TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MIRA MARKOVIC U HAGU

B92 - 18.08.2001

Zena i unuk Slobodana Milosevica posetili su u subotu bivseg jugoslovenskog predsednika u pritvoru suda za ratne zlocine u Hagu da bi zajedno proslavili njegov sezdeseti rodjendan, javlja Rojters. Ovo je drugi put da Mirjana Markovic, koju na Zapadu nazivaju "srpska Ledi Magbet" zbog jakog uticaja ...

OKRUZNI SUD HAGA 23. AVGUSTA O MILOSEVICEVOJ ZALBI

B92 - 17.08.2001

Holandsko pravosudje ce sledece nedelje razmotriti zahtev advokata bivseg predsednika SRJ Slobodana Milosevica za njegovo pustanje iz pritvora UN u Seveningenu, saopstila je holandska vlada, javlja Beta. Portparol holandskog Ministarstva pravde rekao je da je rociste zakazano za cetvrtak, 23.

MIRA MARKOVIC DOBILA HOLANDSKU VIZU

B92 - 17.08.2001

Mira Markovic dobila je holandsku vizu na osnovu koje ce moci da poseti supruga u pritvoru Haskog tribunala od 18. do 21. avgusta. Vize su dobili i snaja, unuk i dadilja, da bi obisli Milosevica. To ce biti druga poseta Miloseviceve supruge, a prva njegove snaje i unuka.

TEORIJSKI MILOSEVIC MOZE DA POZOVE ZA SVEDOKA KLINTONA

B92 - 17.08.2001

Niko Varkevaser, koordinator Medjunarodnog komiteta za odbranu Slobodana Milosevica, u kome su adokati, akademici i novinari, kaze da ce bivsi jugolovenski predsednik napraviti politicko sudjenje i da namerava da izvede NATO pred sud", prenosi Srna.

Did Marko Milosevic apply for Australian visa?

Blic - 16.08.2001

Belgrade, Vienna-Yesterday, the Australian Embassy in Belgrade neither confirmed nor denied information that Slobodan Milosevic's son Marko Milosevic had applied for Australian visa. 'Blic' reporter was told that the Embassy could not reveal such information and that it guaranteed privacy to every ...

DACIC: NIKAD NISAM VIDEO MARKA MILOSEVICA

B92 - 16.08.2001

Marko Milosevic, sin bivseg jugoslovenskog predsednika, podneo je zahtev za useljenje u Australiju, zatrazivsi pomoc medjunarodne organizacije za ljudska prava "Amnesti internesenel", ali je odbijen sa obrazlozenjem da dolazi iz SRJ "koja nije bila u ratu", nezvanicno saznaju frankfurtske "Vesti".

MILOSEVICEVA ZALBA HASKIM SUDIJAMA

B92 - 16.08.2001

U pismu koje je uputio sudijama Ricardu Meju, Patriku Robinsonu i Mohamedu el Habib Fasi Fihriju, i u koje je Sense imala uvid, bivsi jugoslovenski predsednik Slododan Milosevic izmedju ostalog se zali da Sekretarijat Suda vec 26 dana nije udovoljio njegovom zahtevu za konsultacije, uz garantovanje ...

HOLANDSKI SUD O ZAHTEVU ZA OSLOBADJANJE MILOSEVICA

B92 - 16.08.2001

Lokalni holandski sud razmatrace iduce nedelje zahtev zastupnika bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica da on bude pusten iz pritvora Haskog tribunala, saopstila je u cetvrtak holandska vlada. Kako javlja Rojters, portparol holandskog Ministarstva pravosudja izjavio je da ce zahtev ...

MIRA MARKOVIC ZATRAZILA NOVU VIZU

B92 - 15.08.2001

Supruga bivseg predsednika SR Jugoslavije /SRJ/ Slobodana Milosevica Mira Markovic zatrazila je novu vizu, kako bi ponovo posetila svog supruga, koji se nalazi u zatvoru Haskog tribunala, navodi "Free Serbia", pozivajuci se na Bi-Bi-Si.

MARKO MILOSEVIC KAO ISELJENIK U AUSTRALIJI?

B92 - 15.08.2001

Milosevicev sun Marko podnio je zahtjev za useljenje u Australiju, zatrazivsi pomoc medjunarodne organizacije za ljudska prava "Amnesti internesenel", ali je odbijen sa obrazlozenjem da dolazi iz SRJ "koja nije bila u ratu", nezvanicno saznaju frankfurtske "Vesti".

MIRA MARKOVIC TRAZI STAN U HAGU

B92 - 14.08.2001

Mira Markovic, supruga bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica, u petak ce ponovo otputovati u Hag, saznaje list "Danas" iz pouzdanih izvora. Milosevica ce, zajedno s Mirom Markovic, u Seveningenu posetiti i Milica Gajic, supruga Marka Milosevica, sa sinom Markom.

MILOSEVIC POZVAO SOCIJALISTE DA SE UJEDINE

B92 - 14.08.2001

Bivsi predsednik SRJ Slobodan Milosevic uputio je poziv pristalicama Socijalisticke partije Srbije da se "ujedine protiv reformistickog bloka u stranci", javlja Rojters. Milosevic je preko nekoliko visokih funkcionera Socijalisticke partije Srbije, koji su ga posetili u zatvoru Haskog tribunala, ...

NEKOLIKO FUNKCIONERA SPS OTISLO U HAG

B92 - 13.08.2001

Pet funkcionera Socijalisticke partije Srbije stiglo je u Hag, gde ce u utorak posetiti predsednika stranke Slobodana Milosevica koji se nalazi u pritvorskoj jedinici Haskog tribunala, potvrdjeno je Radiju B92 u vrhu te stranke.