TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DSS: Politika više od marketinga

B92 - 26.11.2006

Beograd -- Demokratska stranka Srbije pozvala Demokratsku stranku da sledi politiku te partije o važnim pitanjima. Portparol DSS-a Andreja Mladenović poručio je predsedniku beogradskog odbora DS-a Draganu Đilasu da što pre izađe iz svoje marketinške politike.

DS shall not decide about our list

Blic - 25.11.2006

'Democratic Party cannot decide about deputy lists of other political parties. So there is no reason for any change in the part of the list belonging to New Serbia', Velimir Ilic, NS leader said. He thus confirmed that Dragan Markovic Palma, leader of United Serbia /JS/ would be in 'DSS-NS-Dr.

"Neka DSS kaže - DS ili SRS"

B92 - 25.11.2006

Beograd -- Dragan Đilas pozvao Demokratsku stranku Srbije da se izjasni da li će posle izbora formirati vladu sa strankama demokratskog bloka. "Premijer i lider DSS-a Vojislav Koštunica i ljudi iz DSS-a su rekli da neće ništa da obećavaju nego da će govoriti šta će uraditi posle izbora.

Ilić: DS neće određivati našu izbornu listu

Blic - 25.11.2006

Demokratska stranka ne može da kadruje poslaničkim listama drugih partija i nema razloga da se u delu liste sa DSS koja pripada Novoj Srbiji bilo šta menja, odgovor je lidera ove stranke Velimira Ilića na pitanje da li će se Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, naći na listi 'DSS-NS - ...

Prve varnice na liniji DSS-DS

B92 - 23.11.2006

Beograd -- Dragoljub Mićunović kaže da će saradnja DSS i Jedinstvene Srbije otežati saradnju Demokratske stranke i DSS-a. Predsednik Političkog saveta DS-a Dragoljub Mićunović izjavio je za Dnevnik da će saradnja te stranke i Demokratske stranke Srbije biti otežana ako DSS sa sobom bude, kako je ...

First sparkles between DSS and DS

Blic - 23.11.2006

Cooperation between DSS and United Serbia of Dragan Markovic Palma that shall be in DSS-NS election list in December parliamentary elections caused the first pre-election conflict between DSS of Vojislav Kostunica and DS of Boris Tadic.

Prve varnice između DSS i DS

Blic - 23.11.2006

Saradnja DSS sa strankom Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme, koja će se na predstojećim parlamentarnim izborima naći na izbornoj listi DSS-NS, otvorila je prvi predizborni sukob između stranke Vojislava Koštunice i Demokratske stranke.

Popović: DS da podrži DSS

B92 - 23.11.2006

Beograd -- Potpredsednik DSS-a Aleksandar Popović ocenio je danas da DS vodi "marketing politiku" koja nikuda ne vodi. Popović je Demoratsku stranku pozvao da podrži "odgovornu, načelnu i državnu politiku DSS-a". "Ako se Demokratska stranka opredeli da se zadrži u svojoj marketing politici i da se ...

DSS o belešci: Kampanja medija

B92 - 21.11.2006

Beograd -- Portparol Izbornog štaba DSS-a Branislav Ristivojević kaže da su pojedini mediji započeli "prljavu kampanju" navodima o belešci. "Pojedini mediji su već počeli prljavu kampanju i pokušavaju da u to blato uvuku DSS.

DSS i Jedinstvena Srbija

B92 - 20.11.2006

Beograd -- Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme biće na listi DSS-a, toj stranci ne smeta što je Marković veličao Željka Ražnatovića Arkana. DSS saopštava da je uspeh na lokalnim izborima razlog za koaliciju s Novom Srbijom, na čijoj listi će se naći Jedinstvena Srbija.

Potvrđena narodnjačka koalicija

Blic - 20.11.2006

Glavni odbor Demokratske stranke Srbije juče je jednoglasno usvojio predlog predsedništva partije o formiranju koalicije s Novom Srbijom, Srpskim demokratskim pokretom obnove i Jedinstvenom Srbijom, koja će na predstojećim izborima nastupiti pod imenom 'DSS - NS - Vojislav Koštunica'.