supruga Slobu Radanovića, koji ju je prevario sa blogerkom Lunom Đogani, Kristina je bila potpuno slomljena. Međutim, Veliki šef je rešio da joj da tajni zadatak, kako bi se malo oraspoložila.

AUU: Kija mrtva ladna OVO dala Slobi dok je on bio sa Lunom, reakcija Đoganijeve će se PAMTITI (VIDEO)

Srbija Danas - 28.04.2018

Igra gde su učesnici Zadruge nedavno bili podeljeni po grupama i vukli peškire, dobila je posve neočekivani epilog. Naravno, u trouglu Sloba - Luna - Kija. POSLE NOVE POBEDE: Navijači ZAPALILI društvene mreže! Tvit o Mitru i gazdi Fulama je POKIDAO! (FOTO) Pobedila je, ...

Ovako je Kija govorila o svom POKOJNOM OCU: Jedino njemu NE MOGU da oprostim! Ali ista sam kao on!

Srbija Danas - 28.04.2018

Otac učesnice "Zadruge" Kristine Kockar, Miloš Kockar, preminuo je danas posle duge i teške bolesti, javlja portal Pink.rs. Makronova supruga otkriva kako PRVA DAMA Amerike živi Takmičarka o ovom tragičnom događaju još nije obaveštena, a tokom trajanja rijalitija ona je u ...

Luna Đogani OČAJNA, povraćala od straha da će se Sloba POMIRITI sa Kijom i sve priznala

Blic - 27.04.2018

Luna Đogani iza sebe je imala tešku noć a nakon što je Kija javno priznala da i dalje voli Slobi, po Radanovićevoj reakciji blogerka se uplašila da će se aktuelni supružnici pomiriti. Naime, Kristina Kija Kockar je u toku noći otkrila nešto što je cela Srbija žarko želela da ...

(VIDEO) ŠOK PRIZNANJE KIJE KOCKAR: Volim ga i imam pravo da volim SVOG MUŽA! Sloba zanemeo, Luna OČAJNA!

Kurir - 27.04.2018

Kristina Kockar šokirala je sve ukućane kada je priznala da još voli svog zakonitog supruga Slobu Radanovića. "Razgovor sam sa stručnim licem, ja to nisam nikada nikome priznala. Nisam mogla da priznam ni sebi, ja sam pričala sa Zoricom i pitala sam je da li to zaista tako ...

(VIDEO) LUNI POZLILO, GUBILA DAH, GUŠILA SE U SUZAMA ZBOG KIJINOG PRIZNANJA: Sloba je moj! Ne mogu da živim bez njega

Kurir - 27.04.2018

Kristina Kija Kockar je u toku noći, kada su svi zadrugari imali prilike da vide i čuju razgovor koji je obavljala sa Lunom Đogani , otkrila nešto što je cela Srbija žarko želela da čuje, a svi takmičari ostali su šokirani posle svega što je ova ukućanka priznala.

"ZNAM O TOME MNOGO VIŠE OD SVIH" Andrija se oglasio nakon Kijinog priznanja da voli Slobu

Blic - 27.04.2018

Učesnica rijalitija "Zadruga" Kija Kockar, sinoć je konačno je priznala da i dalje voli svog supruga Slobu Radanovića, koji ju je u rijalitiju prevario sa Lunom Đogani. - Ja sam se i te kako razočarala u njega, to mi je i trebalo da mogu da se otrgnem malo.

REČI KOJE GAĐAJU U SRCE Kija: Krivo mi je što dolazim bež muža kući

Press - 27.04.2018

27. 04. 2018. - Autor: pressonline Kija Kockar je svom suprugu Slobodanu Radanoviću skroz otvorila dušu. Kija i Sloba razgovaraju celog dana i ona na sve načine pokušava da dopre do njega. Radanović je u jednom momentu spomenuo da nije on kriv što je Kijina plata u jednom ...

(VIDEO) SLOMLJENO SRCE: Kija skroz POLUDELA, OVAKO se sveti LUNI! Šta će reći Sloba kad je vidi?!

Kurir - 27.04.2018

Prethodna noć u Zadruzi protekla je veoma burno, pre svega zbog toga što je Kija Kockar nakon svega ipak pred svima priznala da i dalje voli svog supruga Slobu Radanovića . Pevačeva devojka Luna Đogani je sve ovo jako teško podnela, pa je u suzama napustila Belu kuću, a Teodora ...

On je mutav, kvaran i glup! Nisam zaslužila da mi glumi frajera! Kija oplela po Slobi, pa tražila da priča sa svojim ...

Press - 27.04.2018

27. 04. 2018. - Autor: pressonline - Ja nisam zaslužila da mi tu neki Slobodan glumi frajera. Samo mi je to što je on moj muž, ja sam ga birala - rekla je Kija kada je razgovarala sa Drvetom mudrosti ristina Kija Kockar je nakon dramatičnih dana, svađa, obračuna sa Slobom i ...

SVI JE NAPALI Kija Kockar šokirala učesnike "Zadruge" OVIM POTEZOM

Blic - 27.04.2018

Kristina je u "Zadrugu" ušla kao prevarena žena, a tokom prethodne noći priznala je da i dalje voli pevača i time donekle otkrila da je možda pravi razlog njenog ulaska bilo i to što se potajno nadala da će povratiti svog supruga.

KOJA ĆE POBEDITI? Kija jednim potezom potpuno IZLUDELA Lunu Đogani

Blic - 27.04.2018

Luna Đogani je preplakala noć zbog sumnje da će se njen dragi Sloba Radanović vratiti aktuelnoj supruzi, a ono što je Kija Kockar sada uradila učinilo je da Luna poludi od ljubomore. Zadrugari su popodne od Velikog šefa za zadatak dobili da igraju igricu, a podelili su se u ...

(VIDEO) KIJA UŽIVO PRED SVIMA ODBRUSILA: Sloba i ja smo imali seks 7 puta DNEVNO! Luna smušeno spustila glavu!

Kurir - 27.04.2018

Ljubavni trougao Kija Sloba Luna i dalje je u centru pažnje, a odnos između još uvek aktuelnih supružnika ostao je enigma. Kija je po prvi put otkrila detalje koji su sve zatekli. Naime, kako su mnogi komentarisali Slobin i Kijin seksualni život koji navodno dugo nije postojao, ...

SLOBA NEĆE ZNATI ŠTA GA JE SNAŠLO Kija dobila zadatak zbog kog će nastati POMETNJA u "Zadruzi"

Blic - 27.04.2018

Kristina Kija Kockar, nakon priznanja da voli Slobodana Radanovića, ne prestaje da iznenađuje. Ona je u toku dana razgovarala sa Drvetom mudrosti, pa je dobila zadatak o kom će i te kako da se priča. - Mnogo mi je lakše, ali jedini mi je problem što ja ne bi trebalo to da osećam ...

PREVARIO SI ME SA KLINKOM PRED MILIONIMA! Kija verovala da će sa Slobom biti ceo život: Znaš li kako je bilo to gledati ...

Press - 27.04.2018

27. 04. 2018. - Autor: pressonline Smatraju da su problemi nastali kada su prestali da imaju s*ks! Autor: RTV Pink Autor: RTV Pink Autor: TV Pink Printscreen Autor: TvPink Printscreen Nema ...

Kija bez dlake na jeziku odbrusila ukućanima: "Sloba i ja smo imali SEKS SEDAM PUTA DNEVNO"

Blic - 27.04.2018

Ljubavni trougao Kija Sloba Luna i dalje je u centru pažnje, a odnos između još uvek aktuelnih supružnika ostao je enigma. Kija je po prvi put otkrila detalje koji su sve zatekli. Naime, kako su mnogi komentarisali Slobin i Kijin seksualni život koji navodno dugo nije postojao, ...

SVI U ŠOKU Kija nije izdržala pa priznala Slobi da ga VOLI: "Želim da budeš moj muž"

Blic - 27.04.2018

Nakon turbulentnih dešavanja u "Zadruzi" Kija Kockar se "slomila", pa tokom noći javno priznala Slobi Radanoviću da ga još uvek voli i da želi da ostane u braku sa njim. Naime Kockareva je ovom izjavom šokirala kako ukućane tako i gledaoce.

Luni pozlilo, dvorište odzvanjalo: On je moj, moj, moj (VIDEO)

Vesti Online - 27.04.2018

Kristina Kija Kockar je u toku noći, kada su svi zadrugari imali prilike da vide i čuju razgovor koji je obavljala sa Lunom Đogani, otkrila nešto što je cela Srbija žarko želela da čuje, a svi takmičari ostali su šokirani posle svega što je ova ukućanka priznala.

KONAČNO SE OTVARAJU KARTE: Kija PRIZNALA koliko često je VODILA LJUBAV sa Slobom, pa otkrila šta bi bilo da je ušla u ...

Espreso - 27.04.2018

Kockareva je i te kako svesna situacije u kojoj se nalazi, ali ne može da prežali to što njih dvoje nisu postali učesnici od samog početka, jer smatra da se sve ovo nikada ne bi desilo Kija je poslednjih nekoliko dana vidno potresena zbog Slobe foto: Printscreen Youtube Odnos ...

LUNA SE ISPOVRAĆALA NAKON SVEGA ŠTO JE SAZNALA: Moja majka će završiti u bolnici zbog mene! (VIDEO)

Espreso - 27.04.2018

Nakon što je otvorila dušu, Kija je priznala da još uvek voli Slobu Radanovića, a činjenica je da je to bila noć za pamćenje foto: Printscreen/Youtube Kristina Kija Kockar je u toku noći, kada su svi zadrugari imali prilike da vide i čuju razgovor koji je obavljala sa Lunom ...

KIJA NIKAD ISKRENIJA! Otvoreno pričala koliko puta je imala seks sa Slobom, priznala da ga i dalje voli… (VIDEO)

Svet - 27.04.2018

Odnos koji su imali još uvek zakoniti supružnici Sloba Radanović i Kristina Kockar bio je rebus za sve ukućane, kao i za verne gledaoce televizije Pink, a onda su se nakon video – klipa u kojem se jasno mogao čuti razgovor između Kije i Lune Đogani promenile mnoge stvari.

Kija priznala da još voli Slobu, Luna se zaledila zbog njegove reakcije!

ALO - 27.04.2018

U "Zadruzi" se odvija prava španska serija! Nakon što je Kija Kockar priznala da i dalje svoli svog supruga Slobu Radanovića, njegova devojka Luna Đogani se zaledila. S obzirom na to da je Kristina i dalje slaba na svog muža, Luna se plaši da ne dođe do njihovog pomirenja.

Kija uživo u programu otkrila koliko puta je imala seks sa Slobom!

ALO - 27.04.2018

Kija je napravila pometnju između Lune i Slobe nakon što je priznala da i dalje voli svog supruga. Kija, Sloba i Luna našli su se ponovo u centru pažnje posle Kristine izjave da i dalje gaji osećanja prema Radanoviću! Naime, kako su mnogi komentarisali Slobin i Kijin seksualni ...

KIJA SE PAKLENO SVETI LUNI: Blogerka NAPUSTILA Zadrugu UPLAKANA, a Slobina žena PUCA OD LJUBAVI (FOTO) (VIDEO)

Espreso - 27.04.2018

Pevačeva devojka Luna Đogani je sve ovo jako teško podnela Kija Kockar foto: Printscreen Prethodna noć u " Zadruzi " protekla je veoma burno, pre svega zbog toga što je Kija Kockar ipak pred svima priznala da i dalje voli svog supruga Slobu Radanovića .

SVI SMO OVO NEKAKO ZNALI: Kija priznala da JOŠ UVEK VOLI SLOBU, Luna preplašena zbog NJEGOVE REAKCIJE! (VIDEO)

Espreso - 27.04.2018

Njeno priznanje zaprepastilo je sve ukućane s obzirom na to da se Kockareva mesecima borila sa realnošću da ona, povrh svega, ne može da zaboravi sve lepe trenutke koje je provela sa njim Kristina Kockar priznala da voli Slobu Radanovića foto: Printscreen/Youtube/Zadruga ...

BILA JE TO VELIKA LJUBAV: Sloba se prisetio početka s Kijom i svima rekao od čijih para joj je kupio SKUPOCENI POKLON ...

Espreso - 27.04.2018

Tema je bila toliko dubokoumna, da su ovo dvoje ukućana započeli razgovor o svojoj vezi, koja je bila započeta na i te kako lep način Sloba i Kija su glavna tema Zadruge već treći dan foto: Printscreen Youtube U raspravi koja je prethodila video-klipovima, u kojima se do detalja ...

(VIDEO) ZALJUBILA SI SE OPET U MENE! Posle Kijinih izjava Sloba OSTAO BEZ TEKSTA!

Informer - 27.04.2018

Rečenica zbog koje su svi ukućani zanemeli je priznanje Kristine Kije Kockar da još uvek voli svog zakonitog supruga Slobu Radanovića . Iako ukućanka tokom svog boravka u rijalitiju nije nikada izgovorila tu reč, došao je momenat kada više nije mogla da sakrije svoje emocije - ...

Luni pozlilo nakon Kijinog priznanja da voli Slobu! Plače i povraća!

ALO - 27.04.2018

Nakon saznanja da Kija i dalje voli Slobu, Luna je doživela nervni slom. Kristina Kija Kockar je u toku noći pričala sa Lunom Đogani i otkrila da i dalje voli svog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića.

​ JEDVA ČEKAM DA PROĐE OVIH MESEC DANA! Evo kako je reagovao Andrija nakon što je KIJA PRIZNALA DA JOŠ VOLI SLOBU!

Informer - 27.04.2018

Noćas je cela Srbija bila uz TV Pink i pratila zbivanja u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima Zadruga Kristina Kija Kockar priznala je pred ukućanima i milionskim auditorijumom da, uprkos svemu, još uvek voli svog supruga Slobodana Radanovića, koji ju je javno prevario ...

Kija dobila urnebesni tajni zadatak! Tiče se Slobe, a Luni neće biti nimalo svejedno (VIDEO)

Telegraf - 27.04.2018

Tajni zadatak Kija je prihvatila, i to sa osmehom na licu Kija Kockar je nakon priznanja koje je šokiralo i učesnike Zadruge i gledaoce imala razgovor sa Drvetom mudrosti - Mnogo mi je lakše, ali jedini mi je problem što ja ne bi trebalo to da osećam s obzirom na sve što mi je ...

PRIZNANJE: Kija otkrila ZAŠTO je rekla Slobi da ga još VOLI, kako planira da UNIŠTI Lunu, a onda je progovorila i o ...

Espreso - 27.04.2018

Na društvenim mrežama je nastao pravi haos zbog toga Kija je priznala da i dalje voli Slobu foto: Printscreen Kristina Kija Kockar napravila je sinoć haos, kada je pred svima priznala da i dalje voli supruga preljubnika, Slobu Radanovića .

SLOBA PRIZNAO DA JOŠ VOLI KIJU?! Otkriveno zbog čega je sa Lunom (VIDEO)

Espreso - 27.04.2018

U drugi rasplet događaja veruju Lepi Mića i Zorica Marković Kija i Sloba foto: Printscreen Youtube Ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna jedna je od najvećih intriga u prvoj sezoni rijalitija " Zadruga ". I gledaoce i učesnike najviše fasciniraju obrti u odnosima pevača Slobe ...

(VIDEO) KIJA PRIZNALA DA JOŠ UVEK VOLI SLOBU! Luna preplašena zbog njegove reakcije!

Informer - 27.04.2018

Više nije mogla da sakrije ono u šta su svi odavno sumnjali! Ubedljivo najemotivnije veče za sve zadrugare bilo je zbog celokupne situacije koja se dogodila kada je Veliki šef odlučio da svi ukućani čuju razgovor koji su u pabu obavljale Luna Đogani i Kristina Kockar.

(VIDEO) KIJA VEĆ POČELA SA ISPUNJAVANJEM TAJNOG ZADATKA! Ukućani u ŠOKU!

Informer - 27.04.2018

Kristina Kija Kockar sinoć je u rijalitiju Zadruga priznala da još voli svog supruga Slobu Radanovića , što je šokiralo kako učesnike, tako i gledaoce ovog šou programa koji obara sve rekorde gledanosti. Sloba je bio iznenađen njenim rečima, dok je Luni čak i pozlilo Kija je ...

(VIDEO) SLOBA JOŠ UVEK VOLI KIJU, U LUNI JE VIDEO NOVU PI*KU: Evo šta kažu Zadrugari o "paklenom" LJUBAVNOM TROUGLU!

Informer - 27.04.2018

Iz dana u dan se događaju obrti u ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga". Kija i Sloba su se ludo voleli. Onda je pevač ušao u rijaliti i prevario suprugu sa Lunom Đogani. Da stvar bude još gora, učesnica "Zadruge" postala je i Kija. Od tada počinju veliki problemi.

POSLE KIJINOG PRIZNANJA DA GA JOŠ VOLI: Šokantna Slobina izjava! (VIDEO)

Espreso - 27.04.2018

Kija više ne može da krije svoje emocije Kristina Kockar priznala da i dalje voli Slobu Radanovića foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official Rečenica zbog koje su svi ukućani zanemeli je priznanje Kristine Kije Kockar da još uvek voli svog zakonitog supruga Slobu Radanovića .

(VIDEO) LUNI POZLILO NAKON SVEGA ŠTO JE SAZNALA: Moja majka ima NERVNE SLOMOVE zbog mene!

Informer - 27.04.2018

Kristina Kija Kockar je u toku noći, kada su svi zadrugari imali prilike da vide i čuju razgovor koji je obavljala sa Lunom Đogani, otkrila nešto što je cela Srbija žarko želela da čuje, a svi takmičari ostali su šokirani posle svega što je ova ukućanka priznala Nakon što je ...

(VIDEO) KIJA SREĆNA ŠTO VIŠE NE MORA DA KRIJE SVOJA OSEĆANJA! A onda je dobila TAJNI ZADATAK!

Informer - 27.04.2018

Nakon burne noći i mnogih saznanja koji su ukućani čuli zahvaljujući Kristini Kiji Kockar koja je javnosti priznala da još uvek voli svog supruga Slobu Radanovića, Drvo mudrosti pozvalo ju je na jedan zanimljiv razgovor Drvce je zanimalo kako se ukućanka oseća posle svega što je ...

MIKI OSTAO U ČUDU POSLE KIJININOG PRIZNANJA DA NE ŽELI DA PRIHVATI DA JE KRAJ: Mislim na njega, želim da budem sa ...

Pink - 27.04.2018

Ovim razgovorom ukućanka je potvrdila da bi se vratila svom mužu! Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović u poslednje vreme sve češće razgovaraju u Beloj kući, a činjenica je da ukućanka sve teže podnosi to što je njen još uvek zakoniti muž zaljubljen u Lunu Đogani.

NIJE MU BILO SVEJEDNO KAD JE OVO ČUO: Kija priznala da još uvek VOLI SLOBU, Luna preplašena zbog NJEGOVE REAKCIJE! ...

Pink - 27.04.2018

Više nije mogla da sakrije ono u šta su svi odavno sumnjali! Ubedljivo najemotivnije veče za sve zadrugare bilo je zbog celokupne situacije koja se dogodila kada je Veliki šef odlučio da svi ukućani čuju razgovor koji su u pabu obavljale Luna Đogani i Kristina Kockar .

JOŠ UVEK PAMTI NJIHOV POČETAK: Sloba pred svima priznao ŠTA JE KUPIO KIJI NAKON MESEC DANA VEZE, ukućani ZANEMELI! ...

Pink - 27.04.2018

Ukućanin to nije mogao da zaboravi. U raspravi koja je prethodila video - klipovima u kojima se do detalja mogao čuti razgovor između Kristine Kockar i Lune Đogani, dogodilo se nešto što niko od ukućana nije očekivao, a to su priznanja između još uvek zakonitih supružnika Kije i ...

Kija je ovo dala Slobi, Luna pobesnela kada je videla

ALO - 27.04.2018

Danas je izbio novi problem u ljubavnom trouglu. Kijina grupa je uspešno odradila zadatak koji im je dao Veliki šef, a kao nagradu su dobili hranu. Kockarova je dobila pljeskavicu, a pošto je pojela samo pola, drugu polovinu je ponudila još zakonitom suprugu.

NE ZNAM ZAŠTO JE OVO REKLA, MOŽDA ME I DALJE VOLI KAO ČOVEKA: Ovako je Sloba reagovao kad je čuo Kijin i Lunin ...

Pink - 27.04.2018

Slobi nije bilo svejedno zbog svega što je njegova još uvek zakonita supruga izgovorila. Takmičari su u toku noći imali prilike da gledaju video - klipove u kojima su svi mogli da vide šta su jedni o drugima govorili iza leđa, a ono što je bila najaktuelnija tema u proteklih ...

IZBLAMIRALA SI SE ŠTO SI UŠLA TAMO: Kija otkrila šta joj je NJEGOVA MAJKA rekla kad je PRVI PUT ušla u Belu kuću, ...

Pink - 27.04.2018

Ukućanka je iznela još detalja o njihovom odnosu u braku. U toku noći posebnu pažnju privukao je razgovor između Kristine Kockar i Lune Đogani , a svi takmičari imali su priliku da u video - klipovima vide i čuju sve o čemu su njih dve razgovarale.

Nakon priznanja da voli Slobu, Kija uradila ovo!

ALO - 27.04.2018

Kristina Kockar je sinoć priznala da i dalje voli Slobodana, a onda cimerkama priredila još jedan šok. Kija je sinoć priznanjem da voli Slobu priznala da je cilj njenog ulaska u rijaliti bio da ga povrati. Stjuardesa je od Drveta mudrosti dobila tajni zadatak da ceo dan mora da ...

IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO: Posle celonoćne drame, Sloba i Luna SPAVALI U ISTOM KREVETU! (VIDEO)

Pink - 27.04.2018

Nema ništa od raskida? U Zadruzi je noć za nama bila veoma burna. Naime, Kristina Kija Kockar , nakon skoro šest meseci provedenih u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima sa svojim mužem i njegovom devojkom, priznala je da još ima osećanja prema Radanoviću , to jest da ga ...

Nakon što je Slobi priznala da ga voli, Kija je uradila još jednu stvar koja ima veze sa Radanovićem (VIDEO)

Telegraf - 27.04.2018

- Prsla si, majke mi - prokomentarisala je Mina Kijin potez je bila je sinoć u centru pažnju . Budući da je Kristina dobila tajni zadatak da bude nasmejana i razigrana, ona je u pabu, u kojem je zajedno bila sa Minom i Dragicom zapevala pesmu "Stjuardesa" svog supruga koja je ...

NAKON BURNE NOĆI! Sinoć su doživeli NEOČEKIVANO, a evo kako je ovaj dan POČEO ZA ZADRUGARE! (VIDEO)

Pink - 27.04.2018

Da li im je svima po volji? Prethodna noć je bila jedna od najburnijih u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruzi . Naime, Kristina Kija Kockar , koja živi u ovom impresivnom gradu nadomak Beograda skoro šest meseci sa svojim još zakonitim suprugom Slobom ...

VEĆ POČELA SA ISPUNJENJEM ZADATKA: Kija vesela i razdragana, svi u ŠOKU zbog njenog ponašanja! (VIDEO)

Pink - 27.04.2018

Niko ne zna šta joj je! Kristina Kija Kockar sinoć je u rijalitiju Zadruga priznala da još voli svog supruga Slobu Radanovića , što je šokiralo kako učesnike, tako i gledaoce ovog šou programa koji obara sve rekorde gledanosti.

Sloba i dalje voli Kiju, a evo zašto je sa Lunom?

ALO - 27.04.2018

Iz dana u dan se događaju obrti u ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga". Kija i Sloba su se ludo voleli. Onda je pevač ušao u rijaliti i prevario suprugu sa Lunom Đogani. Da stvar bude još gora, učesnica "Zadruge" postala je i Kija. Od tada počinju veliki problemi.

Kija dala Slobi pola pljeskavice, on je ponudio Luni, a njen odgovor dokaz je koliko je besna na Kristinu! (FOTO)

Telegraf - 27.04.2018

Đoganijeva je odbila pljeskavicu koju je Kija dobila kao nagradu Zadrugari su popodne od Velikog šefa za zadatak dobili da igraju igricu, a podelili su se u nekoliko grupa. Grupa u kojoj je bila dobila je nagradu, i to ono što je zadrugarima donekle najvažnije - hranu! Kija je ...

NIJE SVE BILO TAKO CRNO: Kija otvoreno priznala KOLIKO PUTA JE IMALA SE*S SA SLOBOM, pa otkrila ŠTA BI BILO da su ...

Pink - 27.04.2018

Kija je u potpunosti otvorila dušu. Odnos koji su imali još uvek zakoniti supružnici Sloba Radanović i Kristina Kocka r bio je rebus za sve ukućane, kao i za verne gledaoce televizije Pink, a onda su se nakon video - klipa u kojem se jasno mogao čuti razgovor između Kije i Lune ...

MUŽA DELIM, ČOKOLADU NE! Kija ŠOKIRALA UKUĆANKE svojim otkrićem!(VIDEO)

Pink - 27.04.2018

Njen omiljeni slatkiš ne želi ni sa suprugom da podeli. Kristina Kockar, Mina Vrbaški, Ana Korać i Dragica Janičić su komentarisale da je ljudski pozajmljivati i deliti slatkiše i slaniše sa svojim cimerima jer žive u zatvorenom prostoru i treba u svakom trenutku da se nađu ...

Kija dan nakon sinoćnog priznanja zapevala Slobinu pesmu: Ukućanke ZAPREPAŠĆENE! (VIDEO)

Pink - 27.04.2018

Sve u duhu današnjeg zadatka. Kristina Kockar je u najgledaniji rijaliti " Zadrugu " ušla kao prevarena žena. Naime, nju je Sloba Radanović pred milionskim auditorijum prevario sa Lunom Đogani . Tokom prethodne noći Kija je priznala da i dalje voli pevača i time donekle otkrila ...

DA, VOLIM TE! Kija pred svima priznala da voli Slobu, on od šoka nije mogao reč da kaže, Luna prebledela! (VIDEO)

Telegraf - 27.04.2018

Nakon što je dva dana bila u vrlo lošem stanju zbog kog je završila u bolnici i na razgovoru kod psihijatra, Kija je odlučila da kaže šta oseća je pred svim zarugarima konačno priznala da voli svog još uvek zakonitog supruga Nakon nekoliko dana u kojima je bila u vrlo lošem ...

ZALJUBILA SI SE U MENE OPET: Posle Kijinih izjava Sloba OSTAO BEZ TEKSTA, evo šta mu je ukućanka rekla! (VIDEO)

Pink - 27.04.2018

Sloba nikada nije video Kiju u ovakvom izdanju. Rečenica zbog koje su svi ukućani zanemeli je priznanje Kristine Kije Kockar da još uvek voli svog zakonitog supruga Slobu Radanovića . Iako ukućanka tokom svog boravka u rijalitiju nije nikada izgovorila tu reč, došao je momenat ...

Kija i Sloba potegli priču o seksu, ona poludela pa otkrila koliko puta na dan su ga imali! (VIDEO)

Telegraf - 27.04.2018

Kristina je rešila da otkrije kakva je njihova veza bila na početku i sa onim što je ispričala, iznenadila je mnoge , i našli su se ponovo u centru pažnje posle Kristine izjave da i dalje gaji osećanja prema Radanoviću.

Sloba pitao Kiju na koji način ga voli, a ovakvom njenom odgovoru niko se ni u snovima nije nadao! (VIDEO)

Telegraf - 27.04.2018

Kija je posle osam ustala i rekla šta oseća prema svom mužu Kija Kockar Slobodana Radanovića, i da je to rekla kako bi ona mogla mirno da spava, a da će " bol i emocije već proći". Sloba od šoka u prvih nekoliko trenutaka nije znao šta da kaže, njegova ljubavnica Luna Đogani ...

Luni POZLILO nakon svega što je SAZNALA, nije mogla da zaustavi suze: ON JE SVE ŠTO SAM U ŽIVOTU ŽELELA! (VIDEO)

Pink - 27.04.2018

Ipak sumnja u njegova osećanja! Kristina Kija Kockar je u toku noći, kada su svi zadrugari imali prilike da vide i čuju razgovor koji je obavljala sa Lunom Đogani, otkrila nešto što je cela Srbija žarko želela da čuje, a svi takmičari ostali su šokirani posle svega što je ova ...

NIKAD NISTE VIDELI OVOLIKO ZGODNIH CICA NA JEDNOM MESTU: Zadrugarke se skinule, pa poziranjem topile male ekrane ...

Espreso - 27.04.2018

Zadrugarke su danas imale priliku da pokažu svoje pozerske sposobnosti Zadrugarke su danas imale foto-sešn na bazenu foto: Printscreen Youtube Veliki šef je danas pripremio specijalan zadatak za pripadnice lepšeg pola iz Bele kuće.

DA LI JE I DALJE ČEKA? NAKON ŠTO JE PRIZNALA DA JOŠ VOLI SLOBU, ANDRIJA SE OGLASIO EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS: Jedva čekam ...

Pink - 27.04.2018

Da li će joj oprostiti ovo javno priznanje? Noćas je cela Srbija bila uz TV Pink i pratila zbivanja u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga''. Naime, Kristina Kija Kockar priznala je pred ukućanima i milionskim auditorijumom da, uprkos svemu, još uvek voli svog ...

SREĆNA SAM ŠTO VIŠE NE MORAM DA KRIJEM! Kija napokon ISPUNILA SEBI ŽELJU, a onda je dobila TAJNI zadatak! (VIDEO)

Pink - 27.04.2018

Sada joj je mnogo lakše! Nakon burne noći i mnogih saznanja koji su ukućani čuli zahvaljujući Kristini Kiji Kockar koja je javnosti priznala da još uvek voli svog supruga Slobu Radanovića, Drvo mudrosti pozvalo ju je na jedan zanimljiv razgovor.

Kija dobila tajni zadatak zbog kog će Luna i Sloba poludeti!

ALO - 27.04.2018

Tajni zadatak napraviće haos u rijalitiju! Kristina Kija Kockar nakon priznanja da voli Slobodana Radanovića ne prestaje da šokira! Ona je danas razgovarala sa Drvetom mudrosti koje joj je dalo tajni zadatak. - Mnogo mi je lakše, ali jedini mi je problem što ja ne bi trebalo to ...

Zadruga: Pobednik je Kristina Kija Kockar?!

Svet Plus - 27.04.2018

Pobednik rijalitija "Zadruga" za 2017/2018. godinu, je Kristina Kija Kockar?! Upravo ovako su odlučili i izabrali čitaoci Sveta Plus u anketi. Autor: O.J ...

KIJA SPREMNA DA DA DRUGU ŠANSU NJIHOVOM BRAKU: Sloba i njegova žena na korak od pomirenja? (VIDEO)

Pravda - 27.04.2018

Nakon što je dva puta za 24 časa završila u bolnici, usled stresa i svađa sa suprugom Slobodanom Radanovićem, Kija i Sloba juče popodne ponovo su seli da popričaju. Razgovor je otišao mnogo daleko, pa su pričali o detaljima i događajima iz njihove veze i braka o kojima do sada ...

OTVORILA DUŠU! Kija priznala KOLIKO PUTA JE IMALA SEKS SA SLOBOM - Šta da su ZAJEDNO ušli u Zadrugu? (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

Odnos koji su imali još uvek zakoniti supružnici Sloba Radanović i Kristina Kockar bio je rebus za sve ukućane, a onda su se nakon video - klipa u kojem se jasno mogao čuti razgovor između Kije i Lune Đogani promenile mnoge stvari.

POČETAK NJIHOVE LJUBAVI...Sloba svima priznao ŠTA JE KUPIO KIJI NAKON MESEC DANA VEZE! Luna u ŠOKU (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

U raspravi koja je prethodila video - klipovima u kojima se do detalja mogao čuti razgovor između Kristine Kockar i Lune Đogani, dogodilo se nešto što niko od ukućana nije očekivao, a to su priznanja između još uvek zakonitih supružnika Kije i Slobe Radanovića.

OGLASIO SE ANDRIJA! Nakon Kijinog priznanja da I DALJE voli Slobu, njen dečko poslao BRUTALNU poruku!

Srbija Danas - 27.04.2018

Prethodna noć u "Zadruzi" protekla je veoma burno, pre svega zbog toga što je Kija Kockar nakon svega ipak priznala pred svima da i dalje voli svog supruga Slobu Radanovića. POLUDELA OD LJUBAVI! Kija NEPREPOZNATLJIVA - pogledajte kako se SVETI Luni! Ovo je HIT! (VIDEO) Da vas ...

OBRT-SPASIĆE BRAK: Kija ustala i pred svima rekla Slobi: VOLIM TE! On sa SUZAMA u očima! A Luna...

Srbija Danas - 27.04.2018

Samo mesec dana pred finale, ljubavni trougao u Zadruzi Sloba, Luna i Kija poprima nove obrise. Iako je netrepeljivost Kije i druge dvojke bila toliko velika, da se činilo da nikada neće uspeti da se pomire, ili čak progovore desilo se nešto potpuno neočekivano! Kija je ustala i ...

DA SE RASPLAČEŠ! Ovako je Sloba zaprosio Kiju Kockar! Ljubav krunisana PRSTENOM! (FOTO)

Srbija Danas - 27.04.2018

Priznanje Kristine Kije Kockar da još voli svog muža preljubnik Slobu Radanovića izazvala je pravu havariju, a na društvenim mrežama se vodi pravi rat oko toga da li je Kija samo dobro odglumila da još pati za njim.

PRE "VOLIM TE" KIJA PROŠAPUTALA...Detalj koji je SVIMA promakao, OSTAVLJA BEZ DAHA! Nije mu SVEJEDNO (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

Još jedno emotivno veče puno događaja između najpopularnijeg ljubavnog trougla Kija - Sloba - Luna. Naime, Veliki šef je odlučio da podeli sa zadrugarima razgovor koji su u pabu obavljale Luna Đogani i Kristina Kockar.

PLAN ZA UNIŠTENJE LUNE! Kija priznala ZAŠTO je rekla Slobi da ga VOLI! Andrija, ZBOGOM! (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

Kristina Kija Kockar napravila je sinoć haos, kada je pred svima priznala da i dalje voli supruga preljubnika, Slobu Radanovića. To je izazvalo niz posledica, a najgore je prošla njegova ljubavnica Luna Đogani, koja je doživela nervni slom.

ZADRUGA ĆE PUĆI! Sve je NAMEŠTENO! Lepi Mića šapnuo 3 REČI i otkrio CEO PLAN Kije Kockar! (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

Kristina Kija Kockar je sinoć napravila majstorski potez, kada je pred celom "Zadrugom" priznala da još voli svog supruga Slobu Radanovića. Luna Đogani je kasnije plakala i kukala, a Sloba je uglavnom ćutao, jer nije imao načina da odgovori na ovu vrstu iskrenosti.

TRI SEKUNDE JE RAZOTKRIVAJU! Zbog ovog snimka, HILJADU komentara! Kija Kockar ipak LAŽE! (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

Kristina Kija Kockar je priznala da i dalje voli Slobu Radanovića, Luna Đogani je doživela nervni slom, a on je uglavnom mudro ćutao. Pogledajte OVDE kako je Luna Đogani povraćala posle Kijinog priznanja. Kada se sve sleglo, Kija je otišla kod Drveta mudrosti i priznala da joj ...

OU! Kija je već PRIZNALA - a i Sloba JOŠ VOLI SUPRUGU! Evo zbog čega je sa Lunom! Sada je sve jasno? (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

Ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna jedna je od najvećih intriga u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga". I gledaoce i učesnike najviše fasciniraju obrti u odnosima pevača Slobe Radanovića, njegove ljubavnice Lune Đogani i još zakonite supruge Kije Kockar.

MUŽA DELIM, ALI TO NE! Kija zapanjila sve priznanjem a onda URADILA OVO! (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

U okviru današnjeg zadatka koji im je dao Veliki šef pobedu je odnela grupa u kojoj je bila Kija Kockar, a kao nagradu ovi zadrugari su dobili hranu. Kako je Kija svoju pljeskavicu podelila sa Slobom, u pabu se poveo razgovor oko toga da ukućani treba sve da dele jedni sa ...

POLUDELA OD LJUBAVI! Kija NEPREPOZNATLJIVA - pogledajte kako se SVETI Luni! Ovo je HIT! (VIDEO)

Srbija Danas - 27.04.2018

Prethodna noć u "Zadruzi" protekla je veoma burno, pre svega zbog toga što je Kija Kockar nakon svega ipak pred svima priznala da i dalje voli svog supruga Slobu Radanovića. Pevačeva devojka Luna Đogani je sve ovo jako teško podnela, pa je u suzama napustila Belu kuću, a Teodora ...

SVE JE BILA LAŽ: Kija DALA OVO Slobi, Luna videla pa NAJSTRAŠNIJE ishisterisala! Mrzi je!

Srbija Danas - 27.04.2018

Zadrugari su danas popodne dobili zadatak da se podele u nekoliko grupa i odigraju igricu. Grupa u kojoj je bila Kija Kockar odnela je pobedu a kao nagradu su dobili hranu. Kimu ne sme da FALI dlaka sa glave! Pogledajte kako izgleda obezbeđenje lidera Severne Koreje (FOTO/VIDEO) ...

Kija Kockar se vratila u Zadrugu posle posete lekaru, evo ko ju je prvi posetio (VIDEO)

Press - 26.04.2018

26. 04. 2018. - Autor: pressonline Kija se oporavlja nakon što joj se slošilo u rijalitiju televizije "Pink" Kristina Kija Kockar otišla je kod lekara nakon što joj se slošilo u "Zadruzi" gde je i povraćala . Kristina je legla u krevet da odmori, a prva ju je posetila Zorica ...

KIJA ŽELI DA SAČUVA BRAK: Kockareva spremna da Slobi oprosti to što ju je JAVNO PREVARIO sa Lunom! KORAK DO POMIRENJA!

Kurir - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović posle burnih svađa poslednjih dana danas su seli i pričali o svom odnosu. Kija i Sloba razgovarali su dugo o svom braku, a u jednom trenutku rekla je da želi da da još jednu šansu njihovom braku i da je spremna da oprosti Slobi javnu ...

ZABRINJAVAJUĆE SCENE Zbog jedne Slobine rečenice, Kija se našla u stanju koje je TEŠKO ZA GLEDANJE

Blic - 26.04.2018

Iako su mnogi očekivali suprotno, Kija Kockar, supruga pevača Slobe Radanovića koji ju je u "Zadruzi" javno prevario sa Lunom Đogani, od kada je ušla u rijaliti gotovo nikada nije pokazivala slabost. Sve do pre dva dana, kada više nije mogla da suzbija svoje emocije i sakriva ...

NAKON SVEGA ŠTO JOJ JE URADIO Mire se Sloba i Kija Kockar? Stjuardesa bi mu oprostila prevaru

Blic - 26.04.2018

Kija Kockar je u jednom trenutku nagovestila Slobi da bi mu oprostila prevaru. - Ja se ne osećam tako, kao da ti i ja treba da se razvedemo. Znaš ti šta ja hoću da kažem, što me teraš? Šta bi bilo kad bih ja tebi oprostila, ne kao prijatelji nego kao muž i žena - rekla je ona.

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O LUNI, SLOBI I KIJI: Evo šta misli o OVOM ljubavnom trouglu!

Kurir - 26.04.2018

Ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kija Kockar privlači veliku pažnju i svi sa nestrpljenjem iščekuju šta će se dalje dešavati. Jedna od onih koja rado prati rijaliti je i folk pevačica Tanja Savić . Ona je otkrila šta misli o ovom ljubavnom trouglu.

ŠOKANTAN OBRT! Kija želi da SAČUVA BRAK i OPROSTI Slobi prevaru!

Svet - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović posle burnih svađa poslednjih dana danas su seli i pričali o svom odnosu. Kija i Sloba razgovarali su dugo o svom braku, a u jednom trenutku rekla je da želi da da još jednu šansu njihovom braku i da je spremna da oprosti Slobi javnu ...

Ti misliš da ja tebe ne volim? Kija posle svega priznala Slobi šta oseća prema njemu, svi misle da su na korak do ...

Telegraf - 26.04.2018

Kija i Sloba popodne su seli u Pab, gde su obavili donekle smiren razgovor o svemu što se desilo Nakon što je dva puta za 24 časa završila u bolnici, usled stresa i svađa sa suprugom Slobodanom Radanovićem, i Sloba danas popodne ponovo su seli da popričaju.

Kija želi da se pomiri sa Slobom, spremna da mu oprosti prevaru sa Lunom!

ALO - 26.04.2018

Španska sapunica ne prestaje! Ovo je kuća Mace Diskrecije, a evo gde stanuje njena majka! Kristina Kockar i Sloba Radanović nedavno su se posvađali nakon čega je Kiji pozlilo . Kristina je povraćala i bila bez svesti, te je kratko boravila van rijalitija, kako bi joj bila ...

POMIRENJE NA POMOLU?! Kija priznala Slobi da je spremna da mu OPROSTI PREVARU pred milionima i SPASI BRAK, a njegova ...

Espreso - 26.04.2018

Kockareva je potpuno preokrenula priču i deluje kao da želi da da još jednu šansu njihovom braku Kija i Sloba su opet danas razgovarali foto: Printscreen Youtube Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović posle burnih svađa poslednjih dana danas su seli i pričali o svom odnosu.

HAJDE, IZGOVORI TO VIŠE! Luna preklinjala Slobu da okončaju vezu (VIDEO)

Espreso - 26.04.2018

Luna Đogani i Sloba u toku noći vodili su veoma ozbiljan razgovor Slobodan prevario pred kamerama u rijaliti programu "Zadruga" upravo sa Lunom foto: Printscreen/Youtube Trenutno najpopularniji par u Zadruzi, Luna Đogani i Slobodan Radanović u toku noći vodili su veoma ozbiljan ...

"Hajde, izgovori više, dva sata pričamo"

ALO - 26.04.2018

Luna Đogani i Slobodan Radanović u toku noći vodili su veoma ozbiljan razgovor o svojoj vezi. Oni su se u jednom trenutku dotakli i Kristine Kockar. Sloba je rekao kako jedino Kija može da mu zameri prevaru koju je načinio i da je jedino njoj upropastio život, ali ne i Luni.

(VIDEO) KIJA NAPUSTILA BELU KUĆU I ZALUPILA VRATA! Sloba odmah dotrčao za njom da vidi kako je, Luna vrištala za njima!

Informer - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar danas je doživela još jedan manji slom za vreme suđenja Zorice Marković i Gordane Džehverović Kija se posvađala sa Radosavom Stefanovićem Žutim, a zatim je izašla iz Bele kuće i zalupila vrata za sobom. - Što se ti dereš, debilušo - viknuo je Žuti.

Kija: Krivo mi je što dolazim bež muža kući

ALO - 26.04.2018

Kija Kockar je svom suprugu Slobodanu Radanoviću skroz otvorila dušu. Kija i Sloba razgovaraju celog dana i ona na sve načine pokušava da dopre do njega. Radanović je u jednom momentu spomenuo da nije on kriv što je Kijina plata u jednom trenutku bila čak 3.000 evra, a što je on ...

NISAM JA KRIV ŠTO IMAŠ PARA, SAMO SAM SE ZALJUBIO: Sloba otkrio kolika je bila Kijina mesečna plata, a evo koliko je on ...

Espreso - 26.04.2018

Kija je poslednja dva dana provela u izuzetno teškom stanju, a nakon što je danas došla sebi, Sloba je ponovo došao kod nje da razgovaraju Kija i Sloba foto: Printscreen/Youtube Kija Kockar i Sloba Radanović danas su ponovo vodili dug razgovor o svom odnosu, a iako su mnogi ...

Kija Kockar se vratila u Zadrugu posle posete lekaru, evo ko ju je prvi posetio (VIDEO)

Telegraf - 26.04.2018

Kija se oporavlja nakon što joj se slošilo u rijalitiju televizije "Pink" otišla je kod lekara . Kristina je legla u krevet da odmori, a prva ju je posetila Zorica Marković koja ju je pitala kako se oseća i da li joj nešto treba.

LUNA PREKLINJALA SLOBU DA RASKINU: Ajde, izgovori to više! Pogledajte kako se završio razgovor Đoganijeve i Radanovića! ...

Pink - 26.04.2018

Kraj njihovog razgovora puno toga je rekao! Luna Đogani i Slobodan Radanović u toku noći vodili su veoma ozbiljan razgovor o svojoj vezi. Oni su se u jednom trenutku dotakli i Kristine Kockar , koju je Slobodan prevario pred kamerama u rijaliti programu " Zadruga " upravo sa ...

Kija se vratila u "Zadrugu" i otkrila sve o svom zdravlju!

ALO - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar juče je doživela nervni slom! Supruzi Slobe Radanovića je nakon svađe sa pevačem pozlilo. Kija je povraćala, a zbog toga joj je i ukazana lekarska pomoć, što je zabrinulo mnoge u rijalitiju.

SLOBA JE OGORČEN NA SVOJU DEVOJKU ZBOG OVOGA! Luna iznela sve detalje razgovora sa Kijom! (VIDEO)

Pink - 26.04.2018

Radanoviću se nije svidelo što su Luna i Kija pričale o njemu. S obzirom na to da su Luna Đogani , koja je u vezi sa Slobodanom Radanovićem i njegova još uvek zakonita supruga, Kristina Kockar , koju je prevario sa blogerkom u " Zadruzi ", razgovarale satima, gledaoci su želeli ...

Kija opet van sebe, Sloba joj je sve bliži

ALO - 26.04.2018

Kija izbezumljena izletela iz Bele kuće, Sloba odmah potrčao za njom. Kija se posvađala sa Radosavom Stefanovićem Žutim, a zatim je izašla iz Bele kuće i zalupila vrata za sobom. - Što se ti dereš, debilušo - viknuo je Žuti.

KIJA NAPUSTILA BELU KUĆU I ZALUPILA VRATA: Sloba odmah dotrčao za njom da vidi kako je, Luna vrištala za njima! (VIDEO)

Pink - 26.04.2018

Jedna rečenica ju je izbacila iz koloseka. Kristina Kija Kockar danas je doživela još jedan manji slom za vreme suđenja Zorice Marković i Gordane Džehverović. Kija se posvađala sa Radosavom Stefanovićem Žutim, a zatim je izašla iz Bele kuće i zalupila vrata za sobom.

Tanja progovorila o Slobi i Kiji

ALO - 26.04.2018

Odnos Kija-Sloba-Luna i dalje ne prestaje da intrigira javnost, a ni ličnosti sa javne scene nisu imune na dešavanja u "Zadruzi". Pevačica Tanja Savić je prokomentarisala ljubavni trougao i priznala šta misli o problemu u koji se uvalio njen kolega Slobodan Radanović.

KIJA SPREMNA DA DA DRUGU ŠANSU NJIHOVOM BRAKU: Sloba i njegova žena NA KORAK DO POMIRENJA? (VIDEO)

Pink - 26.04.2018

Luna ostala u dnevnoj sobi, a oni se osamili u pabu. Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović trenutno pričaju u pabu luskuznog imanja o svom braku. Deluje kao da Kija želi da da još jednu šansu njihovom braku i da je spremna da oprosti Slobi javnu prevaru sa Lunom Đogani.

KRIVO MI JE ŠTO BEZ SVOG MUŽA IDEM KUĆI: Kija Slobi otvorila dušu, on je NAJSTRAŠNIJE POKLOPIO IZJAVOM O LUNI! (VIDEO)

Pink - 26.04.2018

Dok je ona pričala o pomirenju, Radanović je govorio o zajedničkom životu sa Lunom. Kristina Kockar razgovarala je sa svojim mužem Slobodanom Radanovićem danas u pabu o problemima u njihovom braku i prevari koju je gledao milionski auditorijum.

PREVARIO SI ME SA KLINKOM PRED MILIONIMA! Kija verovala da će sa Slobom biti ceo život: Znaš li kako je bilo to gledati ...

Pink - 26.04.2018

Smatraju da su problemi nastali kada su prestali da imaju s*ks! Posle samo nekoliko dana nakon svog ulaska u " Zadrugu " Slobodan Radanović prevario je svoju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani . Nakon toga Kija je ušla u najgledaniji rijaliti program ikada na ...

(VIDEO) KIJA I SLOBA NIKAKO DA ZAKOPAJU RATNE SEKIRE: I ovaj razgovor "supružnika" završio se gomilom uvreda i ...

Informer - 26.04.2018

Slobodan Radanović i Kristina Kockar danas su vodili dug i temeljan razgovor o svom braku i prevari koju je pevač načinio pred kamerama sa blogerkom Lunom Đogani. S obzirom na to da su ga zabolele činjenice koje mu je Kija iznela, Slobodan je odlučio da prekine razgovor sa ...

On je mutav, kvaran i glup! Nisam zaslužila da mi glumi frajera! Kija oplela po Slobi, pa tražila da priča sa svojim ...

Telegraf - 26.04.2018

- Ja nisam zaslužila da mi tu neki Slobodan glumi frajera. Samo mi je to što je on moj muž, ja sam ga birala - rekla je Kija kada je razgovarala sa Drvetom mudrosti je nakon dramatičnih dana, svađa, , porazgovarala danas sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu i rekla sve što joj je ...

KIJI OPET LOŠE, DOŽIVELA SLOM! U SUZAMA napustila Belu kuću, Sloba ISTRČAO sa njom! A Luna...

Srbija Danas - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar danas je doživela još jedan manji slom za vreme suđenja Zorice Marković i Gordane Džehverović. Ona se posvađala sa Radosavom Stefanovićem Žutim, a zatim je izašla iz Bele kuće i zalupila vrata za sobom.

MESEC DANA PRE KRAJA! Kija i Sloba na korak do POMIRENJA - Spremna da mu pruži DRUGU ŠANSU (VIDEO)

Srbija Danas - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović trenutno pričaju u pabu luskuznog imanja o svom braku. Deluje kao da Kija želi da da još jednu šansu njihovom braku i da je spremna da oprosti Slobi javnu prevaru sa Lunom Đogani.

NIJE JOJ DOBRO! KIJA PSIHIČKI PUKLA! Pretura po stvarima, ovo je našla, sad je jasno... (VIDEO)

Pravda - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar, supruga Slobe Radanovića, imala je juče veoma loš dan u "Zadruzi". Ona se prvo onesvestila, povraćala je, pa su joj kolege iz rijalitija ukazivale pomoć, a na kraju su je odveli kod lekara.

NE ŽELI DA IZAĐE BEZ MUŽA! Kija u SUZAMA, Sloba je DOKRAJČIO - poručio joj samo jedno i NAPUSTIO KUĆU

Srbija Danas - 26.04.2018

Nakon burnih svađa koje traju već danima, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović danas su temeljno razgovarali o svom braku. Kao po običaju, i to se pretvorilo u svađu. Kija je počela da mu drži govor o tome kako se on ponašao tokom njihohovog braka.

NIJE JOJ DOBRO! Kija Kockar PSIHIČKA PUKLA! Pretura po stvarima, ovo je našla, SAD je JASNO!(VIDEO)

Srbija Danas - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar, supruga Slobe Radanovića, imala je juče veoma loš dan u "Zadruzi". Ona se prvo onesvestila, povraćala je, pa su joj kolege iz rijalitija ukazivale pomoć, a na kraju su je odveli kod lekara. Pogledajte OVDE kako se srušila Kija Kockar.

ŽENA PROTIV LJUBAVNICE! Kija i Luna obukle ISTI SEKSI BIKINI - procenite koja je BOLJA! (FOTO)

Srbija Danas - 26.04.2018

Danas je u "Zadrugu" svratio profesionalni fotograf, kako zabeležio malda i lepa tela popularnih zadrugarki. Pogledajte OVDE kako je Filip Đukić u rijalitiju "zaradio" polnu bolest. Naravno, devojke su jednva dočekale da zauzmu poze i fotografišu se, a mnogima je za oko zapala ...

ŠOOOOK! Žena koja me voli - KIJA! Sloba otkrio najdublju ispovest - Kockarova NEPOMIČNA (VIDEO)

Srbija Danas - 26.04.2018

Nije lako kada te nijedna žena ne voli, ali je još gore kada te vole dve u isto vreme, naročito ako je jedna trenutna supruga, a druga ona kojoj vi ljubav uzvraćate. Ko kaže da Slobpdanu Radanoviću nije teško, taj ne zna o čemu govori.

ŠPANSKA SERIJA! Poznata pevačica se umešala u TROUGAO Kija-Sloba-Luna, pa dala sud o njima - To mi je...

Srbija Danas - 26.04.2018

Nakon što se po prvi put našla u ekipi sa timom repera Rimskim i Koronom, pevačica Tanja Savić rešila je da obraduje sve svoje fanove novom pesmom u istoj ekipi. Novi hit zvaće se "Zločin bez dokaza" a snimanje spota je već u toku.

NAJPOTRESNIJI TRENUTAK ZADRUGE: Kija UNIŠTENA, sedi sama, jedva DIŠE... ponavlja samo JEDNO! (FOTO)

Srbija Danas - 26.04.2018

Kristina Kija Kockar već drugi dan u rijalitiju "Zadruga" prolazi kroz pakao, a sve je počelo kada je njen suprug Sloba Radanović rekao da ona glumi da pati zbog njegove preljube. Pogledajte OVDE kako je Kija psihički pukla.

SVAĐA NAKON RAZGOVORA SLOBE I KIJE: Đoganijeva i Radanović o pomirenju sa stjuardesom (VIDEO)

Srbija Danas - 26.04.2018

Nakon burnih svađa u rijalitiju "Zadruga" koje traju već danima, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović danas su temeljno razgovarali o svom braku. Kao po običaju, i to se pretvorilo u svađu. Kija je počela da mu drži govor o tome kako se on ponašao tokom njihovog braka.

KIJA IZAŠLA IZ ZADRUGE: Traži advokata! Što je otišla? Bila po informacije i uputstva od produkcije?

Srbija Danas - 26.04.2018

Drama u rijalitiju "Zadruga" u trouglu Kija-Sloba-Luna ne prestaje. Kristina Kockar i Slobodan Radanović su pričali danas o svemu, a sve se završilo raspravom. Stjuardesa iz Zrenjanina je potom u razgovoru sa Drvetom mudrosti govorila o tim dešavanjima.

(VIDEO) KIJA SE POTUKLA SA SLOBOM, POVRAĆALA, PLAKALA: Niko nije mogao da joj PRIĐE, a onda je Hitna pomoć došla po nju

Kurir - 25.04.2018

Kija Kockar i Sloba Radanović su se posvađali, a kasnije i potukli, što je stjuardesi teško palo pa je tokom noći izgubila kontrolu, pa je odlučila da izađe iz rijalitija. Slobina zakonita supruga je povraćala, plakala na sav glas, te nikako nije mogla da se smiri.

BLEDA KAO KRPA Kija se VRATILA u "Zadrugu" nakon posete lekaru, pa otkrila sve o svom ZDRAVSTVENOM STANJU

Blic - 25.04.2018

Supruga folk pevača Slobe Radanovića doživela je nervni slom, povraćala, a zbog toga joj je i ukazana lekarska pomoć, što je zabrinulo mnoge u rijalitiju televizije "Pink". Kija je tokom celog dana bila odsutna iz rijalitija jer je bila kod psihijatra, a kada se vratila u Belu ...

NEZAPAMĆEN HAOS Nakon tuče sa Slobom, Kija Kockar NAPUSTILA "Zadrugu" uz JECAJE

Blic - 25.04.2018

Učesnica rijalitija televizije "Pink", o kojoj već mesecima ne prestaje da se priča, nije mogla da veruje šta se dešava u "Zadruzi", pa je bes iskalila na još uvek zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću, kom je zarila nokte u lice i pretila pred svima.

Kija ronila suze nakon razgovora sa Lunom, u zoru izašla napolje, gledala u nebo i plakala! (VIDEO)

Press - 25.04.2018

25. 04. 2018. - Autor: pressonline Kija je plakala kada su svi u kući zaspali, u zoru kada je već svanulo Međutim, nakon razgovora svi su otišli na spavanje, a Kija je sama izašla napolje, vidno tužna. Gledala je u nebo, u suzama. Život bih dala za njega...

(VIDEO) KIJA U TEŠKOM STANJU, OGLASILA SE MAJKA NADA: Sloba je slabić, a moje dete će nadam se sve prevazići!

Kurir - 25.04.2018

Nakon sinoćne svađe između i dalje zakonitih supružnika Kristine Kockar i Slobe Radanovića , Kija je u izuzetno teškom psihičkom stanju. Prespavala je u Pabu, a danas joj je bilo i teže nego juče. Gubila je svest, povraćala i obezbeđenje je na kraju moralo da je iznese iz ...

(VIDEO) ČIM SE PROBUDILA KIJA PALA U NESVEST, SLOBA SVE VREME BIO UZ NJU: Luna nije mogla da dođe sebi od suza, a ...

Kurir - 25.04.2018

Kristina Kija Kockar je prespavala u Pabu, a danas joj je još gore nego juče, nakon što se nekoliko puta posvađala sa i dalje zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem. Kockareva je ponovo je izgubila svest danas popodne, malo pre 14 časova.

(VIDEO) NAKON ŠTO JE DOŽIVELA NERVNI SLOM: Kiji ukazana lekarska pomoć i vratila se u rijaliti! Evo kako se sad oseća!

Kurir - 25.04.2018

Nakon svađe i tuče sa još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, Kristina Kija Kockar pala je u teško depresivno stanje. Ona je doživela nervni slom, povraćala, a zbog toga joj je danas ukazana i lekarska pomoć.

(VIDEO) NISAM TI JA KRPA PA DA PRIČAM S TOBOM I LJUBAVNICOM: Kija i Sloba posle DRAME jedno drugom izgovorili GADOSTI!

Kurir - 25.04.2018

Svaša Kristine Kije Kockar i Slobodana Radovanović a nastavljena je i posle haosa. Pošto je Luna pozvala Kiju da razgovara sa njom i Slobom, zatim Kijinog lupanja na kapiji i traženja da je puste kući, Kockareva i Radanović napokon su popričali nasamo u pabu.

JEZIV PRIZOR Kija u POLUSVESNOM STANJU nakon svađe sa Slobom, on ostavio Lunu i pritrčao da joj pomogne

Blic - 25.04.2018

Kija Kockar i Sloba Radanović juče su imali veliku svađu, tokom koje je došlo i do fizičkog obračuna. Kristina je nakon ove drame doživela nervni slom, gušila se u suzama, jecala i povraćala, a na kratko je i napustila Belu kuću kako bi je lekari zbrinuli.

(VIDEO) ISCRPLJENA: Kija se vratila u Zadrugu!

Kurir - 25.04.2018

Kristina Kockar vratila se u rijaliti šou nakon što je provela dan kod psihijatra, zbog lošeg stanja u kojem je bila. Naime, ona je doživela nervni slom, te joj je ukazana lekarska pomoć, što je mnoge zabrinulo.

ŠOKANTNO Kija Kockar POTPUNO GOLA u "Zadruzi"

Blic - 25.04.2018

Učesnica rijalitija televizije "Pink" skreće pažnju na sebe svakim svojim postpukom, a o njenom kontroverznom odnosu sa suprugom Slobom Radanovićem ne prestaje da se priča. Sada je pronašla nov način da iznenadi sve, a društvene mreže "usijale" su se od komentara na njene ...

Ja nisam krpa, neću da pričam s tobom i tvojom ljubavnicom! Kija i Sloba nakon drame ostali sami i jedno drugom svašta ...

Telegraf - 25.04.2018

- Došao si u rijaliti da bi mi ovo uradio! Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! - vikala je Kija na Slobu kada su njih dvoje napokon seli da porazgovaraju nasamo nastavljena je i posle višečasovnog haosa koji se dogodio u , a koji se tiče njihove možda i , u koju je umešana i Luna ...

Kija nakon tuče sa Slobom napustila "Zadrugu"

ALO - 25.04.2018

Kija Kockar i Sloba Radanović juče su se posvađali, a kasnije i potukli. Kristina Kija Kockar je tokom noći izgubila kontrolu , pa je odlučila da izađe iz rijalitija, dok su mnogi učesnici krenuli za njom. Slobina još uvek zakonita supruga je povraćala, plakala na sav glas, te ...

KIJA JE PITALA SLOBU KAD JE PRESTAO DA JE VOLI: Zbog onoga što joj je odgovorio, SRCE JOJ SE SLOMILO PRED KAMERAMA! ...

Espreso - 25.04.2018

- Što si se oženio sa mnom ako me ne voliš - upitala je Kija Slobu Kristina je bila u suzama foto: RTV Pink printscreen Jučerašnji dan u rijalitiju Zadruga obeležila je velika svađa Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića , koji je svoju zakonitu suprugu prevario sa Lunom Đogani ...

Pogledajte kako je Luna reagovala kada je čula da Kija hoće da napusti Zadrugu (video)

Svet - 25.04.2018

Kija Kockar je doživela nervni slom u Zadruzi. Nakon haosa tokom kog je i gađala Slobodana, lupala je o kapiju u želji da je puste napolje, a agonija na vratima trajala je nekoliko sati. Kija se tresla, plakala, vrištala, govorila da nije tu zbog novca i da je puste da ide kući.

SVAĐALI SE CELU NOĆ! Kija U SUZAMA: NIKAD ME NISI VOLEO, tretiraš me kao KRPU! (VIDEO)

Svet - 25.04.2018

Svaša Kristine Kije Kockar i Slobodana Radovanovića nastavljena je do duboko u noć. Pošto je Luna pozvala Kiju da razgovara sa njom i Slobom, zatim Kijinog lupanja na kapiji i traženja da je puste kući, Kockareva i Radanović napokon su popričali nasamo u pabu.

(VIDEO) KIJA PRIZNALA MILANU DA JE UŠLA U ZADRUGU ZBOG SLOBE: On je jedan PARAZIT, HOĆU KUĆI!

Informer - 25.04.2018

Svađa između Kristine Kockar i Slobe Radanovića ni tokom večeri nije jenjavala . Kija je insitirala da sazna zašto se pevač odlučio na tako mučan potez da je prevari pred milionskim auditorijumom i u kom je trenutku prestao da je voli Međutim, kako nije dobila odgovor koji je ...

PRIZNALA LUNI DA JOŠ VOLI SLOBU: Kija i Andrija više ne postoje?! (FOTO)

Espreso - 25.04.2018

Posle nemilog događaja, Kiji je u par navrata pozlilo, a zbog tableta koje je uzimala povaćala je i danas foto: Printscreen Instagram Skandal oko ljubavnog trougla u Zadruzi kulminirao je ovih dana. Prvo je došlo do žustrog sukoba između Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar , ...

KIJA SE VRATILA U ZADRUGU POTPUNO DRUGAČIJA: Ne govori, slomljena je, I ŽELI SAMO JEDNU STVAR! (FOTO)

Espreso - 25.04.2018

Ona se posle gotovo šest sati vratila na imanje u Šimanovce i ne liči na sebe, na onu veselu i razdraganu devojku spremu na akciju Kija i Ana foto: Printscreen/Dailymotion Nakon nervnog sloma i povraćanja posle svađe sa Slobom Radanovićem , Kristina Kija Kockar je napustila " ...

SKANDAL!!! Kija i Sloba se POTUKLI u Zadruzi! (VIDEO)

Svet - 25.04.2018

Gledaoci su u totalnom šoku nakon što su se Sloba Radanović i njegova još uvek zakonita supruga Kija Kockar danas potukli u Zadruzi! – Jesi li me voleo kada si me oženio? – pitala je Kija kroz suze Slobodana, koja je u toku dana dugo bila nervozna.

(VIDEO) MIKI OTVORIO OČI KIJI: Slobu ne zanima kako ti je, on ima drugu ženu, budi dostojanstvena!

Informer - 25.04.2018

Đuričić ne razume šta Kristina želi da postigne svojim postupcima i smatra da tako samo sebi škodi Zbog dugotrajne raspave između Kristine Kockar i Slobe Radanovića, Kija se oseća potpuno skrhano, pa je zatražila lekarsku pomoć koja joj je bila obezbeđena.

Popila tablete?! Kija povraćala i pala u nesvest, polivali je vodom, ne može glavu da podigne! (FOTO)

Svet - 25.04.2018

Kija Kockar ponovo je izgubila svest danas popodne, malo pre 14 časova! Kija je povraćala kod Paba, a u trenutku kada joj se slošilo do nje su dotrčali Ana Korać, Nadežda Biljić, Sanja Stanković, Zorica , kao i Slobodan Radanović sa kojim se svađala ceo prethodni dan.

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI! Kiji POZLILO ZBOG LJUBAVI, Sloba ostavio Lunu i POTRČAO DA JOJ POMOGNE!

Informer - 25.04.2018

Kristina Kija Kockar definitivno je doživela krah nakon razgovora sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem . Oni su u toku prethodne noći razgovarali, a ono što ju je slomilo jeste to što on ne pokazuje ni trunku kajanja za to što ju javno ponizio i prevario Iako ...

Kija se vratila u "Zadrugu", kada je čula šta Sloba želi od nje, doživela je nervni slom

ALO - 25.04.2018

Kija i Sloba žestoko su se posvađali, a zatim i potukli! Kristina Kija Kockar je posle svađe sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem napustila rijaliti na kratko . Kija se ubrzo vratila u "Zadrugu", a produkcija je imala razumevanja za njeno stanje, te je rešila da ...

ZABIO JOJ NOŽ U LEĐA! Kija upitala Slobu kada je prestao da je VOLI, njegov odgovor ju je potpuno RAZOČARAO! (VIDEO)

Pink - 25.04.2018

Ovoj zadrugarki danas je bilo vrlo teško. Kristina Kockar je tokom dana zapala u tešku depresiju zbog svađe sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem , a večeras je uzela čekić u ruke pa lupala o vrata želeći da napusti Belu kuću u čemu ju je sprečio pevač i ...

O ovom snimku svi pričaju! Pogledajte kako je Luna reagovala kada je čula da Kija hoće da napusti Zadrugu (VIDEO)

Telegraf - 25.04.2018

Kamere su u jednom trenutku uporedo snimale Kiju, kao i Lunu i Slobu prethodnog dana doživela je nervni slom u Zadruzi, nakon što je čitav dan bila loše . Nakon njihovog razgovora koji se dogodio u ponedeljak u sitne sate, Kija je u utorak popodne plakala, a onda je nastao haos ...

U ČETIRI OKA! Miki očinski savetovao Kiju: Slobu ne zanima kako ti je, on ima drugu ženu, budi dostojanstvena! (VIDEO)

Pink - 25.04.2018

Đuričić ne razume šta Kristina želi da postigne svojim postupcima i smatra da tako samo sebi škodi. Zbog dugotrajne raspave između Kristine Kockar i Slobe Radanovića , Kija se oseća potpuno skrhano, pa je zatražila lekarsku pomoć koja joj je bila obezbeđena.

KIJA NAPUSTILA ZADRUGU: U nesvesnom stanju je izneli iz vile!

Informer - 25.04.2018

Kija Kockar napustila Zadrugu. Njoj je u toku dana pozlilo toliko da se činilo da njeni cimeri nisu mogli da je povrate U vilu je hitno uetelo obezbeđenje, pokušavalo da pomogne Kiji, ali nije vredelo. Produkcija je donela odluku da se Kiji ukaže lekarska pomoć pa su je izveli ...

Drama u Zadruzi! Kija povraćala pa izgubila svest, polivali je vodom, ne može glavu da podigne! (FOTO) (VIDEO)

Telegraf - 25.04.2018

Kija je prespavala u Pabu, a danas joj je još gore nego juče, nakon nekoliko obračuna sa Slobodanom Radanovićem ponovo je izgubila svest danas popodne, malo pre 14 časova! Kija je povraćala kod Paba, a u trenutku kada joj se slošilo do nje su dotrčali Ana Korać, Nadežda Biljić, ...

ŠOK NAD ŠOKOVIMA: Nakon NERVNOG SLOMA koji je doživela zbog Slobe, Kija se skinula DO GOLE KOŽE i pokazala čime ...

Espreso - 25.04.2018

Kija je u nedelju tokom razgovora sa Ognjenom Amidžićem priznala da često sanja svog još uvek zakonitog supruga Sloboda Radanovića Kija je juče imala najđešću svađu sa Slobom do sad foto: Printscreen Youtube O ljubavnom trouglu između Kristine Kije Kockar , Slobe Radanovića i ...

Kija pala u nesvest, hitno je izneli iz "Zadruge", Luna ne prestaje da plače!

ALO - 25.04.2018

Kiji Kockar pozlilo je nakon svađe sa Slobom Radanovićem. Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović juče su imali svađu, tokom koje su se i potukli! Kija je nakon svađe doživela nervni slom. Kockareva se satima gušila u suzama, jecala i povraćala, a na kratko je i napustila ...

NIJE JOJ DOBRO! KIJA NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG LJUBAVNE BOLI: Sloba dotrčao da joj pomogne, a evo šta je Luna radila za ...

Pink - 25.04.2018

Sloba se ipak kaje zbog svega? Kristina Kija Kockar definitivno je doživela krah nakon razgovora sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem . Oni su u toku prethodne noći razgovarali, a ono što ju je slomilo jeste to što on ne pokazuje ni trunku kajanja za to što ...

DAN NAKON VELIKE SVAĐE: Kija u POLUSVESNOM STANJU, Sloba se ne odvaja od nje, a Luna PLAČE kao kiša (VIDEO)

Espreso - 25.04.2018

Sloba ju je sve vreme hladio novinama i bio uz nju foto: Printscreen Kristina Kija Kockar je prespavala u pabu, a danas joj je još gore nego juče, nakon što se nekoliko puta posvađala sa i dalje zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem .

KIJA NAPUSTILA ZADRUGU: Izveli je u nesvesti, u kući PANIKA (VIDEO)

Espreso - 25.04.2018

U vilu je hitno uetelo obezbeđenje, pokušavalo da pomogne Kiji, ali nije vredelo Kija u nesvesnom stanju foto: Printscreen/Instagram/zadruga.rtv pink Kija Kockar napustila Zadrugu. Njoj je u toku dana pozlilo toliko da se činilo da njeni cimeri nisu mogli da je povrate.

Nakon POSETE LEKARU, Kija se VRATILA U ZADRUGU, oni su je prvi posetili, a EVO KAKO SE SADA OSEĆA! (VIDEO)

Pink - 25.04.2018

Njeno zdravstveno stanje se poboljšalo. Kristina Kockar se poslednjih nekoliko sati nalazi u teškom depresivnom stanju, a sve zbog ponašanja njenog supruga Slobe Radanovića koji ju je povredio rečima da se ona folira i da nije toliko povređena koliko se predstavlja.

(VIDEO) KIJA SE POD SEDATIVIMA VRATILA U RIJALITI: Zadrugari pokušali da je oraspolože, a MILJANA KRENULA DA JOJ OČITA ...

Informer - 25.04.2018

Kiji Kockar je u toku današnjeg dana pozlilo tako da ju je obezbeđenje iznelo iz Zadruge u besvesnom stanju. Podsetimo, tome je prethodilo njeno višesatno žaljenje na fizičko stanje, a zatim i povraćanje i potpuni gubitak svesti Stjuardesa je nekoliko sati bila odsutna iz ...

Haos u Zadruzi: KIja doživela nervni slom, Luna plače zbog Slobe, a on...

Vesti Online - 25.04.2018

Nakon što je Kija Kockar doživela nervni slom zbog svađe sa Slobom, Luna Đogani se zbog ove situacije takođe posvađala sa pevačem i završila u suzama. Tweet youtube.com/Zadruga Official Svađa između supružnika: Kija Kockar i Sloba Radanović Naime, Kija Kockar i Sloba Radanović ...

KIJA U TEŠKOM STANJU, OGLASILA SE MAJKA NADA: Sloba je slabić, a moje dete će nadam se sve prevazići!

Srbija24 - 25.04.2018

Nakon sinoćne svađe između i dalje zakonitih supružnika Kristine Kockar i Slobe Radanovića, Kija je u izuzetno teškom psihičkom stanju. Prespavala je u Pabu, a danas joj je bilo i teže nego juče. Gubila je svest, povraćala i obezbeđenje je na kraju moralo da je iznese iz ...

RASPAD! Kija u Hitnoj pomoći, a Luna Đogani i preljubnik Sloba se svađaju! Znao si... (VIDEO)

Pravda - 25.04.2018

Kristina Kija Kockar i njen muž Sloba Radanović su se sinoć svađali zbog toga što joj on ne veruje da pati zbog njegove preljube, a njoj je posle svega pozlilo. Ipak, Kija se posle lekarske intervencije vratila u "Zadrugu", a u međuvremenu su Sloba i njegova ljubavnica Luna ...

Nakon FIZIČKOG OBRAČUNA Kije i Slobe, ponovio se HOROR - Kristinino srce ne može da podnese!

Srbija Danas - 25.04.2018

Kristina Kockar je tokom dana zapala u tešku depresiju zbog svađe sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, a večeras je uzela čekić u ruke pa lupala o vrata želeći da napusti Belu kuću u čemu ju je sprečio pevač i novinar Milan Milošević.

SNIMAK O KOM SVI PRIČAJU: Evo kako je Luna reagovala kada su joj rekli da Kija napušta Zadrugu (VIDEO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Kija Kockar prethodnog dana doživela je nervni slom u Zadruzi, nakon što je čitav dan bila loše zbog onoga što joj je Luna Đogani rekla u razgovoru. Nakon njihovog razgovora koji se dogodio u ponedeljak u sitne sate, Kija je u utorak popodne plakala, potom je poručila pesmu koja ...

SRUŠILA SE! Kiju Kockar odvezla HITNA POMOĆ posle svađe sa mužem preljubnikom! Ovo je UBILO!(VIDEO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Kristina Kija Kockar sinoć je imala raspravu sa suprugom Slobom Radanovićem, posle čega joj je pozlilo. Pogledajte OVDE šta je Nadežda rekla - ko je bolji u seksu, Miki ili Bane. Ubrzo potom, po nju je došla Hitna pomoć, pa su je odvezli iz "Zadruge". Milan Milošević.

RASPAD! Kija Kockar u Hitnoj pomoći, a Luna Đogani i preljubnik Sloba se svađaju! Znao si...(VIDEO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Kristina Kija Kockar i njen muž Sloba Radanović su se sinoć svađali zbog toga što joj on ne veruje da pati zbog njegove preljube, a njoj je posle svega pozlilo. Pogledajte OVDE kako je Kija odvezena u Hitnu pomoć.

KIJA KOCKAR SE ONESVESTILA! Sloba pritrčao, polivaju je vodom! Posle Hitne pomoći, još GORE! (FOTO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Kristini Kiji Kockar sinoć nije bilo dobro posle razgovora sa suprugom Slobom Radanovićem, a danas joj je, izgleda, još gore. Pogledajte OVDE kako je Kija odvezena u Hitnu pomoć. Po nju su sinoć došli i lekari, a ona se ubrzo vratila u "Zadrugu", ali očigledno je da ne može da ...

ISPIJENA, IZMUČENA! Jeziva slika Kije Kockar danas! Probudila se, još PLAČE! Muž je obilazi! (FOTO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Kristini Kiji Kockar sinoć je pozlilo posle svađe sa suprugom Slobom Radanovićem, koji ju je doveo do nervnog sloma kada joj je rekao da glumi i da joj uopšte nije teško što ju je prevario sa Lunom Đogani. Pogledajte OVDE kako je Kija otišla u Hitnu pomoć.

PROCURIO RAZGOVOR ISPRED KAPIJE: Kija otkrila PRAVI razlog zašto je ušla u Zadrugu, nisu pare (VIDEO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Svađa između Kristine Kockar i Slobe Radanovića ni tokom večeri nije jenjavala. Kija je insitirala da sazna zašto se pevač odlučio na tako mučan potez da je prevari pred milionskim auditorijumom i u kom je trenutku prestao da je voli.

NAKON PRIZNANJA DA JOŠ VOLI SLOBU: Kija i Andrija više ne postoje

Srbija Danas - 25.04.2018

Skandal oko ljubavnog trougla u Zadruzi kulminirao je ovih dana. Prvo je došlo do žustrog sukoba između Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar, gde je bilo i fizičkog kontakta, da bi na kraju zavarničilo i između ljubavnika.

KIJA SE VRATILA U ZADRUGU POSLE 6 SATI: Vidite KAKO izgleda - ne liči na sebe! (VIDEO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Nakon nervnog sloma i povraćanja posle svađe sa Slobom Radanovićem, Kristina Kija Kockar je napustila "Zadrugu" . Obezbeđenje ju je iznelo i odvelo da joj se ukaže lekarska pomoć. ŠOK: Kapiten Orlića dobio poziv od Vokrija da zaigra za Kosovo! Razmišlja o konačnoj ODLUCI (FOTO) ...

Otkriven PRAVI razlog ZAŠTO je Kija POVRAĆALA - sve ima veze sa izlaskom iz Zadruge (VIDEO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Čini se da u poslednja dva dana gledaoci "Zadruge" gledaju vrhunac drame u ljubavnom trouglu Kristina Kija Kockar - Sloba Radanović - Luna Đogani. Saga o "legalnoj preljubi i ilegalnom braku" eskalirala je u haos nakon što su pre dve noći pričale stjuardesa iz Zrenjanina i modna ...

Kija sama u dvorištu, van sebe - PEVA njenu i Slobinu pesmu! Voli ga? A on ISKALIO bes... (VIDEO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Nakon nervnog sloma i povraćanja posle svađe sa Slobom Radanovićem, Kristina Kija Kockar je napustila "Zadrugu" . Obezbeđenje ju je iznelo i odvelo da joj se ukaže lekarska pomoć. Ona se posle gotovo šest sati vratila na imanje u Šimanovce i nije ličila na sebe, na onu veselu i ...

NAGA KIJA! Posle nervnog sloma, stjuardesa POTPUNO GOLA u Zadruzi! Ali NIJE JEDINA...ZAR I ONA? (FOTO)

Srbija Danas - 25.04.2018

Učesnica rijalitija televizije "Pink" skreće pažnju na sebe svakim svojim postpukom, a o njenom kontroverznom odnosu sa suprugom Slobom Radanovićem ne prestaje da se priča. Sada je pronašla nov način da iznenadi sve, a društvene mreže "usijale" su se od komentara na njene ...

Kija dva puta iz sve snage ošamarila Mikija, a razlog i njegova reakcija će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Press - 24.04.2018

24. 04. 2018. - Autor: PressOnline Đuričić je dopustio Kristini da mu čak dva puta lupi šamar, a nakon što se prvo pravio hrabar, priznao je da ga je zabolelo Miki Đuričić je više puta pokazao kako gaji simpatije prema Kiji Kockar , a prošle noći joj je dozvolio da mu čak dva ...

Kija upozorila Lunu da se RASKID sa Slobom bliži: "Krenuće svađe, vući ćeš ga kao što sam ja"

Blic - 24.04.2018

Kija Kockar i Luna Đogani sve su iznenadile kad su tokom noći pred kamerama vodile veoma emotivan razgovor. Naime, Kija se otvorila pa pokušala da predoči Luni šta je očekuje u vezi sa Slobom Radanovićem kada izađu iz rijalitija.

(VIDEO) DRAMA U RIJALITIJU: Sloba započeo drastičan BOJKOT, Luna zvala Kiju da pričaju, stjuardesa PLAČE kao kiša!

Kurir - 24.04.2018

.Nakon emotivnih trenutaka kroz koje su prošli Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović kada im je produkcija pustila zajedničku pesmu, Luna Đogani je doživela nervni krah. Blogerka se osamila u dvorištu i potpuno otvorila u razgovoru sa Drvetom mudrosti.

(VIDEO) LUNA I KIJA SATIMA OGOVARALE SLOBU: A onda je stjuardesa pukla od bola!

Kurir - 24.04.2018

Kija i Luna dugo i ozbiljno su razgovarali o Slobodanu Radanoviću, a pošto su završili razgovor, Kija se izdvojila sama i otišla u mrak da se sabere i pročisti svoje misli. Iako se silno trudila, srce nije moglo da se oslobodi svih tih silnih osećanja.

(FOTO +18) SKINULA SVE SA SEBE: Kija skroz gola u kupatilu pokazala čime raspolaže!

Kurir - 24.04.2018

O ljubavnom trouglu između Kristine Kije Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani svi znaju, ali nove fotografije stjuardese šokirale su sve. Naime, stjuardesa je uslikana dok se tušira u rijalitiju "Zadruga", pa su tako osvanule potpuno gole fotografije.

ZARILA MU NOKTE U LICE Kija i Sloba se POTUKLI u "Zadruzi", razdvajalo ih obezbeđenje!

Blic - 24.04.2018

Situacija se otrgla kontroli, pa nisu birali uvrede kojima će se međusobno "častiti", a nije izostao ni fizički kontakt, što je šokiralo mnoge koji prate rijaliti televizije "Pink". - Jesi li me voleo kada si me oženio? - pitala je Kija kroz suze Slobodana, koja je u toku dana ...

(VIDEO) KIJA VAN SEBE NAKON TUČE SA SLOBOM: Lupala na kapiju iz sve snage, pa se ispovraćala! Boli me, ne mogu da ...

Kurir - 24.04.2018

U rijalitiju "Zadruga" vlada totalni haos zbog tuče između supružnika Krisitne Koje Kockar i Slobe Radanovića. Oni su se žestoko posvađali u radionici luksuznog imanja i izgovorili svašta jedno drugom,. Kockarevu su njegove reči mnogo pogodile pa je nakon rasprave doživela ...

Kija poručila Luni: Treba da KRIVIŠ SEBE ZBOG SVOJE REPUTACIJE! (VIDEO)

Svet - 24.04.2018

Kristina Kija Kockar još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića i njegova nova devojka Luna Đogani sa kojom je prevario ženu u rijalitiju, sele su i popričale skoro kao najbolje drugarice. “Ti sebe treba da kriviš samo zbog svoje reputaciju, za svoj život a ne za mene i za ...

Kija poručila Luni: Treba da kriviš sebe zbog svoje reputacije! (VIDEO)

Novosti - 24.04.2018

Zakonita supruga Slobodana Radanovića i njegova nova devojka sa kojom je prevario ženu u rijalitiju, sele su i popričale skoro kao najbolje drugarice Kristina Kija Kockar i Luna Đogani su prethodne noći vodile višečasovni razgovor u pabu.

(VIDEO) OGOVARALE SLOBU: LUNA: On misli da je tebi ovo dobro došlo da ga SKINEŠ SA GRBAČE, Kija u suzama!

Informer - 24.04.2018

Još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, Kristina Kija Kockar i devojka sa kojom ju je prevario, Luna Đogani, prethodne noći su otvorile dušu jedna drugoj Njih dve su se osamile u pabu luksuznog imanja nadomak Beograda i prepričavale situacije koje su se dogodile u ...

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA LUNE I SLOBE! Kija kriva za SVE! DA LI JE TO RASKID NA POMOLU?!

Informer - 24.04.2018

Prethodne noći Luna Đogani i Kristina Kija Kockar su obavile veoma emotivan i iskren razgovor. One su tom prilikom iznele jedna drugoj sve detalje odnosa sa Kijinim suprugom a Luninim dečkom, Slobodanom Radanovićem Posledice ovog razgovora se osećaju danas u Beloj kući pa su ...

Mučne scene u Šimanovcima: Nakon tuče sa Slobom, KIJA NAPUSTILA Zadrugu, a za njom je KRENULA I ONA! (FOTO)

Espreso - 24.04.2018

Sve se dešavalo zbog sinoćnjeg razgovora Kije i Lune, ali i zbog toga što je stjuardesa iz Zrenjanina naručila pesmu od produkcije za još uvek zvaničnog supruga Kija u suzama pojurila prema kapiji foto: Printscreen Youtube Drama u ljubavnom trouglu rijalitija " Zadruga " je na ...

(VIDEO) LUNA I KIJA DOŽIVELE ŠOK ZBOG PRIZORA KOJI SU ZATEKLE U SPAVAĆOJ SOBI! Šta je ovo majko mila?

Informer - 24.04.2018

Kristina Kija Kockar, još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića i njegova nova devojka Luna Đogani , prethodne noći su vodile dug razgovor u pabu luksuznog imanja, a nakon njega dočekao ih je šok u Beloj kući Kija i Luna su otvorile dušu jedna drugoj i ispričale sve ono što ...

KIJA I LUNA PRIČALE SASVIM OTVORENO: Šta je Slobina žena rekla Luni kad je otvorila dušu (VIDEO)

Espreso - 24.04.2018

Njih dve su se potpuno otvorile jedna prema drugoj i rekle ono što do sada nikada nisu foto: Printscreen/youtube Zadrugarke Kija zakonita supruga Slobodana Radanovića i njegova nova devojka, Luna Đogani sa kojom je prevario Kiju u rijalitiju, sele su i popričale kao najbolje ...

(VIDEO) USKORO POMIRENJE? Kiju i Slobu SAVLADALE EMOCIJE kad su čuli njihovu pesmu, pa su oboje uradili OVO!

Informer - 24.04.2018

Kristina Kija Kockar je danas od Drveta mudrosti tražila da joj ispuni muzičku želju s obzirom na to da je bila veoma tužna zbog cele situacije koja joj se dešava Ona je bila veoma emotivno rastrojena nakon što je prethodne noći obavila iskren razgovor sa Lunom Đogani koja joj ...

Kija nasrnula na Slobu, leteli predmeti po vili

ALO - 24.04.2018

Danas je situacija između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića potpuno eksplodirala. Nakon što su Kija i Luna Đogani prethodne noći razgovarale u pabu, danas je nastala ogromna svađa između njih. Naime, Kija je želela da sazna neke stvari direktno od Slobe pa je zbog toga ...

Kija i Luna četiri sata pričale o Slobi, a onda je Kockareva pukla od bola!

ALO - 24.04.2018

Sinoć se između Kije i Lune poveo jedan ozbiljniji razgovor o Slobodanu Radanoviću. Kija i Luna pričale su puna 4 sata, i kadar je bio samo na njih dve. Nakon što su završili emotivni razgovor o Slobi, Kija se izdvojila sama i otišla u mrak da se sabere i pročisti svoje misli.

LUNA I KIJA DOŽIVELE ŠOK ZBOG PRIZORA KOJI SU ZATEKLE U SPAVAĆOJ SOBI: Šta je ovo majko mila? (VIDEO)

Pink - 24.04.2018

Nakon dugog razgovora, dočekalo ih iznenađenje. Kristina Kija Kockar, još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića i njegova nova devojka Luna Đogani , prethodne noći su vodile dug razgovor u pabu luksuznog imanja, a nakon njega dočekao ih je šok u Beloj kući.

KIJA OSTAVILA LUNU BEZ TEKSTA: Ja bih dala život za Slobu, ovo sa Andrijom ne može da se poredi sa njim! (VIDEO)

Pink - 24.04.2018

Priznala kako se zaista oseća. Sloba Radanović ušao je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao oženjeni pevač, međutim on je posle nekoliko dana prevario svoju suprugu sa Lunom Đogani. Kada se Luni i Slobi u Zadruzi pridružila njegova žena, Kristina Kija Kockar , ovaj ...

ĐOGANIJEVOJ NIJE BILO PRIJATNO ZBOG OVIH REČI! Kija poručila Luni: Treba da KRIVIŠ SEBE ZBOG SVOJE REPUTACIJE! (VIDEO)

Pink - 24.04.2018

Razgovarale bez trunke ustezanja. Kristina Kija Kockar i Luna Đogani su prethodne noći vodile višečasovni razgovor u pabu. Njih dve su se potpuno otvorile jedna prema drugoj i rekle ono što do sada nikada nisu.

Kija ronila suze nakon razgovora sa Lunom, u zoru izašla napolje, gledala u nebo i plakala! (VIDEO)

Telegraf - 24.04.2018

Kija je plakala kada su svi u kući zaspali, u zoru kada je već svanulo Kija Kockar . Razgovor je , a Kija je Luni . Kada je prikazan kadar u kojem su Kija i Luna zajedno svi su ostali u čudu, naročito nakon što su čuli .

Život bih dala za njega... Kija i Luna dva sata pričale o Slobi, a jedna rečenica Kristinu je potpuno slomila! (VIDEO)

Telegraf - 24.04.2018

- Ne znam kako da ti objasnim, taj neki morbidni romantizam u meni postoji, da jednostavno, ako je on moj muž, ja ću za njega sve da učinim - rekla je Kija i prošle noći u pabu su imale ozbiljan razgovar i otvorile su dušu jedna drugoj, a glavna tema im je bio .

POMIRENJE U NAJAVI? Kiju i Slobu SAVLADALE EMOCIJE kad su čuli njihovu pesmu, pa oboje uradili OVO! (VIDEO)

Pink - 24.04.2018

Reči pesme ih pogodile do srži. Kristina Kija Kockar je danas od Drveta mudrosti tražila da joj ispuni muzičku želju s obzirom na to da je bila veoma tužna zbog cele situacije koja joj se dešava. Ona je bila veoma emotivno rastrojena nakon što je prethodne noći obavila iskren ...

(VIDEO) KIJA SKROZ PUKLA: Posle tuče sa Slobom GUŠILA SE I POVRAĆALA kod glavnih vrata!

Informer - 24.04.2018

Kija Kockar imala je žestoku raspravu sa suprugom Slobom Radanovićem, koja je rezultirala manjim fizičkim obračunom Kija je sve ovo teško podnela, pa je pokušala da provali kroz vrata Zadruge, u čemu je i uspela, ali ju je Nadežda Biljić vratila nazad.

PALA KRV U ZADRUZI, POBILI SE KIJA I SLOBA: Grebala ga i stezala za vrat, on urlao! (VIDEO)

Espreso - 24.04.2018

Obezbeđenje je moralo da reaguje Pre tuče izbila je svađa foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official Situacija između još zakonitih supružnika - Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića izmiče iz časa u čas kontroli. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

Kija tražila da joj puste njenu i Slobinu pesmu, on se probudio čim je čuo početak, ona ga sve vreme tražila pogledom! ...

Telegraf - 24.04.2018

Kija je u Rajskom vrtu tražila da joj puste emotivnu baladu "Catch and Release" od prethodne noći loše je raspoložena, sa nije spavala. Kija je nakon prvo plakala, a emocije su je savladale i kada ju je danas popodne Drvo mudrosti pitalo šta ju je najbiše pogodilo u razgovoru sa ...

Kija doživela nervni slom, pa otkrila detalje iz braka sa Slobom: UVEK JE BIO LJUBOMORAN NA MENE, ON JE KOMPLEKSAŠ ...

Espreso - 24.04.2018

Kristina Kockar se malo pribrala i vodi opširan razgovor sa Zoricom Marković Kija i Sloba foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official Drama oko Kristine Kije Kockar , Lune Đogani i Slobe Radanovića u "Zadruzi" večeras dostigla je kulminaciju, a stjuardesa je u rijalitiju doživela ...

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI! Kija fizički nasrnula na Slobu! Gađala ga čime je stigla, a ONDA IZAŠLA NAPOLJE!

Informer - 24.04.2018

Danas je situacija između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića potpuno eksplodirala. Nakon što su Kija i Luna Đogani prethodne noći razgovarale u pabu, danas je nastala ogromna svađa između njih Naime, Kija je želela da sazna neke stvari direktno od Slobe pa je zbog toga ...

Kija posle svađe sa Slobom lupala na kapiju i vrištala da je puste kući, Radanović pokušao da je smiri, ona ga gurnula ...

Telegraf - 24.04.2018

Kristina Kija Kockar bila je van sebe i ponavljala da je puste kući, niko od zadrugara nije mogao da je smiri možda je i najdramatičnija od samog početka rijalitija, a je na kapiji zapomagala kako želi da ide kući. Prvo Kija , a zatim je otišla kod Slobe da porazgovaraju.

Paklena svađa Kije i Slobe! Kristina urlala, gađala Radanovića, Luna u strahu sve gledala, reagovalo i obezbeđenje! ...

Telegraf - 24.04.2018

- Reci mi sve u lice šta misliš! Reci mi istinu zašto si se oženio! Kad si prestao da me voliš?! Samo mi to reci! - vikala je Kija na Slobu Velika svađa između Kije i Slobe nastala je zbog Kijinog i Luninog sinoćnog razgovora, a cela situacija još je napetija otkako je Veliki ...

Zadruga: Kija priznala da bi sve učinila za Slobu, osećanja prema Andriji nisu tako jaka! (VIDEO)

Svet Plus - 24.04.2018

Kija priznala da bi sve učinila za Slobu, osećanja prema Andriji nisu tako jaka! Ona je u rijalitiju "Zadruga" svojoj suparnici Luni otvorila dušu i priznala kako se zaista oseća zbog svega što joj se izdešavalo sa suprugom poslednjih meseci.

KIJA POVRAĆA, PREŽIVLJAVA NERVNI SLOM! Sklupčana drhti nakon što je napustila Zadrugu! (FOTO, VIDEO)

Pravda - 24.04.2018

Drama oko Kristine Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića u Zadruzi večeras dostiže kulminaciju, a stjuardesa je u rijalitiju doživela nervni slom i povraća! Kija je, podsetimo, prošla kroz otvorena vrata, i posle 15 minuta se vratila, a nervni napad je doživela ispred ...

KIJA SAMA SA SVOJIM BOLOM: Srce joj se CEPA zbog Slobe! Niko joj nije ostao, sve nakon ONOG sa Lunom

Srbija Danas - 24.04.2018

Sinoć se između Kije i Lune poveo jedan ozbiljniji razgovor, a sve se, kao i uvek, svodi na temu o Slobodanu Radanoviću, Kijinom i dalje zakonitom mužu koji ju je u rijalitiju prevario sa Đoganijevom, sa kojom je i danas u vezi.

Luna pitala Kiju: Da li ti VOLIŠ SLOBU? Želiš da budeš SA NJIM? Iskreno! Kija se zbunila pa rekla...

Srbija Danas - 24.04.2018

Luna Đogani i Kija Kockar dugo su tokom prethodne noći razgovarale u pabu o Slobi Radanoviću, otkrivajući jedna drugoj kako se osećaju i šta misle o njihovom ljubavnom trouglu. - On nije nesrećan sa mnom, veruj mi. On je nesrećan zato što smo mi ovde.

KIJA NAJISKRENIJE SAVETUJE LUNU: "Kada izađete..." AUH! Zaključile JEDNU STVAR - obe tužne a Sloba LOŠ

Srbija Danas - 24.04.2018

Prethodne noći, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani vodile su veoma emotivan i iskren razgovor. Njih dve su razgovarale otvoreno o Slobodanu Radanoviću. Kija je pokušala da predoči Luni šta je očekuje u vezi sa Pinkovom zvezdom kada izađu iz rijalitija i zakorače u realan svet.

ZAŠTO LUNA! Rasplakala Kiju - ona NEUTEŠNA... Reka suza zbog Slobodana, ali i NJEGOVE GREŠKE! (VIDEO)

Srbija Danas - 24.04.2018

Još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, Kristina Kija Kockar i devojka sa kojom ju je prevario, Luna Đogani, prethodne noći su otvorile dušu jedna drugoj. Njih dve su se osamile u pabu luksuznog imanja nadomak Beograda i prepričavale situacije koje su se dogodile u ...

(VIDEO) UŽASNE SCENE U ZADRUZI! Kija i Sloba se POBILI! Zarila mu NOKTE u lice, pa strašno STEZANJE ZA VRAT!

Srbija Danas - 24.04.2018

Situacija između još zakonitih supružnika - Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića izmiče iz časa u čas kontroli. NAJVEĆA DRAMA U ZADRUZI IKADA: Kija posle FIZIČKOG kontakta sa Slobom NAPUSTILA Zadrugu! Za njom i ONA Nakon Luninog nervnog sloma, Kockareva je van sebe - ...

KIJA POVRAĆA, PREŽIVLJAVA NERVNI SLOM! Sklupčana drhti nakon što je napustila Zadrugu! (FOTO, VIDEO)

Srbija Danas - 24.04.2018

Drama oko Kristine Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića u Zadruzi večeras dostiže kulminaciju, a stjuardesa je u rijalitiju doživela nervni slom i povraća! SUPER LIGA: Veliko iznenađenje u Čačku, Borac posle Zvezde i dalje neporažen (FOTO) Kija je, podsetimo, prošla kroz ...

HAOS ZBOG KIJE: Sloba započeo DRASTIČAN bojkot! Stjuardesa plače, Luna je zove da...

Srbija Danas - 24.04.2018

Drama u ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga" je na vrhuncu. Nakon emotivnih trenutaka kroz koje su prošli Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović kada im je produkcija pustila zajedničku pesmu, Luna Đogani je doživela nervni krah i potpuno se otvorila u razgovoru sa Drvetom ...

PORUKA ZA KRISTINU! Kockareva van sebe, posrće i RIDA, a OVO nakon loma nije očekivala!

Srbija Danas - 24.04.2018

Drama u ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga" je na vrhuncu. Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su se suočili oči u oči nakon burnih dešavanja na imanju u Šimanovcima. Došlo je čak i do fizičkog kontakta, Kija je Slobu hvatala za gušu, odgurivala ga, a potom i on nju.

PAO DOGOVOR - SVE ZBOG KIJE: Luna pobeđuje u "Zadruzi", ne Sloba! Evo ŠTA se desilo - VAŽNA odluka

Srbija Danas - 24.04.2018

Fanovi Lune Đogani i Slobe Radanovića dogovorili su se da u finalu "Zadruge" glasaju za blogerku, a ne za pevača. Oni smatraju da bi Luna trebalo da osvoji prvu nagradu i 50.000 evra, a ne njen oženjeni dečko, jer brinu da bi on polovinu te svote mogao da isplati supruzi ...

(VIDEO) OVA UČESNICA JE NAPUSTILA ZADRUGU: Evo ko joj se najviše obradovao!

Press - 23.04.2018

Ukućanke koje su provele dan u izolaciji su Maca Diskrecija i Zorana Stefanov. Prvu su izglasali zadrugari koji više ne žele nikakvu komunikaciju sa njom, a drugu ukućanku je nominovala publika. Nakon što je voditelj Ognjen Amidžić porazgovarao sa mnogim ukućanima o svemu što se ...

"MOLIM GA DA ME NE OSTAVLJA" Kija otvorila dušu, čak i Ognjen zanemeo

Blic - 23.04.2018

Kristina Kija Kockar, iako je odlučna da se razvede od Slobe Radanovića koji ju je u rijalitiju prevario sa Lunom Đogani, ne krije da pati zbog situacije u kojoj se našla. Kija je priznala da pati zbog propalog braka, a u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem sinoć je otvorila dušu i ...

(VIDEO) KIJA OPALILA MIKIJU ŠAMAR DVA PUTA, KAMERE SVE SNIMILE: Neće vam biti jasno kada vidite zbog čega je to ...

Kurir - 23.04.2018

U rijalitiju u poslednje vreme sve češće izbijaju svađe između takmičara, a nekoliko puta je došlo i do fizičkog okršaja. Ovaj put u pitanju su bili Kristina Kija Kockar i Miki Đuričić, koji su mirno stajali u dvorištu, a onda je takmičar imao čudan zahtev, a to je da mu udari ...

ON SE NAJVIŠE OBRADOVAO NJENOM IZLASKU: Ova ukućanka je napustila Zadrugu! (VIDEO)

Pink - 23.04.2018

Ovo je bila najveća borba za opstanak! Situacija u Zadruzi iz nedelje u nedelju postaje sve napetija, naročito zbog finala koje se bliži i kraja koji svi iščekuju kako bismo saznali ko će biti pobednik. Kako je publika i ove nedelje nominovala jednu takmičarku, tako su i ukućani ...

(VIDEO) OVA UČESNICA JE NAPUSTILA ZADRUGU: Evo ko joj se najviše obradovao!

Informer - 23.04.2018

Situacija u Zadruzi iz nedelje u nedelju postaje sve napetija, naročito zbog finala koje se bliži i kraja koji svi iščekuju kako bismo saznali ko će biti pobednik. Kako je publika i ove nedelje nominovala jednu takmičarku, tako su i ukućani dali svoj glas o tome kome bi ...

Ona je NAPUSTILA Zadrugu!

ALO - 11.06.2018

Ovonedeljni vođa Slobodan Radanović je kao svoje potrčke izabrao Anđela Rankovića i Anu Korać, a odlukom zadrugara i gledalaca doneta je odluka da za izolaciju budu nominovani Anđelo i Tanja Jovićević. Takmičarima je zadatak bio da prebace loptice u kantu uz pomoć slamčice.

SANJAM SLOBU non-stop, a njemu i LUNI je teško što sam ovde: Kija progovorila o SVEMU! (VIDEO)

Espreso - 23.04.2018

Kristina smatra da njen još uvek zakoniti suprug, možda ima potrebu da dokazuje osećanja svojoj devojci zbog koje je Kiju prevario pred kamerama Kristina Kija Kockar foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official Kristina Kockar sinoć je, pre izbacivanja, komentarisala sa Ognjenom ...

Kija otkrila kakav plan je imala sa Slobom pre ulaska u "Zadrugu"!

ALO - 23.04.2018

Drugarica Ane Marije Smiljanić postavila je Kiji pitanje, a njen odgovor je mnoge iznenadio. Kristina je bez imalo blama priznala da je pre ulaska u rijaliti imala dogovor sa Slobom. "Kija, kakav si dogovor imala sa Slobom pre ulaska, i kakav je osećaj kada si se poljubila ...

Kija Kockar priznala: Molim ga da me ne ostavlja

Vesti Online - 23.04.2018

Kija je priznala da pati zbog propalog braka, a u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem sinoć je otvorila dušu i rekla da stalno sanja ovu situaciju. Tweet youtube.com/AmiG Show Kristina Kija Kockar se samo smešk žalila Ognjenu u sred emisije - Ja ga sanjam non-stop. To je strašno.

Kija otvorila dušu, Ognjen je zanemeo posle njenih reči!

ALO - 23.04.2018

Kristina Kija Kocka ne krije da pati zbog supruga Slobodana Radanovića koji ju je prevario u rijalitiju. Kija je priznala da pati zbog propalog braka, a u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem sinoć je otvorila dušu. Kockareva je rekla da često sanja Slobu. - Ja ga sanjam non-stop.

Kija šamarala Mikija, a razlog će vas zaprepastiti!

ALO - 23.04.2018

U "Zadruzi" svakodnevno dolazi do fizičkih obračuna! Ovaj put Kija je lupila šamar Mikiju. Naime, Kristina Kija Kockar i Miki Đuričić mirno su stajali u dvorištu, a onda je takmičar imao čudan zahtev. Pčelar iz Kupinova je želeo da mu Kija lupi šamar.

Kija dva puta iz sve snage ošamarila Mikija, a razlog i njegova reakcija će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Telegraf - 23.04.2018

Đuričić je dopustio Kristini da mu čak dva puta lupi šamar, a nakon što se prvo pravio hrabar, priznao je da ga je zabolelo je više puta pokazao kako gaji simpatije prema , a prošle noći joj je dozvolio da mu čak dva puta udari šamar.

ZAŠTO JE TO URADILA?! Kija OŠAMARILA Mikija iz sve snage, a razlog je FRAPANTAN (VIDEO)

Espreso - 23.04.2018

Dobro je poznato da se Mikiju sviđa Kija, što je i sam isticao foto: Printscreen/ Instagram/ kijazadrruga U rijalitiju u poslednje vreme sve češće izbijaju svađe između takmičara, a nekoliko puta je došlo i do fizičkog okršaja.

KIJA OPALILA MIKIJU ŠAMAR DVA PUTA, KAMERE SVE SNIMILE: Neće vam biti jasno kada vidite zbog čega je to uradila! ...

Svet - 23.04.2018

U rijalitiju u poslednje vreme sve češće izbijaju svađe između takmičara, a nekoliko puta je došlo i do fizičkog okršaja. Ovaj put u pitanju su bili Kristina Kija Kockar i Miki Đuričić , koji su mirno stajali u dvorištu, a onda je takmičar imao čudan zahtev, a to je da mu udari ...

Kija priznala kakav je DOGOVOR imala sa Slobom pre rijalitija

Svet - 23.04.2018

Drugarica Marije Ane Smiljanić postavila je Kiji pitanje, a njen odgovor je mnoge iznenadio. Kristina je bez imalo blama priznala da je pre ulaska u rijaliti imala dogovor sa Slobom . “Kija, kakav si dogovor imala sa Slobom pre ulaska i kakav je osećaj kada si se poljubila ...

Tuča u Zadruzi: Šamari "pljuštali" po Mikiju

Vesti Online - 23.04.2018

Čudna konverzacija Kristine Kockar i Mikija Đuričića sinoć je sve ostavila bez teksta jer je nakon toga stjuardesa udarila pčelaru dva šamara. Tweet youtube.com/Zadruga Official Foto: Ilustracija Kija i Miki stajali su u dvorištu kada je Đuričić kazao Kockarovoj da ga udari što ...

Fanovi odlepili: Luna i Kija u istoj odevnoj kombinaciji, kojoj bolje stoji? (FOTO)

Espreso - 23.04.2018

Kojoj od njih dve lepše stoji bela haljina? Takmičenje foto: Printscreen/youtube Dok jedni podržavaju Kristinu Kiju Kockar , postoje i oni koji podržavaju Lunu Đogani . Svakako, verni fanovi rijalitija " Zadruga " i te kako imaju šta da prate i komentarišu.

Zadruga: Kija priznala kakav je poljubac bio sa Sanjom i kakav dogovor je imala sa Slobom!

Svet Plus - 23.04.2018

Drugarica Ana Marije, postavila je Kiji pitanje u emisiji rijalitija "Zadruga", a njen odgovor je mnoge iznenadio. Kija priznala kakav je poljubac bio sa Sanjom i kakav dogovor je imala sa Slobom! Autor: O.J ...

Zadruga: Kija Kockar sanja da su srećni i da se prevara nije dogodila! (VIDEO)

Svet Plus - 23.04.2018

Kija Kockar je u rijaliti "Zadruga" ušla kao prevarena žena. Sada sanja da su srećni i da se prevara nije dogodila! Autor: O.J ...

MOLILA SAM GA DA ME NE OSTAVI...Kija otvorila dušu i SVE PRIZNALA! Sloba SVE drži u SEBI zbog Lune! (VIDEO)

Srbija Danas - 23.04.2018

Kristina Kockar večeras je, pre izbacivanja, komentarisala sa Ognjenom Amidžićem aktuelna dešavanja u poslednjih nekoliko dana u rijaliti programu "Zadruga". Prva tema bila je svađa Miljane Kulić sa Slobodanom Radanovićem i Lunom Đogani.

KIJA DVA PUTA OŠAMARILA MIKIJA: Iz sve snage! Razlog će vas ŠOKIRATI! A tek njegova REAKCIJA, pa hit

Srbija Danas - 23.04.2018

Miki Đuričić je više puta pokazao kako gaji simpatije prema Kiji Kockar, a prošle noći joj je dozvolio da mu čak dva puta udari šamar. Njih dvoje su bili u dvorištu, a nakon kratkog razgovora Miki je stao ispred Kristine u stavu mirno i molio je da mu lupi šamar! Ova neobična ...