TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dobri jezičari, još bolji slikari (24)

Blic - 23.02.2008

POŽAREVAC - Nikada do sada u požarevačkoj gimnaziji nijedno odeljenje društveno-jezičkog smera nije uspelo da ponese epitet najboljeg. To su uvek bivala odeljenja prirodno-matematičkog smera, a evo sada je najbolje upravo IV/1 - kaže direktor ove škole Zoran Gligorijević.

Razred najboljih fudbalerki (23)

Blic - 22.02.2008

BRUS - Oni su primerni učenici, dobri ljudi, izvanredni sportisti i humanisti. Svi prosvetni radnici ove škole o odeljenju II/1 bruske gimnazije govore u hvalospevima. Presrećna sam zbog činjenice što sam tom odeljenju baš ja razredni starešina i što je to moje prvo starešinstvo u tidesetogodišnjem ...

Perjanice generacije (21)

Blic - 20.02.2008

PROKUPLJE - Otkako su krenuli u srednju školu, učenici IV/2 Gimnazije društveno-jezičkog smera nose perjanicu najboljeg odeljenja u školi. Od 29 učenika, 11 ne zna za ocenu manju od petice, desetoro konstantno postiže odličan uspeh, a na kraju trećeg razreda prosek ocena bio im je 4,56.

Elektrotehničari, a u duši pesnici (20)

Blic - 19.02.2008

VALJEVO - Najbolje odeljenje u Teničkoj školi u Valjevu je IV/4. Smer elektrotehničari računara osim evidentnog školskog uspeha krasi i svestranost, ambicija da budu „neko i nešto“, dobro vaspitanje, ali i lepota. Iako se školuju za posao u savremenoj tehnologiji, polovina njih su u duši pesnici.