TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Živković spreman na povratak

B92 - 15.05.2005

Niš -- Nekadašnji zamenik predsednika DS-a i bivši premijer Zoran Živković rekao je da bi bio spreman da se aktivno uključi u rad stranke "Već godinu dana niko iz vrha stranke nije kontaktirao sa mnom tim povodom. To što je Gavrilović rekao jeste novi stav rukovodstva DS.

Plan za novu vladu

Blic - 13.05.2005

Iako lideri Demokratske stranke i Demokratske stranke Srbije Boris Tadić i Vojislav Koštunica uporno negiraju da vode bilo kakve razgovore o ulasku demokrata u Vladu Srbije, kako 'Blic' saznaje, stvari stoje sasvim drugačije.

DS bi ušao u novu vladu

Blic - 12.05.2005

Potpredsednik DS Slobodan Gavrilović rekao je za FoNet da bi ta stranka bila spremna da uđe u Vladu ukoliko bi premijer Srbije Vojislav Koštunica raspustio postojeću i formirao novu Vladu. 'Ukoliko bi ta nova vlada imala jasnu politiku i program prema pitanjima kakva su politička stabilnost, ...

Živković možda u GO DS

B92 - 11.05.2005

Beograd -- Potpredsednik Demokratske stranke Slobodan Gavrilović kaže da je u DS-u bilo priče o ulasku Zorana Živkovića u Glavni odbor DS-a. "Nisam ja s njim razgovarao, ali je u stranci razgovarano o tome. Želimo da okupimo sve ljude i u stranci i one van nje kako bi stranka bila što efikasnija.

DS hoće u Vladu - neće u Vladu...

B92 - 11.05.2005

Beograd -- Potpredsednik DS-a Slobodan Gavrilović izjavio je mogućnost za ulazak DS-a u vladu ipak postoji. Ova je izjava usledila dva dana pošto je Boris Tadić u Kažiprstu B92 kazao da nije realno da DS uđe u vladu pre novih izbora.