TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Glas za Đavolju varoš

Blic - 14.06.2009

Đavolja varoš je i dalje na prvom mestu liste novih sedam svetskih čuda prirode u kategoriji pećina, formacija stena i dolina, izjavila je juče u Beogradu Snežana Ilić, predstavnica AD Planinke, koja brine o tom prirodnom fenomenu.

Očekuje se da Đavolju varoš poseti 100.000 turista

Blic - 13.06.2009

Spomenik prirode Đavolja varoš, koja je kandidat Srbije za novih sedam svetskih čuda prirode, posetilo je na desetine hiljada turista, a do kraja godine taj broj premašiće 100.000, saopštilo je turističko preduzeće Planinka. Direktor tog preduzeća u čijem sastavu rade Prolom Banja i Đavolja Varoš, ...

Sutra javno glasanje za Đavolju varoš

Blic - 12.06.2009

Javno glasanje za Đavolju varoš, koja je jedini predstavnik Srbije za Sedam svetskih čuda prirode, biće organizovano sutra ispred Kulturnog centra Beograda, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS). Izbor se završava 7. jula i tada će biti proglašen 21 finalist.

Javno glasanje za Đavolju varoš

B92 - 10.06.2009

Beograd -- Turistička organizacija Srbije i Turistička organizacija Beograda organizovali su javno glasanje za Đavolju varoš za "Sedam svetskih čuda prirode". Turistička organizacija Srbije i Turistička organizacija Beograda organizovali su danas u glavnom gradu javno glasanje za Đavolju varoš - ...

U sredu i subotu u Beogradu javno glasanje za Đavolju varoš

Blic - 09.06.2009

Turističke organizacije Srbije i Beograda najavili su da će u sredu, 10. juna i u subotu, 13. juna organizovati javno glasanje za izbor Đavolje varoši među Sedam svetskih čuda. Glasanje će biti organizovano od 11 do 14 sati ispred Kulturnog centra Beograda.