TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samo želim da znam da li mi je dete živo: Majka nakon nestanka brata i sestre kod Kladova SUMNJA NA NAJGORE

Srbija Danas - 11.07.2018

Policija je raspisala poternicu za Lj. V. (25), iz kladovskog sela Podvrška, koji je, zajedno sa svojom polusestrom I. V. (13), nestao u nedelju iz porodične kuće iz tog mesta. Iako policija ne saopštava zvaničan razlog zbog čega je za Lj. V.

Pronađena devojčica iz okoline Kladova, nestala pre 3 dana

RTV - 11.07.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu četrnaestogodišnju devojčicu iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri dana. Devojčica je, u društvu starijeg rođaka, pronađena na Smederevskom putu, a od kuće je otišla zajedno sa ...

PRONAĐENA DEVOJČICA I NJEN POLUBRAT: Našli ih na Smederevskom putu

Kurir - 11.07.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Ivanu Vasić (13) iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri dana. Devojčica je, u društvu starijeg rođaka, pronađena na Smederevskom putu, a od kuće je otišla zajedno sa punoletnim bratom.

Pronađena devojčica iz KLADOVA, evo gde ju je POLICIJA NAŠLA i KO joj je pravio društvo!

ALO - 11.07.2018

Policija je pronašla devojčicu iz Kladova. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu devojčicu (14) iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri dana. NEUTEŠNA MAJKA NESTALE DEVOJČICE IZ KLADOVA OPTUŽUJE: "Za sve je kriv moj SIN, UBILA ...

Ljubiša rekao da ide da pomogne prijatelju, a onda je nestao sa sestrom (13), majka hoće da ga UBIJE!

ALO - 11.07.2018

Policija i dalje traga za 13-godišnjom Ivanom Vasić koja je nestala pre tri dana iz svog doma u Kladovu! Policija u Kladovu, kao i policija PU Zaječar i PU Bor, uprkos trodnevnoj danonoćnoj potrazi, nisu još pronašli Ivanu Vasić (13) iz sela Podvrška kod Kladova, koja je nestala ...

Nađena devojčica iz okoline Kladova, nestala pre tri dana

B92 - 11.07.2018

Pripadnici MUP pronašli su u Beogradu 14-godišnju devojčicu iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri dana. Devojčica je, u društvu starijeg rođaka, pronađena na Smederevskom putu, a od kuće je otišla zajedno sa punoletnim bratom, navodi se u saopštenju ...

POTRAGA USPEŠNO ZAVRŠENA: Pronađena Ivana (14) iz Kladova koja je nestala pre tri dana!

Srbija Danas - 11.07.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu četrnaestogodišnju devojčicu iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri dana. Samo želim da znam da li mi je dete živo: Majka nakon nestanka brata i sestre kod Kladova SUMNJA NA NAJGORE ...

KRAJ POTRAGE Pronađena devojčica iz okoline Kladova koja je nestala pre tri dana

Blic - 11.07.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu devojčicu I. V. (13) iz okoline Kladova, čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri dana. Devojčica je, u društvu starijeg rođaka, pronađena na Smederevskom putu, a od kuće je otišla zajedno sa punoletnim ...

Pronađena devojčica iz Kladova koja je nestala sa polubratom: Zajedno su bili u Beogradu

Telegraf - 11.07.2018

Devojčica je, u društvu starijeg rođaka, pronađena na Smederevskom putu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Devojčica je, u društvu starijeg rođaka, pronađena na Smederevskom putu, a od kuće je otišla zajedno sa punoletnim bratom.

Pronađena devojčica iz Kladova

RTS - 11.07.2018

Policija u Beogradu pronašla 14-godišnju devojčicu iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri ...

KRAJ DRAMATIČNE POTRAGE: Pronađena devojčica iz Kladova, SVI SU SUMNJALI NA STARIJEG BRATA!

Informer - 11.07.2018

Policija je pronašla devojčicu iz Kladova. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu devojčicu (14) iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen policiji pre tri dana. Devojčica je, u društvu starijeg rođaka, pronađena na Smederevskom putu, a od kuće ...

OKONČANA DRAMA: Pronađena devojčica iz Kladova nestala pre tri dana

Pink - 11.07.2018

Devojčica je pronađena u Beogradu! Pripadnici policije pronašli su u Beogradu četrnaestogodišnju devojčicu iz okoline Kladova čiji je nestanak prijavljen 8. jula, saopštio je danas MUP. Kako se navodi, devojčica je pronadjena na Smederevskom putu u društvu starijeg rođaka.

"Sigurna sam da ju je odveo, sama ću mu presuditi": Raspisana poternica za mladićem nestalog sa polusestrom ...

Telegraf - 10.07.2018

Stariji brat i maloletna sestra nestali su kod Kladova, a majka sumnja da je devojčica nasilno odvedena Policija je raspisala za Ljubišom V. (25), iz kladovskog sela Podvrška, koji je, . Iako policija ne saopštava zvaničan razlog zbog čega je za Ljubišom V.

DEVOJČICA I NJEN POLUBRAT NESTALI KOD KLADOVA Otac maloletnice zabrinut: Sumnjam da bi brat mogao da joj naudi!

Kurir - 10.07.2018

Ivana Vasić (13) iz sela Podvrška kod Kladova nestala je prekjuče iz svoje kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak devojčice policiji su prijavili roditelji kada se ona nije vratila kući od drugarice. Zanimljivo je da je u isto vreme nestao i devojčicin brat po majci ...

HITNO! Nestali brat (25) i sestra (13) kod Kladova: Devojčica krenula kod drugarice, ali tamo NIJE STIGLA!

Srbija Danas - 10.07.2018

Policija traga za maloletnom I. V. (13) i njenim bratom Lj. V. (25) iz sela Podvrška kod Kladova, koji su nestali u nedelju uveče. Devojčica je kobnog dana navodno krenula kod drugarice, nakon čega joj se gubi svaki trag. - I. V. se javila majci i rekla da ide do drugarice.

"Za sve je kriv moj SIN, UBILA bih ga NOŽEM, na licu mesta bih mu PRESUDILA!"

ALO - 10.07.2018

Devojčica I.V (13) iz sela Podvrška kod Kladova, nestala je iz svog doma 8. juna i još uvek nije pronađena. Kazala je majci da ide kod drugarice, ali se ispostavilo da joj je to bio samo izgovor da izađe iz kuće. U isto vreme iz doma je otišao i njen brat po majci, Ljubiša V.

POTRAGA ZA IVANOM VASIĆ (13) JOŠ TRAJE! Očajna majka ubeđena: Za sve je kriv moj sin, sad bih UZELA NOŽ I IZBOLA GA!

Kurir - 10.07.2018

Ivana Vasić (13), koja je 8. jula nestala iz svog doma u selu Podvrška kod Kladova, još nije pronađena, a porodica sumnja da je u sve umešan Ivanin brat po majci Ljubiša (25), koji je nestao istog dana kada i Ivana.

POTRAGA ZA NESTALIM BRATOM I SESTROM "Ako je oteo moju ćerku (13), presudiću mu sama"

Blic - 10.07.2018

Policija je raspisala poternicu za Ljubišom V. (25), iz kladovskog sela Podvrška, koji je, zajedno sa svojom polusestrom I. V. (13), nestao u nedelju iz porodične kuće iz tog mesta. Iako policija ne saopštava zvaničan razlog zbog čega je za Ljubišom V.

Raspisana poternica za mladićem – odveo polusestru?

B92 - 10.07.2018

Policija je raspisala poternicu za Ljubišom V. (25), iz kladovskog sela Podvrška, javlja Blic . Kako se navodi, on je zajedno sa svojom polusestrom I. V. (13), nestao u nedelju iz porodične kuće iz tog mesta. “Iako policija ne saopštava zvaničan razlog zbog čega je za Ljubišom V.

UBIĆU GA NOŽEM, AKO MI POVREDI DETE! Očajna majka nestale devojčica za sve okrivljuje sina

Informer - 10.07.2018

Devojčica Ivana Vasić (13) iz sela Podvrška kod Kladova, nestala je iz svog doma 8. jula i još uvek nije pronađena Kazala je majci da ide kod drugarice, ali se ispostavilo da joj je to bio samo izgovor da izađe iz kuće.

NESTALA DEVOJČICA KOD KLADOVA! Otac sumnja da je oteo stariji brat po majci!

Informer - 10.07.2018

Ivana Vasić (13) iz sela Podvrška kod Kladova nestala je prekjuče iz svoje kuće i od tada joj se gubi svaki trag Nestanak devojčice policiji su prijavili roditelji kada se ona nije vratila kući od drugarice. Zanimljivo je da je u isto vreme nestao i devojčicin brat po majci ...

Raspisana poternica za mladićem – odveo polusestru?

Press - 10.07.2018

10. 07. 2018. - Autor: B92 Policija je raspisala poternicu za Ljubišom V. (25), iz kladovskog sela Podvrška, javlja Blic. Kako se navodi, on je zajedno sa svojom polusestrom I. V. (13), nestao u nedelju iz porodične kuće iz tog mesta.

Nestala DEVOJČICA iz sela kod KLADOVA, sumnja se NA NAJGORE!

ALO - 09.07.2018

I.V. (13) iz sela Podvrška kod Kladova nestala je juče iz svog porodičnog doma i od tada joj se gubi svaki trag. U polliciji su nam nezvanično kazali da za sada nemaju nikakvih informacija o njoj. IZDAHNULA TRI DANA POSLE PRETNJE DILERIMA Gledao je kako Jovan UMIRE, onda mu je ...

NESTALI BRAT I SESTRA (13) Maloletnica rekla da ide kod drugarice i nije se vratila kući, a sad nema ni mladića

Blic - 09.07.2018

Maloletna I. V. (13), iz kladovskog sela Podvrška, i njen brat LJ. V. (25) nestali su u nedelju u večernjim satima i porodica više nema nikakvih informacija o njima. Devojčica, koja živi u kući sa majkom i bratom, u nedelju je, navodno, otišla do prijateljice.

Nestala devojčica i njen brat iz sela kod Kladova: Pomozite da ih nađemo (FOTO)

Telegraf - 09.07.2018

Devojčica je juče oko podneva kazala da ide kod drugarice, a njen brat je rekao da odlazi da pomogne prijatelju oko nameštanja crepa I.V. (13) iz sela Podvrška kod je juče, kao i njen brat Lj.V. (25) i od tada im se gubi svaki trag .

NESTALI BRAT I SESTRA, PORODICA MOLI ZA POMOĆ: Devojčica (13) rekla da ide kod drugarice i nije se vratila kući! I ...

Kurir - 09.07.2018

Maloletna I. V. (13), iz kladovskog sela Podvrška, i njen brat LJ. V. (25) nestali su u nedelju u večernjim satima i porodica više nema nikakvih informacija o njima. Devojčica, koja živi u kući sa majkom i bratom, u nedelju je, navodno, otišla do prijateljice.