TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DJINDJIC I SVILANOVIC U SAD

B92 - 19.05.2002

Vasington -- Premijer Srbije Zoran Djindjic i savezni ministar inostranih poslova Goran Svilanovic, doputovali su u Vasington gde ce u naredna dva dana sa predstavnicima americke administracije razgovarati o nastavku pomoci za Jugoslaviju.

DJINDJIC I SVILANOVIC U VASINGTONU

B92 - 18.05.2002

Vasington -- Premijer Srbije Zoran Djindjic i jugoslovenski ministar inostranih poslova Goran Svilanovic doputovace u subotu uvece po lokalnom vremenu u Vasington. Kako je receno u jugoslovenskoj ambasadi u SAD, njih dvojica ce prve sastanke imati u ponedeljak.

DJINDJIC I SVILANOVIC U SUBOTU U SAD

B92 - 17.05.2002

Beograd -- Premijer Srbije Zoran Djindjic i sef jugoslovenske diplomatije Goran Svilanovic u subotu putuju u iznenadnu i nenajavljenu posetu SAD. U izjavi za B92, Djindjic objasnjava da je do te posete doslo dosta neocekivano, ali da ce oni tom prilikom pokusati da s predstvanicima administracije ...

DJINDJIC: TOKOM LETA UVESTI 2 KATEGORIJE CENA

B92 - 16.05.2002

Beograd -- Premijer Srbije Zoran Djindjic predlozio je beogradskim ugostiteljima da tokom leta uvedu 2 kategorije cena svojih usluga. Jednu, ekonomsku, za sire kategorije stanovnistva, i drugu, za one viseg standarda, koji mogu sebi da priuste skuplje oblike letnje zabave.

DJINDJIC: INTERESANTNO JE DA DSS PRAVI AFERU

B92 - 16.05.2002

Beograd -- Premijer Srbije Zoran Djindjic ocenio je da je "vrlo interesantno" da se iza jednog od potpisnika teksta nedeljnika "Blic njuz" o izgradnji auto-puteva u Srbiji pojavljuje Demokratska stranka Srbije. "Vrlo je interesantno da se jedna stranka odmah pojavljuje i od toga pravi aferu, a ...

DJINDJIC: KRUPNE REFORME POSLE POBOLJSANJA ODNOSA SA SAD

B92 - 14.05.2002

Sabac -- Premijer Srbije Zoran Djindjic izrazio je u utorak nadu da ce SRJ uspeti da dobije status najpovlascenije nacije u SAD i ocenio da ce, posle prevazilazenja sadasnje krize u odnosima sa tom zemljom, biti omoguceni veliki koraci u pravcu reformi.