TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Euleks istražuje požar u Žilivodama

B92 - 20.07.2012

Beograd -- Euleks je saopštio da će istražiti šta je izazvalo požar u Žilivodama, na lokaciji na kojoj se traga za posmrtnim ostacima 26 nestalih Srba otetih 1998.

Euleks istražuje da li je požar u Žilivodama podmetnut

Kurir - 20.07.2012

Porodice kidnapovanih i nestalih lica na Kosovu i Metohiji smatraju da je požar koji je izbio na masovnoj grobnici Žilivode kod Obilića podmetnut kako bi bili uništeni dokazi o posmrtnim ostacima 26 nestalih Srba, BEOGRAD - Euleks je ...

Euleks istražuje da li je požar u Žilivodama podmetnut

Glas javnosti - 20.07.2012

BEOGRAD - Euleks je saopštio da će mešoviti tim koji će činiti Euleksova kancelarija za tužilaštvo i lokalni tužilac istražiti šta je izazvalo požar u Žilivodama, na lokaciji na kojoj se traga za posmrtnim ostacima 26 nestalih Srba otetih ...

Euleks istražuje uzrok požara

RTS - 20.07.2012

Lokalni tužilac i Euleksova kancelarija za tužilaštvo istražuju požar na mestu masovne grobnice u Žilivodama. Cilj da se utvrdi da li je požar bio podmetnut, saopštio Euleks.

Euleks istražuje da li je požar u Žilivodama podmetnut

Blic - 19.07.2012

Euleks je saopštio da će mešoviti tim koji će činiti Euleksova kancelarija za tužilaštvo i lokalni tužilac istražiti šta je izazvalo požar u Žilivodama, na lokaciji na kojoj se traga za posmrtnim ostacima 26 nestalih Srba otetih 1998.

Mešoviti tim istražuje požar u Žilivodama

Blic - 19.07.2012

Euleks je večeras saopštio da će mešoviti tim koji će činiti Eulekosva kancelarija za tužilaštvo i lokalni tužilac istražiti šta je izazvalo požar u Žilivodama.

Euleks još istražuje uzrok požara

B92 - 19.07.2012

Priština -- Mešoviti tim Euleksa još istražuje uzrok požara kod Žilivoda kod Obilića, gde se proverava postojanje masovne grobnice. "U mešovitom timu, Euleksova kancelarija za tužilaštvo zajedno sa lokalnim tužiocem, istražiće šta je ...

Mešoviti tim istražuje požar u Žilivodama

Mondo - 19.07.2012

Euleks je večeras saopštio da će mešoviti tim koji će činiti Eulekosva kancelarija za tužilaštvo i lokalni tužilac istražiti šta je izazvalo požar u Žilivodama.

Euleks još istražuje požar kod Žilivoda

Vesti Online - 19.07.2012

Mešoviti tim Euleksa još istražuje uzrok požara kod Žilivoda kod Obilića, gde se proverava postojanje masovne grobnice. "U mešovitom timu, Euleksova kancelarija za tužilaštvo zajedno sa lokalnim tužiocem, istražiće šta je izazvalo požar i ...

Mešoviti tim istražuje požar u Žilivodama

Novi Magazin - 19.07.2012

Euleks je večeras saopštio da će mešoviti tim koji će činiti Eulekosva kancelarija za tužilaštvo i lokalni tužilac istražiti šta je izazvalo požar u Žilivodama.

Nastavlja se istraga u Žilivodama

Danas - 18.07.2012

Priština, Beograd - Euleks je juče najavio da bi iduće sedmice mogla biti nastavljena istraga na lokaciji Žilivode kod Obilića, gde se sumnja da se nalazi masovna grobnica sa telima 26 srpskih civila.

Nastavljena pretraga na Žilivodama

Glas javnosti - 18.07.2012

PRIŠTINA - Posle gašenja požara na lokaciji Žilivode, za koju se pretpostavlja da je grobnica u kojoj se nalaze posmrtni ostaci 26 nestalih Srba, nastavljena je pretraga terena, saopšteno je iz Komisije Vlade Kosova za nestale, prenosi KiM ...

Nastavljena pretraga na Žilivodama

Kurir - 18.07.2012

Vlada Republike Kosova, preko svojih institucionalnih mehanizama je obezbedila stručnu podršku za početak i nastavak rada na ovom mestu od avgusta 2010.

Euleks još ne zna uzrok požara kod Žilivoda

Blic - 18.07.2012

PRIŠTINA - Euleks još ne zna uzrok požara na kod Žilivoda kod Obilića gde se istražuje postojanje masovne grobnice, a potraga će se verovatno nastaviti iduće nedelje, saopštila je danas misija EU.

Euleks još ne zna uzrok požara kod Žilivoda

Nadlanu - 18.07.2012

PRIŠTINA, 18. jula 2012. (Beta) - Euleks još ne zna uzrok požara na kod Žilivoda kod Obilića gde se istražuje postojanje masovne grobnice, a potraga će se verovatno nastaviti iduće nedelje, saopštila je u sredu misija EU.

EULEX: Nastavlja se s ispitivanjem na lokalitetu Žilivode

R.S.Evropa - 18.07.2012

14:21 EULEX: Nastavlja se s ispitivanjem na lokalitetu Žilivode 13:49 Tužilaštvo BiH traži produženje pritvora za Milisavljevića 13:37 Ministarstvo kulture Srbije nije nadležno za prodaju Politike 12:55 Sirijska državna TV: U napadu ubijen ...

Benzinom na kosti mučenika

Vesti Online - 18.07.2012

Vatra je namerno izazvana kada su istražitelji došli nadomak posmrtnih ostataka pobijenih Srba. Na lokalitetu Žilivode kod Obilića, gde su Euleksovi stručnjaci za sudsku medicinu tragali za grobnicom ubijenih 26 Srba, napravljena je ...

Bogdanović: Ispitati uzroke požara i nastaviti pretragu

Kurir - 17.07.2012

Važno je utvrditi pravo stanje i istinu da ne bi na bilo koji način izazivali zabludu i sumnju. Na Euleksu je da ispita da li je požar podmetnut i da li je tako kao što tvrde porodice nestalih, kazao je Bogdanović BEOGRAD - Ministar za ...

Pokrenuta istraga zbog požara kod Obilića

Mondo - 17.07.2012

Predstavnici Misije EU na Kosovu saopštili su danas da uzroci požara kod Obilića, gde se pretpostavlja da se nalaze ostaci tela nekih od nestalih kosovskih Srba, još nisu utvrđeni i da je Euleks pokrenuo istragu.

Vatra prekinula ekshumaciju u Žilivodama

E-Novine - 17.07.2012

Ekshumacija moguće masovne grobnice Žilivode prekinuta je u ponedeljak pošto je na lokalitetu izbio požar, saopštila je (Euleks). Portparol Euleksa Blerim Krasnići rekao je za BIRN da je požar izbio u subotu i da je uzrok još ...

Porodice očajne zbog požara

B92 - 17.07.2012

Beograd -- Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM ocenilo je da je požar na lokaciji Žilivode podmetnut u nameri da se prikriju stradanja i zločini nad Srbima.

Nastavljeno iskopavanje na lokaciji Žilivode

Kurir - 17.07.2012

Nakon što je ugašen požar koji je zahvatio područje na kojem se obavljaju istražna iskopavanja u cilju pronalaženja posmrtnih ostataka, danas su nastavljeni radovi prema planu vladine komisije za nestale osobe i eksperata Euleksa, kaže se ...

Nastavljena potraga za masovnom grobnicom u Žilivodi

Blic - 17.07.2012

Komisija Vlade Kosova za nestale saopštila je da je danas, nakon požara, nastavljeno iskopavanje na lokaciji Žilivode kod Vučitrna za koju se pretpostavlja je masovna grobnica.

Da li je požar namerno izazvan

Danas - 17.07.2012

Priština, Beograd - Predsednik Komisije za nestala lica Vlade Srbije Veljko Odalovićizjavio je za naš list da je Beograd juče zvanično zatražio od Međunarodnog komiteta Crvenog krsta informaciju šta se tačno dogodilo i kolike su razmere ...

Žilivode:Nastavljeno kopanje,Euleks istražuje

Mondo - 17.07.2012

Nakon gašenja pozara na lokaciji Žilivode kod Vučitrna, danas nastavljeni radovi na iskopavanju i potrazi za masovnom grobnicom. Predstavnici Misije EU na Kosovu saopštili da je Euleks pokrenuo istragu.

Požar u Žilivodama unazadio potragu za nestalima

Kurir - 17.07.2012

Pretraga lokacije Žilivode zbog sumnje da se tu nalaze posmrtni ostaci 26 nestalih Srba trebalo je, nakon dve godine tokom koje je kopano do dubine od 25 metara, da bude gotova za 10 do 15 dana PRIŠTINA - Požar na lokalitetu Žilivode gde ...

Euleks: Požar u Žilivodama unazadio potragu za nestalima

Glas javnosti - 17.07.2012

PRIŠTINA - Požar na lokalitetu Žilivode gde je pretraživan teren zbog mogućnosti da se na njemu nalazi masovna grobnica izazvao je veliku štetu i unazadio istragu, ocenio je predstavnik Euleksovog odeljenja za sudsku medicinu Alan Robinson.

Nastavljeno iskopavanje u Žilivodi

B92 - 17.07.2012

Priština -- Komisija kosovske vlade za nestale osobe saopštila je da je nakon gašenja požara na lokaciji Žilivode nastavljeno iskopavanju u potrazi za masovnom grobnicom.

Požar u mestu Žilivode kod Obilića pod kontrolom

Kurir - 17.07.2012

Porodice otetih i ubijenih na KiM veruju da je neko, podmetnuvši požar, namerno hteo da uništi dokaze o postojanju masovne grobnice srpskih civila na lokaciji Žilivode OBILIĆ- Portparol Euleksa Irina Gudeljević izjavila je danas da je ...

Požar u mestu Žilivode kod Obilića pod kontrolu

Glas javnosti - 17.07.2012

OBILIĆ- Portparol Euleksa Irina Gudeljević izjavila je danas da je požar u mestu Žilivode kod Obilića, na lokaciji na kojoj se sumnja da se nalaze posmrtni ostaci jednog broja nestalih Srba, stavljen pod kontrolu i lokalizovan.

Požar kod Obilića pod kontrolom

Mondo - 17.07.2012

Portparol Euleksa Irina Gudeljević izjavila je danas da je požar u mestu Žilivode kod Obilića, na lokaciji na kojoj se sumnja da se nalaze posmrtni ostaci jednog broja nestalih Srba, stavljen pod kontrolu i lokalizovan.

Požar u mestu Žilivode pod kontrolom

S media - 17.07.2012

Požar u mestu Žilivode pod kontrolom Požar u mestu Žilivode kod Obilića, na lokaciji na kojoj se sumnja da se nalaze posmrtni ostaci jednog broja nestalih Srba, stavljen je pod kontrolu.

Lokalizovan požar kod Obilića

B92 - 17.07.2012

Priština -- Požar u mestu Žilivode kod Obilića, na lokaciji na kojoj se sumnja da se nalaze posmrtni ostaci nestalih Srba, stavljen pod kontrolu i lokalizovan.

Nastavljeno iskopavanje u Žilivodi

Nadlanu - 17.07.2012

PRIŠTINA, 17. jula 2012. (Beta) - Komisija Vlade Kosova za nestale saopštila je da je danas, nakon požara, nastavljeno iskopavanje na lokaciji Žilivode kod Vučitrna za koju se pretpostavlja je masovna grobnica.

Nepoznat uzrok požara u selu Žilivode

RTS - 17.07.2012

Požar na lokaciji iskopavanja u selu Žilivode unazadio potragu za navodnom masovnom grobnicom. Uzrok požara nepoznat, kažu u Euleksu. Porodice kidnapovanih i nestalih veruju da je požar podmetnut.

Anan: Situacija u Siriji dostigla kritičnu tačku

R.S.Evropa - 17.07.2012

18:13 Anan: Situacija u Siriji dostigla kritičnu tačku 17:50 FIFA:Odluka o Kosovu u septembru 16:45 Haradinaj u Prištini do izricanja presude u Hagu 16:32 Iduće sedmice o skraćenju mandata Skupštini Crne Gore 16:30 Hejg u posjeti sirijskom ...

Ispitati uzroke požara i nastaviti pretragu

Beta - 17.07.2012

Tweet BEOGRAD, 17. jula 2012. (Beta) - Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović apelovao je u utorak na Euleks da što pre istraži uzroke požara na lokalitetu Žilivode gde je pretraživan teren zbog sumnje da se na njemu nalaze ...

Požar u selu Žilivode unazadio potragu za nestalima

Beta - 17.07.2012

Tweet PRIŠTINA, 17. jula 2012. (Beta) - Požar na lokalitetu Žilivode gde je pretraživan teren zbog mogućnosti da se na njemu nalazi masovna grobnica izazvao je veliku štetu i unazadio istragu, ocenio je predstavnik Euleksovog odeljenja za ...

Nastavljeno iskopavanje u selu Žilivode

RTS - 17.07.2012

Na lokaciji Žilivode, posle gašenja požara, nastavljena potraga za navodnom masovnom grobnicom. Požar unazadio potragu. Uzrok požara nepoznat, kažu u Euleksu. Porodice kidnapovanih i nestalih veruju da je požar podmetnut.

Istraga zbog požara na mestu navodne masovne grobnice

R.S.Evropa - 17.07.2012

Iz Udruženja kidnapovanih i nestalih Srba sa Kosova sumnjaju da je požar na lokaciji u Žilivodi, gde se vrši iskopavanje u potrazi za navodnom masovnom grobnicom, podmetnut obzirom da je do njega došlo u subotu, a da je ugašen tek u ...

Izgoreli tragovi zločina Albanaca?

Vesti Online - 17.07.2012

Vatrena stihija zahvatila je lokaciju Žilivode, rudnik kod Obilića, gde se traga za grobnicom u kojoj se, kako se sumnja, nalaze posmrtni ostaci 26 nestalih Srba.

Požarom protiv istine: Porodice ubijenih Srba traže pravdu

Vesti Online - 17.07.2012

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji ocenilo je danas da je požar na lokaciji Žilivode, na kojoj je pretraživan teren kako bi se utvrdilo postojanje masovne grobnice, podmetnut u nameri da se prikriju stradanja i ...

Požar na Žilivodama unazadio istragu

Novi Magazin - 17.07.2012

Požar na lokalitetu Žilivode gde je pretraživan teren zbog mogućnosti da se na njemu nalazi masovna grobnica izazvao je veliku štetu i unazadio istragu, ocenio je predstavnik Euleksovog odeljenja za sudsku medicinu Alan Robinson.

Podmetnut požar u selu Žilivode?

Vesti Online - 17.07.2012

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović apelovao je na Euleks da što pre istraži uzroke požara na lokalitetu Žilivode, za koji se sumnja da se tamo nalaze posmrtni ostaci 26 nestalih Srba.

Porodice nestalih Srba: Požar u Žilivodama podmetnut

Kurir - 16.07.2012

Porodice otetih i ubijenih na KiM "daju sebi za pravo da veruju da je neko, podmetnuvši požar, namerno hteo da uništi dokaze o postojanju masovne grobnice srpskih civila na lokaciji Žilivode, kao što je to učinjeno i svih prethodnih godina ...

Požar u Žilivodama

Danas - 16.07.2012

Obilić, Beograd - Na lokaciji Žilivode kod Obilića, gde se traga za masovnom grobnicom u kojoj se nalaze posmrtni ostaci 26 nestalih Srba - 12 rudara i 14 drugih civila, od subote bukti požar, potvrđeno je Danasu u Prištini.

Porodice nestalih Srba veruju da je vatra podmetnuta

Blic - 16.07.2012

Požar na lokaciji masovne grobnice u selu Žilivode kod Obilića stavljen je večeras pod kontrolu, javio je dopisnik Srne. Vatra je ugašena nakon intervencije Kosovske policijske službe (KPS) i vatrogasnih jedinica.

Požar na Žilvodama gde se traga za nestalim Srbima

Kurir - 16.07.2012

Vatrogasci pokušavaju da kontrolišu vatru, iskopavanja su prekinuta, Euleks pomno prati situaciju, kazala portparolka Euleksa Irina Gudeljević ČAGLAVICA - Na lokaciji Žilivode na Kosovu gde se traga za grobnicom u kojoj su, kako se sumnja, ...

Požar na Žilvodama gde se traga za nestalim Srbima

Glas javnosti - 16.07.2012

ČAGLAVICA - Na lokaciji Žilivode na Kosovu gde se traga za grobnicom u kojoj su, kako se sumnja, posmrtni ostaci 26 nestalih Srba, izbio je požar, objavio je danas KIM radio.

KiM: Prekinuta potraga zbog požara

B92 - 16.07.2012

Priština -- Portparol Euleksa Irina Gudeljević kaže da je lokaciju Žilivode kod Obilića, na kojoj se sumnja da se nalaze posmrtni ostaci nestalih Srba, zahvatio požar.

Porodice nestalih Srba: Požar u Žilivodama podmetnut

Novosti - 16.07.2012

Porodice kidnapovanih i nestalih na KiM smatraju da je požar koji je izbio na masovnoj grobnici kod Obilića podmetnut, kako bi bili uništeni dokazi o posmrtnim ostacima srpskih žrtava BEOGRAD - Porodice kidnapovanih i nestalih na Kosovu i ...

Požar na lokaciji Žilivode gde se traga za nestalim Srbima

S media - 16.07.2012

Požar na lokaciji Žilivode gde se traga za nestalim Srbima Na lokaciji Žilivode na Kosovu gde se traga za grobnicom u kojoj su, kako se sumnja, posmrtni ostaci 26 nestalih Srba, izbio je požar. Iskopavanja prekinuta.

Kosovo: Požar prekinuo potragu za nestalima

Mondo - 16.07.2012

Portparol Euleksa Irina Gudeljević izjavila je danas Tanjugu da je lokaciju Žilivode kod Obilića, na kojoj se sumnja da se nalaze posmrtni ostaci nestalih Srba, zahvatio požar i da je pretraga terena prekinuta.

Požar na masovnoj grobnici

RTS - 16.07.2012

Na mestu potrage za masovnom grobnicom srpskih civila u selu Žilivode, na Kosovu, gori rastinje, izjavila portparolka Euleks-a Irina Gudeljević RTS-u. Iskopavanje trenutno prekinuto.

Požar na masovnoj grobnici: Gore dokazi ubijanja Srba

Vesti Online - 16.07.2012

Srpsko nacionalno veće (SNV) danas je protestovalo jer prištinske vlasti, Euleks i Kfor nisu odmah reagovale na požar u bivšem ugljenokopu u selu Žilivode kod Obilića.