TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tadić i Čola popili kafu

B92 - 29.04.2012

Beograd -- Kandidat za predsednika Boris Tadić prošetao je obalom Save i popio kafu sa poznatim pevačem Zdravkom Čolićem. Novinarima je otkrio tajnu da radni dan često završava pevajući Čolićevu pesmu "Stanica Podlugovi".

Tadić prošetao sa Čolom pored Save i otkrio: Na kraju radnog dana pevam "Podlugove"

Blic - 29.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije liste "Izbor za bolji život - Boris Tadić" prošetao je danas obalom Save i popio kafu sa poznatim pevačem Zdravkom Čolićem, a novinarima je otkrio tajnu da radni dan često završava pevajući Čolićevu pesmu ...

Tadić: Ubedite neopredeljene sugrađane da izađu na izbore

S media - 29.04.2012

Tadić: Ubedite neopredeljene sugrađane da izađu na izbore -Moramo da pobedimo i pobedićemo uprkos svim nevernim Tomama i svima koji su nam postavljali prepreke, ali pod uslovom da pokažete energiju i ubedite sve koji su neopredeljeni, ...

Tadić: Pobedićemo, jer imamo ideju!

Vesti Online - 29.04.2012

Doskorašnji predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Višegradu da je uveren će Demokratska stranka, na čem je čelu, pobediti na predstojećim izborima. jer ima ideju za razliku od političkih protivnika.

Tadić zove neopredeljene na birališta

Novi Magazin - 29.04.2012

Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić pozvao je u nedelju građane Srbije da do 6. maja ubede svoje neopredeljene sugrađane da izađu na izbore ali da ne daju svoj glas onima koji su proteklih godina pretili ...

O čemu razgovaraju Tadić i Čola uz kafu? (VIDEO)

S media - 29.04.2012

O čemu razgovaraju Tadić i Čola uz kafu? (VIDEO) Lider DS-a Boris Tadić i poznati pevač Zdravko Čolić uživali su na obali Save uz kafu. Tadić je novinarima otkrio tajnu da radni dan često završava pevajući Čolićevu pesmu "Stanica ...

Tadić na kafi sa Čolom

Mondo - 29.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije liste "Izbor za bolji život - Boris Tadić" popio je kafu sa poznatim pevačem Zdravkom Čolićem. Novinarima je otkrio tajnu da radni dan često završava pevajući Čolićevu pesmu "Stanica Podlugovi".

Tadić kod Ivana Ivanovića: Nikada nisam pio, pušio i navijao za Zvezdu

24sata - 28.04.2012

Bivši predsednik Srbije, Boris Tadić, u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, pričao je o tome kakav je osećaj biti predsednik, šta mu poznavanje ljudske psihologije govori o političarima, ali se i požalio da više nema ko da mu pravi ...

Tadić na otvaranju Bajrakli džamije

B92 - 28.04.2012

Beograd -- Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić prisustvovaće u četvrtak, 3. maja, svečanom otvaranju obnovljene Bajrakli džamije. Jedina aktivna beogradska džamija, sagrađena u 16.

"Za 5 godina završetak pregovora"

B92 - 28.04.2012

Raška -- Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izrazio je u Raškoj uverenje da Srbija za pet godina može da završi pregovore sa EU.

Tadić najavio dalju borbu protiv organizovanog kriminala

Blic - 28.04.2012

Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić najavio je večeras u Prijepolju da namerava da učini dalji napor u borbi protiv organizovanog kriminala narednih godina.

Tadić:Nastaviću borbu sa kriminalom

B92 - 28.04.2012

Prijepolje -- Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić kaže da namerava da učini dalji napor u borbi protiv organizovanog kriminala narednih godina.

Provera imovine svih naših političara

Press - 28.04.2012

Apel Borisa Tadića, kandidata za predsednika koalicije „Izbor za bolji život", da se proveri imovina svih učesnika predstojećih izbora podržala je Agencija za borbu protiv korupcije, izjavila je za Press nedelje Zorana Marković, direktorka ...

Stanković izbio na treće mesto!

ALO - 28.04.2012

Predsednički kandidat koalicije „Izbor za bolji život“ Boris Tadić vodi ispred kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića za jedan procenat, pokazalo je istraživanje Međunarodnog republikanskog instituta (IRI).

Džej poklonio Tadiću dres!

ALO - 28.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije Boris Tadić gostovao je u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ gde ga je sačekalo prijatno iznenađe. Naime, Tadić je na poklon od pevača Džeja Ramadanovskog dobio na poklon dres na kome piše „Boris Tadić ...

"Majka mi je poželela da izgubim na izborima"

Vesti Online - 28.04.2012

Predsedniik Demokratske stranke i kandidat za predsednika republike Boris Tadić gostovao je u specijalnoj emisiji "Informativno veče sa Ivanom Ivanovićem" gde je ispričao ko ga je izdao, na šta je ponosan, šta misli o političkim ...

Jedite govna

E-Novine - 28.04.2012

Zbog teksta „Tadić, talk show zvezda“ gde smo pomenuli da TV Prva i Boris Tadić krše pravila RRA jer bivši predsednik gostuje kod svog velikog prijatelja Ivana Ivanovića (najstrože je zabranjeno da se političari pojavljuju u zabavnim ...

Tadić za "unakrsnu analizu" imovine i plata političara (VIDEO)

S media - 28.04.2012

Tadić za "unakrsnu analizu" imovine i plata političara (VIDEO) Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić je najavio da će borba protiv korupcije biti jedan od prioriteta u narednom periodu i zatražio da se napravi unakrsno ...

Za pet godina možemo da završimo pregovore sa EU

Novi Magazin - 28.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izrazio je danas u Raškoj uverenje da Srbija za pet godina može da završi pregovore sa EU.

Tadić:Za pet godina moguć završetak pregovora

Mondo - 28.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izrazio je danas u Raškoj uverenje da Srbija za pet godina može da završi pregovore sa EU.

Tadić: I rođena majka mi je poželela da izgubim na izborima (VIDEO)

S media - 28.04.2012

Tadić: I rođena majka mi je poželela da izgubim na izborima (VIDEO) Kandidat za predsednika Srbije Boris Tadić gostovao je u specijalnoj emisiji "Informativno veče sa Ivanom Ivanovićem" gde je ispričao kako je biti predsednik zemlje, ko ga ...

Svi učesnici izbora da objave imovinu

Beta - 28.04.2012

Tweet PRIJEPOLJE, 28. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić predložio je danas na izbornom skupu u Prijepolju da svi učesnici izbora, zakazanih za 6. maja, kažu gradjanima šta imaju od imovine.

Tadić: Svi učesnici izbora da objave imovinu

Vesti Online - 28.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić predložio je na izbornom skupu u Prijepolju da svi učesnici izbora, zakazanih za 6. maja, kažu građanima šta imaju od imovine. rekao je Tadić.

Tadić: Čeka nas veliki posao

B92 - 27.04.2012

Beograd -- Kandidat koalicije "Izbor za bolji život" za predsednika Boris Tadić kaže da ima nameru da kao predsednik što pre formira tim za pregovore za članstvo u EU.

Istraživanje IRI: Tadić u prednosti nad Nikolićem

Blic - 27.04.2012

Beograd - Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić vodi ispred kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića za jedan procenat, pokazalo je istraživanje Medjunarodnog republikanskog instituta (IRI).

Tadić i Đilas obišli obilaznicu

B92 - 27.04.2012

Beograd -- Predsednički kandidat DS Boris Tadić i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda obišli su radove kod Straževice, na obilaznici oko Beograda.

Tadić: Politikom razvoja zemlje podsticati natalitet

Blic - 27.04.2012

Niš - Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da je u Srbiji potrebno podizati natalitet svim mogućim sredstvima, nekada inventivnim akcijama gradske uprave, ali i raznim merama pomoći ...

Tadić: Ispitati imovinu političara

B92 - 27.04.2012

Niš -- Predsednički kandidat DS Boris Tadić pozvao je sve institucije da urade unakrsno istraživanje imovine svakog političara, a da krenu od njega.

Tadić traži ispitivanje imovine političara, prvo njegove

Blic - 27.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić pozvao je večeras u Nišu sve institucije da urade unakrsno istraživanje imovine svakog političara, a da krenu od njega.

Agencija IRI: Tadić jači od Nikolića, Stanković treći

Press - 27.04.2012

Drugi krug - U odnosu na prethodno merenje, lideru DS-a rejting porastao za 2,5 odsto, dok je podrška šefu naprednjaka pala za dva odsto Kandidat koalicije „Izbor za bolji život" pretekao glavnog konkurenta Tomislava Nikolića ....

Prioritet borba protiv korupcije i stabilnost

Beta - 27.04.2012

Tweet BEOGRAD, 27. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić izjavio je da će mu ako pobedi na izborima 6.

Tadić: Najvažniji borba protiv korupcije i stabilnost

EMG - 27.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić izjavio da će mu, ako pobedi na izborima, najvažniji biti borba protiv korupcije, nastavak gradnje infrastrukture i očuvanje makroekonomske stabilnosti.

Tadić: Odmah ću formirati tim za EU

Mondo - 27.04.2012

Srbije Boris Tadić izjavio je da ima nameru da kao predsednik Republike i predsednik DS, za koju veruje da će imati dominantnu ulogu u sledećoj vladi, što pre formira tim za pregovore za članstvo u EU.

Tadić u prednosti nad Nikolićem

Beta - 27.04.2012

Tweet BEOGRAD, 27. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić vodi ispred kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića za jedan procenat, pokazalo je istraživanje Medjunarodnog ...

Istraživanje: Tadić, Nikolić pa Stanković

Mondo - 27.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić vodi ispred kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića za jedan procenat, a na trećem mestu je dr Zoran Stanković.

Tadić u prednosti nad Nikolićem

Novi Magazin - 27.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić vodi ispred kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića za jedan procenat, pokazalo je istraživanje Međunarodnog republikanskog instituta (IRI).

IRI: Tadić u prednosti nad Nikolićem

EMG - 27.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić vodi ispred kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića za jedan procenat, pokazalo istraživanje Međunarodnog republikanskog instituta.

Boris Tadić kod Ivana Ivanovića

Mondo - 27.04.2012

Predsedniik Demokratske stranke i kandidat za predsednika republike Boris Tadić gostovao je u specijalnoj emisiji "Informativno veče sa Ivanom Ivanovićem" gde je ispričao ko ga je izdao, na šta je ponosan, šta misli o političkim ...

Tadić i Đilas obišli obilaznicu (VIDEO)

S media - 27.04.2012

Tadić i Đilas obišli obilaznicu (VIDEO) Predsednički kandidat DS Boris Tadić i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda obišli su radove kod Straževice, na obilaznici oko Beograda.

Obilaznica oko Beograda srce transporta u Srbiji

Glas javnosti - 27.04.2012

BEOGRAD - Predsednički kandidat Demokatske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je danas da je obilaznica oko Beograda "srce transportnog sistema" u Srbiji.

Tadićev predsednički plan u pet tačaka

Novi Magazin - 27.04.2012

Predsednički kandidat Boris Tadić izjavio je danas su integracije u EU instrument za ostvarivanje strateških ciljeva Srbije među kojima je pomenuo reforme društva, otvaranje novih radnih mesta i privlačenje investicija, uspostavljanje ...

Boris Tadić na otvaranju Bajrakli džamije 3. maja

Danas - 27.04.2012

Beograd - Boris Tadić, predsednički kandidat liste „Izbor za bolji život“, trebalo bi poslednjeg dana izborne kampanje, u četvrtak, 3. maja, da prisustvuje svečanom otvaranju obnovljene Bajrakli džamije u Beogradu, potvrđeno je Danasu u ...

IRI: Tadić beži Nikoliću za 1%

Vesti Online - 27.04.2012

Predsednički kandidat koalicije Izbor za bolji život Boris Tadić vodi ispred kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića za jedan procenat, pokazalo je istraživanje Međunarodnog republikanskog instituta (IRI).

Tadić: Izbori 6. maja odlučuju o srpskoj sudbini (VIDEO)

S media - 27.04.2012

Tadić: Izbori 6. maja odlučuju o srpskoj sudbini (VIDEO) Predsednički kandidat Boris Tadić je rekao da je vlast, koja je pobedila na prošlim izborima, radila da Srbija bude bolja, prosperitetnija, sa većim kredibilitetom i šansama.

Proveriti imovinu političara

Novi Magazin - 27.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić pozvao je večeras u Nišu sve institucije da urade unakrsno istraživanje imovine svakog političara, a da krenu od njega.

Tadić pokazao Holanđanima kako je nekada igrao Džajić VIDEO

S media - 27.04.2012

Tadić pokazao Holanđanima kako je nekada igrao Džajić VIDEO Fudbaleri holandskog Groningena ne mogu da budu prezadovoljni sezonom koja je na izmaku.

Obilaznica oko Beograda srce transporta

Nadlanu - 27.04.2012

BEOGRAD, 27. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat Demokatske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je u petak da je obilaznica oko Beograda "srce transportnog sistema" u Srbiji.

Tadić: Proveriti imovinu političara

B92 - 26.04.2012

Zaječar -- Predsednički kandidat Boris Tadić ponovio poziv nadležnim organima da sprovedu proveru imovine predsedničkih i drugih kandidata na izborima i da počnu od njega.

Tadić najavio proširenje aktivnosti Benetona u Srbiji

Blic - 26.04.2012

Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić izjavio je da ta lista i on sam, za razliku od konkurenata, kampanju koriste za privlačenje novih investitora i najavio da će narednih dana Srbiju posetiti predsednik ...

Tadić:Jednom za svagda raščistiti pitanje imovine političara

Blic - 26.04.2012

Predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić ponovio je danas poziv nadležnim organima da sprovedu sveobuhvatnu proveru imovine predsedničkih i drugih kandidata na izborima, i da taj proces započnu od njega.

"Oborili smo kriminal na kolena"

B92 - 26.04.2012

Bor, Majdanpek -- Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić rekao je da konkuriše za dužnost predsednika države, a ne za "vladara života i smrti".

Tadić:Pobedili smo kriminal, i korupciju ćemo

Mondo - 26.04.2012

Borba sa korupcijom je izuzetno važan uslov da Srbija postane članica EU i pre 2020. godine, rekao je predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić u Boljevcu.

Tadić: Kriminal je na kolenima (VIDEO)

S media - 26.04.2012

Tadić: Kriminal je na kolenima (VIDEO) Srbija je uspela da obori kriminal na kolena, rekao predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić dodavši da će isto tako uspeti da se izbori i s korupcijom.

"Ne obećavam kule i gradove"

Vesti Online - 26.04.2012

Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić izjavio je danas u Zaječaru da je siguran da po završetku globalne ekonomske krize Srbija može doživeti veliko ubrzanje i veliki rast zaposlenosti.

Tadić: Nisam vladar života i smrti

Novi Magazin - 26.04.2012

Tanjug Lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da na predstojećim izborima konkuriše za dužnost predsednika države, a ne za vladara života i smrti. "Ne konkurišem za vladara života i smrti.

Tadić: Ne igrajte se budućnošću Srbije

Mondo - 26.04.2012

Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić izjavio je danas da konkuriše za dužnost predsednika države, a ne za "vladara života i smrti".

Tadić: Rast izvoza preko automobila

B92 - 25.04.2012

Beograd -- Kandidat DS Boris Tadić kaže da će rast izvoza Srbije biti zasnovan na automobilskoj industriji kada automobili iz Kragujevca krenu na nemačko tržište.

Tadić: Ruske investicije dobrodošle

B92 - 25.04.2012

Pančevo -- Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić poručio je danas da su ruske investicije više nego dobrodošle u Srbiju. On je dodao da su ruske kopanije koje već posluju na ovom tržištu dokazale da su u menadžerskom i ...

Tadić: Najveća demokratija u istoriji srpskog društva

Blic - 25.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke (DS) Boris Tadić ocenio je danas da u Srbiji vlada najveći stepen demokratije i slobode u istoriji društva. "Nekada je u kampanji bilo glasnih poruka, prostakluka, pretnji, nasilja i podlosti.

Nije Kosovo srce Srbije već građani

B92 - 25.04.2012

Šabac -- Predsednički kandidat DS Boris Tadić rekao je da "ne misli da je Kosovo srce Srbije, već je to njeno stanovništvo". "Svaki građanin je srce Srbije jer obezbeđuje budućnost zemlje Ne dam da nas gaze na Kosovu, da se ugrožava naš ...

"Kohabitacija ne dolazi u obzir"

B92 - 25.04.2012

Beograd -- Lider DS Boris Tadić ocenio je da bi bila štetno da posle izbora predsednik Srbije bude iz jedne, a vlada iz druge politicke opcije. Kandidat za predsednika koalicije okupljene oko DS je za Radio-televiziju Srbije kazao da je ...

Tadić: Rast izvoza kad prvi automobili krenu u Nemačku

EMG - 25.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio da će rast izvoza Srbije biti zasnovan na automobilskoj industriji kad u drugoj polovini godine prvi automobili iz Kragujevca krenu i na nemačko tržište.

Tadić: Rast izvoza kada prvi automobili krenu u Nemačku

S media - 25.04.2012

Tadić: Rast izvoza kada prvi automobili krenu u Nemačku Nacionalni štand Srbije ovog proleća je smešten u jednoj od centralnih hala, a ono što sam video ispunilo me je optimizmom i uverenjem da je Srbija na pravom putu, kaže predsednički ...

Tadić: Rast izvoza preko automobila

Vesti Online - 25.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio je da će rast izvoza Srbije biti zasnovan na automobilskoj industriji kada u drugoj polovini ove godine prvi automobili iz Kragujevca krenu i na nemačko tržište.

Članstvo u EU doprinosi ostvarenju interesa Srbija

Beta - 25.04.2012

Tweet BEOGRAD, 25. aprila 2012. (Beta) - Pozicija Srbije u strateškom smislu neće se izmeniti u narednih pet godina, a potom, sa članstvom u Evropskoj uniji, zemlja će imati više sredstava da brani svoje interese na medjunarodnom planu, ...

Tadić: Proveru imovine počnimo od mene

Mondo - 25.04.2012

Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić poručio je sa jučerašnjeg predizbornog skupa u Ubu da neće dozvoliti bilo kom političaru da dovodi u pitanje njegovo i poštenje stranke na čijem je čelu.

Tadić: Branićemo interese članstvom u EU

Novi Magazin - 25.04.2012

Članstvom u Evropskoj uniji Srbija će imati više sredstava da brani svoje interese na međunarodnom planu, izjavio je danas u Beogradu kandidat Demokratske stranke (DS) za predsednika Srbije Boris Tadić.

Tadić: Svi investitori su čuli za Srbiju

Mondo - 25.04.2012

Predsednički kandidat DS Boris Tadić poručio u Pančevu da su ruske investicije više nego dobrodošle u Srbiju. On je u Šapcu rekao da je moguće za pet godina završiti pregovore sa EU, uspostaviti rešenje za Kosovo i obezbediti ulaganja u ...

Tadić: Ruske investicije dobrodošle (VIDEO)

S media - 25.04.2012

Tadić: Ruske investicije dobrodošle (VIDEO) Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić istakao je značaj ruskih investicija i dodao da ruske kompanije koje već posluju na ovom tržištu dokazale da su u menadžerskom i tehnološkom ...

Tadić zadovoljan nivoom demokratije u Srbiji

Novi Magazin - 25.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio je u sredu da u Srbiji vlada najveći stepen demokratije i slobode u istoriji društva. "Nekada je u kampanji bilo glasnih poruka, prostakluka, pretnji, nasilja i podlosti.

Kohabitacija ne dolazi u obzir

Novi Magazin - 25.04.2012

Kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije i nosilac izborne liste Izbor za bolji život Boris Tadić ocenio je u sredu da bi bilo štetno da posle izbora predsednik Srbije bude iz jedne, a vlada iz druge političke opcije.

Tadić: Kohabitacija posle izbora ne dolazi u obzir

S media - 25.04.2012

Tadić: Kohabitacija posle izbora ne dolazi u obzir Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić smatra da bi bilo štetno da predsednik Srbije bude iz jedne, a vlada iz druge politicke opcije.

Tadić: Podržati put sigurnosti

Novosti - 25.04.2012

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić o nastavku integracija i ulaganjima: Plan od pet tačaka za koji tražimo podršku konkretan je i ne donosi obećanja koja liče na bajke" DUBOKO verujemo u ideju evropske Srbije, jer je članstvo u EU ...

Tadić: Ne mogu opet da kohabitiram

Vesti Online - 25.04.2012

Kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije i nosilac izborne liste Izbor za bolji život Boris Tadić ocenio je danas da bi bila štetno da posle izbora predsednik Srbije bude iz jedne, a vlada iz druge politicke opcije.

Rast izvoza kada prvi automobili krenu u Nemačku

Nadlanu - 25.04.2012

BEOGRAD, 25. aprila 2012. (Beta) - Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić ocenio je da će rast izvoza Srbije biti zasnovan na automobilskoj industriji kada u drugoj polovini ove godine prvi automobili iz Kragujevca krenu i ...

Tadić: Borba protiv korupcije prioritet

RTS - 24.04.2012

Ulaganje u infrastrukturu promeniće izgled Srbije, rekao predsednički kandidat Boris Tadić. U novom mandatu posebno ću usmeriti pažnju na borbu protiv korupcije i zato tražim poverenje za novi mandat, istakao Tadić.

Tadić obilazi Ljig, Mionicu, Ub

B92 - 24.04.2012

Mionica -- Predsednički kandidat DS Boris Tadić ocenio, tokom posete Istraživačkoj stanici Petnica, da je ulaganje u obrazovanje i nauku jedna od ključnih stvari. Tadić je obišao gradilište novih objekata Istraživačke stanice.

Tadić: Energično protiv korupcije

B92 - 24.04.2012

Ljig -- Predsednički kandidat Boris Tadić je poručio i da će njegova pažnja u novom mandatu biti posebno usmerena na borbu protiv korupcije. Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić poručio je građanima Ljiga da ...

Još jedan plan Borisa Tadića

E-Novine - 24.04.2012

Nakon tajnog plana u četiri tačke za rešenje kosovske krize, već zaboravljenog plana Srbija 2020, plana za izlazak iz krize, plana za članstvo u EU do 2014.

Tadić: Kriminal smo bacili na kolena, korupcija sledeća (VIDEO)

S media - 24.04.2012

Tadić: Kriminal smo bacili na kolena, korupcija sledeća (VIDEO) Borba protiv korupcije biće nastavljena u novom mandatu, najavi je Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić.

Tadić: Protiv korupcije više nego svi

Mondo - 24.04.2012

Okupljenim građanima u Ljigu Boris Tadić je poručio da će njegova pažnja u novom mandatu biti posebno usmerena na borbu protiv korupcije. Predsednički kandidat koalicije "uzbor za bolji život" Boris Tadić poručio je danas građanima Ljiga ...

Tadić: Srbija ne sme da stane

Vesti Online - 24.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić rekao je danas na predizbornom skupu u Valjevu da Srbija ne sme da stane na putu evro-integracije ni u vreme predizborne kampanje.

Tadić: Srbija ne sme da stane

Novi Magazin - 24.04.2012

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić rekao je danas na predizbornom skupu u Valjevu da Srbija ne sme da stane na putu evro-integracije ni u vreme predizborne kampanje.

Šanse za investicije veće nego ikad

B92 - 23.04.2012

Hanover -- Kandidat za predsednika Srbije i lider DS Boris Tadić kaže da je interesovanje investitora iz Nemačke za ulaganja u Srbiju "veće nego ikada".

Tadić: Interesovanje nemačkih kompanija za ulaganja u Srbiju veće nego ikada

Blic - 23.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas, posle obilaska Međunarodnog sajma tehnologije u Hanoveru i razgovora sa nemačkim izlagačima, da je interesovanje investitora iz Nemačke za ulaganja u ...

Tadićev plan u pet tačaka: U EU za pet godina

Blic - 23.04.2012

Kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije Boris Tadić izneo je predsednički plan u pet tačaka čiji je osnovni cilj stvaranje ekonomski razvijene Srbije koja će u roku od pet godina završiti pregovore o članstvu u EU.

Tadić posetio štand Srbije u Hanoveru

RTS - 23.04.2012

Interesovanje investitora iz Nemačke za ulaganja u Srbiji veće nego ikada do sada, istakao Boris Tadić prilikom obilaska srpskog štanda na Međunarodnom sajmu tehnike i tehnologije u Hanoveru.

Tadić se sreo sa Merkelovom

Danas - 23.04.2012

Hanover, Beograd - Kandidat Demokratske stranke za predsednika Srbije Boris Tadić sinoć se, na otvaranju Sajma tehnologije i tehnike u Hanoveru susreo sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Pobedio Tadić!

Vesti Online - 23.04.2012

U prošlonedeljnom izboru za naveći biser predizborne kampanje bila je jaka konkurencija. Ipak, čitaoci portala "Vesti-online" odlučili su da pobednik bude Boris Tadić koji je "priznao" da je on zaslužan za dovođenje investitora u Srbiju, ...

Tadić: Nikad veće interesovanje investitora za Srbiju

Novi Magazin - 23.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas, posle obilaska Međunarodnog sajma tehnologije u Hanoveru, da je interesovanje investitora iz Nemačke za ulaganja u Srbiju veće nego ikada.

Dvanaest godina, pametnom dosta

E-Novine - 23.04.2012

Bivši predsednik Boris Tadić izjavio je da je ovo sasvim sigurno poslednji, treći predsednički mandat za koji će se kandidovati, jer “njegova kandidatura za četvrti predsednički mandat ne bi bila dobra za proces izgrađene demokratske ...

Tadić: Nikad veće interesovanje Nemaca

Mondo - 23.04.2012

Kandidat za predsednika Srbije i lider DS Boris Tadić izjavio je danas, posle obilaska Međunarodnog sajma tehnologije u Hanoveru i razgovora sa nemačkim izlagačima, da je interesovanje investitora iz Nemačke za ulaganja u Srbiju "veće nego ...