TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SPO optuzio SDB da je organizovala atentat

B92 - 04.12.1999

Srpski pokret obnove optuzio je Sluzbu drzavne bezbednosti Srbije da je organizovala atentat na predsednika SPO-a Vuka Draskovica i ubistvo cetvorice funkcionera stranke, a vladajucu koaliciju, posebno JUL i radikale, da pribegavaju ogoljenom drzavnom terorizmu.

Produzen pritvor Spasicu koji je u losem zdravstvenom stanju

B92 - 03.12.1999

Bivsi visoki sluzbenik Drzavne bezbednosti Bozidar Spasic nije u petak saslusan pred istraznim sudijom Treceg opstinskog suda u Beogradu zbog loseg zdrastvenog stanja, pa mu je pritvor produzen, rekao je agenciji Beta Spasicev advokat Borivoje Borovic.

Bozidar Spasic i dalje u pritvoru

B92 - 02.12.1999

Nekadasnji visoki sluzbenik DB, Bozidar Spasic, vec dva dana se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu i jos uvek nije izdat nalog za saslusanje kod istraznog sudije, izjavio je za B2-92 program njegov zastupnik Borivoje Borovic.

Tijanic: Normalno je da svaki Srbin bude pre ili kasnije uhapsen

B92 - 01.12.1999

Novinar Aleksandar Tijanic izjavio je povodom hapsenja nekadasnjeg visokog sluzbenika Sluzbe drzavne bezbednosti (SDB) Bozidara Spasica da je "normalno da svaki Srbin, pre ili kasnije zavrsi u zatvoru". "Za mene je sasvim normalno da svaki Srbin pre ili kasnije zavrsi u zatvoru.

Policija: Spasic priveden zbog izjava medijima

B92 - 01.12.1999

Beogradska policija saopstila je u sredu da je privela na informativni razgovor vlasnika privatne detektivske agencije "Sia" Bozidara Spasica "zbog njegove izjave sredstvima javnog informisanja o svojoj umesanosti u organizovanju ubistava u nekim zapadnim zemljama".

Priveden nekadasnji visoki sluzbenik Drzavne bezbednosti

B92 - 30.11.1999

Nekadasnji visoki sluzbenik Drzavne bezbednosti, sada privatni detektiv, Bozidar Spasic, priveden je u utorak na informativni razgovor u gradski SUP i kako je za B2 92 izjavila njegova supruga Biljana, jos uvek se tamo nalazi. “Pretpostavljam da su mog muza dvojica policajaca iz stanice u Ulici 29.