TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Terzić: Nije loše ni osmo mesto

Blic - 14.11.2010

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je posle poraza od Nemačke (3:1) u meču za sedmo mesto na SP da ni osma pozicija, govoreći o završnici turnira, nije tako loša.

Terzić: "Osmo mesto nije neuspeh"

B92 - 14.11.2010

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da osvajanje osmog mesta na Svetskom prvenstvu nije neuspeh. Terzić je dodao da bi turnir u Japanu mladim igračima trebalo da posluži kao iskustvo za naredna velika takmičenja.

Terzić: Ovo nije neuspeh

RTS - 14.11.2010

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da osvajanje osmog mesta na Svetskom prvenstvu nije neuspeh, ali da bi turnir u Japanu mladim igračima trebalo da posluži kao iskustvo za naredna velika takmičenja.

Terzić: osmo mesto na svetu nije neuspeh

Kurir - 14.11.2010

BEOGRAD- Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić kaže da osvajanje osmog mesta na Svetskom prvenstvu nije neuspeh, ali da bi turnir u Japanu mladim igračicama trebalo da posluži kao iskustvo za naredna velika takmičenja.

Batić: Terzić u ponedeljak izlazi iz zatvora

Kurir - 14.11.2010

BEOGRAD - Advokat Vladan Batić, koji brani bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića, očekuje da će njegovom klijentu biti omogućeno da se brani sa slobode.

Terzić nudi 200.000 evra za slobodu!

ALO - 14.11.2010

Advokati Zvezdana Terzića (44), bivšeg predsednik Fudbalskog saveza Srbije, osumnjičenog da je prisvojio novac od prodaje trojice igrača OFK Beograda, ponudili su jemstvo od 200.000 evra, kako bi se on branio sa slobode.

Batić: Tužilaštvo bez dokaza

S media - 14.11.2010

Vladan Batić, advokat odbrane Zvezdana Terzića, bivšeg predsednika FS Srbije i čelnika OFK Beograda, kaže da tužilaštvo u ovom slučaju nema egzaktne dokaze, već se bavi pretpostavkama.

Terzić se brani sa slobode?!

Mondo - 14.11.2010

Advokat Zvezdana Terzićića Vladan Batić očekuje da će se bivši predsednik FSS braniti sa slobode. Moguće puštanje iz Centralnog zatvora već u ponedeljak. Zvezdan Terzić opet je uzburkao javnost u Srbiji.

Terzić: Nije neuspeh

Mondo - 14.11.2010

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da osvajanje osmog mesta na Svetskom prvenstvu nije neuspeh, ali da bi turnir u Japanu mladim igračima trebalo da posluži kao iskustvo za naredna velika takmičenja.

Terzić u ponedeljak izlazi iz zatvora?

Vesti Online - 14.11.2010

Advokat Vladan Batić, koji brani bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića, očekuje da će njegovom klijentu biti omogućeno da se brani sa slobode.

Povratak sa "službenog puta"

Danas - 14.11.2010

Službeni put, kako je Zvezdan Terzić u januaru 2008. godine nazvao svoje bekstvo iz zemlje, trajao je tačno 34 meseca. Gde je sve bivši predsednik FSS i OFK Beograda putovao i kod koga je odsedao policija navodno ima nameru da istraži, a ...

Terzić: Nije loše, moglo je bolje!

Vesti Online - 14.11.2010

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da osvajanje osmog mesta na Svetskom prvenstvu u Japanu nije neuspeh imajući u vidu koliko je u timu bilo mladih igračica kojima je ovo bilo prvo veliko takmičenje.

Zvezdan Terzić, skijaš

Blic - 13.11.2010

Zvezdan Terzić se vratio sa službenog puta u - policiju. Neočekivano, baš kao što je pre 34 meseca i otišao. Svoje odsustvo u prvo vreme predstavljao je kao „privremeno studijsko usavršavanje u Americi“, odnosno „lečenje od povrede ...

TERZA pre predaje šetao po Beogradu

ALO - 13.11.2010

Zvezdan Terzić (44), bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, optužen da je sa saradnicima uzeo oko četiri miliona evra od transfera fudbalera OFK Beograd u inostrane klubove, poslednjih šest meseci krio se u okolini Beograda, saznaje ...

Terzićeva odbrana traži ukidanje pritvora

Glas javnosti - 13.11.2010

BEOGRAD - Odbrana bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića predložila je sudu da mu ukine pritvor jer se dobrovoljno predao pravosudnim organima Srbije.

Saslušanjem svedoka nastavljeno suđenje Terziću

Glas javnosti - 13.11.2010

SMEDEREVO - Saslušanjem svedoka u Osnovnom sudu u Smederevu nastavljeno je suđenje bivšem beogradskom okružnom javnom tužiocu, Radetu Terziću. Na glavnom pretresu saslušana je Aleksandra Zlatić, nekadašnji sudija Četvrtog opštinskog suda u ...

Zvezdan Terzić u zatvoru

24online - 12.11.2010

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdan Terzić predao se juče ujutro, posle gotovo tri godine skrivanja, Upravi kriminalističke policije Beograda, odakle je sproveden u Okružni zatvor u Beogradu...

Danas saslušanje zvezdana Terzića

Kurir - 12.11.2010

BEOGRAD - Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić danas će biti saslušan pred većem Višeg suda u Beogradu. Sud je saopštio da će Terzić, optužen da je od transfera fudbalera prisvojio 4,4 miliona evra, biti saslušan "o ...

Zvezdan Terzić ismejao policiju

Kurir - 12.11.2010

Kako je Terzić prešao granicu? Zvezdan Terzić, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koji je u bekstvu nepune tri godine, stavio se juče ujutru na raspolaganje pravosudnim organima Srbije.

Terzić traži da se brani sa slobode

Blic - 12.11.2010

Zvezdan Terzić, bivši predsednik FSS, optužen za malverzacije u transferima fudbalerima, koji se predao u četvrtak ujutro beogradskoj policiji, tražio je od suda da se brani sa slobode.

Terzićeva odbrana traži ukidanje pritvora

Kurir - 12.11.2010

BEOGRAD - Odbrana bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića predložila je sudu da mu ukine pritvor jer se dobrovoljno predao pravosudnim organima Srbije.

Z. Terzić traži ukidanje pritvora

B92 - 12.11.2010

Beograd -- Odbrana bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića predložila je sudu da mu ukine pritvor, jer se on dobrovoljno predao pravosudnim organima.

Saslušanjem svedoka nastavljeno suđenje Terziću

Kurir - 12.11.2010

SMEDEREVO - Saslušanjem svedoka u Osnovnom sudu u Smederevu nastavljeno je suđenje bivšem beogradskom okružnom javnom tužiocu, Radetu Terziću. Na glavnom pretresu saslušana je Aleksandra Zlatić, nekadašnji sudija Četvrtog opštinskog suda u ...

Nastavljeno suđenje Radetu Terziću

RTS - 12.11.2010

Suđenje Radetu Terziću, bivšem beogradskom okružnom javnom tužiocu, nastavljeno saslušanjem svedoka. Saslušana Aleksandra Zlatić. Nastavak glavnog pretresa zakazan za 17. decembar.

Terzić od ponedeljka na slobodi?

Politika - 12.11.2010

O predlogu za jemstvo odlučivaće Danko Lazović, predsednik sudskog veća koje će suditi Terziću i njegovim saradnicima, koji se terete za zloupotrebu službenog položaja Odbrana bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdana ...

Policija još ne zna kako je Terzić ušao u zemlju

Blic - 12.11.2010

Zvezdan Terzić (44), bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije optužen za malverzacije u transferima fudbalera OFK Beograda dok je bio na čelu tog kluba, zatražio je juče na sednici Vanraspravnog veća Višeg suda u Beogradu da mu se ukine ...

Posle Terzića, „predaju" se i Karić i Šarić?!

Press - 12.11.2010

Ivica Dačić i Slobodan Homen očekuju da posle „predaje" Terzića i izručenja Miloša Nedeljkovića padnu i one „najkrupnije ribe" koje se kriju u Crnoj Gori Vlast očekuje i njih dvojicu...

Terzić do suđenja ostaje u pritvoru?!

Press - 12.11.2010

Zvezdan Terzić, bivši predsednik FSS koji je optužen da je ukrao četiri i po miliona evra od prodaje igrača, najverovatnije će ostati u pritvoru do početka suđenja zakazanog za 17. januar 2011 Nekad i sad...

Terzić pao s Marsa!

ALO - 12.11.2010

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić (44), koji se posle više od dve godine bekstva juče predao policiji, danas će biti doveden u Viši sud, koji će odlučiti da li će se Terzić braniti sa slobode ili će ostati u pritvoru.

"Orlovi" pozdravili predaju Zvezdana Terzića

Glas javnosti - 12.11.2010

BEOGRAD - Fan klub fudbalske reprezentacije Srbije „Orlovi" pozdravljaju odluku bivšeg predsednika FSS Zvezdana Terzića da se dobrovoljno preda policiji Republike Srbije.

Terzić u Okružnom zatvoru posle tri godine skrivanja

Glas javnosti - 12.11.2010

BEOGRAD - Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzićpredao se juče ujutro posle gotovo tri godine skrivanja Upravi kriminalističke policije Beograda, odakle je nešto pre 11 sati sproveden u Okružni zatvor u Beogradu.

Terzić se "krio" u Budvi

Vesti Online - 12.11.2010

Budvani tvrde da su u protekle dve godine svi znali da je Zvezdan Terzić bio u Crnoj Gori, sem policije. Kažu da su ga viđali na stadionu Mogrena, a da je najverovatnije boravio i u jednoj kući u Bečićima.

Odloženo suđenje Radetu Terziću

Novosti - 12.11.2010

U Osnovnom sudu u Smederevu danas se nastavlja suđenje Radetu Terziću, bivšem beogradskom okružnom javnom tužiocu SMEDEREVO - U Osnovnom sudu u Smederevu danas se nastavlja suđenje Radetu Terziću, bivšem beogradskom okružnom javnom tužiocu.

Odloženo sudjenje Terziću

S media - 12.11.2010

Sudjenje bivšem beogradskom okružnom tužiocu Radetu Terziću zbog optužbe da je uticanjem da iz pritvora budu pušteni pojedini pripadnici "zemunskog klana" 2001. zloupotrebio službeni položaj, odloženo je za decembar.

Terzić nudi jemstvo za ukidanje pritvora

S media - 12.11.2010

Odbrana bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Zvezdana Terzića, predložila je sudu da mu ukine pritvor, jer se dobrovoljno predao pravosudnim organima Srbije.

Odloženo suđenje Radetu Terziću

EMG - 12.11.2010

Suđenje bivšem beogradskom okružnom tužiocu Radetu Terziću zbog optužbe da je uticanjem da iz pritvora budu pušteni pojedini pripadnici "zemunskog klana" 2001. zloupotrebio službeni položaj, odloženo je za decembar.

Zaboravljeni politički proces

E-Novine - 12.11.2010

Suđenje bivšem beogradskom okružnom tužiocu Radetu Terziću zbog optužbe da je uticanjem da iz pritvora budu pušteni pojedini pripadnici "zemunskog klana" 2001.

Suđenje Radetu Terziću ponovo odloženo

Mondo - 12.11.2010

Suđenje bivšem beogradskom okružnom tužiocu Radetu Terziću odloženo je za decembar, jer sudu nisu dostavljeni traženi spisi. Terzić je optužen da je uticanjem da iz pritvora budu pušteni pojedini pripadnici "zemunskog klana" 2001.

Terzić s osmehom pred sudije

Novosti - 12.11.2010

Odbrana bivšeg predsednika FSS predložila je danas sudu da mu ukine pritvor, jer se dobrovoljno predao pravosudnim organima Srbije BEOGRAD - Odbrana bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića predložila je danas sudu da ...

Odbrana Zvezdana Terzića traži ukidanje pritvora

Danas - 12.11.2010

Beograd - Odbrana Zvezdana Terzića, bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, tražila je juče da mu se ukine pritvor, jer se dobrovoljno predao pravosudnim organima Srbije.

Zvezdan Terzić posle tri godine u pritvoru

R.S.Evropa - 12.11.2010

Zvezdan Terzić , bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, pojavio se pred srpskom policijom posle skoro tri godine bekstva i odmah zatražio se brani sa slobode.

Odbrana poziva svoje tužioce

Novosti - 12.11.2010

Nastavljeno suđenje u Smederevu bivšem beogradskom tužiocu Radetu Terziću SMEDEREVO - Bivši okružni tužilac u Beogradu Rade Terzić, kome se sudi pod optužbom da je zloupotrebom položaja uticao na oslobađanje iz pritvora pripadnike ...

Policija još ne zna kako je Terzić ušao u zemlju

S media - 12.11.2010

Zvezdan Terzić (44), bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije optužen za malverzacije u transferima fudbalera OFK Beograda dok je bio na čelu tog kluba, zatražio je juče na sednici Vanraspravnog veća Višeg suda u Beogradu da mu se ukine ...

Predao se Zvezdan Terzić

RTS - 11.11.2010

Bivši predsednik FSS Zvezdan Terzić vratio se u Srbiju i nalazi se na razgovoru u policiji, rečeno je u advokatskoj kancelariji "Batić", Terzić se stavio na raspolaganje pravosudnim organima Srbije, jer želi da na sudu dokaže svoju ...

Zvezdan Terzić se predao policiji

Blic - 11.11.2010

Zvezdan Terić, bivši presdesnik FSS, optužen za malverzacije prilikom transfeta trojice fudbalera OFK Beograd predao se jutros srpskoj policiji. Terzić se trenutno nalazi u pritvoru beogradske policije, saznaje “Blic”.

Predao se Zvezdan Terzić

B92 - 11.11.2010

Beograd -- Bivši predsednik FSS Zvezdan Terzić „stavio se jutros na raspolaganje“ preavosadnim organima Srbije, saopštila je advokatska kancelarija Batić.

Predao se Zvezdan Terzić

Kurir - 11.11.2010

BEOGRAD - Zvezdan Terzić, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i direktor OFK Beograd, posle dvogodišnjeg skrivanja jutros se dobrovoljno predao beogradskoj policiji. Kako portal Kurira saznaje, on je došao u policijsku stanicu 29.

Terzić u policiji

B92 - 11.11.2010

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić vratio se u Srbiju i nalazi se na razgovoru u policiji. Terzićev branilac Vladan Batić podsetio je da je on u julu kao garanciju da će se uredno odazvati pozivima suda ponudio ...

Terzić u zatvoru

RTS - 11.11.2010

Bivši predsednik FSS-a Zvezdan Terzić predao se policiji i prebačen je u Centralni zatvor. Zvezdan Terzić želi da dokaže svoju nevinost na sudu, rekao njegov branilac Vladan Batić.

"Orlovi" pozdravili predaju Zvezdana Terzića

Kurir - 11.11.2010

BEOGRAD - Fan klub fudbalske reprezentacije Srbije „Orlovi" pozdravljaju odluku bivšeg predsednika FSS Zvezdana Terzića da se dobrovoljno preda policiji Republike Srbije.

Zvezdan Terzić se predao policiji

Politika - 11.11.2010

Iako se juče javio inspektorima, nekadašnji predsednik FSS već nekoliko dana boravio u Beogradu Posle više od dve i po godine bekstva Zvezdan Terzić, nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), predao se juče ujutru Upravi ...

Terzić prešao granicu iako za njim postoji poternica

Blic - 11.11.2010

Zvezdan Terzić (44), bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i OFK Beograda, optužen da je prisvojio 3,7 miliona evra od transfera fudbalera sa Stare Karaburme, posle više od dve godine i devet meseci skrivanja juče u 8.30 sati predao se ...

Posle gotovo tri godine bekstva: Terza pao s neba u zatvor!

Press - 11.11.2010

Bivši predsednik FSS juče ujutru prijavio se policiji posle gotovo tri godine bekstva i skrivanja u Crnoj Gori. Terzić odmah sproveden u Centralni zatvor, izvori Pressa tvrde da su mu crnogorski zaštitnici otkazali gostoprimstvo Bivši ...

Zvezdan Terzić se predao policiji

EMG - 11.11.2010

Zvezdan Terić, bivši predsesnik FSS, optužen za malverzacije prilikom transfeta trojice fudbalera OFK Beograd predao se jutros srpskoj policiji. Terzić se trenutno nalazi u pritvoru beogradske policije, objavio je beogradski dnevnik “Blic”.

Zvezdan Terzić se predao, ide u zatvor

Mondo - 11.11.2010

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić predao se jutros Upravi kriminalističke policije Beograda, izjavio je direktor policije Milorad Veljović i dodao da će u zakonskom roku biti sproveden u Centralni zatvor.

Predao se Zvezdan Terzić

S media - 11.11.2010

Zvezdan Terzić predao se jutros Upravi kriminalističke policije Beograda, odakle je nešto pre 11 sati sproveden u Okružni zatvor u Beogradu saznaje S media portal. Njegov branilac, Vladan Batić traži ukidanje pritvora za Terzića.

Terzić se predao srpskim vlastima

Vesti Online - 11.11.2010

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdan Terzić stavio se na raspolaganje srpskim pravosudnim organima jer želi da na sudu dokaže da nije kriv za optužbe za koje se tereti, saopštio je danas njegov branilac Vladan Batić.

Zvezdan Terzić se predao!

Novosti - 11.11.2010

Bivši predsednik FSS Zvezdan Terzić stavio se jutros na raspolaganje pravosudnim organima Srbije Bivši predsednik FSS Zvezdan Terzić stavio se jutros na raspolaganje pravosudnim organima Srbije jer želi da na sudu dokaže svoju nevinost, ...

Zvezdan Terzić na razgovoru u srpskoj policiji

Beta - 11.11.2010

BEOGRAD, 11. novembra 2010. (Beta) - Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdan Terzić vratio se u Srbiju i nalazi se na razgovoru u policiji, rečeno je danas agenciji Beta u advokatskoj kancelariji Batić, koja zastupa bivšeg ...

Terzić se predao sam

S media - 11.11.2010

Zvezdan Terzić skrivao se od srpskih istražnih organa preko dve godine. Svojevremeno, mediji su pisali da se krio na relaciji Crna Gora i Rusija.

Zvezdan Terzić sproveden u zatvor

Mondo - 11.11.2010

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić predao se jutros, posle gotovo tri godine skrivanja, Upravi kriminalističke policije Beograda, odakle je nešto pre 11 sati sproveden u Okružni zatvor u Beogradu.

Terzić sproveden u zatvor

S media - 11.11.2010

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Zvezdan Terzić, predao se jutros, posle gotovo tri godine skrivanja, Upravi kriminalističke policije Beograda, odakle je nešto pre 11 sati sproveden u Okružni zatvor u Beogradu.

Terzić došetao u policiju

E-Novine - 11.11.2010

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdan Terzić vratio se u Srbiju i „stavio na raspolaganje“ pravosudnim organima Srbije, saopštila je advokatska kancelarija Batić "Zvezdan Terzić veruje u srpsko pravosuđe pred kojim je ...

Sutra saslušanje Zvezdana Terzića

S media - 11.11.2010

Veće Višeg suda u Beogradu sutra će saslušati bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Zvezdana Terzića, koji se jutros predao posle begstva u kojem se nalazio od januara 2008. godine.

Zvezdan Terzić

Danas - 11.11.2010

Posle gotovo tri godine bežanja i skrivanja po (pričalo se) Crnoj Gori i Rusiji bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić predao se srpskoj policiji, da bi se, kako kaže njegov advokat Vladan Batić, odbranio od optužbi zbog ...

Zvezdan Terzić se predao

Danas - 11.11.2010

Beograd - Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdan Terzić predao se juče Upravi kriminalističke policije Beograda, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

"Orlovi" pozdravili Terzićev potez

S media - 11.11.2010

Nakon današnje predaje Zvezdana Terzića policiji, oglasilo se u poslednje vreme često pominjan Fan klub reprezentacije Srbije, "Orlovi", koji su pozdravili potez bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Svi znali da je Terzić u Budvi?

Novosti - 11.11.2010

Begunac nekoliko puta viđen na stadionu Mogrena, a najverovatnije boravio i u jednoj kući u Bečićima U CRNOJ Gori nisu iznenađeni što se Zvezdan Terzić predao srpskoj policiji.

Terzić sa nagodbom ušetao u policiju

Novosti - 11.11.2010

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, predao se posle gotovo tri godine bekstva. Prebačen u Centralni zatvor. Pred sudijom u petak ZVEZDAN Terzić, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, u četvrtak se predao Odeljenju za ...

Jelena Nikolić: Ruskinje troduplo bolje od nas!

Glas javnosti - 10.11.2010

TOKIO - Selektor Srbije Zoran Terzić kaže da poraz od Rusije nije strašan, jer je ta reprezentacija mnogo bolja, ali da je sramota kako je njegova ekipa igrala.

Pirova pobeda nad Južnom Korejom

Danas - 10.11.2010

Beograd, Tokio - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Južne Koreje sa 3:0 (25:17, 25:22, 25:16) u poslednjem meču četvrtfinalne grupe E na Svetskom prvenstvu u Japanu, ali i pored toga nije uspela da izbori ...

Terzić: Trebalo bi da nas je sramota

Blic - 09.11.2010

Nakon što su naše odbojkašice poražene od Rusije sa 25:19, 25:8 i 25:12 u pretposlednjem kolu četvrtfinalne grupe Svetskog prvenstva, raspoloženje u taboru reperezentacije Srbije nije bilo sjajno.

Terzić:"Nije sramota poraz, već..."

B92 - 09.11.2010

Selektor Srbije Zoran Terzić izjavio je da poraz od Rusije nije strašan, jer je ta reprezentacija mnogo bolja, ali da je sramota kako je njegova ekipa igrala.

Borba za čast

RTS - 09.11.2010

Srbija igra protiv Koreje na Svetskom prvenstvu u Japanu. Iako su izgubile šanse za plasman u polufinale, izabranice Zorana Terzića žele pobedom da pokažu da je slabo izdanje protiv Ruskinja bila samo prolazna kriza.

Terzić: Briga i sramota

Mondo - 09.11.2010

Selektor i najbolje srpske odbojkašice svesni da su mogli i morali bolje da pariraju svetskom šampionu. Srpkinje su definitvno bivše vlasnice svetske bronzane medalje.

Nije sramota što smo izgubili, već kako

Beta - 09.11.2010

BEOGRAD, 9. novembra 2010. (Beta) - Selektor Srbije Zoran Terzić izjavio je u utorak da poraz od Rusije nije strašan, jer je ta reprezentacija mnogo bolja, ali da je sramota kako je njegova ekipa igrala.

Terzić: Poraz da, ali...

S media - 09.11.2010

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Zoran Terzić, istakao je nakon poraza od Rusije da nije sramota izgubiti od jedne od najboljih svetskih reprezentacija, ali da je način na koji je Srbija ubedljivo poražena razlog za brigu.

Šampionke ugasile san o polufinalu

Danas - 09.11.2010

Beograd - Odbojkašice Srbije ubedljivo su poražene od Rusije sa 3:0 (25:19, 25:8, 25:12) na Svetskom prvenstvu u Japanu i tako ostale bez šansi da se nađu u polufinalu kako bi branile bronzanu medalju osvojenu pre četiri godine.

Sa Ruskinjama za polufinale

24online - 08.11.2010

MEDALJA - Odbojkašice Srbije ostvarile su prvu pobedu u drugoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu u Japanu i ostale u igri za ulazak u polufinale.

Na redu su Ruskinje

RTS - 08.11.2010

Sledi najveći ispit za naše odbojkašiće. Protivnik u trećem kolu druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu je selekcija Rusije. Selektor Srbije Zoran Terzić nije pesimista uoči utakmice druge faze prvenstva sveta u Japanu protiv ...

SP: Srbija - Rusija (3.15h)

B92 - 08.11.2010

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić nije pesimista uoči utakmice druge faze prvenstva sveta u Japanu protiv reprezentacije Rusije. Duel Srbija - Rusija igra se u utorak ujutro od 3,15 časova.

Malagurski: I Ruskinje imaju slabe tačke

Blic - 08.11.2010

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić nije pesimista uoči utakmice druge faze prvenstva sveta u Japanu protiv reprezentacije Rusije, koja je na programu u utorak ujutro od 3,15 časova.

Odbojkašice nemaju šta da izgube protiv rusije

Kurir - 08.11.2010

TOKIO - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutrašnjom utakmicom protiv Rusije nastavlja takmičenje u drugoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu, a samo pobeda bi izabranicama Zorana Terzića ostavila šansu za plasman u polufinale.

Terzić: Protiv Rusije lako jer nemamo šta da izgubimo

Glas javnosti - 08.11.2010

TOKIO - Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je posle utakmice sa Kinom (3:1) da je pobeda izuzetno važna na psihološkom planu pred nastavak Svetskog prvenstva.

Nemamo šta da izgubimo protiv Rusije

Beta - 08.11.2010

BEOGRAD, 8. novembra 2010. (Beta) - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutrašnjom utakmicom protiv Rusije nastavlja takmičenje u drugoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu, a samo pobeda bi izabranicama Zorana Terzića ostavila šansu za ...

SP: Protiv Ruskinja nemamo šta da izgubimo

S media - 08.11.2010

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutrašnjom utakmicom protiv Rusije nastavlja takmičenje u drugoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu, a samo pobeda bi izabranicama Zorana Terzića ostavila šansu za plasman u polufinale.

Terzić: Najlakše protiv Ruskinja

Mondo - 08.11.2010

Odbojkašice Srbije protiv Rusije imaju poslednju priliku da ostanu u konkurenciji za polufinale na Svetskom prvenstvu u Japanu. Posle poraza od Turske i pobede nad Kinom, Srbija utakmicom protiv Rusije nastavlja takmičenje u drugoj fazi ...

Ruski voz za polufinale

Danas - 08.11.2010

Beograd - Odbojkašice Srbije imaju imperativ pobede u današnjem susretu protiv Rusije (3.15) na Svetskom prvenstvu u Japanu kako bi održale nadu da mogu da se nađu u polufinalu i pokušaju da odbrane bronzu osvojenu pre četiri godine.