TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Predstavnici DHSS posetili Lazarevac i kopove na Tamnavi

B92 - 06.12.2003

Lazarevac -- Lider Demohrišćanske stranke Srbije Vladan Batić u subotu je u okviru predizborne kampanje posetio Lazarevac i površinske kopove na Tamnavi. Batić je novinarima rekao da "borba za ideale Petog oktobra, koju su započeli rudari Kolubare, treba da se nastavi, jer ideal pravde koji su tada ...

Tuča zbog desetke

Blic - 05.12.2003

Ispred zgrade Skupštine Srbije juče je izbila tuča između pristalica SPS i DHSS prilikom predaje izbornih lista tih stranaka za parlamentarne izbore. Tuča je prekinuta nakon nekoliko minuta, bez intervencije policije, a nije bilo povređenih.

Poslanički kandidati DHSS-a položili zakletvu na Oplencu

B92 - 05.12.2003

Oplenac -- Svih 250 poslaničkih kandidata Demohrišćanske stranke Srbije u petak su u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu zaklelo da će se dosledno boriti za samostalnu državu Srbiju. Time je DHSS i zvanično počela izbornu kampanju.

Tuča ispred srpskog parlamenta

B92 - 04.12.2003

Beograd -- Tuča koja je u četvrtak oko 13,00 izbila ispred Skupštine Srbije između pristalica Socijalističke partije Srbije i Demohrišćanske stranke Srbije prekinuta je nakon nekoliko minuta, bez interevencije policije koja je ubrzo stigla ne mesto događaja.

DHSS počinje kampanju za nezavisnost Srbije

B92 - 02.12.2003

Beograd -- Demohrišćanska stranka Srbije uz podršku partija nacionalnih manjina Rumuna, Vlaha i Bugara uskoro počinje predizbornu kampanju sa poznatom porukom da Srbija treba da bude nezavisna. Gostujući u "Kažiprstu" Radija B92, predsednik političkog saveta DHSS-a Milan St.