TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bajatović: U Azotari se prao novac

Vesti Online - 29.04.2012

Nakon hapšenja zbog privatizacije Azotare i ulaska UBPOK u tu fabriku pojavili su se i neki papiri i ugovori koji do sada nisu postojali u fabrici, tvrdi Dušan Bajatović, direktor "Srbijagasa", firme koja upravlja Azotarom.

Bajatović: U Azotari bilo i pranja novca

Blic - 28.04.2012

Nakon hapšenja zbog privatizacije Azotare i ulaska UBPOK u tu fabriku pojavili su se i neki papiri i ugovori koji do sada nisu postojali u fabrici, tvrdi Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“, firme koja upravlja Azotarom.

Bajatović: U Azotari se prao novac

S media - 28.04.2012

Bajatović: U Azotari se prao novac Nakon hapšenja zbog privatizacije Azotare i ulaska UBPOK u tu fabriku pojavili su se i neki papiri i ugovori koji do sada nisu postojali u fabrici, tvrdi Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“, firme koja ...

Bajatović o hapšenjima zbog malverzacija u Azotari

Blic - 27.04.2012

Generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je večeras da hapšenja zbog malverzacija u pančevačkoj Azotari imaju veze sa njim utoliko što je podneo krivične prijave koje su praktično istovetne prijavama koje je ranije podneo ...

Bajatović o hapšenju zbog Azotare

B92 - 27.04.2012

Beograd -- Dušan Bajatović kaže da hapšenja u Azotari imaju veze sa njim zato što je podneo prijave koje su praktično iste kao i te koje je podneo sindikat te fabrike.

Bajatović negira dugovanja Azotare

Blic - 27.04.2012

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas, povodom hapšenja osumnjičenih zbog malverzacija u pančevačkoj "Azotari", da je ta fabrika poslovala transparentno i javno nakon privatizacije i da neće dozvoliti da se "stave u isti ...

Istraga o tokovima novca

RTS - 27.04.2012

Uporedo sa istragom o malverzacijama u Azotari Pančevo, vodi se i istraga o toku novca. Istraga će verovatno obuhvatiti i malverzaciju kojom je HIP Azotara postala dužnik firmi Nivada, vlasnika Mirka Vučurevića, saznaje RTS.

"Dug Azotare nije povećala država"

B92 - 27.04.2012

Beograd -- Direktor Srbijagasa, koji istovremeno upravlja i Azotarom, Dušan Bajatović, negira da je dug Azotare narastao otkad je država preuzela to preduzeće.

Azotara od zlatne koke do crne ovce

B92 - 26.04.2012

Pančevo -- Marta 2008. je novo i nezavršeno postrojenje Azotare u Pančevu "Karbamid 2” već bilo razmontirano i prodato jednoj ruskoj kompaniji za 32,5 miliona evra.

Azotaru ojadili trgujući pšenicom i đubrivom

Blic - 26.04.2012

Istraga o malverzacijama s pogonom „Karbamid 2“ Azotare Pančevo samo je početak razotkrivanja mahinacija u toj fabrici đubriva. Sumnja se da je u poslovima sa pšenicom i đubrivom, u koje su umešani poznati privrednici i pojedini ...

I Drakulić u istrazi o Azotari

Mondo - 26.04.2012

Biznismen Zoran Drakulić je nameravao da kupi pančevačku Azotaru o čemu je razgovarao sa Dušanom Stuparom, osumnjičenom za malverzacije u ovom preduzeću, saznaje "Blic". "Drakulić je tokom 2006. i 2009.

Pritvor 30 dana zbog Azotare

B92 - 25.04.2012

Beograd -- Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku Azotaru za 8,3 miliona evra. Četvoro osumnjičenih pušteno da se brane sa slobode.

Trojici osumnjičenih za Azotaru određen pritvor, četvoro na slobodi

Blic - 25.04.2012

Viši sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku "Azotaru" za 8,3 miliona evra, dok je četvoro osumnjičenih pušteno da se brane sa slobode.

Pritvor zbog zloupotreba u "Azotari"

RTS - 25.04.2012

Određen pritvor trojici osumnjičenih da su oštetili pančevačku "Azotaru" za 8,3 miliona evra. Četiri osobe puštene da se brane sa slobode. Viši sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih da su ...

Trojici osumnjičenih određen pritvor, četvoro na slobodi

Politika - 25.04.2012

BEOGRAD – Viši sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do mesec dana protiv troje osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku „Azotaru” za 8,3 miliona evra, dok je četvoro osumnjičenih pušteno da se brane ...

Pritvor za troje osumnjičenih za "Azotaru"

Blic - 25.04.2012

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu pokrenuo je danas je istragu protiv svih sedmoro osumnjičenih za zloupotrebe u privatizaciji Azotare Pančevo, a trojici osumnjičenih određen je pritvor do mesec dana, saopštio je danas taj sud.

I Drakulić u istrazi o prevarama u Azotari

Blic - 25.04.2012

Biznismen Zoran Drakulić, vlasnik “Point grupe”, hteo je da kupi pančevačku Azotaru i o tome je razgovarao sa Dušanom Stuparom, koji je uhapšen zbog sumnji da je umešan u malverzacije u ovom preduzeću, saznaje “Blic”.

Kako je zlatna koka postala crna ovca

Politika - 25.04.2012

Simonas Kašis, tada direktor pančevačke „Azotare”, marta 2008. govorio je da će ona duplirati proizvodnju, a kada je sve krenulo nizbrdo svi su se pravili da ne čuju upozoravajuće glasove iz Pančeva Pančevo –Marta 2008.

I Drakulić u istrazi o Azotari

B92 - 25.04.2012

Beograd -- Biznismen Zoran Drakulić hteo je da kupi Azotaru i o tome je razgovarao sa Dušanom Stuparom, osumnjičenim za malverzacije u tom preduzeću, saznaje Blic. "Drakulić je tokom 2006. i 2009.

Afera "Azotara": Trojica u pritvoru, četvoro na slobodi

S media - 25.04.2012

Afera "Azotara": Trojica u pritvoru, četvoro na slobodi Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku "Azotaru".

Dušan Stupar ostaje u zatvoru

Glas javnosti - 25.04.2012

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku "Azotaru" za 8,3 miliona evra, dok je četvoro osumnjičenih pušteno da se brane sa ...

Pritvor za osumnjičene u slučaju Azotare

Prva Srpska TV - 25.04.2012

Viši sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku "Azotaru" za 8,3 miliona evra, dok je četvoro osumnjičenih pušteno da se brane sa slobode.

Azotara: Troje u pritvoru, četvoro na slobodi

Mondo - 25.04.2012

Viši sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku "Azotaru" za 8,3 miliona evra, dok je četvoro osumnjičenih pušteno da se brane sa slobode.

Slučaj Azotara: Pritvor za trojiicu osumnjičenih

Novosti - 25.04.2012

Viši sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih, dok je četvoro osumnjičenih pušteno da se brane sa slobode BEOGRAD – Viši sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana za trojicu ...

Pritvor zbog zloupotreba u Azotari

Novi Magazin - 25.04.2012

Trojici osumnjičenih da su oštetili Azotaru Pančevo za 8,3 miliona evra određen je rano jutros pritvor do mesec dana, dok je četvoro osumnjičenih pušteno da se brane sa slobode.

Istraga i pritvor zbog zloupotreba u Azotari

Beta - 25.04.2012

Tweet BEOGRAD, 25. aprila 2012. (Beta) - Specijalni sud u Beogradu pokrenuo je u sredu je istragu protiv svih sedmoro osumnjičenih za zloupotrebe u privatizaciji Azotare Pančevo, a trojici osumnjičenih odredjen je pritvor do mesec dana, ...

Pritvor zbog zloupotreba u Azotari

Vesti Online - 25.04.2012

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za trojicu osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku "Azotaru" za 8,3 miliona evra, dok je četvoro osumnjičenih pušteno da se brane sa slobode.

Istraga zbog sumnje u zloupotrebe u Azotari

EMG - 25.04.2012

Specijalni sud u Beogradu pokrenuo istragu protiv sedam osumnjičenih za zloupotrebe u privatizaciji Azotare Pančevo, trojici osumnjičenih određen pritvor do mesec dana, saopštio sud.

Slučaj "Azotara": Agencija negira krivicu

Mondo - 25.04.2012

Kolegijum Agencije za privatizaciju zatražio je hitan sastanak sa premijerom i ostalim nadležnim instutucijama kako bi se u najkraćem roku otklonile sumnje u zakonitost rada agencije, vezanog za privatizaciju HIP "Azotare".

Puštena iz pritvora službenica Agencije za privatizaciju

Novi Magazin - 25.04.2012

Odlukom istražnog sudije Višeg suda u Beogradu, direktorka Centra za kontrolu izvršenja ugovora Agencije za privatizaciju Julijana Vučković puštena je jutros iz pritvora.

Pokrenuta istraga zbog zloupotreba u Azotari

Danas - 25.04.2012

Beograd - Protiv svih sedam osumnjičenih za zloupotrebe u pančevačkoj Azotari juče je Specijalni sud u Beogradu pokrenuo istragu, a suvlasniku fabrike Dušanu Stuparu, direktoru Vujadinu Jankoviću i direktoru firme "Servo Mihalj ...

Slučaj „Azotara“: Lažirali vrednost, uništili preduzeće

Novosti - 25.04.2012

Viši sud u Beogradu pokrenuo istragu za malverzacije u privatizaciji „Azotare“. Pritvor do 30 dana Dušanu Stuparu, Vujadinu Jankoviću i Milanu Cvetićaninu.

I Drakulić u istrazi o Azotari

S media - 25.04.2012

I Drakulić u istrazi o Azotari Biznismen Zoran Drakulić hteo je da kupi Azotaru i o tome je razgovarao sa Dušanom Stuparom, osumnjičenim za malverzacije u tom preduzeću.

Sedmoro uhapšenih zbog zloupotreba u „Azotari”

24sata - 24.04.2012

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala započeli su juče akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo, u kojoj je uhapšeno sedmoro osumnjičenih.

Zbog pljačke uhapšen i bivši načelnik DB

Blic - 24.04.2012

Sedmoro osumnjičenih za malverzacije u pančevačkoj Azotari uhapšeno je juče u akciji SBPOK zbog sumnje da su nezakonitom prodajom pogona „Karbamid 2“ ostvarili protivpravnu imovinsku korist od preko 500 miliona dinara.

EU traži rešenje 24 privatizacije

B92 - 24.04.2012

Beograd -- Evropska komisija od Srbije već tražila da preispita 24 sporne privatizacije. Sporni: Sartid, Jugoremedija, C Market, Luka Beograd, Nacionalna štedionica.

Dušan Stupar u policiji negirao sve optužbe za "Azotaru"

Blic - 24.04.2012

Član vlasničkog konzorcijuma "Azotare" u Pančevu Dušan Stupar, koji je krajem osamdesetih bio načelnik Resora državne bezbednosti, negirao je u policiji da je sa saradnicima oštetio "Azotaru"u Pančevu.

Pritvor za uhapšene zbog zloupotreba u "Azotari"

24sata - 24.04.2012

Pritvor od 48 sati određen je za sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru za gotovo milijardu dinara, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Stupar u policiji negirao sve optužbe za "Azotaru"

Press - 24.04.2012

Član vlasničkog konzorcijuma "Azotare" u Pančevu Dušan Stupar, koji je krajem osamdesetih bio načlenik Resora državne bezbednosti, negirao je u policiji da je sa saradnicima oštetio "Azotaru"u Pančevu "Tokom saslučanja u policiji u ...

Nikolić: Bajatović organizovao hapšenja u Azotari

Blic - 24.04.2012

Lider SNS Tomislav Nikolić optužio je danas funkcionera Socijalističke partije Srbije i direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića za organizaciju hapšenja u vezi sa malverzacijama u pančevačkoj "Azotari".

Osumnjičeni za "Azotaru" pred sudijom

RTS - 24.04.2012

Sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku "Azotaru" za gotovo milijardu dinara danas će biti izvedeno na saslušanje pred istražnog sudiju Višeg suda u Beogradu.

Počelo saslušanje zbog Azotare

B92 - 24.04.2012

Beograd -- U istrazi Višeg suda u Beogradu počelo je saslušanje sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku Azotaru. To je izjavila portparolka suda Dušica Ristić.

Bivši načelnik DB-a najviše firmi kupio od 2005. do 2008.

Politika - 24.04.2012

Branilac Dušana Stupara Zoran Ateljević izjavio je za Tanjug da je njegov branjenik dao izjavu i osporio sve što mu se stavlja na teret, tokom saslušanja u policiji u prisustvu javnog tužioca Ime Dušana Stupara, bivšeg načelnika Resora ...

Otkaz u DB-u „lečio" kupujući državne firme

Press - 24.04.2012

Pozovi DB radi privatizacije - Bivši funkcioner Državne bezbednosti Dušan Stupar osim Azotare, zbog koje je uhapšen, u procesu privatizacije kupio još desetak domaćih firmi Član vlasničkog konzorcijuma Azotare u Pančevu Dušan Stupar u ...

Sedmoro uhapšeno u aferi "Azotara"!

ALO - 24.04.2012

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) juče su uhapsili sedam osoba osumnjičenih da su zloupotrebama u periodu od avgusta 2006. do 1. januara 2009.

Uhapšen bivši načelnik DB-a

Vesti Online - 24.04.2012

Beogradski dnevni listovi pišu o hapšenju sedmoro ljudi osumnjičenih za nezakonitosti u privatizaciji pančevačke "Azotare", među kojima je i vlasnik "Univerzal holdinga" i bivši načelnik Resora državne bezbednosti Beograda Dušan Stupar.

Bivši načelnik DB-a negirao sve optužbe

Mondo - 24.04.2012

Beogradski dnevni listovi su se u izdanjima od utorka bavili hapšenjima zbog nezakonitosti u privatizaciji pančevačke "Azotare". Najviše pažnje posvećeno Dušanu Stuparu bivšem načelniku DB Beograda koji je danas u policiji negirao sve ...

Agencija:Postupali smo u skladu sa zakonom

Prva Srpska TV - 24.04.2012

Agencija za privatizaciju i zaposleni u Agenciji su u postupku privatizacije "Azotare" i kontrole izvršenja ugovornih obaveza postupli zakonito, saopštilo je to telo povodom hapšenja člana Kolegijuma Agencije Julijane Vučković.

Počelo saslušanje osumnjičenih za "Azotaru"

S media - 24.04.2012

Počelo saslušanje osumnjičenih za "Azotaru" U istrazi Višeg suda u Beogradu oko 20 sati počelo je saslušanje sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru.

Uhapšeni zbog zloupotreba u Azotari u pritvoru

Novi Magazin - 24.04.2012

Pritvor od 48 sati određen je za sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru za gotovo milijardu dinara.

Uhapšenima za Azotaru određen pritvor

Mondo - 24.04.2012

Pritvor od 48 sati određen je za sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru. Oni se sumnjiče da su Azotaru oštetili za gotovo milijardu dinara, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu ...

Osumnjičeni za "Azotaru" pred istražnim sudijom

Prva Srpska TV - 24.04.2012

Sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru za gotovo milijardu dinara danas će biti izvedeno na saslušanje pred istražnog sudiju Višeg suda u Beogradu.

Pritvor za uhapšene za Azotaru

Novosti - 24.04.2012

Pritvor od 48 sati određen je za sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru za gotovo milijardu dinara BEOGRAD – Pritvor od 48 sati određen je za sedmoro uhapšenih zbog sumnje da su ...

U pritvoru sedam osoba zbog zloupotreba u Azotari

Beta - 24.04.2012

Tweet BEOGRAD, 24. aprila 2012. (Beta) - Policija je u saradnji sa javnim tužilaštvima, odredila zadržavanje za sedam osoba zbog osnovane sumnje da su zloupotrebili službeni položaj u postupku privatizacije Azotare Pančevo, saopštilo je u ...

MUP: Pritvor osumnjičenima za "Azotaru"

S media - 24.04.2012

MUP: Pritvor osumnjičenima za "Azotaru" Javno tužilaštvo i pripadnici SBPOK-a odredili pritvor za sedmoro osumnjičenih zbog privatizacije pančevačke "Azotare", potvrdio MUP Srbije.

Određeno zadržavanje osumnjičenih za "Azotaru"

Prva Srpska TV - 24.04.2012

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji sa nadležnim javnim tužilaštvima odredili su zadržavanje za sedam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ...

Zanemaren spisak

Danas - 24.04.2012

Pančevačka Azotara nije na spisku 24 sporne privatizacije koje se navode u rezoluciji Evropske unije, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen, posle hapšenja sedmoro ljudi osumnjičenih da su malverzacijama tu firmu ...

Određeno zadržavanje osumnjičenim za malverzacije u prodaji Azotare

Glas javnosti - 24.04.2012

BEOGRAD - Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji sa nadležnim javnim tužilaštvima odredili su zadržavanje za sedam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ...

Nikolić: Bajatović je iza hapšenja u Azotari

Mondo - 24.04.2012

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić optužio je funkcionera Socijalističke partije Srbije Dušana Bajatovića za organizaciju hapšenja u vezi sa malverzacijama u pančevačkoj "Azotari".

Agencija tvrdi da je postupala zakonito

Beta - 24.04.2012

Tweet BEOGRAD, 24. aprila 2012. (Beta) - Agencija za privatizaciju saopštila je u utorak da je postupala zakonito u privatizaciji HIP Azotare Pančevo i kontroli izvršenja ugovornih obaveza i da nije dala saglasnost za prodaju pogona ...

Nikolić: Bajatović stoji iza hapšenja u Azotari

Vesti Online - 24.04.2012

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić optužio je danas funkcionera Socijalističke partije Srbije Dušana Bajatovića za organizaciju hapšenja u vezi sa malverzacijama u pančevačkoj "Azotari".

Slučaj Azotara: Hapšenja i šta bi Verica Barać rekla

R.S.Evropa - 24.04.2012

U jeku predizborne kampanje uhapšeno je sedam osoba zbog zloupotreba u privatizaciji pančevačke "Azotare", što vlast pokušava da predstavi kao ozbiljnu nameru da preispita sumnjive privatizacije koje od nje traži Evropska unija.

Dušan Stupar negirao sve optužbe za "Azotaru"

S media - 24.04.2012

Dušan Stupar negirao sve optužbe za "Azotaru" Član vlasničkog konzorcijuma "Azotare" u Pančevu Dušan Stupar, koji je krajem osamdesetih bio načlenik Resora državne bezbednosti, negirao je u policiji da je sa saradnicima oštetio "Azotaru" u ...

Agencija za privatizaciju: Sve zakonito u vezi Azotare

Vesti Online - 24.04.2012

Agencija za privatizaciju saopštila je danas da je postupala zakonito, kao i njeni službenici, u privatizaciji HIP Azotare Pančevo i kontroli izvršenja ugovornih obaveza i da nije dala saglasnost za prodaju pogona "Karbamida 2".

Litvanci ojadili Azotaru

Novosti - 24.04.2012

Zbog malverzacija u privatizaciji tužilaštvo traži pritvor za uhapšenu sedmorku. Osumnjičeni obezvredili knjigovodstvenu vrednost celokupne opreme POLICIJA je odredila policijsko zadržavanje od 48 sati za sedmoro osumnjičenih zbog ...

Agencija tvrdi da je postupala zakonito

Nadlanu - 24.04.2012

BEOGRAD, 24. aprila 2012. (Beta) - Agencija za privatizaciju saopštila je u utorak da je postupala zakonito u privatizaciji HIP Azotare Pančevo i kontroli izvršenja ugovornih obaveza i da nije dala saglasnost za prodaju pogona "Karbamida ...

Steže se obruč oko osumnjičenih za pljačku pančevačke Azotare

Blic - 23.04.2012

Istraga u slučaju velike pljačke pančevačke Azotare, kada je litvansko-srpski konzorcijum to preduzeće pri privatizaciji oštetio za više od 50 miliona evra, privodi se kraju i steže se obruč oko osumnjičenih, saznaje „Blic”.

Počela hapšenja zbog zloupotreba u Azotari

Blic - 23.04.2012

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala započeli su jutros akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo, saznaje "Blic". Prema nezvaničnim informacijama, do sada su uhapšene dve osobe, a hapšenja se nastavljaju.

Hapšenja zbog Azotare

B92 - 23.04.2012

Pančevo -- Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala započeli su jutros akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo, javljaju beogradski mediji Kako javlja Blic, prema nezvaničnim informacijama, do sada su uhapšene ...

Hapšenje zbog malverzacija u "Azotari"

RTS - 23.04.2012

Policija uhapsila dve osobe osumnjičene za malverzacije u pančevačkoj "Azotari", saznaje RTS. Kako RTS saznaje, policija je uhapsila dve osobe osumnjičene za malverzacije u "Azotari Pančevo".

Hapšenje u pančevačkoj „Azotari"

Politika - 23.04.2012

BEOGRAD – Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu pripadnici MUP-a započeli su danas akciju hapšenja osumnjičenih za zloupotrebe pilikom privatizacije pančevačke „Azotare”, koju su oštetili za oko 8,3 miliona evra, rečeno je Tanjugu u ...

Sedmoro uhapšenih zbog zloupotreba u pančevačkoj Azotari

Blic - 23.04.2012

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala započeli su juče ujutru akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo, saznaje "Blic". Do sada je uhapšeno sedmoro osumnjičenih, a očekuje se još hapšenja.

Martinović: Dušan Stupar jedan od uhapšenih u aferi "Azotara"

Blic - 23.04.2012

Srpska radikalna stranka tvrdi da je Dušan Stupar, jedan od uhapšenih zbog sumnje za zloupotrebu službenog položaja u pančevačkoj "Azotari", finansijer predsednika i zamenika predsednika Srpske napredne stranke, Tomislava Nikolića i ...

SRS: Uhapšeni Stupar finansirao SNS

B92 - 23.04.2012

Beograd -- SRS tvrdi da je Dušan Stupar, jedan od uhapšenih zbog sumnje za zloupotrebu u pančevačkoj "Azotari", finansijer SNS. Naprednjaci negiraju te tvrdnje.

Hapšenja zbog sporne prodaje „Azotare”

Politika - 23.04.2012

U akciji pripadnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Tužilaštva za organizovani kriminal juče je uhapšeno sedam osoba osumnjičenih za zloupotrebe prilikom privatizacije pančevačke „Azotare”, dok su dve nedostupne srpskim ...

Uhapšen bivši načelnik DB-a

Press - 23.04.2012

Prodaja pogona - SBPOK po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu uhapsio je Dušana Stupara, bivšeg suvlasnika Azotare. Profit - Prodajom proizvodnog pogona „Karbamida 2" pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist od gotovo 5,4 miliona evra ...

Počela hapšenja zbog zloupotreba u Azotari

S media - 23.04.2012

Počela hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala započeli su jutros akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo.

Počela hapšenja zbog zloupotreba u Azotari

Vesti Online - 23.04.2012

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala započeli su jutros akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo, prenosi list "Blic". Prema nezvaničnim informacijama, do sada su uhapšene dve osobe, a hapšenja se nastavljaju.

Hapšenje u pančevačkoj "Azotari"

Prva Srpska TV - 23.04.2012

Kako Prva nezvanično saznaje, u akciji hapšenja zbog zloupotreba u pančevačoj "Azotari", privedeno je 7 ljudi medju kojima je član vlasničkog konzorcijuma Dušan Stupar.

Hapšenje u pančevačkoj "Azotari"

S media - 23.04.2012

Hapšenje u pančevačkoj "Azotari" Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala započeli su jutros akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo.

Hapšenja zbog zloupotreba u Azotari

Mondo - 23.04.2012

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala priveli su sedam osoba osumnjičenih za malverzacije u "Azotari Pančevo". Među uhapšenima više članova bivšeg menadžmenta Privedeni su, kako javlja RTS, bivši generalni direktor ...

Hapšenja zbog zloupotreba u Azotari

Vesti Online - 23.04.2012

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala započeli su jutros akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo. U akciji uz pripadnike SPBOK učestvuje i Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Hapšenja zbog zloupotreba u Azotari

Novi Magazin - 23.04.2012

Policija je počela akciju hapšenja osumnjičenih za zloupotrebe prilikom privatizacije pančevačke Aotare. Do sada su uhapšene dve osobe, saznaje Novi magazin. Akcija hapšenja biće nastavljena tokom dana. "Azotara" je, naime, prodata 2006.

MUP: Hapšenja u pančevačkoj "Azotari"

Novosti - 23.04.2012

Pripadnici MUP započeli su danas akciju hapšenja zbog zloupotreba u pančevačoj "Azotari". Ona je spominjana kao primer nekažnjene pljačke građana Srbije kroz privatizaciju BEOGRAD - Pripadnici MUP-a započeli su danas akciju hapšenja zbog ...

S media portal najavio: U toku prva hapšenja zbog privatizacija

S media - 23.04.2012

S media portal najavio: U toku prva hapšenja zbog privatizacija Zbog spornih privatizacija, na čijem rešavanju insistira i Evropska komisija, u Srbiji počela prva hapšenja. Pre četiri dana S media portal najavio ovakav rasplet situacije.

Hapšenja zbog "Azotare": Uhapšen bivši načelnik DB-a!

S media - 23.04.2012

Hapšenja zbog "Azotare": Uhapšen bivši načelnik DB-a! Pripadnici SBPOK-a jutros započeli akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo. Kako S media saznaje, do sada je na saslušanje privedeno sedam osoba, među kojima su i zaposleni u ...

Sedam osumnjičenih za zloupotrebe u Azotari

Beta - 23.04.2012

Tweet BEOGRAD, 23. aprila 2012. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u ponedeljak da je privedeno sedmoro osumnjičenih za zloupotrebe u privatizaciji pančevačke Azotare, kojima su to preduzeće i država oštećeni za ...

Dačić: Uhapšeno sedam osumnjičenih za "Azotaru"

S media - 23.04.2012

Dačić: Uhapšeno sedam osumnjičenih za "Azotaru" Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je privedeno sedam osumnjičenih zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru za oko 8.3 miliona dinara.

Dačić: Uhapšeno sedam osumnjičenih za "Azotaru"

Novosti - 23.04.2012

Zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku Azotaru za oko 8.3 miliona dinara danas je privedeno sedam osumnjičenih BEOGRAD - Zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja ostetili pančevačku Azotaru za oko ...

Država oštećena za 10 miliona evra

Danas - 23.04.2012

Beograd - Zbog zloupotrebe službenog položaja tokom privatizacije Azotare iz Pančeva, juče je privedeno sedam lica na osnovu krivičnog postupka koji je u saradnji sa SBPOK-om pokrenulo Republičko i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Hapšenja zbog "Azotare": Oštetili državu za milijardu dinara

Novosti - 23.04.2012

Policija uhapsila sedmoro osumnjičenih za pljačku "Azotare". Uhapšeni Dušan Stupar, bivši šef DB, i Julijana Vučković iz Agencije za privatizaciju REPUBLIČKO javno tužilaštvo i Više javno tužilaštvo u Beogradu, u saradnji sa Službom za ...

Sedam uhapšenih zbog zloupotreba u 'Azotari'

Prva Srpska TV - 23.04.2012

Zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru za gotovo milijardu dinara uhapšeno je sedam osumnjičenih, dok se za dvojicom još traga.

Pritvor za privedene zbog zloupotreba u 'Azotari'

Prva Srpska TV - 23.04.2012

Zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru za gotovo milijardu dinara uhapšeno je sedam osumnjičenih, dok se za dvojicom još traga. Određen im je pritvor od 48 sati.

Uhapšeno sedam osoba zbog malverzacija u Azotari u Pančevu

Nadlanu - 23.04.2012

BEOGRAD - Hapšenja se sprovode po nalogu Republičkog i Višeg tužilaštva, a očekuje se još privođenja tokom dana. U Ministarstvu unutrašnjih poslova agenciji Beta još uvek nisu mogli da potvrde tu vest.