TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MUP CRNE GORE NIJE NADLEZAN ZA KONTROLU GRANICE

B92 - 29.07.2000

Komanda Ratne mornarice Vojske Jugoslavije saopstila je u subotu da Ministarstvo unutrasnjih poslova Crne Gore nema nikakve nadleznosti da vrsi kontrolu prelaska drzavne granice na moru, javlja Tanjug, a prenosi Srna. Povodom saopstenja MUP-a Crne Gore, u kome se tvrdi da je crnogorska policija 26.

MUP CRNE GORE DEMANTUJE NAVODE KOMANDE RM

B92 - 28.07.2000

Ministarstvo unutrasnjih poslova Crne Gore demantovalo u petak je navode Komande Ratne mornarice Vojske Jugoslavije da su pripadnici policije 26. jula ucestvovali u navodno nezakonitim radnjama i da su ometali pripadnike RM u vrsenju njihovih duznosti.

POKRENUT KRIVICNI POSTUPAK NAKON INCIDENTA SA GLISEROM

B92 - 27.07.2000

Komanda Ratne mornarice Vojske Jugoslavije saopstila je da je pokrenut krivicni postupak protiv clanova crnogorskog policijskog glisera koji je, kako je navedeno u saopstenju, pokusao u sredu da omete ratni brod mornarice u obezbedjivanju drzavne granice na moru, javlja Beta.

VJ:ZA INCIDENT KRIVA CRNOGORSKA POLICIJA

B92 - 25.07.2000

Vojska Jugoslavije potvrdila je da se u subotu na Skadarskom jezeru dogodio incident u komeje otvorila vatru na gliser crnogorske policije, ali je za taj dogadjaj okrivila policiju Crne Gore, tvrdeci da gliser "nije imao oznake, niti istaknutu zastavu SR Jugoslavije".

"VIJESTI": VOJSKA PUCALA NA GLISER POLICIJE

B92 - 24.07.2000

Posada vojnog patrolnog camca na Skadarskom jezeru ispalila je u subotu vise hitaca na policijski gliser, koji se nalazio na redovnom obilasku jezera, pisu "Vijesti" u ponedeljak, a prenosi Beta. List navodi da su na policijski gliser, koji se nalazio udaljen oko kilometar i po od granice sa ...